• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Kültür emperyalizmi ve algı operasyonları son hızla devam ediyor! 

16 Ocak 2018
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Bize bir operasyon uygulanıyor şu anda. Geçtiğimiz günlerde televizyona gözüm takıldı; kadın kocasının kafasına bir şey attı! Hatta küfür edebiliyor, kafasına vuruyor hadi be falan diye... Bunların hepsi aslında Türkiye’yi şekillendirmek için yapılıyor. Bu davranış biçiminin yerleşmesinde özellikle Survivor, Yetenek Sizsiniz, wipe out gibi programların katkısı yadsınamaz!... Bunların hepsi tek şirket üzerinden Türkiye’ye ve diğer ülkelere pazarlanıyor. Bu şirketler küresel çetelerin şirketleri. Hele Survivor’ın başındaki adamı ben yazdım “survivor bağımlısı Banu Avar diye yazın”, bir okuyun bakın kimler var o işin içinde, o iş neden öyle? “Arkadaşına güvenme sırtından bıçakla.” Bu duyguyu yaymak için yapılıyor. Bütün bunları psikologlar hazırlıyor. Sex and the city aynı şekilde; “boş ver kardeşim özgür kadın ol, istediğinle takıl, evlilik, aile boş ver falan...” Bütün bunlar bir olayı yıkmak için. İsrail bile yasakladı sex and the city’i “büyük zararları var kadın üstünde” diye. Ne bileyim izdivaç programlarına bakıyorsun aynı şekilde yani insanlar “alış satış, neyin var falan.” Bütün bunlar bir operasyon, psikolojik savaş oyunu eğer bunların içinde kaybolursak, Suriye’de ne olmuş? Kaç Şehidimiz gelmiş? PKK ve Amerika’nın bir diğer maşası El kaide, Suriye ile Türkiye’yi aynı anda hedef almış mı, almamış mı? Veya biz diğer günler elektriksiz ve gazsız mı kalacağız? Bütün Bor’umuz, Altınımız ve Petrolümüz şirketlere peşkeş mi çekiliyor, gençliğimiz zehirleniyor mu? diye bunları uzunca seyrettiğiniz zaman beynine kelepçe geçiriliyor ve başka hiçbir şey düşünemez oluyorsunuz. Mankurtlaşıyorsunuz!


Reklamların tahribatı!


Hani bir darb-ı mesel vardır adamın biri ölür sorguya gelir; “sen önemli bir kulsun söyle nereye istiyorsun cennete mi girmek istersin cehenneme mi?” demişler cenneti isterim iyi demiş. Bir gösterelim karar ver cennet kapıları açılmış içerde söylendiği gibi muhteşem, ırmakları köşkler, güzel huri kızlar vs. “Peki demiş başka bir şey?” vallahi demişler başka bir şey yok. Sonsuza kadar kalmak adama çok monoton gelmiş. Bir de cehennemi görelim nasıl olsa burası elde diye düşünmüş. Cehennemin kapıları açılmış zebaniler göstermiş içerde bakmış herkese oh meyhaneler, eğlence, kadınları kızları, içkiler, enerji içecekleri, kolalı asitli içecekler, yarışmalar yemeler içmeler. Vallahi demiş bize böyle anlatmadılar. Adam düşünmüş taşınmış demiş ki, “yahu bu cennette böyle monoton, bir hayat heyecan yok vs. gibi düşünmüş. Bilgisi o kadar aslında cennet öyle değil tabii ki! Madem böyleyse bize yanlış anlattılar demek ki bu cehenneme tamam…

Tabii bunun yanında böyle çok güzel tanıtılıyor ki, reklamlarda vesaireler de tanıtımlarda çikolatalar, bisküviler, gazlı kolalı içecekler, enerjiler işte ne bileyim yani etin 50 çeşidi ve sucuklar sosisler salamlar müthiş bir hayat hepsi var burada tamam kardeşim demiş ben cehennemi istiyorum. Son kararın mı demişler. Evet, son kararım demiş. Ardından zebaniler adamı cehenneme koymuşlar tekrar masadan kaldırıp cehennemin kapılarını açmışlar. Bir bakmış ki içeride ıstıraplar, iniltiler, bağırtılar ah vah sesleri. Yahu demiş biz demin geldik buraya gayet güzeldi herkes eğleniyordu yiyordu içiyordu! Bu ne demiş herkes ıstırap içinde, organları eksik, sıkıntılı, ağzından lavlar geliyor, ateşler çıkıyor cehennem ateşi hakikaten söylendiği gibi. Zebani de “ha demiş o senin geldiğin zaman cehennem reklamları oynatıyordu. onlar reklamlardı reklam tanıtımlarıydı..”

İşte gerçeği sonradan anlaşılıyor!.. Devlet televizyonu TRT’yi de bir kere daha hatırlıyoruz!


Dünyayı kim idare ediyor!

 Demek ki her şey, dünyada tek güç yasama, yürütme, yargı derler ama asla… Esas güç tamamen “medya ve basın yayın organları” bunu en iyi kullanan da dünyaya hakim oluyor. Tabii burada bir ders vermek istiyoruz diyoruz ki; siz reklamlara kanmayın Allah’ın ilk emri olan okuyor okuyor. Esra saati görün esaslı göre yaşayın, reklamlara kanmayın. Bugün maalesef algı operasyonları televizyonlarda tamamen ülkemizi işgal etmiş hatta en önemli dizilerde halkın teveccüh ettiği Payitaht gibi Abdülhamid gibi Diriliş gibi ve halkın sevdiği dizilerin içine konulan gizli 25. karelerle beyin kodlarımızda ahlaksızlık ve kültür emperyalizmi işlendiği gibi aynı zamanda da o gıdaların şekli de yine aynı şekilde beyin kodlarımızda işlenerek, alışkanlık yapan bağımlılık yapan hale götürülmektedir. Askeri operasyonlarda ve çalışmalarda bunun adı Gripropagandadır. Bunlar bir özel merkezlerde planlı olarak yapılan çalışmalar neticesinde ortaya çıkarılmakta ve üçüncü dünya ülkeleri ve müstemleke ülkelerine vahşi kapitalizmin mallarını tüketilmek için uyguladıkları bir propaganda metodudur. 

Son bir uyarı daha!

Bir gün petrolümüz olur, anarşi ortadan kaldırılır ama kültürümüz yok olursa Mankurtlaştırılırsak beyin kontrolünde ruhsuz insanlarla hiçbir şey yapamayız!!!


Bir uyarı daha yapalım dedik… 

Son yazımızı da Sayın cumhurbaşkanımıza başta TRT olmakla konuları açık mektup olarak yakında yayınlayacağız inşallah…

 İrtibat ve ihbar WhatsApp hattı; 0 530 200 00 96 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23