• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Liyakat, ehliyet ve sadakat! Kime?!

30 Nisan 2019
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Cumhurun başkanının fermanları acaba ne zaman ve kimlerce hayata geçirilecek!

Dün devlet televizyonu TRT’de hayırlı haberlerden bir tanesini görebilince duygulandım! Hayret ettim!

Tıp uzmanı Prof. diyor ki; “Bugünkü hastalıkların ana sebeplerinden birisi beyaz ekmek ve içindeki katkı maddeleri.. Vs. Hatta ve hatta obezitenin de en büyük sebebi, tedbir almanın zamanı da geçti!.. Vs.” diye yorum yapınca aklıma geldi! Yıllarca mücadelesini verdiğimiz gıda terörü ile ilgili ulusal bir kanalda 3 program üst üste yapınca, dört yıl öncesinden dönemin başbakanı, şimdilerin de umudu Cumhur İttifakınca seçilmiş reisi Recep Tayyip Erdoğan meseleye el atmış ve tedbir alınsın diye ferman vermişti hem de MÜSİAD’daki canlı konuşmasında! Konumuz; kabuğu kepeği, ruşeymi yani faydalı her şeyi alınmış ısıl işlem görmüş beyaz ekmek! İçindeki 17 emülgatör katkı maddesi..!

Ne dersiniz bugüne kadar tedbir alındı ve bir şey değişti mi?

Bana göre sözü yerde kaldı!

Sağlık konusundaki hem devlet başkanımızın hem her zaman desteklerini esirgemeyen Emine Erdoğan hanımefendinin kendisine de anlattığımız konularla ilgili yaptığı tohum, sağlıklı gıda, bitkilerin şifacılığı, sağlıklı yaşam kampları vs. gibi destekleyici açıklamalar maalesef ki maalesef halk nezdinde her sözünün şehir hastaneleri dışındaki bir eylem ve icraatın yetkili organlar tarafından bugüne kadar hayata geçirildiğini bir türlü göremedik diyor vatandaş bize yazdığı yazılarında!

Tarım Bakanımız Bekir Pakdemirli’nin bu işin üstünde olduğunu ve yakında tarımda milli ve yerli dirilişi hareketini başlatacağını biliyoruz!

İKİNCİSİ RUHSAL BİR TAHRİP!

2 yıldır da, son 2 asrımıza ışık tutup milli şuuru yükseltme “gâyesiyle” yapılan bir “Abdülhamid” dizisi var. Özünü ve ruhunu tebrik ediyoruz; gayri ihtiyari de olsa maksatlı belki de birilerinin göremediği bize gelen bayanlardan zararlı göze batan yanlarını ifşa ediyoruz! Defaâtle ikazlarımız, geç te olsa ses veriyor. Özellikle seçim sürecinde vurguladığımız, son derece kritik nokta “liyakât ve ehliyet” anlatılmış son bölümde. Cihan şahı gürlüyor; “Batı, bizi çapsız sanıyor da; her bir vazifedârımız liyakât ve ehliyet üzredir!” Sahiden de öyle midir?!..

Dizide Abdülhamid cennet mekân, bağırsın dursun “Siyonizme bir karış toprak veren haindir!” diye; reklâm arasında Siyonizmin ana destekçisi çıksın, hadi buyrun!!! Neslimizi tehdit eden gazlı içecekler, ahlaka mugayir turizm reklamları yanında sağlığa zararlı cicili bicili trans-kanserojen yağlarla yapılmış zehir saçan gıdalara ne demeli..!

Neyle, kimle mücadele ettiğimizi ve bu hainlerin nasıl da arsız ve hudutsuz olduğunu görün!!!.. Hele böyle diziler devlet televizyonu TRT’de yapılıyorsa!

Bir de bize en çok tenkit yazan yine maalesef devlet televizyonu TRT’de bu necip milletin torunlarının nasıl bir akıl tutulması içinde ve aile yapısı içinde aptal, mankurt, düşünemeyen insanlardan oluştuğunu gözler önüne serse de(!) bana göre de en önemlisi peygamber efendimiz Muhammed Mustafa’nın adının anıldığı Mustafa isminin momo mu veya mumu mu? (Bir de bu ismin nerede kullanıldığını duysanız hani derler ya yok artık!!! )diye çağrılması, Şakir isminin rol de olsa zeka kıtı gibi gösterilip Türkçenin yerle bir talan edilmesi..vs

Bugüne kadar Recep İvedik’leri, Şaban ve Ramazan’ları tahkir edenleri kınarken bunu da hatırlatalım dedik. Hem de her yıl ödül verilen devlet televizyonu TRT’de milletimin parasıyla maaşları ödenen memurlar tarafından!

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır! 

KAVRAM KARGAŞASI!

Sosyal siyaset doktoru ehliyet, liyakat sahibi acizane biri olarak, bir kaideyi hatırlatalım.

“Büyük sorunlar, çözülmeyen küçük sorunların toplamıdır!”

Ağır ağır-narkozla değişim-

Nitekim bugün batının kiralık medyadan, milli-humuslu eğitime, vebâlsiz-faizli-kredili iktisat politikalarından, münzevi hayatı dinamitleyen aile ve sosyal hayat hukuku ve politikalarına, satılık-kiralık kalemşörlerden ahbap-çavuş koltuk sahiplerine kadar her yer işgâl altında! 

“Müslüman bir delikten iki defa sokulmaz!”dı hani?

Kronik problemlerin çözümü kesinlikle ve kesinlikle yenilikçi çözüm yollarıdır!

Misâlen, ferasetsizlik ve basiretsizlikle % 20’lere çıkarılan mısır şurubunu tedbir olarak % 15’e indirdiğinizde hastalıklar devam ediyorsa, cumhurbaşkanının inisiyatifiyle % 3’lere kadar inmesiyle dâhi hastalıklar devam ediyorsa, SORUN KESİN ÇÖZÜM YOLUNDA’dır!

2. TAMAMLAYICI TIP KONGRESİ  

Kongreye resmi yolla davet edilenler dışında katılmak çok zor! Yani devlet kendi çalıp davet ettikleri ile kendi söylemiş ve dinlemiş! Yani 50 yıllık devlet mantığı!

Oralara gelenler doktor, başhekim yöneticiler ofisimize ziyarete geldiler! Bu işin acizane duayeni sizsiniz niye yoktunuz deyince haberim oldu...?

Biz de aynı zamanda dünyada pek çok ülkenin katılımıyla yaklaşık 20’ye yakın dünyadan ve Türkiye’den doktorlarla tamamlayıcı tıp meraklıları ile Hilton Oteli gibi şaşalı olmasa da küçük bir otelde alternatif bio rezonans teknolojileri ve frekans tıbbı ile ilgili bir seminerin içinde son gün yaptığım konuşmanın ve dün hiç konuşulmayan bu sözlerin bugün onlarca tıp mensuplarınca izlenmesinin mutluluğunu yaşayarak arkadaşlarımla paylaştım!

TÜRK MİLLETİ MUHAFAZAKÂRDIR!

Selçuklu ve Osmanlı bakiyesi cennet yurdumuzu, dıştaki hainlerin içteki işbirlikçi dönmelerine karşı her daim savunan ve bayrağı yere düşürmeyen neslimiz; unutturulan tarihi, talanı, yağmayı bugünün şahlarına, liderlerine, bakan-bakmayan ve ne olursa olsun, hangi tedbirler alınırsa alınsın yine bildiğini yapan vekillere, seçilmişlere, halka tepeden bakıp selâm dâhi vermeyen idarecilere ve yaltakçılarına bir tokat atmayı iyi bilir. Vatanın gerçek sahibi ehliyet ve liyakât sahibi kadrolar vazife beklemektedir, vesselâm.

“İşi ehline veriniz; aksi hâlde kıyameti bekleyiniz!!!..” Hadis-i Kudsî.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23