• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

ŞEYTAN AKLI SON VURUŞ HAZIRLIĞINDA!!?

26 Mayıs 2020
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

HAK-BATIL SAVAŞI! bütün hızıyla devam ediyor!!?

Külli şey’in kadir olan Allah cc, Efendimiz as’a kadar 124.000 peygamber vazifelendirdi ve 28’ini Kur’an’da zikretti. Hepsine de dünyadaki nizamı idare etmeleri için kılavuz niteliğinde mushafları, kitapları yazdırdı. Tevrat, Zebur, İncil ve dinin tekamülünde son nokta olarak ta Kur’an’daki hakikatlere uymayan toplumlara da adaletiyle tecelli edip helâkı reva gördü. Günümüzdeki gibi kılavuzun dışına çıktıklarından en son Kur’an’ı indirdi ve Peygamberimizi vazifelendirdi. 1400 yıldır aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Kâinatın sahibinin nizamı ve şeytaniyetin saptırmalarıyla mücadele en üst seviyede devam ediyor. Bu noktada Allah’ın verdiği cüz’i irademizle labirentlerde dolanıp bir çıkış yolu aramaya devam ediyoruz. Cennet ve Cehennem de iki âlem için. Herkes kaderini yaşayacak.

HER YERE ADAM LÂZIM..!

Farkındalık sahipleri, kitabı ‘düzden’ okuyanlar, kalan ömürlerini mutlu, huzurlu, ebedi saadeti ‘kabrin ardını’ düşünerek yaşıyor. Diğerleri mi..?

İnsanlık felaketler içinde Yaşatılıyor!

çoğu meyhanelerde, deli hanelerde, hapishanelerde ve mutsuzluğun, umutsuzluğun tavan yaptığı Beş yıldızlı “hasta” hanelerde şifayı Allah’tan değil de Ortodoks tıbbından bekliyor!

Zira hâlâ yaşatılan corona hadisesi Aşı bekleyişi de bunun son acı örneği.

Allah cc, vazifeli bir meleğini gönderip bütün dünyayı ‘kimsenin başaramayacağı şekilde’ hizaya getirdi..!?

Peki, verdiği mesajı alabildik mi..?!

“İbret alınsaydı tarih, tekerrür etmezdi!”

Çok doğru. Şeytan aklının planları bugün de devam ediyor. 17 yıl önce “kozmik bilim ve bilinçle yaşam enerjisi” kitabımızda yazdıklarımızın 174 uyarımızın 168’i gerçekleşti!!! Tabii ki yine ne tarihden ne de yazılanlardan kimsenin ne tedbir ne de ibret aldı… 

DİKKAT!!! 93 YILI GİBİ BİRİLERİ YİNE DÜĞMEYE BASTI!!!

Türkiye’de karanlığa bulanan 92-93 yıllarında üst üste yapılan suikastler, faili meçhuller, ortalığı karıştırıcı sansasyonel haberler, aczmendiler, fadime şahinler,yasak zamanında Cuma namazı kılmaları gördük. Bugün de hiç şaşmaz şekilde aynı senaryolar farklı boyutta devrede!

Sağdan yanaşıp sinsice vuran hainler!

içimizdeki kriptolar, düne kadar besleyip vekil-bakan-başbakan yaptıklarımızın bugün karşımızda yer almaları gibi pek çok gelişmeyle belâ geliyorum mu diyor..?! 

sayın cumhurbaşkanına Bir kere daha Duyuruyorum!

FERASET SAHİPLERİ VE FAİLİ MALUMLAR..!? ŞEYTAN AKLI DEVREDE!!?

Kabinesinde danışmanlık yaptığım merhum Özal ve bazı bakanlar, yaklaşan tehlikeyi gördü. Büyük bir uyuşturucu operasyonuyla global çeteye bir darbe vuruldu. 2 hafta sonra, PKK’nın devletle ilişkisini araştıran Uğur Mumcu suikastle öldürüldü!

Akabinde Musevi işadamı Jak Kamhi’ye suikast yapıldı, kurtuldu..!

Akabinde, danışmanlığını yaptığım büyük devlet adamı Adnan Kahveci bilgi ve belgeleriyle öldürüldü!

“Çekiç Güç ülkeden ayrılmalı!” diyen Jandarma Genel Komutanı Eşref Bitlis Paşa öldürüldü!

PKK elebaşı ateşkes ilân edecekken, Cumhurbaşkanı Özal öldürüldü!!??

Böylece yolu açılan terör örgütü Van, Madımak, Başbağlar’da katliamlar yaptı. “Terör, demokrasiyle biter!” diyen emekli binbaşı Cem Ersever öldürüldü!

Türkiye’de Özal da öldürülerek tekrar sistem eskiye döndürüldü!

Türkiyemizde şu anda da bu hazırlıkların ayak sesleri giderek artıyor!

 İç ve dış hainler işbirliği içinde son hamlelerine hazırlanıyor!!?

Şeytan aklı son hamlelerini KORONA ile  yapıyor!

Uluslararası kuruluşları ele geçiren şeytan haklı who-Dünya sağlık örgütü eliyle yanlış kararları ve teşhisleri ile aldığı Pandemi tedbirleri ile dünyayı kaosa sürüklemeye ve buna tabi olanları da önüne katarak bütün hızıyla yıkıma küresel sermayeye hizmete devam ediyor!!?

Normal üretime ve hayata acilen dönülmelidir!!?

Şeytan aklının senaryosundan ülkemiz acilen kurtarılmalıdır!!?

BİZİ YIKAN DÜŞMANIN SÖZLERİ DEĞİL !DOSTLARIN SESSİZLİĞİ!

 

Aklın yolu bir dir!

Vatan! Millet! Bayrak! Devlet ve mukaddesat için mücadele eden herkes, açık düşmana ‘emperyal güçlere’ yiğitçe meydan okurken Bilimsellik ve sekülerizm adına hala masaya vurup konuşması, anlaması, görmesi, müdahale etmesi  gerekenlerin haksızlık karşısında susmaları ahirzaman alametidir!!?

Kendi sonlarını hazırlayanlara uyaramazdır!!?

Rabbim bizleri o gafillerden eylemesin. Âmin

Rabbim sen bizleri içimizdeki beyinsizler sebebiyle helak etme!bizleri  o gafillerden eyleme!Âmin.

“Biz cinlerden ve insanlardan pek çoğunu Cehennem için yarattık. Onların kalpleri vardır ama anlamazlar, gözleri vardır da görmezler, kulakları vardır da işitmezler. Onlar hayvanlar gibidir hatta daha şaşkındır! İşte bunlar gafillerin ta kendileridir!” A’raf 179

WhatsApp İhbar Hattı

530 200 00 96

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nusret

Rockafeller'in kurduğu Dünya Sağlık Õrgütü FETÖ nün yapamadığ darbeyi Bilim Kurulu eliyle yaptı. Bilim Kurulu Komuta Konseyi yönetime el koydu ve hiçbir darbecinin yapamadığı şekilde hayatımıza müdahale etti. Cumhurbaşkanı da durumdan memnun siyonist üstakılsızların Kısırlık aşısı ve insamları çipleyip robotlaştırma hedefine doğru doludizgin gidiyor.

.Adem

Hikmet ehli 100 milyon akıllı insanın basaramayacagi bir işi ufak bir yöntemle kolayca halleder. Şimdiki kargasalardan toplum denen sürüyü kimse kurtaramaz. Din ve bilim insanları mutlak bir dalalette, kendilerine dahi zerre kadar hayırları dokunmaz. Ama hepsi önderlik peşindeler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23