• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Stratrajik olaylara; psikoterapik yaklaşım...!

12 Haziran 2018
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Türkiye 100 yıllık bir süreçte sosyopsikolojik açıdan incelendiğinde “Halkın seçtiği sistemlere yerleşik düzenin görevlilerinden oluşan atanmış bilinen grupların tepkilerinde fonksiyonel artışlar gözleniyor....” denilmiştir.

24 Haziran’a yaklaştıkça da yine seçilmişlerin zaferinden kaynaklanıyor olacak ki; insan davranışlarında olağanüstü durumlarda yaşanan sözlü yazılı ve fiziksel saldırganlık halleri büyük ivme kazanıyor!

Seçilmiş cumhurbaşkanına sahip çıkıldığında yapılanların spekülatif mevcut iktidarı yıpratma ve planlı bir çalışmanın ürünü olduğunu söylediğimizde, 15 Temmuzculara karşı vatanı savunmak boynumuzun borcudur dediğimizde 100 binlerce hazırlanmış ruhsuz tahta askerler ve onların satılmış kalemşörleri sanal alemde her zamanki mevcut güçleriyle efendilerine köleliğe devam ediyor!!!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ekonomisinin yılın ilk çeyreğinde yüzde 7,4 büyümesine ilişkin, “Tüm ekonomik saldırılara ve oynanan spekülatif oyunlara rağmen, sağlam makro temeller üzerinde, güçlü büyümeye devam” demiştir.

Sayın cumhurbaşkanımız aynı sözlerle bu ülkede istikrarı ön planda tutarak Türkiye’nin 2023-2053 hedefine doğru güçlü, sürdürülebilir politikalarla 24 Haziran’dan sonra bir kuşun iki kanadıyla uçması gibi sadece maddi büyümeyle değil inşallah milletin beklentisi manevi kalkınma hamlesi ile de ülke hedeflenen çizgileri yakalayabilecektir!

Evet ülke zor günlerden geçiyor, herkesin insanlık duygularına bir terapik empati yapması gerekir. Yurtdışından bizim gibi her gün haberlerle ve çevre kirliliği oluşturulan algı operasyonlarından, beyin kontrolünden uzak bir takipçimiz Türkiye’ye bakış açısına ve son hadiseleri bir terapist olarak değerlendirmiş!

Sizin de görüş ve düşüncelerinizi bekliyoruz sırasıyla da yayımlayacağız inşallah!

 Avrupa’da yaşayan; bir Türk terapist, hem de kadın, bir duru ruhtan Türkiye’deki olaylarla ilgili naçizane düşünceler…!

“Tam da şu an, bu evrende bulunan kötü ruhların, var olmalarından ve nasıl var olduklarından bahsetmek isterim.

Kötü ruhlar; evrendeki tüm kötü enerjiyi çeken ve geri ileten, iyi insanların enerjilerini çeken (nazar, kötü göz), insanlara kasıtlı olarak yaptıkları davranışlarla (laf, söz, kavga etmek, her şekilde saldırmak; İslam’da ise; kul hakkı yemek şer atmak vb…), insanların o an yaşadığı üzüntü, acı, öfke, kin, nefret gibi duygularla beslenen, kendini bulamamış kayıp ya da bulup kötü ruhu benimsemiş bir grup insan!

Kayıp ve kötü ruhlar topluluğu geçenlerde benim için çok sevgili Ahmet Maranki’ye de kışkırtmacıların gölgesinde, kötü enerjilerini kusmak için çabalamış ancak, muvaffak olamamışlardır. 

Ahmet Maranki ilmini eline almış, milli ve yerli, hem tek vatan tek bayrak ruhuyla büyümüş, hem ilahi ilimlerde medrese eğitimi almış, Türkiye’den değil dünyadan profesör doktor unvanına tescilli bir şekilde gururla elinde tutan bir Türk evladıdır (Akademik Unvan dünyada tek Doktora yani –PHD-dir!)

Yazık, bilmeyenler öğrensin, çünkü sonra gidip orada burada, kapalı kapılar ardında, klavye önünde toplanarak dedikodu yaparak çok büyük bir günah olan gıybet işliyorlar ve kul hakkı da işin içine giriyor. Tabi bu söylediklerimiz de inancı ve imanı olanlar için...! (Bknz: Dedidoku, Hazret-i Kur’an)

Bir de yine üç-beş bazı kendini bilmez, medyacılıktan nasibini alamamış ilminin (mesleğinin) değerini bilip hocaların hocası olamamış bir avuç insan! Bunlar haber adı altında kendi internet sitelerinde insanlara gölge oluyorlar, kendini bulamamış bazı ruhlar da yine gölgeye doğru yürümeye devam ediyorlar! Peki, Ahmet Maranki’nin ilim alanları nelerdir; tütün eksperliği, endüstri mühendisi, sosyal siyaset, çalışma ekonomisi, alternatif tıp bitki uzmanı, kozmik bilim düşüncesine varabilmiş başarılı güzel bir ruha sahip olmak!

Peki yukarıdaki gibi pek çok ilmin sahibi olmak nasıl olur?!

• Aslında bu güzel ruha sahip olan insanlar için, ilim kendiliğinden gerçekleşen bir süreçtir. İnsan bazen hayatının evrelerinde dibe vurur ve “inanç”la tekrar yukarıya çıkar. Bu inanç yaratıcıya en saf duygularla olan bir yardım çağrısı, yakarış ya da bir duadır. Kabul olur ve bir el seni çeker alır dipten ve göklere bırakır. İşte burada göklerdeyken, bilincinin enerjisiyle ve inancınla, belki küçüklüğünden bir anı hatırlayarak, belki gerçekten çok merak ettiğin için bir yol seçip o yolda yürümeye başlayacaksın. İşte bu yolu aydınlık bir ışıkla gidersen yeteneklerini keşfedip yeni ilim sahibi zaten olmuşsundur! Bu yolda yaratıcının güzel enerjisini ruhunda hissettiğin müddetçe, sen tıpkı bir güneş gibi parlarken, kayıp ve kötü ruhları gördüğünde, hemen tanırsın!

Bu tamamen bir bilimsel yaklaşımdır!

Her dil ve inanç da kabul görmüştür!

Bir konuya daha değinmek isterim; yaratıcının mucizesi olarak gördüğüm bitkiler başta olmak üzere Cosmos’daki her şey, bir hareket, insanlığa fayda için yaratılmıştır. Mesele onu anlayabilmektir. Bu da ilim ve feraset gerektirir.

Hani şu tıbbın en temel hali, alternatif yaşam, tıbbın temel yapısı olsa da şu anki kullanılan tıpla hiçbir alakası yoktur. Bunu ancak farkındalı insanlar fark edebilir!

En güçlü duygu “inanç”

İnançlı insan her şeyi yapar. Çünkü yaratıcının sonsuz enerjisi ve desteği her zaman ruhu güzel insanların ışığı olacaktır!

Tüm bu anlattıklarımın açıklaması olarak; 

Ahmet Maranki öyle gerçek ve güzel bir ruhtur ki, daima gerçekleri söyleyen, haksızlık karşısında sessiz kalan dilsiz yılanlardan olmayan, dobra, yiğit ve kalbi inançla dolu olan.  Gerçek Anadolu ruhunun milli ve yerli temsilcisidir...!

Ahmet Maranki;  Sayın Hocam birileri sizin biyografinizi ve akademik unvanlarınızı çekemese de haset insanı yer bitirir!

Biz size hocam diyoruz çünkü siz sadece Türkiye’de değil Türkiye dışında da bir ışık ve meşale yaktınız...! Çıktığınız bu kutlu yolda Kızılelma hedefinizde bütün iyi ruhlu insanların dualarındasınız...!”

NOT: Bir psikoterapistten tüm okurlara son söz; “Âlemlerin sahibi Yaratıcının nuru her zaman bu yüksek ruh, necip milletin torunları ile olmuştur bundan sonra da olacaktır.”

 WhatsApp bilgi hattı: 0530 200 00 96

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23