• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

“TEKNOFEST-Teknolojiye kozmik bakış! Yeni ve Güçlü Türkiye”

25 Eylül 2018
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Eski Türkiye kafasını yok edip yeni Türkiye’ye adapte edene, bizi dinleyene kadar doğruları söylemeye, tarih tekerrür etmesin diye hatırlatmaya devam diyor bugün de aynı gündemle huzurunuzdayız!

“Yeni ve Güçlü Türkiye”mizde en önemli “Elektromanyetik Terör” ve istihbarat! Tabii ki sağlık istihbaratı!

“Teknoloji Işığında Yeni ve Güçlü Türkiye nereye gidiyor! Yeni ve Güçlü Türkiye”mizde en önemli tedbir alınması gereken “Elektromanyetik Terör” ve istihbarat! Tabii ki sağlık istihbaratı olmadığını son yıllardaki dinlemelerden ve ülkemizdeki son yıllardaki uygulamalardan gördük!

15 YIL ÖNCE YAZMIŞ VE UYARMIŞTIM!

500.000 baskılı “Kozmik Bilim ve Bilinçle Yaşam Enerjisi” kitabımızda beyin kontrolü, algı operasyonları, ülkemizin tepesine konuşlanmış Echelon-dinleme uyduları, tele-kulakları anlattık. Cep telefonlarındaki dalgaların beyni ısındırıp bedensel-ruhsal tahribat yaptığını ‘görüntülerle’ televizyonlarda da olmak üzere, kitaplarımızda yayınladık. Çizgi ve diğer filmlerdeki 25. karelerin, beynin algılayamayıp alt lob ve bloklarının filtresiz bilinçaltına attığı gizli ve kirli mesajları yazdık. Seks-cinsellik-çıplaklık başta olmak üzere gayri ahlâki olan çokça resim, din dışı birçok sembol ve sapkın tercihlerin neslimizi yok ettiğini yazdık! Çok şükür bir farkındalık oluşturduk ve 10 yıldır konuşulmaya başlandı.

....

Tekstil sanayii ve elbise modellerindeki renklerden, dinlediğimiz müziklerdeki tınıların dalga boylarına kadar hayatımızın her alanı ve tükettiklerimiz “ezoterik-tılsımlı-büyülü” yöntemlerle hazırlanmaktadır. Cinsel dürtüleri tetikleyici, mistik ve inanç bağlarını koparan, dayanma gücünü zayıflatan “radyo dalgaları” ile ilgili çok ciddi çalışmalarla algı operasyonu ve beyin kontrolü yapılmaktadır dedim dinletemedik !..

...

Özellikle geleceğimiz ‘çocuk’lar, şarkı yarışmaları vs. adı altında duruş, saç modeli, elbise, yemek mizansenleri, bulunduğu mekânlardaki renk tonları, ojelerin-rujların şekli-rengi, bulunduğu ortamlar ve bilhassa banyo gibi yerlerdeki pembe-kırmızı renkler, bedenlerinin ve ruhlarının hazır olmadığı dürtülemelerini tetikleyip histerik-şizoid-psikosomatik bir “KOBAY” hâline getirilmektedir! Bu beyin yıkamalar gençlerimizin zamanla üçüncü gözü bloke ederek şeytanın, kötü enerjili kişilerin, karanlık batının sistemli-profesyonel zihin kontrol enstitülerinin formatladığı bir prototipe döndürür ve bu “mankurt” nesil, ilerde potansiyel bir “avcı”dır!!! Hedeflerini de her gün avladıkları avlarından dehşet verici haberler ne medya gözler önüne sermektedir ve ikinci tahribatı yaparak umutları yok etmektedir!

Akıl tutulması devam ediyor! Akıllılar sorgulanıyor! Deliler dışarıda serbest...!.

Sözümüz muktedir olanlara!

Aklımızı başımıza alalım.

Biz bu ülkede yaşıyoruz, sırça köşkünde kral gibi yaşayanlar, bir gün sıra size de gelebilir!

Bu ülkenin düşmanı köşe yazarı, moderatör, idareci, sanatçı müsveddelerini her dönemin kucaktan kucağa aktarılan insan müsvettelerini artık tespit edin! Ve kalemlerini kırın!

İsimleri belli! Yoksa tespit edecek vaktimiz de takâtimiz de kalmayacak!

31 MART 2019 MAHALLİ İDARELER SEÇİMLERİ...

Bu iş de bir dönüm noktası olacaktır. Bizler bilim adamı olarak bilinmesi gerekenleri haksızlık karşısında susmamak dilsiz şeytan olmamak noktasında “Bir saniye sonrasına hükmedemediğimiz hayat ve dünya için fırıldak olmaya gerek yok! Düz duracağız! Düz yürüyeceğiz! Düz konuşacağız!...” diyen kadim, eskimez dostum, dava arkadaşım, cennet mekan rahmetli Yazıcıoğlu’nun sözleriyle ilgililere bir kere daha hatırlatıyoruz!

Ölüm var!

Ve hesap da var…!

...

15 yıl evvel “Siber’den Promisd’e” başlığıyla bugünlerin kodlarını verdik!

Recep Tayyip Erdoğan başkanımız diyor ki...! “İlkokuldan itibaren kod yazmayı öğrenecek bir nesil yetiştireceğiz” ikrarıyla umudumuz tazelendi!

TEKNOFEST -Amerika’daki silikon vadisinde insanlar üzerinde hangi teknolojik çalışmaların ve “finansının kimler tarafından yapıldığı araştırılıyor mu?

Teknofest’te de söylendiği gibi “Dijital güvenlik sağlamadan-fiziki tedbirlerle bağımsız olmamız mümkün değildir!”

Bu ciddiyet ve gayreti büyük umutlarla uzaktan bakan” bakanlardan değil “ayağı yere basan projelere” cumhurun seçilmiş başkanından ve nazırlarından da tam desteklerini bekliyoruz.

Sayın Tarım bakanı, Sağlık Bakanı, Ticaret Bakanı, diğer yetkili ve yetkililer ve ülkenin geleceğinin teminatı sayın BAŞKANIM Recep Tayyip Erdoğan!!!

Milletin beklentileri acildir ve çözümü işin ehlince yazılı olarak kadrolarıyla birlikte yıllardır kozmik bilim birimlerince yaşanmakta ve yaşatılmaktadır bilgi ve belge ve birikimler tarafımızda mahfuzdur!

ABD’deki dünyayı idare eden gizli projelerden ve Silikon Vadisi’ndeki teknolojilerden Ve yapay zekâdan bir adım önde olduğumuzu iddia ediyoruz!

Tek başına şehir hastaneleri, yol, köprü, AVM gibi yatırımlarla dijital esaretten kurtulamayız!

“Devlet” aklı-ricali çağın silahları ve ihtiyaçlarıyla donanmalı!

Misâlen, “ekonomik kriz”in enstrümanı çoktur, manipülasyon alanı geniştir. “Kendi Mutlu azınlıkları” dışında herkes kurbanlarıdır!

Dolar gider, molar gelir; tek paraya geçilir, Euro gider, sanal para gelir..

Herkes çip’lenenir-kart’lanır ve kontrol edilir demiştik... Yukarıda yazdıklarımı 15 yıl önce sadece onlarca defa konuşmamış tarihe kayıt düşsün diye “Kozmik Bilim Ve Bilinçle Yaşam Enerjisi” kitabımda yazmıştım!

Bugüne kadar uzaktan ‘BAKAN’ların hayalleri bile bu yazdıklarımıza yetişememiştir!

Yazılanların hepsi ülkemizde maalesef yaşanmış yüzlerce yetişmiş insanımız şehit olmuş!

Ekonomimiz ve insanımız büyük darbe almıştır! Fakat yine de ibret alınmamıştı r!

Kozmik bilme tabi olanlar mutlu bir azınlık da olsa sağlıklı mutlu dik olarak yaşamaya devam ediyoruz!

Amacımız bunu ülkemize ve insanlığa yaygınlaştırmak!

Yapılması gereken!

Yapay gündemlerin gölgelediği! Gizli ellerin, ülke düşmanlarının içimizdeki yerli işbirlikçileri ve halen içimizde bulunanlarla kuyuya attığı taşı çıkarmak yerine “ASIL” gündem ve projeleri devreye koyabilecek basiretli, nitelikli, “yerli ve milli dün olduğu gibi bugün de geleceği görebilen bu vatanın gerçek evlatlarıyla” yola çıkmaktır!..

Vakit geçirilmeden bu tercihler yapılmalı! Kararlar alınmalı! Kızıl Elma’ya doğru kozmik bir bakışla hedefe kilitlenmelidir!

Durmak yok yola devam...

Whatsapp ihbar hattı:

0530 200 00 96

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23