• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

TEKNOFEST - Ürettiklerimizi tüketeceğiz! Ya da tükettiklerimizi üreteceğiz...!

21 Eylül 2018
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Hayırlı cumalar dostlar. Zerre miktar Hayrın da şerrin de hesabının sorulacağı güne iman ederek; Muharrem ayınız ve aşurenizi tebrik ederken ölümlerin olmadığı sevgi Selin’in hakim olduğu Barış içinde günler dilerken Kerbela şehitleri ve bütün şehitlerimize rahmet diliyoruz!

Günümüzün en stratejik başlığı TEKNOFEST-“ELEKTRO DÜNYA”!

Gözümüzü açtık, Maşaallahsız habersiz resimlendik, O gün bugün teknolojinin beyin kontrolü altında kalan ömrümüzü sürünerek de olsa yaşamaya devam ediyoruz!

Üretmediklerimizi tüketiyoruz tamamen bir tüketim toplumu olduk!

TEDBİR TEDBİR TEDBİR!..

Elektronik denince aklımıza ilk cep telefonu geliyor. Cep telefonunu ülkede ilk kullananlardan biri olarak, Türkiye’de üretilen 1918 cep telefonunu satamadan dağıtımını verdiğimiz şirket dağıtmayınca öldürtdük!

 “Araba” yapılmak isteniyor; teneke parçaları birleştirip halk uyutuluyor!.. Benzin, mazot bağımlılığı… Neden alternatif; hatta ‘gerçek’ daha efektif bir yakıt ve enerji kaynağı bulun-a-madı ??!!..

Elektrikli arabalar ‘geç’ projelendirildi ve dışa bağımlıyız hâlâ…!

İlk uçağı “HÜRKUŞ” yaptı ama mahkeme mahkeme dolaştı!!??..  

Kendi uçağımızı, tankımızı topumuzu, tüfeğimizi, İHAları yapacağımız günler yakın umutluyuz!

Yabancı marka hayranı bir toplum haline Devlet televizyonu TRT’de bile yayınlanan ve sağlığa zararlı olduğu bilim adamlarınca açıklanan başta gazlı içecekler olmak üzere pek çok nişasta bazlı ürünler reklamları yapılarak gıda terörüne destek verilmiştir.

Neden yerli ve milli,

Ben hep derdim hanımlar bu ülkede çok daha büyük vazifeler görecek derken sayın Pekcan bakanımız çok güzel bir söz etti:!

 Pekcan, “ürettiğimizi tüketecek tükettiğimizi üreteceğiz bundan sonra...”

Türkiye’de yatırım yapan, istihdam oluşturan, Türkiye ekonomisine inanan, ürünlerini Türkiye’de üreten yabancı firmaların ürünlerinin de yerli kabul edileceğine dikkati çekerek, “Onların da Türkiye’de üretilen ürünlerde alın teri vardır. Onlar da yerli üretim logosu kullanacaktır, Bu topraklarda üretilen ürünleri hep beraber tüketip tükettiklerimizi hep beraber üretmek için buradayız. Çünkü yerli üretim bizim zenginliğimiz, mirasımız, gücümüz, çocuklarımızın mutlu geleceğidir” değerlendirmesinde bulundu.

Sayın Pekcan bakanım gayretlerinizi destekliyor ve buradan size sesleniyorum Türkiye’nin bir vatandaşı Ahmet Maranki olarak;

milyonlarca çiftçinin emeğiyle Anadolu topraklarında Anadolu çiftçisinin emeğiyle ve yerli malı kullanılarak üretilmiş, tabiata ve insan bedenine zarar vermeyen temizlik, parfümeri, şarküteri ve besin destek ürünleri, insan neslini koruyacak, börtü böcekleri öldürmeyecek, toprağımızı, suyumuzu ve havamızı kirletmeyecek şekilde helâl-temiz-Gimdes sertifikalı-organik sertifikalı olarak 750 adet milli ve yerli olarak üretilen ve Türkiye patenti alan ürünlerimiz hiçbir devlet desteği görmediği gibi el altından büyük baskılı denetlemeler ve Ticaret Bakanlığı’na yapılan başta Tabipler Birliği olmak üzere maksatlı rakip kuruluşların suç duyurularıyla onlarca ceza ödememizi sebep olmuş dolaylı olarak önümüz kesilmek istenmiştir!

Halen de bu baskılar devam etmektedir!

Sayın bakan sizden talebimiz milli ve yerli bir kuruluş olarak Türkiye’de ilklerin üreticisi bir kuruluş olarak 2 milyon işçimizi ve istihdamımızı destekleyecek bu ürünlerimizin en

azından devlet kuruluşları, belediyeler tarafından kullanımının sağlanması desteğini istiyoruz. Çünkü bu ürünlerin reklamını yapamadığımız! Ve devletin içindeki ahbap çavuş ve ikili üçlü ilişkiler sebebiyle bütün bu alımlar tamamen yurtdışından ithal edilen ürünlerden tercih edilmektedir kısa bir araştırma yaptırdığınız da bakanlıklarda ve belediyelerde bunun %100 doğru olduğunu göreceksiniz...?

Sayın bakanım işte bunlar acı olan Türkiye’nin gerçekleri!

“Ata tohumlarından vazgeçmek, bitkilerin şifacılığını göz ardı etmek vatana ihanetle eşdeğerdir!” diyen bir “Emine ERDOĞAN” hanımefendinin sözü ortadayken üstelik!!!..

 Neden yurtdışından getirdiğimiz ozon, bio rezonans ve ayak detoks cihazlarımıza ve milyonlarca dolar harcanarak ithal edilen besin destek ürünlerine Türkiye’de ürettiğimizde, “Üretemezsiniz!” diyerek karşımıza dikilenler kim mi?

Milyonlarca dolar döviz yurtdışına göndermeyelim burada üretelim bu cihaz ozon cihazı mıdır? Nefes cihazı mıdır adını bile koymak için üç ay beklediğimiz belki de yüzbinlerce üreterek dünyaya satabileceğimiz bu cihazlar neden ürettirilmez ??!!..

Sayın bakanımız Berat Albayrak ve Selçuk Bayraktar Türkiye için bir umut ışığı yaktılar TEKNOFEST’de yüreğimiz kabardı!

Sevinmek istedik!

Sonra yıllardır mücadele ettiğimiz çaresizliğimizin bu genç kadroyla aşılacağına umutlarımız arttı! 40 sene bekledik birkaç ay daha bekleyelim! Görelim! Bakalım belki bir sesimizi duyan olur...!

Kardeşim sen neden böyle diyorsun diye...!

SAHİ NEDEN NEDEN NEDEN ??!!..

Bu ‘neden’sizliğin cevabını, vaktin Cumhurbaşkanı vermiş ve basına açıklamıştı,

Millet evvela başkanı, bakanları ve yetkililerinden izafi konuşmaların yanında ülke refahını artıracak projeleri hayata geçirecek, yerleşik düzenin bürokratlarına hesap sorabilecek, ülkenin milli ve yerli potansiyelini ortaya çıkacak yetkilileri aramaktadır!!!...

 Uzun uzun konuşmaya havanda su dövmeye lüzum yok. 

Duruşumuz ve çalışmalarımız ortada. Devletimizin yetkililerinin, bakanlıkların “Büyük projeleriniz olduğunu söylüyorsunuz, buyrun gelin, dinleyelim” demesi gerekmez mi?

Gelecek; bu toprakların asıl ve asil evlatlarınındır!!!

Belki yarın belki yarından da yakın...! Vesselam

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23