• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Türk insanı uyanma vakti geldi geçiyor!..

03 Nisan 2018
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

1994 yılı kozmik bilim ve bilinçle yaşam enerjisi kitabımızdan 21. yüzyıldaki kozmik boyutlardan bir kesit!..

Dünya ve Türk insanının artık bilmesi gerekenleri geç olmadan “yazılabilecek olanların” birkaçını dünyada yapılan uygulamalarıyla sizlere burada yazmayı, bu ilmi bilen, yaşayan bir kişi gibi anlatmayı bir borç bildim.

Bu yazılanlar malum çevrelerce bir propagandanın mahsulü ve oyuncusu olarak “kozmik bilince” erişemeyenler, düşünce bazında ecir olmayıp esir olanlar bu anlatılanlara ve yazılanlara “bilimsel değil” diyecekler ve yine dünya insanlığı ve Türk halkını uyutmaya devam edeceklerdir. Ama Galileo’nin dünya dönüyor dediği gibi biz de bilimsel çevrelerce kabul edilmese de “gerçektir ve hakikattır” diyoruz.

Dünyada yüzbinleri aşan “parapsikoloji” araştırma merkezleri resmen “enstitü”, “akademi” seviyesinde insanlığı aydınlatırken ülkemizde bu konuları “yazan” hatta “konuşanlara” kitaplarının satışına ve konuşmasına “ambargo” koyan zihniyetin bu “merkezlerin” açılmasını ummak çok zor da olsa güneşin her şeye rağmen “doğacağını” karanlık kafaların “sabahla uyanacağını” kışın sonunda “baharın arzı endam edeceği” gerçeğiyle kendimizi ve nesillerimizi buna hazırlıyoruz.

Takdir akıl ve ilim sahiplerinin...

Kitapta yazılanlar okuyucularımızın bazıları veya art niyetli, maksatlı ve bize karşı olan kişi ve kuruluşlar tarafından  yukarıda dediğimiz gibi “Komplo Teorileri” olarak nitelendirilebilir.

Bu kitapta “yazılabilenler”e 1994 yılında bizzat bilgi sahibi olduğumuz, zaman zaman Türkiye’de devletin en yüksek makamlarına bilgi ve örnekler sunduğumuz, fakat karşı tarafın ağırlığı daha fazla olduğundan netice almadığımız konulardır.

“Kozmik bilinç” adı altında sizler bir bakış açısı ile sunmaya çalıştığımız bu konular aslında dünyamızı ve davranışlarımıza kadar bizleri kontrol eden bir sistemin parçasıdır. Günümüzde artık bunun uygulamaları insan neslini tehdit eder noktaya geldiğinden bu konuları sizlerle paylaşmayı uygun gördük.

Son yıllarda giderek artan hadiselerin yoğunluğunu ve olumsuzluğu da bu sözlerimizi teyit eder mahiyettedir.

Yukarıda yazılanlardan farklı olarak bundan sonra yazacaklarımız bu işin uzmanlarınca ölçülebilecek değerlerde müşahhas tespitleri yapılmış, tarafımızca “süzgeçten geçirilmiş” bilgilerdir.

İNSANLIĞA 

KOZMİK REÇETE

Yakın gelecekte, hepimize birer dijital kart verilecek. Bu kartlar ile daima kontrol altında bulunmamız çok basit bir teknolojidir. Hatta, madenî paralar ve jetonlar, nerede, ne zaman, ne yaptığınızı görmek için kullanılır. Bulunduğunuz yerin koordinatlarının tespit edilmesini sağlayan izler bırakırlar.

Merkezimiz de alternatif olarak ürettiğimiz kartlarda ise kozmik kart, pasaport – insanla ilgili doğum, ölüm, zafiyet, hastalık, ihtiyaçlar ve diğer bütün özel hususiyetler yüklenerek, ilerideki hayatında olabilecek pek çok astrolojik kozmik bilgileri de yükleyerek insana; her an müspet manada müdahale, kontrol, en önemlisi de dışarıdan gelebilecek manyetik yönlendirmelere karşı kotunacak bilgilere teçhiz edilecek ve korunacaktır.

Dünyaca bilinen ışık hızını 5-10 sene içinde yakalayabileceğiz. Makineler gibi insanların enerjileri de görüp ölçülebilir boyutla gözlenebilecektir. Bugün bizim gördüğümüz tehlikelerden en büyüğü aşağıda sizinle paylaştığımız tahribatlardır.

En azından bu boyutla ilgili bilgilenirsek korunmamız daha kolay olur. Aşağıdaki bölümü mutlaka iyi algılayıp dünya insanlığına ve Türk insanına neler yapıldığını anlayarak kitaptaki metotlara başvurulup, bilgilenip enerji kalkanımızı kuvvetlendirerek korunabiliriz.

Kozmik bilimde müspet ve menfileri proton ve elektron olarak anlayabiliriz. Atomun üç unsuru, elektron, proton ve nötrondur. Kozmik bilim protonu hücreye müspet tesir etmek için kullanmaktadırlar.
Menfi enerjinin yüklenilmesi araştırıldığında nasıl menfi yüklendiğimizi aşama aşama sıralarsak;

1. Çalışan makinelerden gelen menfi enerji boyutları; cep telefonları, televizyonlar, bilgisayarlar, radyasyon yayıcıları, zararlı diye adlandırıyoruz. Çünkü bunların yaydığı elektronlar ve enerjileri, insan enerjisinin boyutlarına uygun olmayıp ona zarar verirler. Cep telefonu beyni ısıtmaktadır. 4 dakikalık konuşmada beyin 1 derece ısınıyor. Normal hale getirmek için normalinden 18 kat enerji harcıyor. Bu enerji, 60 yıllık bir ömür baz alınırsa 2 ay 10 günlük bir ömre bedeldir. Bu tespitlerin ölçülmüş görüntüleri mevcut. Yapılan çiplerle bu zararlı etkenler engellenmektedir. Merkezin işçileri ve bizler bu teknoloji ile korunmaktayız.

2.  “GDO” geni değiştirilmiş organizmalı ve hormonlu alınan gıdalardan gelen olumsuzluklar,

3. Beynin oluşturduğu sıkıntılar, stres dalgaları, menfî düşünceler...

4. Birinci madde dışındaki, dünyanın belli merkezlerinden, 60 bin personelle çalışan, dünyanın belli noktalarına planlı, düzenli yönlendirilmiş elektronik bombardımanlar; medya, olumsuz haberler, internet, dedikodular, telefonlar vasıtası ile veya doğrudan Dünya insanlarına teysirler yapılır.

Kozmik bakışla Türkiyemizdeki ve dünya insanlığının hali!!!

Daha ilerisine bir sonraki yazılarımızda sizlerle paylaşacağız!..

WhatsApp İhbar Hattı: 

0530 200 00 96

[email protected]

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23