• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Türk tarımında ihanetler devam mı ediyor?  Kenevir, tütün, şekerpancarı, hayvancılık...!?(1)

20 Şubat 2018
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

1980 öncesi, Amerikan Devlet Başkanının baskısıyla ve mektubuyla dönemin başbakanı ve hükümetine faiz ile “Afyon” ve kenevir ekiminden bir şehrimiz ve bölgemiz olduğu halde bize kenevir gibi dünyanın en büyük sanayi ürünlerinden vazgeçirmişlerdi. 

Tütün ekimi yasaklamasındaki ihanet!

80 öncesi ve sonrası dünyanın en büyük ve kaliteli tütün üreticilerinden biri olan ülkemizde, yetkililer tekeli de kapatarak ikinci büyük ihaneti sergilemişlerdi. Anadolu’da 5 milyon kişiye ekmek çıkaran aile ziraatına şer güçlerin Türkiye’deki temsilcileri ve basiretsiz siyasetçileri tarafından balta vurularak yok edildi. Afyon üretimi ise kenevire haksız ve belli planlarla suç yüklenmesi sonucunda elimizden çıktı.   

Hocamın dediği gibi “şeytan çubuğu” ha şeytan ha sigara… Aynı şekilde adamı aldatıp uyutuyor bunun mesuliyetini nasıl kaldırabileceksiniz? Ölüm var ahiret var. Hesap günü var. 

Bizler de şahitlik edeceğiz. O gün “mahkemeyi Kübra”da verecek gibi hazırlandım. 


Evet bunlar geldi geçti zehirlemeye bizi devam ediyorlar. Mısır şurubu firmaları ülkeyi yok ediyor, tabii bunların neticesinde hayvancılık da bitecek. Türkiye’de tarım yok edilmek isteniyor bu dönemde

Sağlık bakanlığı bilim kurulu şekerle ilgili zehir gibi bir rapor hazırladı.

Şeker fabrikaları birer birer AKP döneminde kapatılıyor! . 

Bu konuda ulusal medyada haberler yorumlar yapılıyor ama kimse duymuyor. Sıradaki en büyük ihanet Anadolu’da şeker fabrikalarını kapatmaktır. 

Türkiye’de yapılan en yanlış işlerden birisi sanayiye yönelik olan tarım ürünlerini yok etmektir. 

Yıllar önce kenevir ekiminin engellenmesi ne kadar büyük bir ihanettir. Dünyanın yüze yakın sanayisinde kullanılan kenevir Amerika’nın başkanının ricası ile Ecevit döneminde yasaklanmıştır. 

Türk tütünü dünyanın en iyi tütünüdür ve Türkiye bütçesinin beşte biri tekel gelirlerinden elde ediliyordu 1980 yılına kadar ey necip Türk milleti uyan artık!

Tarihi bir oyun ile Amerikan sigaralarında kullanılan kaliteli tütünümüzü dahi üretimini yasaklatarak darbe üstüne darbe vurulmuştur.  Hatırlarsınız, “Camel” sigarasının üstünde deve resmi ve yanında “Türkish Amerikan Blent” yazardı. Belki de Amerikalılarla eşit olduğumuz tek yerdir. Ama ne yaptılar? İzmir’in Bitlis’in tütününü devşirerek kalitesini düşürdüler. Amerikalara kaçırdılar Virjinya, Burney, Flue cured tütünleri adı altında yetiştirdiler, daha sonra da Türkiye’de tütüne kota koydular.

İkinci aşamada Türk tütününü yok ettiler. Bunu içimizdeki dönme devşirme ucuza satın alınabilen uzmanlar, bürokratlar, genel müdürler ve tabii ki en büyük hamleyi yapan siyasetçiler bu işi okeyledi. 

Bunu neyin karşılığında? Bu buralara yakın devlete karşı inancınız yok olur! İşte biz bütün bunları bilerek bunları yazıyoruz!

Türk tütünde dünyada birinci sırada iken yok edildi.

Türkiye’nin tarımdaki kurtuluş reçetesi aile ziraat yok ediliyor!

Türkiye’de tütüncülük denildiğinde akla gelen Adıyaman, Muş, Bitlis, Siirt, Besni’den Kahta’nın boşaltılmış mecralarından Antakya’nın Hatay’ın Reyhanlı’nın Samandağ’ın arazilerinde halk aile ziraati yaparak geçimini sağlar mutlu huzurlu olarak hayatını sürdürür topraklarına sahip çıkardı. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti tütünü kaldırma kararı aldı, fabrikaları satışa çıkardı özel sektöre sattı; Türk tütüncülüğü bitirildi ve Türk kültürü dışarıdan ithal edilir hale geldi... 

İnsanlığı yok eden günümüzün atom bombası = sigara...!

Çok önemli bir detay vermek istiyorum Türkiye’de sigara uzmanı olarak Amerikalara giden “tütün eksperi” olarak Amerika’da bitki gel genleri üzerine çalışmalar yapan tarım tütün çiftliklerinde ve dünyanın en büyük sermaye şirketlerine girebilen tek Türk olarak söylüyorum ki, buralara girmek ancak özel izinle olmaktadır. Konya’dan çok daha büyük arazilerde Amerikan ordusunca korunan fabrikalarda bilimsel kimyasal deneyler sonunda ortaya çıkan sigara adı verilen zehirler üretilmektedir.

İçeriye ancak elimizdeki fotoğraf makinelerimiz alınarak girebildik!

Türkiye’de tüketilen yabancı sigaraların en mühimleri “Her ülke için her devlet için ayrı ayrı” üretilmekteydi. Buradan da anlıyoruz ki bir narkotik ve tütün eksperi uzman olarak bu sigaraların içinde 5000’e yakın yabancı madde ağır metal bunların iç ve böcek zehirinden tutun da kimyasal zehirlere dünyanın en ağır ağır metallerin içinde olduğunu söylemek istiyorum.

İnsan neslini yok etmek için silah sanayinin en önemli mermisi bana göre birinci sırada top tank tüfek değil sigaradır…!

İlluminatinin dış güçlerin yedi düvelin insan neslini yok etmek için ürettiği dünyadaki en büyük cinayetlerin başında sigara gelmektedir.

İçinde ne olduğunu bilmediğimiz alışkanlık yapan türevleri mevcut olduğu ispatlanmış içindeki tar: yani zift katran oluşumu ve nikotin türevlerinin İnsan hücrelerinde neler yaptığını bir gün televizyonlar yayınlasa hükümetler yıkılır!

Çünkü bu sektör hükümetleri yıkıp devirmek genel müdürleri görevden alıp ilgili bakanı seçmeye kadar muktedir olmuştur.

 Bu kurumlarda 20 yıla yakın çalışmış “Türkiye’deki tek akademik uzman” olarak söylemek istiyorum; köylerimizde bu sigara reklamları maksatlı olarak yapılır, bütün büyük filmlerin, otomobil, ses yarışmalarının ve büyük milli takımların sponsorluğunu yapan sigara üreticileri bunları boşuna yapmamaktadırlar. 

Türk milletinin bir evladı olarak 15’e yakın yazı yazmama rağmen Ak Parti hükümetinde bile en büyük payitaht diriliş kötülemeye ve milli dizilerin ve milli takımımızın ve annelerin kadınların rüya hayırlı yapılacak her işin sponsorluğunu nasıl gazlı kolalı içecekler yapıyorsa işte aynı oyun dün sigara kartellerinin firmalarının üreticileri tarafından yapılmaktadır! Bunları da şöyle bizim yaşımızdakiler hafızalarını toplarsa göreceklerdir.

Şeker pancarındaki oyun!

Şeker fabrikaları kapatılıyor!

Gelecek yazımızda şeker fabrikalarının kapatılması sebebini, Türkiye’deki holdinglerin gıda ve medya patronlarının hükümetle olan işbirliği Mısır şurubu, nişasta bazlı şekerle ilgili gerçekleri aklı gözüne inenlere de anlatacağız inşallah!

Aynı oyunun şeker pancarında oynanıp, bu necip milletin tarımının yok edilmesini köylerimizin boşaltılmasına asla müsaade etmeyeceğiz!

 Bizden yazması taktir büyüklerimize kalmış! Vesselam…

İrtibat ve WhatsApp hattı: 0530 200 00 96

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23