• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Virüslere tedbir!!? Peki içimizdeki ‘anti’ virüslere..?!

18 Şubat 2020
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Adı gibi görünüyorsa da yarın bir gazlı içeceğin içinden veya Çin tuzu diye bütün dünyayı sarmış “Monosodyum glokomat” içinden Avrupa’ya! Uzak batıya bir virüsü aktarılamaz mı!!?

Çin’deki talebelerimizden pek iyi haberler gelmiyor!!?

Yakın zamanda Kaşıkçı geldi, çıktı, öldürüldü!

Rahip Brunson tutuklandı! Ülke halkı % 25 fakirleşti!!!

Suriye, Irak, diplomatik krizler, piyango, yarışmalar, aşk peşinde koşan azgın yaşlılar, boş havanın peşindeki zavallılar, gelin kaynanasını yaraladı...! Uçak kazası, Elazığ depremi derken iki yılımız büyük ekonomi kayıpları ve onlarca şehidimizle geçti..!

Önceki yıllar da bundan pek farklı değildi!!?

Yani İllüminati’nin oyunu devam ediyor!!?

Tabii ki sadece Orta Doğu’da!!?

Paris’te, Londra’da, Berlin’de, Washington’da, Brüksel’de, Amsterdam’da Kopenhag’da siz hiçbir kavga, bir savaş, bir çarpışma gördünüz mü? Görmediyseniz demek ki bir düşünün diyorum, bu savaşları kim çıkarıyor!!?

En son haber de TV’den Endonezya’da kamyon kediye çarptı..!..vs!

Nedir bunlar, haber mi?! Anlayalım artık bu oyunları!!?

Bunlar mı gündem? Hep söylüyoruz, delinin biri taşı atıyor; avamdan akiline, okumuşuna, yetkilisine bütün memleket onunla uğraşıyor..! Koca bir medeniyetten böyle sığ ve yoz meşguliyetlere itilmemiz, sahi hiç canınızı yakmıyor mu?!

Bu devletin hiç mi bir ciddi devlet adamı, gazeteci, köşe yazarı, genel yayın yönetmeni yok!!?

Yeter artık diyemiyor!?

Peki, tedbiren ne yapıyoruz? Hesabını nasıl soruyoruz?! Vicdan muhasebesi yapıyor muyuz..?!

Verilen emirleri yazıp, haberini yapıp, havanda su dövmeye devam!!?

ZULÜM YILLAR EVVEL BAŞLADI..!

Bu virüsün yedi göbek ataları yıllardır atılıyor ya bu memlekete..!? Bir anda kıyamet kopmuş, gülistandan viraneye dönmüşüz gibi hayret ediliyor bir de..!

Hakikâten hayret!

Mümbit topraklarımız 60 yıldır DDT’lerle, böcek öldürücülerle, zirai ilâçlarla, sentetik gübrelerle zehirlenmiyor gibi ‘ilk defa karşılaştığımız’ mikroplarla savaşıyoruz; uzaktan bile!

Küresel ısınmayı değil ‘zihinleri’ engelleyen karanlık eller uçaklarla havayı, suyu, toprağı ağır metallerle, toksik maddelerle spreylemiyor sanki..!?

Bize ait dahi olmayan ilâç tröstlerinin zehirleri, tıbbi atıkları sulara, toprağa karıştırılmıyor gibi..!

200 balık türümüzün 150’si yok olurken, uluslararası firmalar denizlerimizi çöplük olarak kullanmıyor tabii...?

Maalesef hepsini bu ülkede deniyorlar hem de yöneticilerimizin gözüne baka baka!!?

VİRÜS MÜ, SOSYO-EKONOMİK HAREKÂT MI?!

Çin, virüs salgınından sonra üretim ve ticaret hacminin azalmasıyla 15 günde en az 1.5 trilyon dolar zarar etti. İlâç, aşı, maske, avadanlık harcamaları da var..! Dünyada bu ölçekte herhangi bir hadiseyi rastgele bir savaş olarak değerlendirmek asla mümkün değildir! Dünyayı idare edenler depopülasyonu 100 yıldır yapıyor! Gıda terörü, ilâç terörü, elektromanyetik terör, dil-kültür-inanç tahrifi ve dezenformasyonu araçlarıyla tam bir soykırım gerçekleştiriyor!

BİLİM-FEN HÜRRİYETİ!

Bir ışık olarak gördüğümüz tersine beyin göçü, yazılım başta olmak üzere üretim temelli özgürlük, bizi 2023 ve sonrasına yurtdışına göç engellenmezse nasıl olacak!!?

DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM AMA NASIL?

Havuzun dibi delik olmamalı! Devletin umutla beklenen radikal değişimleri etkin uygulayabilmesi için, toplumsal yozlaşmaya mâni olması gerek! Topluma öncülük eden kamu kurum ve kuruluşları, medya başta olmak üzere ‘çürümüş zihniyetlerin’ narkozladığı, avamından âlimine toplumun her kesimindeki algı yönetimlerine, uyuşturucu ve sağlık sistemimizi temelden bozuk yakıp yıkan, bizi hastane, hapishane ve delihane kapılarına gönderen haberlere, yazılı ve görsel yayın ve reklâmlara set çekilmelidir!

Tabii işin ilâhi yönü de var. Cennet öyle ucuz değil! Başta karar alıcılar olmak üzere toplumu ifsad edenlere, uyuşturup-ayrıştırıp bölenlere, yok edenlere Allah hesap soracak! Ve sorsun!!?

Futbol-Fiesta-Fuhuş döngüsünde memleketi uçuruma sürükleyenlere karşı O’nun da bir planı var elbet!

CUMHURBAŞKANIMIZ GİBİ ‘İŞ GÖRMEK’ GEREK!

Yıllardır, kısıtlı potansiyellerine rağmen lâfla peynir gemisi yürütenlere inat, her gün başka bir açılışta Sayın Tayyip Erdoğan ve bakanlarından Sanayi, Ticaret, Tarım, İçişleri, Dışişleri, Milli Savunma bir gayret içinde !!?

Diğerlerine yorum yapmak istemiyorum!!?

Avrupa’ya mühür vurduk!!?

Kan tükürüp kızılcık şurubu içtik!!?

Biz de milletimize, devletimize ve insanlığa faydalı olabilmek adına, hakikâten Türkiye’de ve Avrupa’da ‘deveye hendek atlatıp’ çok beklenen yurtdışı hamlemizi yaptık!

Gurbetçilerimizi ve Avrupa insanını kâinat şifahanesi ile buluşturacak yüzlerce ürünümüzle, Maranki GMBH şirketlerini Almanya Frankfurt’ta hizmete açtık!

İnşallah ülkemize milyonlarca dolar döviz kazandıracağız!!?

Bakanlarımızdan destek bekliyoruz!

Bugüne kadar insanlığın hizmetine olan her projeye, davete icabet ettik. Bundan sonra da, başta devlet idarecileri ve toplumda nüfuzu olanların iltifatıyla marifet sunmaya, tüm birikimimizle Devletin“yerleşik düzeninin ilim ve devlet adamları engellemezse” hizmete devam!!?

Yoksa beyin göçüne devam diyoruz!!?

WhatsApp İhbar Hattı: 530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

çaydaş tedavi

Akrep ıssırmalarına karşı mısırözü yağına bandırılmış sarımsak akrebin ağzına sıkılmalıdır. Hasta pansumana götürülsün ayrıca.

Semih

Yazıdan bir şey anlayan var mı.! Bu kadar muallak bu kadar kafa karıştırıcı bir makale görmedim.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23