• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Rasim Bolbol
Rasim Bolbol
TÜM YAZILARI

“Halk”sız Halk Partisi’nin “halk”sız Halk TV’si

01 Kasım 2018
A


Rasim Bolbol İletişim: [email protected]

İçinde “Halk” kelimesinin geçtiği CHP’nin, adı Halk olan bir TV kanalı var. Aslında “kanal” değil, “kanalizasyon” demek daha doğru olur. Zira haber vermiyorlar, adeta necaset akıtıyorlar.

Tuhaf bir çizgileri(!) bulunuyor. En az bânileri ve hâmileri “Halk Partisi” kadar halktan uzaklar. (Kendilerini “CHP’nin televizyonu” olarak nitelendirenlere itiraz etseler de bal gibi öyleler. Hatta parti içindeki hizipleşmeler, yayın politikalarına bile yansımış. Mahut TV kanalında, bir gün CHP içindeki bir hizbin borusu ötüyor, diğer gün bir başkasının...)

¥

Kurulmalarından bu yana halkı ve onun değerlerini aşağılamayı adeta görev bilmişler. Tıpkı İsmet İnönü’nün, Kurtuluş Savaşı sırasında bir grup subaya dönerek “Sadece padişah değil, bu millet de düşmanımızdır” dediği gibi, milleti “düşman” addetmişler.

¥

Aslında bunların bugüne kadar yediği herzelerin haddi hesabı yoktur. 

Bir bakarsınız, Türkiye’ye hem maddi hem manevi olarak büyük zararlar veren Gezi ayaklanmasında ekrandan halkı provoke ederler.

Bir bakarsınız, 7 Haziran 2015’teki genel seçimlerin olduğu günün akşamında, terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP barajı aştı diye kutlama yaparlar.

Dedik ya, iflah olmaz bir halk ve milli irade düşmanıdır bunlar. 

AK Parti’nin oy oranının bir ankette yüzde 50 çıkmasını “Aslında Aziz Nesin kriterine göre yüzde 60 çıkması lazım” diyerek alaya alanlara da...

AK Parti’ye oy verenlerin beyninin incelenmesi gerektiğini söyleyenlere de kapılarını sonuna kadar açarlar. 

Her türlü şer odağının sözcülüğünü yaparlar da adını aldıkları “halkın” sesi olmaktan her daim imtina eder bu tipler.

Bunlar var ya bunlar, FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişimi sırasında TRT’de silah zoruyla okutulan bildiriyi gönül rızasıyla yayınlamaktan zerre miskal çekinmezler.

PKK’ya düzenlenen operasyonu “Genelkurmay’dan hain operasyon” başlığıyla servis ederek Kandil’in sözcülüğüne soyunmakta hiçbir sakınca görmezler.

¥

Halkla ortaklaştıkları hemen hemen hiçbir konu olmamasına rağmen, PKK ile ortak yönleri çoktur bunların.

Terör örgütünün TV kanalıyla “ortak yayın” yapmak, PKK’lılara “gerilla” diyerek teröristlerle “ortak dil” kullanmak söz konusu zevat için vaka-i adiyedendir.

¥

Aslında bunların akıttıkları daha pek çok lağım var, ancak kapaklarını kaldırmamıza sebep olan asıl olaya geçelim isterseniz.

Biliyorsunuz, daha önce de halka defalarca hakaret eden, milletin değerlerini ayaklar altına alan bir gazeteci müsveddesi, yukarıda marifetlerini(!) uzun uzadıya anlattığımız Halk TV’ye çıkıp, oraya buraya salyalar saçmış. 

Adı anılmaya değmeyecek kadar çaptan düşmüş bu yaratık, hem mütedeyyin insanların geçmişte devlet politikaları nedeniyle karşılaştığı zorluklarla dalga geçmiş, hem de kendilerinin bugün AK Parti tarafından mağdur edildiğini ileri sürüp “Elbet bir hesap günü gelecek. O gün biz de sizi mağdur edeceğiz” tehdidini savurmuş. Tıynetinin gereğini yerine getiren mezkur alçak (aslında Necip Fazıl’ın deyimiyle alçaklık da bir seviyedir; bu yaratık olsa olsa bir çukurdur) zırvalarını bir bir yumurtlarken, yanında da “mahallenin orospusu” olup olmadığını sorgulayan hatunla “PYD terör örgütü müdür değil midir” gibi çok zor(!) bir suale cevap arayan hatun varmış. Onlar da hemcinslerinin Halk TV’de orta yere boca ettiklerini avuçları patlayıncaya kadar alkışlamış. 

Tüm bu tiyatronun, cuma namazına giden öğrencileri fişleyerek sorumlu yayıncılığın en nadide örneklerinden birini ortaya koyan(!) “duayen(!) gazeteci”nin rejisörlüğünde sahnelendiğini belirtirsek, herhalde fotoğraf iyice netleşir.

¥

Neyse, AK Parti, 1 Kasım 2015’teki genel seçimlerden yüzde 50 oy oranıyla zaferle çıkınca, “Aptallığa hizmet eden TV’leri kutlarım” diyen bu cibiliyetsiz kadına söyleyecek çok laf var ama, yerimiz sınırlı.

İyisi mi, biz de kanadı kırık, kafası çatlak, dili kirli, gözü dönmüş bu yaratığı ekrana çıkarıp aptallığa hizmet eden TV’leri kutlayalım. Tebrikler...

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23