• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Sabri Şahsuvar
Sabri Şahsuvar
TÜM YAZILARI

Afrika’nın Makûs Kaderi Türkiye’den Geçer

07 Haziran 2016
A


Sabri Şahsuvar İletişim: [email protected]

Batının kanlı ve bir o kadarda vahşi bir tarihi olduğunu gözler önüne seren olaylar, acımasızlıkları kelimelerle ifade edilemez değerli okuyucularım. 

Osmanlı’nın Afrika’dan çekilmesi ile batı, insan, maden ve ideolojik yaklaşımla bölgede korkunç olaylara kalkışmış, önü kesilemez bir hal almış, bitmek tükenmek bilmeyen acıların yaşanmasına sebep olmuştur. Osmanlı sonrası hiçbir millet ve devlet, merhametle bu insanlara yardımcı olmamıştır.

Afrika, günümüzün global dünyasında batının sömürgesi ve insan tacirlerinin merkezi haline gelmiştir. Afrika her ne kadar kendi adına çabalasa da bölgede devamlı yayılan salgın hastalıkların, açlığın ve savaşın hiçbir zaman sonu gelmedi.

Örneğin batı, hâlâ Afrikalıları biyolojik virüs ve silah deneylerinde birer kobay olarak kullanıyor ve milyonlarca masum insanın ölümüne sebep oluyor. Ve her ne hikmetse kimse batının bu aşağılık durumuna ses çıkarmıyor. Daha yakın tarihe kadar Afrika insanlarını hayvanat bahçelerinde sergileyen soykırımcı Avrupa bunları görmezden gelebiliyor. (ALMANYA)

Yine bir örnek; Charles Goodyear’ın sadece kauçuk üretimi için yirmi beş milyon insanı kauçuk tarlalarında acımasızca açlık, kölelik ve sefaletle öldürmesi başlı başına bir katliam, bir soykırım değil mi?

Son zamanlarda ABD’nin ve Avrupa’nın, Afrika kıtası üzerinde acımasız bir projesinin daha devreye girdiğini görmekteyiz. Afrika kıtasında elinde çantayla gezen yardım severlik adı altında modern cellat doktorlar dolaşmakta. Bu aşağılık doktorlar, zengin ülkeler için insanları katlederek organ kaçakçılığı yapmakta. Bu olay o kadar sıradanlaşmış ki, bir insanın göz kornealarını canlı canlı bile alıp gidebiliyorlar. Bu proje insanlığın geldiği son noktadır. Umuyorum ki önümüzdeki süreçte batının hazin sonunu bu hain projeleri hazırlayacak.

1800’lerin sonlarında Avrupa’ya gidip gelen, medeniyet diye Avrupa’nın barbarlığını bizlere yutturmaya çalışan entel dantel, akıl hastası olan bu ne idüğü belirsiz kişiler, batıyı yerlere göklere sığdırmazlar. 

Bizdeki bazı soysuz yazar çizer ve yorumculara şunu sormak lazım; sadece kimliğinde Türkiye Cumhuriyeti yazlı olan bu üç beş soysuza, “siz ancak batının döllerisiniz” denmez mi bu durumda?  

Batı ve haçlı dünyası hiçbir zaman Afrika kıtasına insani ve manevi bakmadığı için insanlık adına da hizmet adına da affedilemeyecek kadar barbardır gözümüzde

Bu aziz millet yüzyıldan fazladır Afrika kıtası ile hem hal olamadı ancak Ak Parti iktidarı ile gelişen ve değişen durum batıyı rahatsız etmiş olmalı ki son zamanlarda şer odakları koro halinde Türkiye’ye karşı seslerini yükseltmeye başladılar.

Kısaca şunu anlamak istemeyen bizdeki gezi kafalı, FETÖ’cü, Siyonist ve batı yalakaları şunu unutmasınlar; atalarımız insanlık tarihine altın sayfalar yazdığı gibi bundan sonra da insanlığa bu millet hizmet edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın bölgeye yakın ilgisi ve alakasıyla, atalarımızdan bizlere emanet olarak bırakılan bu mazlum milletin bizlerle yaraları sarılacak, bizlerle acıları dinecek, bizlerle tarihi yeniden yazacaklar inşallah. Varsın bu dünyanın tüm soysuzları bizlerle uğraşsın.

Ramazan-ı Şerifleriniz hayrolsun, Hz. Muhammed (sav)’in ümmetine ve dostlara selam olsun, dua ile kalın. 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23