• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Sabri Şahsuvar
Sabri Şahsuvar
TÜM YAZILARI

Darbe yapacakmış itin birisi! Milleti hesaba katmamış bak ite hele!

26 Temmuz 2016
A


Sabri Şahsuvar İletişim: [email protected]

‘’Dur’’ dedi vatanı uğruna dev tanklara göğsünü siper eden koca yürekli ‘’millet’’! 

Yıllar önce… Yıllarca… Bu millet devlet düzenini, ekonomiyi ve hatta insanlığı sıfıra çeken nice darbelerle karşılaştı. Ekonomiyi, eğitimi, teknolojiyi hangi lider getirdiyse, geliştirdiyse; birileri hep onu aldı içimizden, canımızdan… Can aldı hain darbeler yıllarca!

ÖZ’ümüzü AL’dı al bayrağımızdan, MENDERES’lerimizi aldı coğrafyada kıvrım kıvrım yeşilliklerin içinden… Ve en çok ER’lere karşıydı o birileri! ER’BAKAN’a, ER’DOĞAN’a… Şükür ki bugün binlercesi var sokaklarda ER’lerin. 

Bu AZİZ MİLLET, darbeye boyun eğmedi! Nasıl ki o şerefli formayı giyen şerefsiz askerlere boyun eğdirdiyse bu millet tankıyla karşısında duran haine; çıplak elleriyle, darbelere de öyle boyun eğdirdi bu kez!

Birileri hâlâ Türkiye’yi oynayabileceği bir yapboz sanıyordu! Sanıyordu ki o azından salyalar akan dişi kanlı birileri; ‘’Bu yapbozun her parçasıyla istediği gibi oynayabilecek(!)’’ 

Hey gidi şeref yoksunu it sürüleri! Yapbozun devri kapanalı tam 14 yıl oldu. Biz artık Ortadoğu’da koca bir tabloyuz! Sizin haçlı işaretinizin tek bir noktasına dahi çizik atamayacağı bir tablo! Öyle bir tablo ki; ancak kıyamet kılıcıyla yok olur bu maddi âlemden. 

Pensilvanya’daki insanlığın utanç kaynağı ahmak! 

Hani ‘’İslamMIŞ’’ gibi gösterdiğin, o kendini tanrısı olarak gördüğün, temel inşası HİMMET üzerine kurulu olan dinin var ya…

Hani Allah’a şirk koşarak, senin gibi bir iti ilah görüp ‘’KIL’’ dediğinde kılan, ‘’İÇ’’ dediğinde içen, ‘’VUR’’ dediğinde vuran kansız köpeklerin var ya…

Hani Siyonist ellere güvenerek, Amerikalara, İsraillere, senin gibi adi darbecilere, insanı kendine köle gören mahlûkatlara güvenerek sığındığın it kulüben var ya…

HEPSİ YERİN TÂ EN DİBİNE BATSIN!!!

Güven FETO… Sen hâlâ politikada kaypak, insanlıkta kaypak BİRİLERİNE güven! 

O birilerinin seninle işi sona erdiğinde, 

Devlet sağ olsun, VATANIMIZ’da bırak okulu, dershaneyi, hastaneyi, tek bir memurun kalmadığında,

Tüm dünya senin DECCAL’den başka biri olmadığını anladığında,

Gerçekler birer birer meydana çıktığında,

Üzerinde ‘’F’’ serisi bulunan ‘duayla mı BEDDUA’yla mı okunduğu bilinmeyen’ banknotların bittiğinde GÖRECEKSİN; 

Son GÜLEN Mİ iyi güler? fetullah gülen mi?!

Ey elini milletimizin, askerimizin, polisimizin şerefli ve aziz kanına bulamış ŞEREFSİZ ALÇAK!

Ben ki cümlelerimde o aziz şehitlerle senin kirli adını kullanırken utanıyorum, sen kalkmış kızarmadan, bozarmadan, döktüğün kanın hesabını vermeden, alçakça, adice kameralara rol yapıyorsun. 

Sen bir maşaydın Feto Efendi birilerinin elinde, oyuncak oldun kimine göre, kimine göre Vatikan uşağı, anne babasını hor gören lanetli bir evlat ailesi gözünde ve daha nicesi…

Sözün bittiği, kelimenin tükendiği yersin sen meczup Feto! Nasıl bir mahlûkatsın şizofren Feto!

ABD’nin ve İngiltere’nin seni bölge politikaları açısından iflas eden batının kurtuluş reçetesi olarak görmesi de ayrı bir ironi(!).

CIA elemanlarının diz üstü çökerek sana saygı gösterdiğini bu halk çok iyi gördü ve okudu. Hatta Erbil’deki Seyid Ahmed Pencwenî bile Türkiye üzerinde oynanan kirli oyunu okudu. 

Burda Humeyni tarzı bir darbe yapmaya çalıştığın çok açık ancak unutmaman gereken bir durum var FETO!

Burası İran değildir! Burası tarihi şan ve şerefle dolu bir milletin genlerinin taşındığı, bağımsızlığı iliklerine kadar hissetmiş özgür bir ülkedir! 

Senin biletini keseceğini sandığın medeniyet, BAŞARISIZLIĞIN ve MİLLET sayesinde yeniden biçimledi bu topraklarda. Aslında Türk, Kürt, Arap, Laz, Çerkez ayırmadığımız zaman ne kadar güçlü bir ülke olacağımızı anladık.

Çökerteceğini zannettiğin bu millet, Erdoğan’ı sana yedirmeyeceği gibi şerefsiz ve soysuzları yerin en dibine gömmeyi de iyi bilir! 

Bunu sakın unutma Feto teröristi! 

Senin gibi azılı bir katili, bir meczubu kendilerine Mehdi(a.s) yapanlar ve sana toz kondurmayan beyinsizleri Allah affetsin! O beyinsiz fedailerin şimdiden başladılar beğenmediğin, çekemediğin hükümete yalvarmaya. 

Çok şükür haçlı ittifakının bölgemizdeki son iğrenç oyunu bertaraf edilmiştir. Bunların ardı arkası kesilir mi orası muamma. Ancak tek bir gerçek vardır; ‘’Zafer inananlarındır! Zafer İslam’ındır!

Tabii sana göre İslam hak dinse FETO!

Ülkemin güzel milletine selâm olsun. Dua ile kalın.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23