• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Sabri Şahsuvar
Sabri Şahsuvar
TÜM YAZILARI

İsyan etmek boşuna, geri gelmez gidenler Sayın sazlı Selocan

08 Kasım 2016
A


Sabri Şahsuvar İletişim: [email protected]

Eee... Keser döner sap döner, gün gelir hesap bir gün sana da döner Sayın Demirtaş! 2010 yılından beri Kürt siyasal sisteminin önemli bir figüranı olarak sen de sahnede boy gösteriyorsun. Sahneye çıkış amacınızın son derece masumane söylemler üzerine kurulduğunu ve mükemmel oyun perdeleri ile süslendiğini söyleyebiliriz. 

Ancak ağa babalarınız hiçbir zaman Kürtleri sevmediği gibi; canlarını diri diri alan, kanlarını soğutmadan içen emperyalist ve yeryüzünün kan emicileridir! Görüyoruz ki sizdeki ırk hastalığı ve sizleri düne kadar dışlayan peşine düştüğünüz batı dünyası, bugün kendi emel ve arzuları için Ortadoğu’daki amaçları doğrultusunda masum ve mazlum Kürtleri, Arapları kırmaya ve katliama sevk ediyor; siz çanak tutmaya vazife edinmişsiniz.

Sayın Demirtaş! Düne kadar gençliğinizi heba ettiğiniz ve hatta faşist ABD ve müttefikleri diye tanımladığınız küresel devletler ne oldu da bir anda sizleri kendine âşık etti. 

Hatta doğudaki bazı vatandaşların, serok Obama diye zılgıt ve havalarıyla ABD askerlerini Türkiye topraklarında karşıladı. Yoksa o çok kibar Sırrı Süreyya Önder diye tabir edilen çakma sosyalist meyhane bekçisi mi zemin hazırladı? 

HDP Türkiye vatandaşlarına karşın sorun çözme değil sorun üretme görevini üstlenmiş. Ne yazık ki hâlâ duygu sömürüsü ve alçakça eylemler yapan bir terör örgütüsünüz. Ve siz kan ve gözyaşı sevicileri; bu kadim milleti aptal yerine koymaktan çekinmeyen mahlûklarsınız.

Sayın Demirtaş! Figen Yüksekdağ’ın Marksist bir yapının esiri ve piyonu olduğunu, İslami temellere düşman bir düşünce yapısı olduğunu çok iyi bilmekteydiniz. Bu Marksist ve Leninist yapıyı Kürtlere enjekte ederek gerçekten büyük bir görevi yerine getirdiniz(!). 

Neden mi? Emin olun yeryüzündeki bütün fitne odakları bir araya gelse bunu başaramazdı ama siz bunu başardınız. Bu yüzden sizler masum Müslümanların ahından asla kurtulamayacaksınız!

Yabancı istihbaratların esiri olmuş, vatanını satan ve kendi makam mevkilerini kaybetmeme arzusuyla tutuşan satılık insanlar hiçbir zaman idealist olamazlar Sayın Demirtaş! Sanırım sizin sırtınızı sıvazlayan batı ve yandaşlarınız bin yılık geçmişi ile tarihin altın sayfalarda yazdığı, kimsenin bozamadığı Türk ve Kürt kardeşliğini sizle başarmak istemektedirler!

Kürt kartını Marksist yapının esiri yaparak belki birilerine hizmet adına, himmet adına, Pensilvanya adına iyi organize etmenizi istediler ancak artık bu da bayatladı, bunu bilin Sayın Demirtaş! 7 Haziran seçimleri öncesi güzel ezgileri kullanarak, TV ekranlarında parlak çocuk rolü üstlenerek bazı şeyleri başaramazsın.

Ahmet Hakanların veya organizatörlerin bir oyun sahnesine size iyi arkadaşlık yaptığını söyleyebilirsiniz ama şunu unutmayın; onlar da sizle aynı membada kandırılmış zavallı saltanat ve kadeh figüranlarıdır. 

Siz iyisi mi en yakın zamanda sazı tekrar isteyin ama bu defa ‘’isyan etmek boşuna’’ parçasını çalın. Bu da teselli etmese de ‘’değmen benim gamlı yaslı gönlüme’’ ve hatta daha nice mısralar dökülür belki de. Hayatınız film şeridi gibi gözünüzün önünde geçer. 

Keşkeleri biliyorsunuz fayda vermez ama bazı işleriniz ve külhanbeyliğinizi unutmuyoruz. 

Neydi külhanbeylikleriniz? Merak edenlere söylüyorum; HDP’nin kuruluşundaki Türkiye’nin milli kardeşlik ve eşit yurttaşlık söylemleriniz Kürt seçmenleri cezbetmiştir, hatta yedi haziran seçim öncesi mutfakta eşinize yardım ederek birçok kesimi de etkilemiştiniz ancak bunu da suiistimal ettiniz. 

Bu millet, Kürt kardeşlerimiz nereden bilsin sizin bir Pensilvanya projesi olduğunuzu. Bizim saf temiz milletimiz nerden bilsin batının ekmeğini yediğinizi ve onların kılıcını salladığınızı. Ah milletim! Bunlar tam iki yüz yıldır batının satın aldığı ve kendi kinleri için kullandığı maşalardır.

Keşke bu saz merakınız kadar ülke sorunlarına önceliğiniz olsaydı. 

Keşke sizde insani vicdan, yalanlarınız kadar samimi olsaydı. 

Keşke Yasin Börü’leri öldürtmeseydiniz. 

Keşke bunca şehit edilen vatandaşların ölümüne engel olsaydınız! 

Keşke bunca anaların gözyaşlarına engel olsaydınız! 

Nerede sizde bu keşkelere kulak verecek vicdan! 

Bir saz var ki bir Pelsivanya’da bir Brüksel’de... Sazın teli nerede tıngırdarsa bir şekilde bu ülkeye kan ve gözyaşı olarak dönüyor! Son Diyarbakır eylemi ile de Herkesi hayal kırıklığına uğrattınız Sayın Demirtaş!

Ülkemin aziz milletine selâm olsun. Dua ile kalın.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23