• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

“Allah İçin Saflarımızı Sıklaştıralım!”

23 Ağustos 2019
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

26 Ağustos 1071’de Allah’ın yardımıyla Romalılara karşı kazanılan Malazgirt Savaşı ile 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar Savaşı’nın ve yeryüzündeki tüm Şehid ve Gazilerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz!

Ecdadımız ağır bedeller ödeyerek Anadolu gibi paha biçilmez bir vatanı bize emanet ettiler!

Bu zaferlerin temelinde sarsılmaz bir İman ile beraber İlim, İktisad, Savaş Sanayi ve vazgeçilemez olan uhuvvet, meşveret, birlik, ehliyet, emanet, sadakat, hak ve adalet ilkeleri vardı!

Ecdadımızın Allah’ın lütfuyla gerçekleştirdiği destansı zaferlerine yeni zaferler katmak istiyorsak: “İyi bilin ki Allah; kendi yolunda birbirine kenetlenmiş, kurşunla perçinlenmiş müstahkem bir bina gibi saf bağlayarak mücadele eden kimseleri sever. (Saff S. 4)” İlahi Mesajındaki dayanışmayı, kaynaşmayı ve kardeşliği yaşayarak sağlamamız gerekiyor!

Dört tarafımızın tuzaklarla ve ateş çemberleriyle sarıldığı Anadolu’muzu nefis ve nesillerimizle beraber tilkilere, çakallara, kurtlara, sırtlanlara yem yapmamak için vakit geçmeden, “ah vah” etmeden safları sıklaştırmamız gerekiyor!

Asrımızın baş belaları Siyonist İsrail ve emrindeki, Beşli Çete Canavarları istediği yeri istediği zaman işgal ediyorlar! Kanayan yaramız Mescid-i Aksa’mızın muhafızı İşte Filistin! İşte mazlum, aç ve susuz Afrika! İşte Kırım, İşte Keşmir! İşte Doğu Türkistan! İşte Arakan, İşte Moro! İşte Irak! İşte Suriye!

Uyanmaz ve safları sıklaştırıp birleşmezsek pusuda bekleyenlerin hedefi ise dün olduğu gibi bugün de ve yarın da hep Türkiye!

Bütün bu işgal altındaki bölge halklarının cehaleti, ekonomik sefaleti, Irk, Mezheb ve Tarikat ayrılığı, Mal ve Makam sahiplerinin cimriliği ve ihanetleri Emperyalist zalimlerin böl, parçala ve yut planını hayata geçirmiştir!

“Biz birbirimizi yemezsek bizi asla kimse yiyemez. Biz birbirimizi yenmezsek bizi kimse asla yenemez!”

Biz Allah için safları sıklaştırsak, omuz omuza dayanışmayı sağlarsak, tüm maddi ve manevi enerjimizi birleştirsek, Süper Güç dediğimiz güçler Vallahi ve Tallahi sinek güce dönerler!

Allah (c.c), bu ırkçılığın, mezhepçiliğin ve ayrımcılığın belasını versin!

Tarih boyunca birbirine hısım olanları hasım haline getirenleri de kahretsin!

Türkçülük, Kürtçülük, Arapçılık gibi ırkçı faşizm mikrobunu kalbimizden atarak Ümmet ruhuyla birleşirsek bizim bileğimizi kim bükebilir? Bizi hangi güç yenebilir?!

O halde gelin;

Laisizm, Kapitalizm, Sosyalizm, Komünizm ve Kamalizm gibi şeytani rejim tuzaklarının esaretinden kurtulup İslam Nizamıyla özgürlüğümüze kavuşma adına devletimizi güçlendirmek için safları sıklaştıralım.

Üretimi artırarak, tüketim, israf ve faiz zehirlerini terk ederek Milli bir Ekonomik kalkınma adına yerli mallarımızı kullanmak ve korumak için safları sıklaştıralım!

Eroin, esrar, alkol, bonzai, kumar, moda vs. Siyonist bombalarla bağımlılık hastalığına yakalanan nesillerimizin iflahı, ıslahı ve mutlu gelecekleri adına ahlak ve maneviyat ekseninde milli bir eğitim seferberliği için safları sıklaştıralım!

Karadeniz, Akdeniz ve Güneydoğu sınırlarımızla, Ortadoğu’da Haçlı-Siyon eliyle planlanan büyük savaşlara karşı Malazgirt, Sakarya ve 30 Ağustos destanını yeniden yazmak istiyorsak, maddi ve manevi güce sahip adil bir hukuk devleti Türkiye için safları sıklaştıralım!

İçimizdeki satılmış beyinsizler yüzünden devam eden terörün kurbanları ve mağdurlarının bitirilmesi adına dullar, öksüzler, can analar ve babalarımız artık ağlamaması için safları sıklaştıralım!

 Ve Mukaddes Beldelerin kıyamete kadar muhafazası adına Allah için saflarımızı sıklaştıralım!

“Allahım! Kalplerimizin ve saflarımızın birliği için Müslümanları Müslümanlarla İmtihan eyleme! Ve Müslümanları Müslümanlara musallat eyleme! Ve Müslümanları Düşmanlarına karşı daim muzaffer eyle!” Amin!

İlim, İman,Terbiyeyle oluşacak Ahlak ve İrfan toplumuyla; Fethin sembolü Ayasofya’mızın açılması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun.

Selam, sevgi ve duayla…

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yunus 16

Hocam çok güzel söylüyorsunuz da! Bizim YILLARDIR OY verdiğimiz, bizim OYLARIMIZ ve ERDOĞAN IN takdiri ile VEKİL BAKAN, BAŞBAKAN, CUMHURBAŞKANI olan, Eşleri ile birlikte DİNDAR MUHAFAZAKAR görünümlü ABDULLAH, AHMET, ALİ,..... gibiler neden BİRLİK OLMUYOR BÖLÜCÜLÜK YAPIYOR? ONLAR BU YAZDIKLARINIZI BİLMİYOR MU? YOKSA KOLTUK GİTTİ DAVA BİTTİ Mİ??? ALİ AHMET ABDULLAH A ! BENİM VERDİĞİM OYLAR HARAM ZIKKIM OLSUN!

Abdulkâdir Ceylan

(Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin küllemâ zekerehüzzâkirûne Allahümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin küllemâ ğafele an zikrihil-ğâfilûne.) Cumanızı tebrik eder, dualarınızı bekleriz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23