• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

Camiye Hayır Partisi’nin tuzaklarına dikkat!

24 Mayıs 2019
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mümin kardeşlerimize Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun!

 “Allah (c.c), hepimize feraset, basiret ve hikmet ile düşünüp meşveretle karar vermemizi lütfetsin” duasını sıkça yapmamız gerekli, çünkü vahim bir dönemdeyiz! 

Başların ayak, ayakların baş yapılmak istendiği bu dönemde, etrafımızı saran ateş çemberiyle başlatılmak istenen Cihan Harbini görememenin ve bu büyük tehlikelere karşı birleşememenin acılarını yaşıyoruz! Ve gerekli tedbirleri alamazsak daha da beter acılar yaşayacağız Allah muhafaza buyursun!

Bir yanda Büyük Şeytan Siyonist İsrail’in uşakları ABD, İngiltere, Fransa, İtalya Haçlı İttifakı ve o ittifak içinde Moğolları aratmayacak bir kin, hased ve öfkeyle Suud, Mısır, BAE vs. ülkelerden oluşan payanda Müttefik İşgal Kuvvetleri, öbür tarafta İran bahanesiyle yutulmak istenen Pakistan ve Osmanlı’nın evladı Türkiye!

Siyonist, Haç ve Nifak İttifakının asıl ve son hedefleriyse Mekke-i Mükerreme, Medine-i Münevvere ve Kudus-ü Şerif!

Allah’ını, Dinini, Vatanını ve nesillerini seven her kişi, kurum ve kuruluş; nefsi, şahsi, ırki, mezhebi hesaplarını, hırsını ve hasedini terk ederek, Mazlum Coğrafyanın İmamı Türkiye’mize ve Ülke gemimizin Tayyib Kaptanına sahip çıkmalıyız! Ve bu Vatan gemisini Roma adına ele geçirmek isteyen İmam rolündeki kuzu postlu korsanlara teslim etmemeliyiz!

İslam Âleminin Payitahtı İstanbulumuzu tapınak şövalyelerinin oltalarının ucundaki yemlere aldanarak ‘zulüm 1453 tarihinde başladı’ diyecek kadar adileşen Roma zihniyetine teslim etmemeliyiz!

Sevgili Peygamberimiz ve sancaktarı Eba Eyyub’el Ensari Hazretlerinin övgüsüne mazhar olmuş, Fatih Sultan Muhammed Han’ın emaneti İstanbulumuzu, Kostantıniyye’ye çevirmek isteyenlere teslim etmemeliyiz!

Hepimiz biliriz ki; kadim Medeniyetimizin dört önemli şehri Şam, Bağdat, Kahire ve İstanbul’dur! Sanat, Edebiyat, İlim, Medeniyet merkezlerimizdir bu şehirler.

Şam işgal edildi! Bağdat işgal edildi! Kahire işgal edildi ve elimizde kalan son kale İstanbul! Peygamberin (sav) müjdesi ve emaneti İstanbul! Önder Eba Eyyub’el Ensari’nin emaneti İstanbul! Fatih’in emaneti İstanbul!

Cihan Sultanı Fatihimizin hediyesi ve Fethin Sembolü Ayasofya Camimizi kapatıp. müzeye çevirerek beddualarının devamına sebep olan Camiye Hayır Partisi zihniyetine diyarı Fatihan-ı teslim etmemeliyiz!

Çünkü Osmanlı Devleti’ni dış güçlerle birleşerek yıkan Halk Fırkasına yapılacak seçimlerde İstanbul’u teslim etmek; şehidler diyarı güzel Ülkemizi CHP, yavrusu HDP ve PKK şeytan üçgeninin Masonik İktidarına teslim etmenin yolunu açacaktır!

Bu da yüz yıldır İmamsız (Anasız) Mazlum Coğrafyanın umudu Türkiyemizin Irak ve Suriye gibi bölünüp parçalanıp yutulmasının sonunda Mukaddes Beldelerin işgalinin yolunu açacaktır! İşte asıl büyük plan budur!

Bu şer şeytani Siyonist Planı bozmak için İmam’a değil, İmam ve ekibini uyarıcı cesur Müezzinlere ihtiyacımız var!

Nasıl mı? Haftaya İnşallah!

Allah (c.c), bizi Din, Vatan ve Mukaddes Beldeler nimetinden mahrum eylemesin!

“(Allah yolunda kulluk mücadelesini terk ettiğiniz takdirde ) yalnızca içinizdeki zalimleri vurmakla kalmayacak, aksine, bütün toplumu kasıp kavuracak, (savaş, fakirlik, anarşi, ahlaksızlık, yozlaşma ruhsal ve toplumsal çalkantılar gibi) bir fitne felaketinin hepinizi perişan etmesinden korkun ve sakının!.. “(Enfal S.25) İlahi ihtarının gereği acilen uyanıp birleşmeyi, Din ve Vatan ve namus muhafazası için çalışmayı nasib etsin. Amin.

El birliğiyle maddi ve manevi çalışmalarımızla oluşacak sadece İslami İlkelere bağlı Bağımsız Türkiye’mizin yeniden dünya nöbetini beşli çeteden alması, Fethin sembolü Ayasofya’mızın açılması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız ve Ramazanı Şerif Ayımız kutlu olsun.

Selam, sevgi ve dua ile…

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23