• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ayasofya ibadete açılsın bu hasret bitsin

84 yıldır müze bahanesiyle ibadete kapatılan Ayasofya’nın mahzunluğu bitmiyor... Dini STK’lar, “Ayasofya’nın ibadete açılması İstanbul’u fetheden şanlı Sultan’a, onun kahraman askerlerine vefa borcumuzun gereğidir” dedi.

21 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

He la acag

Mumlari yanumiza alag meryem anaya mum yakag dua edek haden kiluseye
  • 4 Yıl Önce

Kasım MOLLA

..Siz bu cami görevlisi memurlari 8:saat burada mesaiye mecbur birakmazsaniz, olacağı budur.Kahredici ve tahrik edip halk savaşı baslatmak isteyenlerin tam provoasyonu
  • 4 Yıl Önce

Earphone

Açamazlar kardeşim . 65 yaş üstüne 1 ay memleket seyahat iznini internetten al diyen ( kaç kişinin annesi babası e-devlet şifresiyle izin alabilir bana biri anlatsın) , 199 telefonunu açmayan izin almak için yaşlı amcaları teyzeleri sokağa döken . Polisten izin al gel deyip polisi arattırıp polisin Vefa destek hattına yönlendirip bekleten, sadece yasakçı ve ceza kesmeyi çok iyi becerip bilen , bütün memuru Evde çalışıyorum diye Evinde yatıran , dairesine gitse dahi virüs bahanesiyle vatandaşını kabul etmeyen ve oradada yatan , çalışıyor görünüp hiç bir iş yapmayan, bütün yazılım ve interaktif dijital sistemleri yerli olmayan , yerli gibi gösterip yazılım kodları İngilizce olan , internet yerlimi ???? İnternette doğrulama sorularındaki saçma sapan “resimdeki yangın musluklarını işaretleyin” , yada “köprüleri işaretleyin “,”yaya geçidini işaretleyin” gibi garanet soruların olduğu fotoğrafların bulunduğu ,bütün fotoğrafların hepsinin ABD deki Yerleşim yerlerinin fotoğraflarının olduğu yerli ve milli olmayan fotoğrafların olduğu , “daha o kadar çok şey var ki söylenecek” , bir sistem Bu gavurlar izin vermeden . a ç a m a z l a a a a a a r......!
  • 4 Yıl Önce

ERMAN

29 Mayısta olsa ümmet bahtiyar olur. İzmirdeki kafirlere ibret olur.
  • 4 Yıl Önce

Mesut Sarp

Mesele belli çok yazıldı çok konuşuldu. Mesele Reiz meseleside değil. Fatih Sultan Mehmet Han buranın cami olmasını istemiş ve gerçekleştirmiş ve vakfına bağlamış. Yani Ayasofyanın kendi parasıda var. Uzatmayalım açalım İslam'a hizmet edelim. Siyasetten önce Allahın Dini gelir.
  • 4 Yıl Önce

Mikail okuroğlu

İnşaallah inşaallah inşaallah Allah cc yar ve yardımcımız olsun Amiiin.
  • 4 Yıl Önce

Osman

Bırakın Ayasofya müze kalsın, 10 adım ötede Sultanahmet Camii var, namaz kılmak isteyen oraya gidebilir. Ben 30 yıldır daha dolu olduğunu hiç görmedim. Başkan'ın da söylediği gibi sen daha Sultanahmeti dolduramıyorken ne gerek var. Ayasofya dünyanın en eski katedralidir. Sonra Fatih Sultan Mehmet zamanında cami olmuş. Ama hiçbir mozaiği tahrip edilmemiş. İnsan figürü içerenleri ince bir sıva ile kaplanmış, diğer mozaiklere elllenmemiş bile. Temizlenmiş, adı bile değişmemiş. Fakat Cumhuriyetimizin laiklik ilkesi doğrultusunda ilk zamanlar yeniden kilise olmasına karar verilmiş sonra da muhtemel provakasyon ve yapının tarihi gözönünde tutularak müze yapılmıştır. Buraya açılsın diye yazanlar eminim ki daha Sultanahmet'e bile bir kere gidip namaz kılmamışlardır. Ve büyük bir olasılıkla bilmiyorlardır ama zaten 2016 yılından beri Ayasofya'da 5 vakit ezan okunuyor ve ibadete açık olan bölümü olan Hünkar kasrında namaz kılınıyor.
  • 4 Yıl Önce

REİSİN ADAMI

DİKKAT: Ayasofyanın açılma isteği aynı anda bir fetö tahriğidir. Bütün batıyı birleştirip üzerimize saldıracaklar. Bence Reis henüz bunu yapmamalı. Az daha sabır lütfen
  • 4 Yıl Önce

543

bence açılmalıdır ayasofya müslüman olanların ibadethanesidir
  • 4 Yıl Önce

Fatih

Ayasofya, Fatih Sultan Mehmet Han'ın emaneti tekrar İslâm ile buluşsun...
  • 4 Yıl Önce

Vatandaş

Reis düşmanları sizin amacınız reis değil dış güçlerin havuzuna şu taşımak Ama Allahın izniyle çatlasanız da patlasanız da bu nur tamamlanacak bu ülke vatanını seven herkesindir bu böyle biline sevmeyen e kapı açık
  • 4 Yıl Önce

Şahin

M.Kemailin Askeri denen zat önce haddini bil. Ayasofya camisi Atatürkün kendi şahsi mali veya babasından kalan bir miras değil. Kılıç hakkı ile bu vatan evlatlarının dedelerinden, fatihten kalan bir mirastır. Hile ile kapatılan illa bu camii açılacaktır. Sen asıl git Atatürkün kurduğu CHP nin HDP VE PKK ya nasıl satıldığını, dolayısı ile mustafakemalin askeri olarak önce bu terorist CHPKK damgalanması işini temizle öyle konuş. aksi halde öyle tehditvari gücünüz yetmez v.s öylemleri geç bunları.Ataturk diye diye arkasına sığınmayın .Bu ülkeye sadece Ataturk hizmet etmedi.Ataturke mirasta kalmadı. Bu ülke yuzbinlerce şehidin kani ile kuruldu.
  • 4 Yıl Önce

hasan dar

ayAsofyayi benim torunum acacak amcalari bekleyin
  • 4 Yıl Önce

Corumlu

He yaw karşısındaki sultanahmet ve etrafındaki camiler dolup taşıyor millet namaz kulacak yer bulamıyor bir an önce ayasofyayı açın ibadete.
  • 4 Yıl Önce

meyyid

ayasofyayı mustafa kamal gibi büyük bir lider kapattı.yine onun gibi büyük bir lider gelmeden açılmaz.varsa büyük lider açılsın da görelim.bu hasret bitsin ve fatihin lanetindende kurtulalım..nokta.
  • 4 Yıl Önce

Kocasolak

Ayasofya beraat etmeden Mescidi aksa azaad edilemez. Müslümanlar olarak bizler de SEFİL olmaktan kurtulamayız.
  • 4 Yıl Önce

M.Kemalin Askeri

Degil Turkiye AKP icinde bile AZINLIK olan %10-12lik AZILI AZGIN Seriatcilar!Nafile zorlamayin Reisinizi, Istanbul Sozlesmesini iptal etmeye de Ayasofya'yi ibadete acmaya da gucu yetmez Reisinizin.NOT: Kemalist olarak ben 2 talebinizi de destekliyorum. Cunku bizim ilk dusturumuz KAYITSIZ SARTSIZ BAGIMSIZLIK ve EMPERYALIZM Karistligidir!Bu nedenle zaten Seriatci olsa da ayni prensiplere sahip Mucahit Erbakan ile koalisyon yaptik ve tarih yazdik!Bu nedenle zaten ASLA AKP ile bir araya gelemeyiz!
  • 4 Yıl Önce

kubilay.

2002 den bu yana İktidar olan A.K.P.Ayasofyayı niye İbatete açmıyor?Yoksa,A.B.D.ve batılı ittifakları izinmi vermiyor?
  • 4 Yıl Önce

fikret

yunanistan ibadete açarsanız belgeleri çıkartırız diyor CaHaPa lılar siz açılmasına destek verin reis açar gocunmayın basİT lik yapmayın

serdar

Reisinize söyleyin açsın,18 yıldır niye açmıyor veya açamadı onuda söyleyin.
  • 4 Yıl Önce

ali

AYASOFYAYI MÜZE YAPANIN KİM OLDUĞUNU AÇIKLARIZ DİYOR YUNANİSTAN ORTALIK BULANMASIN DİYE ZAMANI GELİNCE AÇILIR GOCUNMA basİT SERDAR
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23