• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tatlıda akılalmaz hile! İçine bakın ne katıyorlar

Her dönem bayramların vazgeçilmez lezzeti olan şerbetli tatlılarda büyük yoğunluk yaşanıyor. Uzmanlar ise merdiven altı üretim yapan yerlere karşı uyarılarda bulunuyor. Şerbetli tatlılarda fıstık yerine boyanmış bezelye, soya fasulyesi ve yer fıstığı gibi ürünler kullanılarak sahtecilik yapıldığına dikkat çeken uzmanlar, bazı baklavalarda ise hayvansal gıdaların yer aldığına dikkat çekti.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

GAZANFER AYYILDIZ

Mhp partimizi Akparti Teşkilatımızı Herzaman Kalbimdesin Türkiyem Destekliyoruz Tayyip'Baba Kalbimizdesin Biz'bize Yeteriz Canım Ak'partimiz Saygılarımızla Antalya
  • 4 Yıl Önce

TEORİK-FİZİKÇİ BİYO-KİMYA-UZMANI.

TEORİK-FİZİKÇİ-DOKTOR- GAZANFER AYYILDIZ.. TÜRK MİLLETİMİZİN MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYORUM RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN AMİN MHP PARTİMİZİ AK'PARTİMİZİ GÖNÜLDEN NUR'DOLU KALBİMLE DESTEKLİYORUM SAYIN SEVGİLİ CUMHURBAŞKANIMIZ İCRA BORÇLARIMIZIN YASAL FAİZLERİ SİLİNSİN TAKSİT İMKANI SUNULSUN ADLİ PARA CEZALARINA İLİŞKİN 8000'TL KADAR OLAN MİKTARLARI SİLİNSİN BİRKERELİĞİNE' AFFEDİNİZ REİSİM CEZAEVLERİNDE HAPİS YATAN AKIL HASTASI KADER MAHKUMLARI VAR SİZDEN RİCAMIZ EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANELERİNİN VERMİŞ OLDUĞU VE MANİSA RUH SAĞLIĞI HASTANESİNİN VERMİŞ OLDUĞU RAPORLAR GEÇERLİ OLSUN İSTİYORURUZ MÜMKÜNSE BAŞKANIM ADLİ TIP İHTİSAS KURULUN'DAKİ DOKTOR KARDEŞLERİMİZ ACALECİ VE YANLIŞ KARARLAR VEREBİLİYOR BİR'HAFTA ADLİ TIP İHTİSAS KURULUNDA KALMAK İLE KİŞİNİN AKIL SAĞLIĞI TAM TESPİT EDİLEMEZ ADAM 15,YIL EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANELERİNDE TEDAVİ GÖRMÜŞ VE AKABİNDE AKIL SAĞLIĞI BOZUK RAPORU ALMIŞ HEYET TARAFINDAN REİSİM BAŞKANIM TEK RİCAMIZ EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANELERİNİN VERMİŞ OLDUĞU RAPORLAR GEÇERLİ OLMASINI TALEP EDİYORUZ ADLİ TIP İHTİSAS KURULU KİŞİLERİ BİR'HAFTA'DA TESPİT EDEMİYOR YANLIŞ KARARLAR VERİYOR ÖRNEK BENİM KARDEŞİM 2012 TARİHİNDE MANİSA RUH SAĞLIĞI HASTANESİN'DE ŞİZOFRENİ RAPORU ALDI FAKAT ADLİ TIP İHTİSAS KURULU 7'GÜNDE SAĞLAM RAPORU VERDİ İKİ HASTANE ARASINDA ÇELİŞKİ VAR BU GİBİ MAĞDURİYETLERİN YAŞANMAMASI ADINA SİZDEN TEK RİCAMIZ EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANELERİNİN VERMİŞ OLDUĞU RAPORLAR GEÇERLİ OLSUN İSTİYORURUZ MÜMKÜNSE BAŞKANIM TEŞEKKÜRLER İKİNCİ KONU İSE YARGIDA ORANTILI YASA DEVREYE GİRMESİNİ İSTİYORURUZ ÖRNEK VERMEK GEREKİRSE ADAM CİNAYET SUÇU İŞLİYOR 15'YIL ALIYOR BENİM KARDEŞİM 7'ADET TELEFON MESAJINA ANTALYA'İLİMİZ ADLİYE 1'AĞIR CEZA MAHKEMESİ HAKİMİ NİHAT ALTUĞ TARAFINDAN TAM 23'YIL HAPİS CEZASI ALDI İNSAF YANİ BİR TELEFON MESAJ SUÇLARINA BUKADAR YÜKSEK VE BUKADAR ORANTISIZ AĞIR HAPİS CEZASI VERİLMEZ PES YANİ BU MAĞDURİYETLERİN YAŞANMAMASI ADINA SİZDEN RİCAMIZ TÜRK CEZA KONUNLARINDA ORANTILI YASA DEVREYE GİRMESİNİ İSTİYORURUZ ADALETİN TERAZİSİ EŞİT OLSUN İSTİYORURUZ BAŞKANIM COVIT'19 VİRÜS'BAĞLI AZALMA OLACAK YAZ AYINDA DEDİM ALİM'ALLAH AZALMIŞTIR BİZİM GİBİ BİLİM İNSANLARININ KIYMETİ BİLİNSİN İSTİYORUZ ENDERİN SAYGILARIMIZLA ARZ EDERİM
  • 4 Yıl Önce

Hasan Okutgen

Tereyağını oluşturan propiyonik asit ve sülfürik asit diyor. Çok yanlis bilgi, ne gezer sulfurik asit ve propiyonik asit tereyağında.
  • 4 Yıl Önce

mevhibe inal

Doğal Un-Şeker-Tereyağ ile yapmak varken...Yüksek fruktoz Mısır şurubu HFCS zararlı. 0 kalori aldatmacası ile kullanılan Aspartam daha da zararlı. Sentetik kimyasallar da zararlı. Hazır gıdalarda hepsi bolca kullanılıyor!
  • 4 Yıl Önce

Kaktus Sydney

Baklava ya mi ihtiyaci var milletin yarisinda cogu diyabet hastasi
  • 4 Yıl Önce

abdrhman

kardeşim kanun çıkartın tavsiye ile olmaz bu . vatandaşın sıhhati önemli yasaklayın nişasta bazlı şekerleri. kullananlara ağır cezalar getirin.
  • 4 Yıl Önce

dombalak

Fıstığın kilosuna 200 lira diyen zihniyet sadece açgözlülük yapmış olur. İnsaf yahu. Daha fazla kazanmak için insanların gıda hassasiyetlerinden prim yapmaya çalışmak nasıl bir iş ahlakıdır. Yazık.
  • 4 Yıl Önce

Sassas

İnsanları aldatanlara ödülgibi ceza yerine okkalı birceza bu hilleleri bitirir gıdada hilede terördür suçuda öldürücü olmalı çünkü her ikiside insan hayatına kast ediyor
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23