• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Prangaları Erdoğan kırdı

18 yılda ülkeye çağ atlatan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Tükiye’nin 100 yıllık sorunlarını tek tek çözdü. Başörtüsü problemi, imam hatip liselerine uygulanan katsayı ayrımcılığı, Kur’an kursu yasakları, kamuda kılık kıyafet zorbalığı ve ümmetin 86 yıllık Ayasofya rüyası Erdoğan’ın dirayeti sayesinde aydınlığa kavuştu.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

DOGRUCUBASI

Yorumum nedeniyle bana hakaret edenler secaat arz ederken sirkatlerini soylemisler. Demisler ki Endulus Emevileri de Yunanistan da Camileri kilise yapti biz de yapariz. Yani demisler ki onlar gibi biz de YONTMA TAS DEVRI Yobazlariyiz. Iyi ne diyeyim
  • 4 Yıl Önce

Zincirler kırıldı Ayasofya açıldı!

Allah'a şükürler olsun ki bu günleri görmek nasip oldu! 86 yıllık esarete son veren mahkeme üyelerine ve dirayetli duruş gösteren CB Erdoğan'a teşekkür etmek boynumuzun borcudur!
  • 4 Yıl Önce

Sefer

sırada el aksa var
  • 4 Yıl Önce

Ziya

ALLAH baskanimizdan ekibinden razi olsun durmak yok yola devam inşallah
  • 4 Yıl Önce

murat

Herkes ebedi ikametgahını imar ediyor. Kimileri cennete doğru yol alır, kimileri de cehennemine durmadan odun taşır. Rabbim bu zulüm ve zorbalıklara son verenlere cenneti ihsan etsin. Aksi için çalışanlara da müstehaklarını kat kat fazlasıyla versin. Zalimler için yaşasın cehennem!
  • 4 Yıl Önce

DOGRUCUBASI

Kendini Turk Milleti olmaktan ziyade Arap Ummeti olmaktan mutlu gorunen Kimligini yitirmis Yorumcular. Siz bugun bu karara gobek atip elestirenlere hakaret ederken yarin Yunanistan veya Israil bir caminizi kilise yaparsa ne yapacaksiniz seyredecegim ve gulecegim burdan. Dunyada zamaninda insa edilmis tum kiliseler kilise, camiler cami, sinagoglar sinagog olarak kalmalidir. Dini ve inanci ne olursa olsun bunun aksini dusunen ve uygulayanlar YONTMA TAS DEVRI kafalilardir. Tum dunyada akli basinda insanlar bir araya gelip bunlarin tamamini etkisiz hale getirmedikce Turkiyeme, hatta dunyaya dahi ne huzur gelir ne de demokrasi. Demedi demeyin, gordugunuz ruyadan tez elden uyanin, Cunku ENINDE SONUNDA OLACAK OLAN DA BUDUR, CUNKU: Nehirler asla YUKARI AKMAZ, 21. yuzyildayiz, 7. yuzyilda yasamak isteyenlere DUNYANIN %95i GOZUYLE GULER!
  • 4 Yıl Önce

Dallı

SEN ÇOK AKILLISIN.ARAŞTIRMA TARİHİ BİLGİLERİ ANALİZ EDEBİLEN YAZAR DİLİPAK I ARADA OKUSAN.İSPANYADA ENDÜLÜS EMEVİLERİNE YAPILANLARI ORADAKİ CAMİLERİN KAÇ YÜZ YILDIR KİLİSE OLDUĞUNU ANLAYABİLİYOR MUSUN.

Lazoğlu

Behey gafil, sanki avrupa'da camiler kilise yapılmamış gibi kafanı kuma gömmüş yazıyorsun. Yunanistan'a bak, İspanya'ya bak. Yazmayı biliyorsun da okumak bilgilenmeyi neden bilmiyorsunda işkembeden sallıyorsun. Kaldı ki Ayasofya, ta fetihte camii oldu, bunu yapanda ulu hakan Fatih Sultan Mehmet'tir. Farklı şekilde kullanılmasını engellemek için vakıf bile kurmuş, ne zamana kadar ne şekilde kullanılacağını da vakfiyesinde belirtmiş. Türk kendi ceddinden bi haber olur mu?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23