• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD resmen ilan etti! Bundan sonra Ortadoğu'da...

ABD'li bir yetkili, Ordadoğu Barış Planı'nın 2 ay içinde tüm dünyaya ilan edileceğini belirterek, "Bu takvimde değişiklik yok” dedi.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

KozmonotOsman

ABD cok büyük bir ülkedir, onlar herseyi ayarlar, planlar ve uygularlar. Onlara kimse karsi gelemez. Ver papaz efendiyi deyince hemen apar topar iade edersin bunu gibi cok örnek var. Ortadogu onlarindir, istediklerini yaparlar hic karisamazsin !
  • 6 Yıl Önce

uyan tc

ha abd ha p.ç ısrael. abd terörist baş çıban pislik p.ç yahudilerin yönetiminde vede sömürgesidir. kahrolsun pislik yahudiler ısrael vede sömürge pi.i abd. tc içindeki hıristiyan bilhassa yahudileri çok sıkı denetleyin. chpkk parti değil tc nin içine yahudiler tarafından yerleştirilmiş yahudilerin truva atıdır. chpkk hıristiyanların kurduğu bilhassa yönetiminde yahudilerin türk isimleri altında yönettikleri partidir. atatürkçülük maskeleridir. Nasıl ki dini ve dini duyguları istismar edenler varsa Atatürkü ve onun fikirlerinide istismar edenler var bu chpkk dır (gerçi atatürk'de sebetay selanik yahudisidir) . chpkk bilhassa bu yahudilerin vede hıristiyanlar destekledikleri partidir. Bu gün yada 50 sene önce iş bankası atatürk hisseleri chpkk da olmasaydı bu gün yada 50 sene önce chpkk diye bir parti olmayacaktı. iş bankası ve bankanın ortaklıkları 450 küsur büyük fabrikalar chpkk nın en büyük arpalığıdır. Atatürk'e dışarıdan yahudilerden gelen emir üzerine , hazineye ait olması gerekirken atatürk hisselerini yönetmesi için chpkk ya devredilmiştir.Atatürk' yahudi olmasaydı zaten yahudiler tc nin kurulmasınıda engellerlerdi. (osmanlıyı yıkan içimizdeki ve dışımızdaki vatan haini yahudilerdir.)
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23