• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Modern toplum insanları nasıl bunalıma sürükler?

Ahmet Can’ın ‘İpini Koparan’ adlı eserinde, modern toplumun insanları nasıl kimlik bunalımlarına soktuğu ve kişilik bozukluklarına neden olduğu komik bir üslupla anlatılıyor.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

NİHAL

Sırf onlara uyum sağlamak için çok masraf yapmalısın çok çalışmalı çok harcamalısın moda takibi akranlarınla eşinle dotunla yarış bunlar hep gelip paraya dayanır.Para kazanmak zor ama modern yaşam zaten kapitalist sistemin gereğidir.Her şey marka, çağa uymak, eşinden geri kalmamak iyide para kazanmak iş bulmak zor tabiki bunalıma sürükleyecek.
  • 6 Yıl Önce

ferhat

Liberalizm olarak nitelendirilen yeni ve modern dünya düzeni kaynagini hümanist=Masonik=ateist idelojilerden almakta. Malesef 1 .dünya savasindan sonra ülkemizi cephede yenemeyen emperyalist ve ahlaksiz masonlar, memleketi liberalizm olarak nitelendirdikleri bozuk bir düzene entegtre etmisler.Kurduklari dünya düzeninde ekonomiyi serbest piyasa ve borsa gibi kiriterler ile kendi cikarlari dogrultusunda vesayeti altina almislar. Hatta hak,hürriyet ve özgürlük kavramlarini kendi ahlak ve cikar yapilarina göre sekillendirmisler. Mevcut kontrol altina aldiklari devletlerin anayasalarini yazarak gayri milli degerlere aykiri olan yasalari(inklaplari ve reformlari) anayasal güvence altina almislar. Malesef dünya ve yurdumuz mevcut siyonist ve hümanist ideolojilerin kontrolünde. Bu sitemden ve bozguncularin vesayeti altindan ve esaretinden tek kurtulus yolu var o da milli irade dogrultusunda tekrar bir inkilap gerceklaestirip kendi degerlerimiz ve ideallerimiz dogrultusnda bir memleket kurmak, zira meclisteki mevcut partilerin hepsinin siyonist üst akilin tayin ettigi partiler olduguna dair büyük süphe duymaktayim.
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23