• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Savunma sanayii Türkiye’nin gururu

Millî imkânlarla üretilen ürünler Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) ihtiyaçlarını karşılarken, birçok ülkenin askeri ihtiyaçlarına da cevap veriyor. 2002’de sadece 60 milyon dolar olan savunma ihracatı, 2019 yılına gelindiğinde 1,74 milyar doları aştı. 2002 yılından, 2018 yılına kadar en yüksek dış satım rakamı da bu sektörde yaşanmış oldu.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

nuh

yazmadığınız her doğru ve yanlış veya taraflı bilgiler için tabi ki inanıyorsanız hesap vereceğinizi de biliyorsunuz değil mi?
  • 5 Yıl Önce

ALİ KİREÇ

Savunma sanayinde müthiş gelişmeler kaydettik. Fakat ne olursa olsun nükleer şart. Kullanmak için değil, göstermek için
  • 5 Yıl Önce

ahmet

yiyecek soğanı patatesi hayvanına samanı üretemeyen Türkiye silah projeleri ile her kese kafa tutuyor... gerçekten buna inanan var mı
  • 5 Yıl Önce

selim

Dünyadaki silah projelerinin hepsi yahudi silah şirketleri tarafından argesi yapılıp üretilmiştir..amerika ,çin ,ingiltere gfibi ülkelerin bile silahlarını bu silah şirketleri üretmektedir..Aslında silah sanayi paket program gibidir..Bu silah üretim paketleri tüm ülkelere pazarlanmaktadır..Pazarlanırken de dış ülkelerden alınıyormuş izlenimi vermemek ve yerli üretildiğinin söylenmesi için her ülkede,bu silah şirketlerinin yan firmaları bulunmaktadır..Bu firmaların yerli paralarla veya yerli şahıslarla kurulmuş olmasının bir önemi yoktur zira bu firmalara bu silahların üretim argesini ve paket programını kendileri satmaktadır..Şu bilinmelidir ki silah üretimi öyle hemen test ettik oldu şeklinde yürümez..Üzerinde yüzlerce test yapılan ve geliştirilen bu silah sistemlerini üretmek milyon dolarlar seviyesindedir..Üstelik modern silah sistemlerinin üretimi için gerekli olan yarıiletken teknolojisi dünyada sadece siyonist ailelerin elindedir..Bu yüzdendir ki dünyadaki tüm silah endüstrisi bu siyonist ailelerin kontrolündedir.. Şünu bilelim ki sovyetleri kuranlar bu siyonist aileler idi..Çünkü dünyada çift kutup gerekli idi..Şimdi de aynı oyunu oynuyorlar..
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23