• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Soylu'dan seçim açıklaması! "Rica ediyorum sisteme gölge etmesinler"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'de son yıllarda her seçim öncesi bazı kesimlerin seçim güvenliğini tartışmaya açtığını belirterek, "Her seçim de aynı şeyi yaşıyoruz. Seçim öncesinde aynı iddialar. Geçen seçimde yapılan çağrıları ve seçim akşamı gelen itirafları hiç birimiz unutmadık. Eğer bu yerel seçimlerde kafalarında aynı şaibe senaryoları varsa rica ediyorum sisteme gölge etmesinler" dedi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

nostalji

YA Sistem şaibeli ise ne olacak Sayın Soylu.? 4 katlı apartmanın 5. katında seçmen var ise,y,ine mühürsüz oy pusulaları kullanılacak ise ve seçimlere hile karışacaksa muhalefetin bununu dile getirmesi normal değil midir.? Bazıları susan , koyun gibi önüne getirilen her şeyi itirazsız kabul eden ve koşulsuz biat eden muhalefete isteyebile ama demokrasilerde öyle şey olmaz.
  • 5 Yıl Önce

Vuslat

Neyin tetbiri anlamadim adalette sizsiniz yargida sizsiniz emniyette sizsiniz savcılık hakimlikte sizsiniz anlayacaginiz herşey sizin elinizin altinda guldurmeyin insani bu zamana kadar bende AKP oy verdim ama bundan sonra vermiyorum çünkü sizde bana guven vermiyorsunuz artik secimlerde oy yok ARTIK YETER ulke iyiye gittimiyor sermayeleriniz mallarini ARTIK yurt dışına goturuyor neden diye sordunuzmu hic suanda 3.6 milyar DOLAR para yurt dışına gitti bu ulkemizin kaybi artik ulke yatırımcılara güven vermiyor arti mal varliklarinin guvende olmadigini dusunuyor lar her an el koyar dusuncesi var
  • 5 Yıl Önce

Abdullah

Hırsızın hiç mi suçu yok. Geçtim siyasi partileri toplum güvenmiyor YSK'ya ve tabii size. Geçen Anakara seçimlerini unutmadık. Sizin ne ölçüde Makyevalist olduğunuzu ancak anlayabildi toplum. Tıpkı sizin FETÖ'nün ne mal olduğunu 12 senede anlayabilmeniz gibi. Süreniz doldu beyler, anca gidersiniz.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23