• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yılmaz Özdil'in 'özel seri' Mustafa Kemal satışı, akıllara Kibar Feyzo'yu getirdi! 'Öküz alırız o parayla'

Yılmaz Özdil'in yazdığı ve Atatürk sömürüsü için her türlü cambazlığın düşünüldüğü 'Mustafa Kemal' kitabının el yapımı ciltlerinin 2 bin 500 TL'ye satılması, Kemal Sunal'ın Kibar Feyzo filminden bir sahneyi akıllara getirdi. Sabah saat 09.05'te başlayan kitap satışının ilk müşterisi de Yılmaz Özdil oldu.

18 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Akin36255

Istismar konusu malum kişi olunca istismar kabul edilmiyor... alan alsın satan satsın. Ama istismarın daniskasını görmüyorsanız kusura bakmayın, 1 dk içinde de bitse 1 salise icinde de bitse bu "koyun" denen kitleyi nerede arayacağınızı bilmiyorsunuz. Kula kulluk etmek diye bi tabir kullanmışlar kendi gözlerindeki çöp zaten kula kulluk... seven iyi sevmeyen en aşağılık varlık gibi muamele görülüyorsa, dine hakaret edildiginde verilen tepki, malum şahis elestirildiginde verilen tepkinin altında golgesinde kaliyorsa kula kulluğu kendine tekrar sorsun o arkadaş.
  • 5 Yıl Önce

Misafir

Akıllı insan bulmuş kazları bir tüy bile birakma
  • 5 Yıl Önce

Alparslan

Tosuncuk yilmaz, ugur dundar, metin akpinar ve pezewenk mujdat oryaklasa 1881 adet kitap ile kemalist laik köktendinsizleri ve mustafa kemalin aslerleriyiz diyen koyunlari iyi kazikladi ve raki sofrasini kurdular masanin ūzerine de kemalist, laik ve yobaz mustafa kemalin askerlerinden olan asiri dinsiz bir dansöz cikarmislardir ve kaziklanan kemalistlerin serefine kadeh kaldiriyorlardir. artik bir dahaki sefere de 1938 adet kitap basarak, mustafa kemalin askerlerinin atalarini istismar ederek ikinci defa köseyi dönerler. benim anlamadigim bu kemalist koyunlar niye bu kadar aptallar anlamiyorum. Ya su bilim adamlari birkac mustafa kemalin askerlerinden denek toplasada bir incelese diyorum. mesela ne yerler, ne icerler ve nasil böyle salak ve aptal bir dūsūnce yapisina sahip olabilirler, incelenerek topluma kazandirilsa iyi olacagina inaniyorum ve icinde bulunduklari hastalikli ruh hallerine ūzūlūyorum. AKIT gazetesi ve televizyonu olarak bu kemalist, laik gerici ve yobazlarin bi seslerini duyursaniz insanlikbadina hayirli bir is yapmis olursunuz. lutfen bu konuyu bi gundeme getirinde tedavilerine baslansin ve topluma kazandirilsin bu mustafa kemalin askerleri. simdiden tesekkur ediyorum tum akit calisanlarina.
  • 5 Yıl Önce

gökhan d.

yaww arkadaş ne kadar güdnen oldu bu konu alan değilsiniz satan değilsiniz derdiniz düşmüşsünüz..hani Atatürkü sevdiğinizi bilsem YILMAZ istismar ediyor bu durumu diyerek ona karşı cephe almışsınız ne güzel derim..ancak öyle birşey de söz konusu değilken hem nalına hem mıkına vuruyorsunuz..YILMAZ 2500 den sattıysa kitabı sizde onun haberlerini gazetelerinizde internet sayfalarınızda yayınlayarak o kadar para ve mesai harcamış oldunuz zaten..adam 4 milyon kitaptan kazandıysa 4 milyonda sizin gibiler sayesinde reklamlardan medyalardan kazanmıştır..bu ne hasetlik bu ne fesatlık..kimseye zorla satış yapılmıyor hür irade denen birşey var gidersin bakarsın beğenirsin fiyatı uygunsa alırsın..sen hiçbirini yapan değilsin ama en çok konuşansın..kalpler nasılda öfkeyle atıyor ama..ze ha haa haaaa..:)
  • 5 Yıl Önce

ademakyıldız

böyle aptallar varken 2500 az bence 5000 e satsaydı daha çok kazanırdı
  • 5 Yıl Önce

Tekin artut

İkinci baskıyı 1938 yapın fiyatını 3800 koyun inadına alacak geri zekalı çıkmassa sponsor eli ile gizlice kemalistlere dağıtırsınız talep çok diye övünürsünüz ortalıkta nasılsa yutsn çok
  • 5 Yıl Önce

kivo

Paraya ve guce tapan bir topluluk olarak.Yapilani anlamanız zor.Dün feto ya ,yarın meto ya tapacak olanın,kendi fikri ve zikri olmayanların bu konuyu anlama imkanı yok.Siz öküz alın o parayla.Hatta lüks şeyler alın.Biz kitap alıp destek olmuş oluyoruz.Paranin yardim diye toplanıp yaptığını gibi yurt dışına kacirilmayacagini biliyoruz.
  • 5 Yıl Önce

Tolga

Haci abiler o kitap 1 dakika icinde bitti.telefonlar kitlendi internet sitelerine siber saldirilar yapildigi halde 1 dakika icinde bitti.o kitabin normal olani satis rekorlari jiriyor.cocuk serisi butun okullara bedava dagitilacak
  • 5 Yıl Önce

Fırat Kalkanı

2500tl verir alırlar o kitabı ve okurlar sonrada açız derler, işte bu chp zihniyetidir.Hep böyle olmuştur karakterleri...
  • 5 Yıl Önce

Ya he he

Sen de yaz 250.000 tl sat kardeş ! Niye kıskanıyorsunuz? Bu çekemezlik neden ? Asıl dert Atatürk ben öyle algılıyorum !
  • 5 Yıl Önce

Ya he he

Sen de yaz 250.000 tl sat kardeş ! Niye kıskanıyorsunuz? Bu çekemezlik neden ? Asıl dert Atatürk ben öyle algılıyorum !
  • 5 Yıl Önce

çook, duuygulaanndııım virgül;

Fetö' yü gör len, sana bi rüya da yazsın; aniden kapı açılıyor, atatürk kırmızı peleriniyle uçarak alana iniş yapıyor. Oradaki herkes ağlıyor, hepsinin ellerinde 1881 aadet atatürk kitabı var! Fakat aralarından yılmazı seçiyor ve pattadak onun alnından öpüyor; anaa, bi kitap da bu olur ha; 1938 tane de bundan basın.
  • 5 Yıl Önce

1 dene de anıtkabire koyun, sayfaları açık olsun

Yılmaz' acindirimli verselerdi ama, olmaz ki; ne emek ne emek...
  • 5 Yıl Önce

Mehmet emin kinar

Mustafa kemal kitabi bu kadar satti diye zorunuza gidiyor degil mi. Kula kulluk etmeye devam edin siz, hirsizlarin sahtekarlarin kulu olmak yarasir size. Hirsiz oldugundan adimiz gibi emin oldugumuz sahtekarlara laf yok alninin teriyle kazanalara laf cok. Yaw siz kafanizi yastiga kodugunuzda nasil uyuyorsunuz. Sizde ya akil yok yada vicdan.
  • 5 Yıl Önce

Hakan

Memlekette kerizmi yok? :D
  • 5 Yıl Önce

vatandaş

haberi nerenizle yapıyorsunuz insanlara neden böyle sunuyorsunuz belli 1881 adet olan özel baskı ve maliyeti zaten 2000 tl üzerinde o kitabin aynısının normal olanıda var 19 tl ve geliride nereye gidiyor onuda yazın eğer müskümanım deyipte yalan haber yapmayıp cehenneme odun olmadan kul hakkını savunanlara duyurulur
  • 5 Yıl Önce

Cüneyt beyaz

2500 e öküz 10 sene önce idi geç kaldınız
  • 5 Yıl Önce

salih

Bunlar açız edebiyatı yapar inadına öküz parasına kitap alır, dünya parasparasına ev araba alırlar. Yıllardır müslümanlara gerici , budin kafalı dediler ama bunlara inanan bir sürü ahmak, yobaz , gerici sürüsü var malesef. Bunlar hem bidon kafalı hemde boş bidon.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23