• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Maduro'ya darbeyi desteklemişti... Flaş askeri müdahale açıklaması!

Venezuela'da Nicolas Maduro hükümetine karşı Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido'yu "geçici devlet başkanı" olarak tanıdığını açıklayan Ekvador, ABD Başkanı Donald Trump'ın işaret ettiği askeri müdahaleye karşı çıktığını bildirdi.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ANONIM

Yorumlara baktım zaten söylenecek olanlar söylenmiş. O nedenle sadece '' aynen '' diyeceğim.
  • 5 Yıl Önce

MEMLEKETİM

kafalarına göre ülkelerden bir hain bulup atama gibi başına geçirip o ülkeyi yağmalıyorlar halk zannediyorki iyi birşeyler oldu oysa ülke yağmalanıyor.niye ambargo koyuyorlar venezuela ya oysa petrol satışı yapsalar dünyanın en rahat ülkelerinden olucaklar.araplara petrol sattırmayın en fakir ülke olur ama onlar zaten abd ye her şeyi teslim etmiş
  • 5 Yıl Önce

uyan dünya

yahudistan abd sine yuuuhhh olsun. zaten orta doğudaki olayların baş çıbanı ısrael vede yahudistan abd yi yöneten yahudilerdir. gerek daeş -pkk -pyd-dhkpc - fatöş vesaire terör örgütleri bunların besleyip tc nin vede orta doğunun başına bela ettikleri piçleridir. kahrolsun pislik yahudiler ısrael vede sömürge piçi abd. tc içindeki hıristiyan bilhassa yahudileri çok sıkı denetleyin. chpkk parti değil tc nin içine yahudiler tarafından yerleştirilmiş yahudilerin truva atıdır. chpkk hıristiyanların kurduğu bilhassa yönetiminde yahudilerin türk isimleri altında yönettikleri partidir. atatürkçülük maskeleridir. Nasıl ki dini ve dini duyguları istismar edenler varsa Atatürkü ve onun fikirlerinide istismar edenler var bu chpkk dır (gerçi atatürk'de sebetay selanik yahudisidir) . chpkk bilhassa bu yahudilerin vede hıristiyanlar destekledikleri partidir. Bu gün yada 50 sene önce iş bankası atatürk hisseleri chpkk da olmasaydı bu gün yada 50 sene önce chpkk diye bir parti olmayacaktı. iş bankası ve bankanın ortaklıkları 450 küsur büyük fabrikalar chpkk nın en büyük arpalığıdır. Atatürk'e dışarıdan yahudilerden gelen emir üzerine , hazineye ait olması gerekirken atatürk hisselerini yönetmesi için chpkk ya devredilmiştir.Atatürk' yahudi olmasaydı zaten yahudiler tc nin kurulmasınıda engellerlerdi. (osmanlıyı yıkan içimizdeki ve dışımızdaki vatan haini yahudilerdir.)
  • 5 Yıl Önce

recep

bizim sol sosyalistlerden ses seda yok sam amcalarının pozisyonuna bakıyorlar ilerde bize lazım olur düşüncesindeler
  • 5 Yıl Önce

ccc

Üstadımızın ABD de çıkacak savaş dediği savaş yakındır.20 yıla kadar ABD parçalanıp küçük devletlere bölünecek dünyada 2 süper güç kalacak birisi Türkiye bir diğeri ise yahudi destekli çin. Abd den yahudi desteğini çekerek çine kaydıracak.
  • 5 Yıl Önce

TURGUT

VENEZUALLA İÇİN, İRAN İÇİN AMERİKANIN ZÜLÜM VE OYUN YAPTIĞI TÜM MİLLETLER İÇİN, AMERİKAYLA SAVAŞMAYA HAZIRIZ İNŞAALLAH..
  • 5 Yıl Önce

Mert

Darbeyi destekleyen ülkelerin, istilacı ve sömürgeci olduklarının kanıtıdır. Siz hala hayranmısınız inglizine, fransızına, almanına...?
  • 5 Yıl Önce

TURGUT

İLAÇ VE SİLAH TÜCCARI AMERİKA, İLACIN BİR DOZUNU 1 TRİYONA SATAN, İLACI ALAMAYIP ACI ÇEKEREK VEFAT EDEN HASTA ÇOCUKLARIN AHI, SİLAH SATMAK İÇİN BİRBİRİNE KIRDIRDIĞIN İNSANLARIN YETİM KALAN ÇOCUKLARININ AHI.... BUNLAR SENİN YERYÜZÜNDEN SİLİNMEN VE HALKININ SEFALETE DÜŞMESİNE BELKİ DE HELAK OLMASINA SBEP OLACAK... ŞEREFSİZ ALÇAK AMERİKANIN 10 YIL İÇERİSİNDE ÇÖKÜŞÜNÜ BİRLİKTE İZLEYECEĞİZ İNŞAALLAH...
  • 5 Yıl Önce

tuzcu

Topraklarından altın fışkıran kasabaya bölgenin en hızlı silahşörü portakal kafalı Coni hızlı bir giriş yapar...Aynı gün şerif yardımcısı da kendini şerif ilan etmektedir....Olaylar çevreden de duyulur....Portakal kafa yeni şerif tarafından şerif yardımcısı ilan edilir....Bakalım kasabaya başka kimler gelecek ya da eski şerife ne olacak....İki şerifli kasaba western hayranları için sinemalarda....Kaçırmayın....
  • 5 Yıl Önce

cengiz ak

BU OLAY ŞUNA BENZİYO FAKİR KARI KOCAYA AĞA GÖZ KOYMUŞ AĞA ADAMIN YERİNE BAŞKA KOCA TAYİN EDİYO BU NE HAYSİYETSİZLİK NE BARBARLIK NA KANSIZLIKTIR ABD HANGİ ZAMANDA YAŞIYORUZ DNYA ESKİ DÜNYA DEĞİL ARTIK HER İSTEDİĞİNİZDE DARBE YAPTIRIP İKTİDARI ŞEKİLLENDİREMEZSİNİZ VAMPİP SÖMÜRGECİ TERÖR DEVLETİ abd
  • 5 Yıl Önce

Aydın

Bu davranışlar ABD nin antidemokrat, faşist, ırkçı, sömürgeci olduğunun açık kanıtıdır. Tüm dünya ABD yi boykot etmeli ama ne yazık ki başta Güney Amerikalı satılmış hainler ABD nin yanında yer alıyor. Destek veren ülkelerin halkları derhal isyan etmeli çünkü başlarındaki adamlar ABD uşağı. Yönetimi eleştir, diplomatik ilişkini kes vs., başkan atıyorum neymiş. Bu en başta Venezuela halkına hakarettir. .Yuhh...Daha fazlasını da söylüyorum elbette ama burada değil.
  • 5 Yıl Önce

Osmanlı

Mahalle muhtarına gıcığım yanıma 3-5 kişi akşam muhtar benim desem ABD benide muhtar atarmı
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23