• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erbaş'tan saldırıya tepki: Bilinçli ve sistematik

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Yeni Zelanda’da camilere düzenlenen ve çok sayıda şehidin olduğu saldırının bilinçli ve sistematik bir saldırı olduğunu söyledi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

memet

Açıklamaya bakın yav kargalar güler saldırı bilinçli ve sistematik yav bütün terör saldırıları bilinçli yapılıyor açıklamamı şimdi bu çok tuhaf beğenmediğiniz iktidarların açmadığı ve açtırmadığı ayasofya camii ni açacaksınız çünkü abileriniz istiyor uyan millet uyan
  • 5 Yıl Önce

Abdullah

Terör uzmanı diyanet başkanı açıklama yapmış. Ya arkadaş birşeyi de bilmeyin ya. Bu ülkede herkes herşeyin uzmanı.
  • 5 Yıl Önce

HACI

Konuşmayın açın Ayasofyayı
  • 5 Yıl Önce

avb

ALLAH CELLE CELALÜHÙ tez zamanda o zalimlerin hakkından gelsin.küfür tek millettir ırkı yoktur müslümanın müslümandan başka dostu yoktur ancak mü'minler kardeştir uyan müslüman derin uykudan dostunu düşmanını iyi tanı dikkat küfrün ırkı yoktur...!
  • 5 Yıl Önce

Mustafa TÜRKMENOĞLU

ASLINDA BU İMANSIZLARI, VİCDANSIZLARI VE AZMETTİRENLERİ KINAMAYACAKSIN, YAKALAYIP BİR ŞEKİLDE KONUŞTURACAKSIN SONRA DA BİLMEM NERENİN KANUNLARINA GÖRE İDAM EDECEKSİN ÜSTADIM! İslam ülkelerinin istihbarat örgütleri bir araya gelse bu işin nereye uzandığını bulur ama, oralarda da sıkıntı var. Oralara da adamlarını sızdırmışlar. Terör saldırıları çok bilinmeyenli bir denklemdir, çok büyük bir satranç oyunudur. Kim ne yapmak istiyor? Kimlerin işine yarayıp menfaat sağlar, birkaç hamle sonrasında neler amaçlanmıştır? Ne tür tuzaklar kurulmuştur, bu tuzaklara kimlerin düşmesi amaçlanmıştır? Neyi örtbas etmek ve gündemden düşürmek için, hedef saptırmak için yapılmıştır? Nereler dikkatten kaçırılıp, nerelere dikkat çekilmek istenmiştir? Karanlık bir büyük ortak akıl olmadan bu işler kendi kendine olmaz? Saldırı silahının üzerine bu yazılar acaba neden yazdırıldı ve okunması, tüm dünyaya duyurulması niçin istendi? Gerçek niyet bu muydu, yoksa gerçek niyet bu yazıyı açık açık oraya yazarak, başka bir şey miydi? Yeni bir Birleşmiş Milletler ve Güvenlik Konseyi ve Adalet Divanı oluşturmak şart. Bunlara bağlı, yeryüzünde Hakkı ve Adaleti tesis edecek ortak bir ordu kurmak elzem. Amerika, Avrupa ve İsrail bu işi yapamıyor. Bakın birileri dünyayı Ringonun ahırına çevirdi, çevirmeye de devam ediyor.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23