• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Teknolojide dev ittifak! Google, Apple ve WhatsApp tek yumruk oldu

İngiliz devletini siber saldırılara ve tehditlere karşı korumak amacıyla hükümet tarafından görevlendirilen güvenlik ve istihbarat kurumu GCHQ, geçtiğimiz günlerde teknoloji devlerine kabul edilemeyecek şok bir talep ile gitti.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ahmed said

watsapı telefonunuzdan sildikten sonra geride kalan watsapp klasörünü telefonunuzdan asla silemezsiniz.ancak bir bilgisayara telefonunuzu depolama olarak tanıtır ve windows içinden o klasörü silebilirsiniz.watsapp her açılışında telefonunuzun kamerasını açıp kapatması esnasında son düşük pikselli görüntüyü alır ve serbest bir zamanda göndermek üzere kopyalar.değişik zamanlarda giden o birbirinden değişik görüntü ve ses dosyaları çok düşük pikselli olarak sizin isminiz altında watsapp serverinde arşivlenir..yani bir delikanlının yada kızımızın eline telefon ve watsapp geçtikten sonra taa gençlik yıllarına kadar geçen bütün görüntü, ses, metin,çet,ahlaki yada değil ne kadar yekün amelleri var ise arşivlenmiş olur..pekiiii..şimdi gelelim neticeye..EN AZ İKİ YILI BU GAFLET VE DELALET HENGAMINDA GEÇMİŞ OLAN BİR ERGENİMİZİN ÖNÜNE NETİCE-İ AMELLERİ OLAN BU KAYITLAR BİR ANDA GELİP İFŞA OLSA SİZCE NE OLUR???MAVİ BALİNA MI?? KARA MI?..
  • 5 Yıl Önce

Aşağılayan

1) Gogıl ve sayılan diğer hede hödeler teknoloji falan değildir. Teknoloji bir sineğin kanadında, bir barsağın kıvrımıda, yüzen geminin yardığı suda, ışıyan ayda, Jüpiterde, seven, ağlayan kalptedir. 2) Bu hede hödeler, Rabbin, kendini bir süreliğine Allah sanmaları için yarattığı zavallı İsrail istihbarat şeyleridir. Akıllarınca insanlar hakkında bilgi toplayacaklar. :)) 3) Bunları kullananlar ise işsiz güçsüz ve değersiz güruhlardır, acınacak haldedirler. Fotoğraf çekip yayınlayacak diye gezdiği yerlerin bile tadını çıkaramayan aptal kalabalıklar... :)
  • 5 Yıl Önce

hoogkr

google kendi topluyor bilgileri. kendisi idtihbarat birimi
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23