• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çıbanbaşı Koç!

CHP’nin Kandil destekli adayı İmamoğlu’na özel jet tahsis eden Koç Grubu, devlete ve hükümete karşı yürütülen hemen her yıkım operasyonunda çıbanbaşı rolünde hareket ediyor.

37 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Eda

Koc ailesi her yil bilderberg toplantisina katiliyor,o toplantida alinan kararlari ulkelerinde uygulamak zorundalar,aksi taktirde baslsrina gelmeyen kalmaz.Mustafa Koc'un olum sebebinide bilderbergle alakali oldugu bazi cevrelerce dusunuluyor.
  • 5 Yıl Önce

Eda

Koc grubu her yil bilderberge katiliyor,boyle seyleri mecburen yapmak zorundalar,o toplantida alinan kararlari ulkede uygulamak zorundalar,aksi taktirde baslarina gelmeyen kalmaz.0 paralari yoksa nasil kazaniyorlar.
  • 5 Yıl Önce

vv

iyi bakın imamoğluna bu kıvrak heriften İBB başkanı olurmu hiç? adam tiyatrocu adam dansöz adam rol yapar. iş ise asla yapmaz. yapamaz yapamayacak yaptırmayacaklar seçilse bile. terö örgütlerine hizmetten İstanbulu büyük sıkıntılara maruz bırakacak.
  • 5 Yıl Önce

Özer

Türkçe Olimpiyatlarında Sayın Cumhurbaşkanı ve saygıdeğer bakanların konuşmalarını izleyin, dinleyin sonra klavye delikanlılığı yapıp KOÇ a FETÖ cü deyin. hiçbirinizde ..... sürülecek akıl yok.
  • 5 Yıl Önce

Kemal

aydın doğan misali sahtekarlıkları tespit edilerek ağır cezalar kesilmeli sonu hazırlanmalı, yoksa bu kambur Türkiye ye çok ağır gelecek ilerde, ayrıca savunma sanayi ihalelerine ve diğer bilumum devlet ihalelerine kesinlikle sokulmamalılar
  • 5 Yıl Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

1960'lı..lı..yallarda..genç..imam..Fetullah..Gülen..ile.VEHBİ..KOCH..ve..karanlık..kişilerin..buluşup..plan..projeleri..Ortaya..çıktı..KOCH..Ailesi..Sabetayist..hain..Mason..locaları..ile..Yahudi..kuruluşlarıyla..ilişkileri..sır..deyil..BU..ALÇAKLARI..sırtımızda..ne..kadar..taşıyacağız..koynumuzda..yılan..besliyoruz..Üstelik..yıllarca..bu..milletin..kanını..emdiler...Utanmadan..namaz..umre..gibi..kutsal..değerlerimizi..kullanıp..riyakarlıklarına..alet..ediyorlar..UMRE..DEMİŞKEN..yakın..dostlarından..biri..geçen..medyaya..sızdırdı..VEHBİ..KOCH..UMREDE.."Ben..Viski..içmeden..duramam..demiş..ve..UMREDE..akşamları..odasında..VİSKİSİNİ..yudumlamış..
  • 5 Yıl Önce

müspet

hiç kimsenin bir yaptırım gücü yok dövlet zaten üzerine gitmiyor devletin hiçbir ihalesine sokulmamalı vede kara değil gapkara listeye alınmalı tüm şirketlerini incelemeye alınmalı gereken yapılmalı tüm pisliklerin altından bu zevatlar çıkıyor uymayalım tüm ürülerini almayarak boykot edelim
  • 5 Yıl Önce

Mehemmet

Yahudi den ne beklenir, şerefsizler merhum Atatürk'ün koltuğuna sığınarak palazlandilar. Şimdi ise her melanetligi yapıyorlar. Şayet yaşasaydı sadece koç ailesini değil, Vallahi topunu pilisi pirtisiyla siktirederdi. Bu şerefsizleri normal alelade bir vatandaş olarak (avam). bile ne mal olduğunu çok iyi biliyorum. Hiç bir zaman bu ülke hayrına küçük bir taşı bile yerinden oynatmamistir. Bu Yahudi İngiliz vatandaşı olup. İngiltere meclisinde dünya paylaşımında lortlar kamarasinda milletvekili üstünde bir Yahudi ailesi soyudur. Aslında mübadele neden gonderilmedigi hep kafamda soru işaretleri vardır. Bir hiristiyan türkü gönderiyorsun. Bir rumu gönderiyorsun. Karşılığında bize gönderilen türk ler değil başka kavimlerden de gönderiliyor, alıyoruz. Esasen Yahudilerin foyasi Osmanlı'nın son yıllarında ve kurtuluş savaşı mücadelelerinde birçok Yahudi ihanetleri olmuştur. Özelleştirme dönemlerinde fırsat verilmemeli sınırlama getirilmeli. Petkim, üniversite, güvenlik sanayinde otomotivden, bilhassa toplumsal kuruluşlardan ve gıda sanayi üretim ve pazarlama hususunda önünü kesmek ve ülkeyi terk ettirme zorunda bırakılmalıdır. Bu şerefsizler ülkenin kanunları ile alay eder. Istediğini Zoraki elde ederler. Allah'ın izniyle bu küffar hainden de kurtulma yoluna gidilir inşaallah. Amin amin inşaallah.
  • 5 Yıl Önce

Pazarcı

İtin ürmesiyle kemiğin yağmıyacağını da bilmen gerekirdi taner bedduanın bir sartının olduğunu bilmen gerekir
  • 5 Yıl Önce

Kemal

Zillet olan zillet diyendir saygısız insanlar
  • 5 Yıl Önce

PATATES-SOĞAN-DARBESİ

BURDA Kİ HERKE YA KÜÇÜK HİTLER YADA HİTLER HAYRANIN CANİLER
  • 5 Yıl Önce

....

egremisin küfürler medya tarafından sansürleniyor. İyi korkmuş ht cnn ve diğerleri.
  • 5 Yıl Önce

Halkçı....!

Daha dün bir bugün iki....yatlar katlar 250.000 tl lik saatler özel uçaklar....! Pıtırcık Ekrem çok hızlı başladı patronların uçağından devletin valisine posta koydu.....yerinin patronların özellikle de boğazda yalıları olan patronların ayağı dibinde olduğunu onlardan gelecek emirlere amade olduğunu ispatladı.....şayet vatandaş bunun nedenini sorsa " adam değilsin....kaş göz hareketi yaptın...yazık sana yazık" diyerek üstüne bi de tokat ! Bence "gel buraya Muharrem"
  • 5 Yıl Önce

Takipçi

Tencere yuvarlanır kapağın bular.
  • 5 Yıl Önce

Şemsi

Eeeeeeeeee, KOJların ürünlerini almayın gardaşııımmm. Gidin BOSH'u alın, VESTEL'i alın. Ford almayın Renault alın. Hepsi de KOÇ ürünlerinden iyidirler boş verin siz...
  • 5 Yıl Önce

BALYOZ

Çok güzel bir baslik KOÇ HOLDING ve TÜSIAD Türkiyenin önünde en büyük CIBAN BASI yani Türkiyenin 30 40 yillar dan bu yana BÜYÜYEMEMESININ önündeki TAKOZ BU ÇAPULCU KOÇ HOLDING VE TÜSIAD DIR çünki KAOS ve içerdeki KARISIKLIKLARA ZEMIN HAZIRLIYAN GENE bu Türkiye düsmanlari neden neden...ISTE nedeni çünki TÜRKIYENIN SOROS U VE ROLDHSCHILD LERI KOÇ HOLDING VE TÜSIAD DIR ÇÜNKI DÜNYA ÜLKELERINI KEYFI ÜZERINE KARISTIRARAK DARBE KARISIKLIK KAOS YARATARAK O ÜLKELERIN BABAKANLARINA HÜKÜMETINE KARSI KENDILERINE YAKIN MUHALEFETI SATIN ALARAK FINASA EDEREK FAIZ LOBISI SOROS VE ROLDHSCHILD LERIDIR TÜRKIYENIN KOÇ HOLDING I TÜSIAD DI DA BU SOROS LAR ROLHSCHILD LER TARAFINDAN SATIN ALINMIS TASMALI ITLERIDIR VE BILDERBEKCI MASONLARDIR anlayana davul zurna sag anlayamayana sivri sinek az
  • 5 Yıl Önce

hercai

Dogrucu, benim yorumum da sana yakin. Dogrulari yazmissin dogrucu. Bu zenginler arasinda daha baskalari da var, hepsi def edilmeli ulkeden. Ama bazi seylerden dolayi imkansiz simdilik. Putlar yikilinca hersey cok iyi olacak.
  • 5 Yıl Önce

uyan tc

yahu bu yahudi koçları atın bu ülkemizden zaten baş çıban bu şerefsiz vatan hainleri bunlar. zaten orta doğudaki olayların baş çıbanı ısrael vede yahudistan abd yi yöneten yahudilerdir. gerek daeş -pkk -pyd-dhkpc - fatöş vesaire terör örgütleri bunların besleyip tc nin vede orta doğunun başına bela ettikleri piçleridir. kahrolsun pislik yahudiler ısrael vede sömürge piçi abd. tc içindeki hıristiyan bilhassa yahudileri çok sıkı denetleyin. chpkk parti değil tc nin içine yahudiler tarafından yerleştirilmiş yahudilerin truva atıdır. chpkk hıristiyanların kurduğu bilhassa yönetiminde yahudilerin türk isimleri altında yönettikleri partidir. atatürkçülük maskeleridir. (gerçi atatürk'de sebetay selanik yahudisidir) . chpkk bilhassa bu yahudilerin vede hıristiyanlar destekledikleri partidir. Bu gün yada 50 sene önce iş bankası atatürk hisseleri chpkk da olmasaydı bu gün yada 50 sene önce chpkk diye bir parti olmayacaktı. iş bankası ve bankanın ortaklıkları 450 küsur büyük fabrikalar chpkk nın en büyük arpalığıdır. Atatürk'e dışarıdan yahudilerden gelen emir üzerine , hazineye ait olması gerekirken atatürk hisselerini yönetmesi için chpkk ya devredilmiştir.Atatürk' yahudi olmasaydı zaten yahudiler tc nin kurulmasınıda engellerlerdi. (osmanlıyı yıkan içimizdeki ve dışımızdaki vatan haini yahudilerdir.) .
  • 5 Yıl Önce

hercai

Sayin Soylu. ''Kusura bakmayin'' falan demeyin, bu Koc grubu geziyi destekledi, ama hala adamlar, yani Koc grubu ceza almadi ! Niye? Bunlar kim, ulkeyi yonetenler bunlarmi yoksa? Bunlari Tel Aviv'e gondermek varken neden hala ''Kusura Bakmayin'' lafi?
  • 5 Yıl Önce

taner

kim zillet der allah belasını versin
  • 5 Yıl Önce

nadim hatipoğulları

BU GÜZELİM ÜLKEDE ABDULHAMİT HAN SÜRGÜNE GİTSİN OSMANLI KURTULUR DİYE MİLLİ ŞAİRİMİZ VE KURAN TEFSİRİ YAZMIŞ BÜYÜK ALİM ELMALILI ALİMİMİZE FETVA VERDİRMİŞ VE KONFERANSLAR DÜZENLEMİŞLER ŞİMDİ BİZLER ONLARIN BİLGİSİNİN YÜZDE BİRİ OLMADIĞI HALDE REİS GİTSİN TÜRKİYE KURTULUR FEVARANLARI EDİYORUZ YANILIYORUZ EĞER BİR GERGİNLİK VARSA Kİ YOK İPİN İKİ UCUDA REİSDE DEĞİL KARŞI TARAF GEVŞETSİN MÜNAFIKLIK YAPIYORLAR UYANIK OL MÜSLÜMAN TÜRK UYANIK NELER ÇEKTİ BU ÜLKE İSTİKRARSIZ İKTİDARLARDAN TÜM OYNANAN OYUNLAR MÜSLÜMAN TÜRKİYENİN ÜZERİNE UYANIK OLMA ZAMANI.
  • 5 Yıl Önce

KACKOP

VEHBI KOCUN KIZI YUNANLIYLA EVLI DEGLMIYDI NE CABUK UNUTUNUZ BELER BUNLARIN ARKASI YUNANISTANA DÖNÜK OLDUGUNU KOC HOLDING YUNANISTANA CALISIYOR EKREM YUNANOGLUNU DESTEKLEMESI ACABA NEDENDIR YUNAN BASINI NEDEN EKREM YUNANOGLUNU BIR YUNAN ISTANBULU FETHETTI DIYE YAZIYORDU BUNLARIN HEPSI TESADÜF OLAMAZ.
  • 5 Yıl Önce

doğrucu

bu ülke eğer tam bağımsız güçlü olacaksa hiç kimseye bir şey yapmasına gerek yok sadece ülkeden bu BOYNUZLU ailesini vaşak kazır gibi kazıyıp def etmek yeterli olacaktır NOKTA
  • 5 Yıl Önce

serhat

koç pkk ya destek veriyorsa devlet neden koça tepki veremiyor
  • 5 Yıl Önce

Kazım Karabekir

Demirören Holding, Turkuaz Medya AKP yi desteklerken iyi, Koç Holding CHP yi destekleyince mi tu kaka oluyor şimdi. Atma ziya...
  • 5 Yıl Önce

Ali KOÇ

Faruk KOÇ Grubuna küsmüş; KOÇ Grubunun haberi olmamış... (galiba)
  • 5 Yıl Önce

Selman

E peki madem durum bu, ki hakikaten kefere koclarin durumu böyle! O vakit bitirin bu zindiklari... Subhan Allah.!
  • 5 Yıl Önce

Müstakil

gerçekleri sende biliyorsun Mustafa...
  • 5 Yıl Önce

....

sapkın azınlığın medyası bu yunanzadenin valimize saydığı küfürleri malesef sansürledi. Yunan tohumu imamapulos. Münafık kafir.
  • 5 Yıl Önce

kartalbey

Ben Koç Holding ürünleri hakkında bir iki kelam edeceğim. Yerli malı yurdun malı diyerek evimdeki beyaz eşyayı büyük bir gaflette bulunarak her zaman boynuzlu holdingin ürünlerinden tercih etmiş idim. Lâkin gördüm ki garanti süresi bittikten bir müddet sonra ürünlerde arızalar çıkmaya başlıyor. Hele bir buzdolabından çektiğim var ki düşman başına. Motor değişti. Takılan yeni motorun da bir yıllık garantisi bittikten dört gün sonra o sözde yeni motor da bozuldu. Bunun üzerine boynuzlu holding malları bozulur bozulmaz başka marka beyaz eşya almaya başlayarak evimden boynuzlu holdinge ait bir malzeme bırakmamaya karar verdim. Kimseye de bunların ürünlerini tavsiye etmiyorum zira ürünleri garanti süresi sonun kadar güzel çalışıyor ama garanti süresi bittikten kısa süre sonra ürünler arızalanıyor. İmalat buna göre planlanmış anlaşılan. Eh bu zihniyet sahibinin da haliylen İmamzade Ekrem Efendiye çalışması son derece normal.
  • 5 Yıl Önce

Doktor

Tüketmeyin gevur koch ürünlerini kardeşim. Boykot edin.
  • 5 Yıl Önce

Samuel

Yokmu devletin maliye müfettişleri göndersin salsın Koç grubunun üzerine sıkı bir elekten geçirilsin bakın nasıl oluyor, uçak veren Koç denetimlerden sonra selam dahi vermez
  • 5 Yıl Önce

Adalet yok

Bence Birde bu immamoglu yunan rum nedeni beli tarih yaziyor her karadenizli Trabzon öncelikle kilic soruyla osmanliya dahil oldu Birde Türkiye sinirlar icinde son il Trabzon seferini acin okuyun yani demem oki kürtlere en cok dil uzantan onlara yani Trabzon ve karadenizliler ama velakin biz kürtler ve din kardeslerim türkler Trabzonu hak dinine kavusturduk ha bizim icin vatan a Millete faydali olmalari önemli deyil kökleri neye dayaniyor tarih gercekleri yaziyor simdi gelmis bir rum kürtler ve türkler üzerinden siyaset yapiyor hep sevgi datiyor LAN bizler
  • 5 Yıl Önce

hakan

bunlar ne kadar destek cikarsa gezicilere ve vatan hainlerine, sizinde yapacaginiz bunlarin soylarini aciklayacak haberler ypmaktid,,,,, aciklayin bakayim.... haim nahumun dümenlerini ve bunlarin mal varliginin kaynagi, kimin altinlarina dayaniyor,,,,bunlarin gece gündüz yaptigi, vatana hainlik planlaridir, digeri cikar takima baskan olur, bunlarin futbolla filan zerre alakasi yoktur ve sevmezler, sirf arkalarini yaslayacak bir yerlere tutunmak icindir.... haim nahum kimdir, kim kimin le ne yapmmistir hepsini aciklayin. !!!
  • 5 Yıl Önce

ali

Çıban başı koçmuş Allah belanızı versin zamanında adamlar akp li lere de vermiş o zaman niye çıban başı değildi. Allah hak yiyen herkesin belasını versin yeter artık
  • 5 Yıl Önce

Gorkem

Bir tarafta devletin butun imkanlari diger tarafta sadece bir kucuk ucak ve PARASIYLA.. Nerdesin ey adalet...
  • 5 Yıl Önce

Nur

Gezi olaylarından sonra bu fimanın hiç bir şeyini evime almamaya gayret gösteriyorum yedikleri kaba pisliyorlar sapıkları desteklemeride tüy dikmek oldu onu da hangi aile üyesi yapıyor bilen biliyor
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23