• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Partili Mehmet Metiner'den Sezai Temelli'ye cevap: Faşizm arıyorsan PKK'ya bak

Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, “Amacımız AKP-MHP faşist bloğunu geriletmektir.” diyen HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’nin açıklamalarına cevap vererek, “Sezai Temelli faşizm arıyorsa, Kürt halkının üzerinde silahlarıyla faşizan bir baskı düzeni kuran PKK’ya baksın” dedi.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kürşat

Bu Sezai temelli ve o zihniyyetteki  artıklarının lakırtılarına takılıp kalmayalım. Dedim ya artıkları.
  • 5 Yıl Önce

saadetsiz

Hey saadetli isimli Yahudi tohumu.Defolup asıl memleketiniz İsrail'e gitseniz olmazmı.müslümanların arasındaki münafıklarsınız siz.Ama başaramayacaksınız.Biliyoruz pensilvanya sizi görevlendirdi ama sonunuzda onlar gibi olacak inşaallah.
  • 5 Yıl Önce

Sert

Bende sayın metinere katılıyorum. Kürtler in üstünden politika yapıyorlar. Maaş almadan milletvekili yapsın o zaman. Emperyalizmin taktiği böylesine acımasızdır. Maaşını ABD ve Almanya dan alsinda konuşsun dursun. Kucağa oturmuş rahatı iyi Kürtlerede her ay düzenli 5 bin Euro versinler. Onlarında demokrasi si gelişmiş olur.
  • 5 Yıl Önce

Zaza ismail

İsmet özelin güzel bir tarifi vardır şöyleki: ölmüş kominizmin tabutunu türk solu kürt gençlerin sırtında taşımak istiyor çünkü türk solu türk lerden yüz bulamıyor . yalçın küçük bir tv proğramında ben kürtleri laikleştirdim diyordu kürtler dinine bağlıydı pkk hareketiyle dinsizleştirdiler. Merhum Ali Şeriati ne güzel söylemiş uzak doğu mistizimle batı ülkeleri felsefe ile islam coğrafyası dini ile kayımdın bunu ellerinden aldınmı sürü gibi istediğin yöne yöneltirsin.
  • 5 Yıl Önce

Metiner

Tamam Sezai adam değil. Fakat Metiner hiç değil :-)))
  • 5 Yıl Önce

Zaza ismail

Mehmet bey solcular bila istisna zaten devamı amerikancıdır bunu en iyi bilen rahmetli mahir kaynak tır düşünün bu sezai temelli mardin kızıltepe ilçesinde yaptığı seçim konuşmasında bu topraklar musanın topraklarıdır geldiler buralarıda harabe ettiler ordaki insanlarda salak salak bunu alkışladılar, kimse demedi yahu burda yaşayanlar kürtler ve araplardır bu musa nın topraklarıdır nerden çıktı tam bir siyonist söylem hani turmp golan tepelerini kağıt yazarak imzalıyarak israile veriyorya s. temelli de o hevese kapılarak turump a tüyo veriyor. ( musa hz.musa kastediliyor)
  • 5 Yıl Önce

saadetli

hey şerefsiz metiner sen pkk partisinin ikinci adamıydın bir zamanlar millet unuttu mu zannedersin?hey Adıyamanın yüz karası rüşvetçi.Adıyaman merkezde faaliyet gösteren hidayet kuyumcudan ne rüşvet istedin niçin kovuldun cevap ver?necip büyük arslandan ne rüşvet istedin Belediye binasından niçin kovuldun ve belediye başkanı ile hasım oldunuz hey hırsoız oğlu hırsız?
  • 5 Yıl Önce

Ötüken

HDP kürt irkcilgi yapan ve Türk düsmani bir partidir. Acilen kapatilmasi gerekiyor.
  • 5 Yıl Önce

KONSTANTIN

ASIL FASIST ASIL DAG DOMUZU VE TERÖRISTI BU BUYNUZLU DAG DOMUZU SEZAI TEMELLI DENEN DINSIZ IMANSIZ SÜNNETSIZ YAVUR SIYONISTIN TA KENDISIDIR KENDISI TÜRKIYE CUMHIREYITININ VATANDASI DEGILDIR BU NAMUSSUZ ALÇAK OROSBU ÇOCUGU ERMENI TERÖRISTLERIN DEN DIR GÖÇMEN OLARAK GELMISTIR VE TC TNDE... POLITIKA YAPARAK TERÖRISTLIK YAPMAKTADIR HDP PKK DENEN BU TERÖRIST PARTIYI KAPATIP BU HAINLERI IDAMLA YARGILAMAK GEREKIR SADECE SEZAI TEMELLIYIMI HAYIR BU TERÖRISTLERIN ALAYINI GEREKIRSE ÜLKEYE AIT OLMAYAN BU TERÖRISTLERI BASKA ÜLKELERE SÜRGÜNE GÖNDERMEK GEREKIYOR
  • 5 Yıl Önce

Murat

Siyaset tutarlılık ister heryöne kıvıran adamı sevmem, Mehmet’te meydan boşken konuşuyor o yüzden hiç samimi gelmiyor, kendine bir koltuk kapmak için önüne gelene çatıyor, çıksın tv ye Sezai ile tartışsın adam bunu yerden yere vurur.
  • 5 Yıl Önce

Yiğit

Türkler'in faşist partisi Chp (Suriyeler'e yardımı kesmesi,plajı yasaklaması,Türk ve Kürt halklarını sırf onlar gibi düşünmüyor,başka partiye oy veriyor diye bidon kafa,göbeğini kaşıyan adam gibi aşağılamalar),Kürtler'in faşist partisi de Hep'dir.Sırf onlara oy vermiyor,Pkk'yı desteklemiyor diye Yasin Börü ve arkadaşlarını katleden bu alçaklardır.İnsan karşısındakini kendi gibi bilirmiş.Bu tüyü bozuk it kendi faşist olduğu için karşı partilere iftira atıyor.Hdp kapatılmalı,etnik ve ayrılıkçı partilerin kurulması yasaklanmalı.Bunların aldığı maaş haram.Bu ve türevi partileri daha önce başımıza musallat eden SHP ve onun türevi CHP'ye de yazıklar olsun
  • 5 Yıl Önce

Ahmet

metiner ve temelli ikiside DÖNME
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23