• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Algı dolu anketlere yenileri eklendi! İki anketçi konuştu

Her seçimden önce "AK Parti bitti" edebiyatı yapan anketlere yenileri eklendi. İki anketçi, CHP güzellemesi dolu yeni verileri açıkladı.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Adalet

Allah fırsat vermesin yalanciya Takiyeciye
  • 5 Yıl Önce

Zıya öztaş

Yiğidim aslanım sn.binali yildirim başkanım durmak yok yola devam ALLAH yar ve yardımcınız olsun inşallah
  • 5 Yıl Önce

Zıya öztaş

Yiyidim
  • 5 Yıl Önce

Murat

AKP'nin algı makinesi Ak it.Challenger 605 tipi özel uçak Ahmet Çalıkındır.İstanbul belediye seçimlerinde Binali Yıldırım a tahsis edilmiştir.Belki buda haber değeri taşır.Yüzsüzsüz riyakar vatan hainleri.Seçim uğruna pekeke diyeceksin Kürdistan diyeceksin devletin tüm imkanlarını kullanıp bide Çalık grubundan her tür desteği alacaksın sonra da İmamoğlu uçak kiralamış öyle mi.Size inanan imanını adalet duygusunu yitirmiştir. Bu çok açıktır.
  • 5 Yıl Önce

Reis Hürdolaş

Görüyorum ki kehanet satan anketçileri sahipleniyorlar. Kehanetin bizdeni, sizdeni yok ki! Kehanet ortak olarak kamu oyu imalat etmek için modernci bir büyü ve sihir /aldatma ilkeleriyle çalışırlar. İnancına göre biri işte samimi ise " Allah bizimledir" der ve gereğini yaparız. Ama bu kehanet algıcıları siyasetçiyi "kamuoyu bizimledir" düşüncesine iterek pagan bir kültür parçası haline getiriler.
  • 5 Yıl Önce

aslan

eh be akit eh be akit iki araştırma şirketide köküne kadar bizden.önlem almak için mücadele edeceğiz diyeceğine chp güzellemesi diyorsun.bide ekrem,e yalancı diyorsun. şimdi sen ne oldun.
  • 5 Yıl Önce

Kemalist Düşmanı Akpartili

inşallah Akparti adayı kazanır! sonuç ne olursa olsun Cumhur İittifakı saçmalığına artık son verilmeli!! Bu ittifakın akpartiye getirisi nedir? İstanbul, ankara, antalya vs alamadıktan sonra ne anladık bu ittifaktan? Meclisteki çoğunlukta gitti!! Akpartiye Evet, kemalist endeksli MHP ile kurulan ittifaka ve MHP ağzına hayır!!!
  • 5 Yıl Önce

Mlym

Vatandaş isimli kişi sen kimsin her yerde dostların var ne hikmetse fetöden dostların yok. Milleti aptal yerine koyandan daha aptal kim olur ki.
  • 5 Yıl Önce

Reis Hürdolaş

Anket şirketleri cahilye döneminin kahinleri ve büyücüleri gibidir. Aslında olmayan bir bilgiyi olacakmış gibi gösterip ücretini ödeyenlere moral verirler. Anket şirketlerine bir bakalım. 10 milyonluk seçimde kaç kişiyle konuştuklarını iddia ediyorlar. 2 bin beşyüz. Bu kadar komik ve aldatıcılık kehanet değil de nedir? Bu kahinler bir para alamadıkları kişilere karşı da sihir ve büyü yaptıklarını sanmaktadırlar. Batı da bile bu kahinliğe artık rağbet yok. Ne yapıyor sandık çıkışı anket. Yani tutturamadıkları kehanetletine sağlam göstermek için. Kehanet bu çağda İNsanların ahlakları üzerinde oyun oynayarak onlara sihir/ göz boyamacılığı yapmakta böylelikle rantlarını sihir üzerinde kazanmaktadırlar ki. Benim inancıma göre bu ticaret kumar gibidir. Bir de % 2 - 3 yanılma payı veriyorlar. Bu kadar üç kağıtçılk olu mu? O yüzden anketçilere/ kahinlere bakıp doğruları görebilme şansınız sıfırdır
  • 5 Yıl Önce

Fatih Hacıoğlu

Anar ve Genar AKP'lilere ait şirketler.Adamlar kendi partisini uyarıyor.Durum kötü diyor.Siz CHP güzellemesi diye gerçeklere karşı çıkıyorsunuz.31 Mart' ta da böyle diyordunuz.Sonra ne oldu?
  • 5 Yıl Önce

ihsan

istanbullular bu yunan oğlu yalanoğluna oy veriyorsa pes başalrına bir gelecek var demekki bizde3n söylemesi
  • 5 Yıl Önce

Vatandaş

Ilk seçimde Binali Yıldırım önde deniyordu. Basa baş gitti. Seçimi halk yapar. Şu an halkta ak partiye karşı bir duruş var. Bilesiniz. Ben vatandaşım, ak partililerle, mhp, chp lilerdende dostlarım var. Arkadaşlarım akrabalarim var. Vatandaşın ak partiye eski sevgisi yok. Bunu bilin araştırın niye diye. Sadece Istanbul değil Türkiye kaybedilecek haberiniz olsun. Ak partili bir dost uyarısı.
  • 5 Yıl Önce

alparslan

hukumet yanlis yapti garip gurabaya, evet yanlıs yaptı. bir metro eksik yap, bir köprü eksik yap yada, iktidardan yararlanan o karun muslumanlar kesenin ağzını açsaydı da garip gurabanın biberini, patlıcanını, domatesini zam üstüne zam yaptırmasaydı ve rızkı ile oynamasaydı. zaten kurbandan kurbana et görüyo fakir fukara onuda kurban kesenler hakkı ile dağitmiyo ya kıyma yapıyo yada sucuk yapıp kendi yiyiyor. milletin rızkı ile oynatmayacaktı sayın başkan ve garip gurabaya sahip çikacakti. sayin başkan mücadele ediyo ama o doyumsuz ve daima güçlünün yaninda yer alan yalaka ve para için her b.ku yiyen sahte ve sözde müslüman görünüpte bir tane sakalliya ve başörtülüye iş vermekten korkan serefsizlerin yüzünden kaybettiler buyuksehirleri ama insallah istanbulu kazanir sayin binali yildirim. sayet kaybeder ise, turkiyede hukumet başta olmak üzere çok önemli mevzileri kaybedeceginden emin olabilirsiniz. dost açı söyler ama doğrudur söylediği. gezi benzeri cok ama cok büyük pislik yapacaklarını söyluyorlar. ALLAH yar ve yardımcısı olsun sayın baskanin ve sayin binali yıldirimin. ALLAH tum ummeti muhammede yardım etsin insallah.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23