• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Besleme YPG'ye ABD'den 200 TIR'lık sevkiyat

Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Suriye'de özenle besleyip büyüttüğü terör örgütü YPG'ye 200 TIR'lık ağır silah ve zırhlı araç sevkiyatında bulundu.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Uğur uygun

Amerika yavşak bir ülkedir dostluğu yokdur fıratın doğusundaki ypg PKK yapılanmasını darmağın etmemiz lazım amerikanın kara gücü yok sıfır bombardıman gücü vardır onuda S400 lerde sıfır noktaya indireceğiz
  • 5 Yıl Önce

tiktokk

Kürtler güçleniyor.
  • 5 Yıl Önce

iskender

Sevgili peygaberimiz şöyle buyurdular ! "yiyicilerin birbirlerini sofraya çağırması gibi kafirlerin hep birlikte üzerinize saldıracakları gün yakındır". Birde ÎSA as. ne demiş onu buldum *leş neredeyse akbabalar orada toplanır* deccal ve yecuc mecuc olayını anlattı bugünü,leş malüm leşten oluşan petrol akbabalar,uno mavi bereliler şimdilik arka pilânda,sürüngenler şimardı vuruyorlar.
  • 5 Yıl Önce

uyan tc

zaten orta doğudaki olayların baş çıbanı ısrael vede yahudistan abd yi yöneten yahudilerdir. gerek daeş -pkk -pyd-dhkpc - fatöş vesaire terör örgütleri bunların besleyip tc nin vede orta doğunun başına bela ettikleri piçleridir. kahrolsun pislik yahudiler ısrael vede sömürge piçi abd. tc içindeki hıristiyan bilhassa yahudileri çok sıkı denetleyin. chpkk parti değil tc nin içine yahudiler tarafından yerleştirilmiş yahudilerin truva atıdır. chpkk hıristiyanların kurduğu bilhassa yönetiminde yahudilerin türk isimleri altında yönettikleri partidir. atatürkçülük maskeleridir. (gerçi atatürk'de sebetay selanik yahudisidir) . chpkk bilhassa bu yahudilerin vede hıristiyanlar destekledikleri partidir. Bu gün yada 50 sene önce iş bankası atatürk hisseleri chpkk da olmasaydı bu gün yada 50 sene önce chpkk diye bir parti olmayacaktı. iş bankası ve bankanın ortaklıkları 450 küsur büyük fabrikalar chpkk nın en büyük arpalığıdır. Atatürk'e dışarıdan yahudilerden gelen emir üzerine , hazineye ait olması gerekirken atatürk hisselerini yönetmesi için chpkk ya devredilmiştir.Atatürk' yahudi olmasaydı zaten yahudiler tc nin kurulmasınıda engellerlerdi. (osmanlıyı yıkan içimizdeki ve dışımızdaki vatan haini yahudilerdir.)
  • 5 Yıl Önce

N.ayder

Ne var bunda yadırganacak terör örgütü dayanışması ABD terör örgütü partneri PKK terör örgütünü desteklemiş.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23