• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yunanlı isimden deprem oluşturacak Türkiye çıkışı!

Yunanlı gazeteci Vasilis Kapoulas, önümüzdeki hafta Kudüs'te yapılacak olan üçlü zirvede Türkiye aleyhine adımlar atılacağını öne sürdü.

26 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Muzaffer

Hah şöyle çık bakalım meydane de görelim etini budunu ne kadar yiğit! olduğunu israil deccali. 100 yıldır bünyemizde sinsi bir virüs gibi dolandın bu dev vücudu manipüle ettin durdun. Çanakkale de ki katır alaylarınında bu güne dek ettiğin tüm puştluklarınında hepsinin hesabını hele bir soralım sana.
  • 5 Yıl Önce

Abdullah

Bu Millet adilane kurulacak cihan mefkumesini Yaradan'in verdigi sinir bilir. Uc tane adamin kendi kendine cizdigi ancak kendi cocuklarina resim defteri olur.
  • 5 Yıl Önce

Mahmut

TÜRKİYEDEKİ TÜRKÇÜ VE TURANCILARIN YÜZ YILDIR DEVAM EDEN YALANLARINDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR. Türkçü ve Turancı İttihatçılar,Osmanlı hükümetini Ocak 1913 yılında darbe ile devirdikten sonra Osmanlıyı bir kaç rüşvet karşılığında Almanların arkasında ve Almanların menfaatine savaşa sokmuşlardı.Bu ittihatçıların niyeti,Uzak doğu göçebesi olarak var saymadıkları Doğu anadolu bölgesini daha 1.Dünya savaşının başladığı 2.yılda gözden çıkarmışlardı.Nitekim,Alman savaş gemileri olan Brislu ve Goben'e Osmanlı bayrağını çektirerek Rus kıyılarını bombalatırken Rusların KASUZ BELLİ yani Nefsi Müdafa doğrultusunda kendilerine saldıracaklarını ve bu saldırı bölgesinin Doğu Anadolu olacağını biliyorlardı.Plan aynen uygulandı.Saldırıya uğrayan Ruslar Osmanlı'ya savaş açtıktan sonra Doğu Anadolu'yu Bitlis'e kadar işgal edince İngiliz ve Fransızlara da,işgali rahat yapabilmek için Osmanlı Ordusunun Çanakkale'de oyalanmasını istediler.Plan şakır şakır işledi.Ruslar,elleri ve kollarını sallaya sallaya doğuyu işgal ederken Osmanlı ordusu bu olayı sadece seyretti.Allah bin kat razı olsun Bediuzzaman,Şeyh Sait aşireti ve diğer milis güçlerden bunlar göğüs göğüse Ruslarla çarpışmalarına rağmen mağlup oldular.Doğu halkının geri kalanları ise ya savaş esnasında yada hastalıktan öldü.Atatürk bu durumu 1916 yılında Diyarbakır'da görevli iken yazmış bulunduğu anılarında anlatıyor(Şükrü Tezer-Atatürk'ün anıları).Yanı sıra,Bitlisteki Ruslar'a seyirci kaldıklarını da belirtiyor.Allahtan,Ruslar hiç bir talepte bulunmadan kendileri işgale son vererek memleketlerine geri dönüyorlar.Yanı sıra,Kerkük Musul Kürtleri,1925 yılına kadar,yeni kurulan Türkiye Cumhuriyetinden yardım beklerken kendilerine bu yardım hiç bir zaman gönderilmeyip masa başında bu yerler İngilizlere terkedildiği gibi,Resmi tarihte Kerkük ve Musul'un kaybının sorumlusu olarak Kürtler gösteriliyor.Ve Yüzyıllık yalanlar hala devam ediyor.Hem de inançlı olduklarını iddia edenler tarafından.Ama Rabbimizin her şeyi gözetlediğinden ve bildiğinden haberleri yok.
  • 5 Yıl Önce

Kürt

Siz kime ne devleti kuruyorsunuz domuzlar?
  • 5 Yıl Önce

cihad

hadi lan natoymuş Türkiye olmasın göreyim natonuzu geç bile kaldık çıkıp göçmenleride avrupaya boca edicektik bakalım avrupa bomba yağdırdığı insanları ülkede görünce ne yapıcak ha bu arada suriyede ne kurmayı hayal ediyosunuz bilmem lakin israile girmeye az kaldı. irana türkiye ufak bi destek versin bak orada israil diye bi devlet kalıyomu
  • 5 Yıl Önce

Vahap kalyoncu

Nilden fırata kadar olan bölgeyi istiyorsunuz ve bunun için ne kadar yalan ne kadar kahpelik ,ne kadar rezillik ,ne kadar şerefsizlik varsa yapıyorsunuz ve bize yapmadığımız şeyler için iftira atıyorsunuz işte bu kadar alçaksınız.
  • 5 Yıl Önce

Oguz

Bu kadar bağırdıklarına göre korkuları ortak.Allahım aman verme.Atalarımızında merhamet ettiği gibi bu maymunlara merhamet ettirme rabbim.
  • 5 Yıl Önce

Doğan Miraç

Allahuekber.....
  • 5 Yıl Önce

hmd

Bizi yönettikleri zaman dost ve müttefik, Bizi yönetemedikleri zaman dışlan natodan atıl . çıkalım daha iyi..
  • 5 Yıl Önce

Galip

Siyonist İsrail'in amacının vadedilmiş toprakları içine alarak büyük İsrail'i kurmak olduğunu 5 yaşındaki çocuk bile biliyor artık.Ama bugüne kadar gelen yöneticilerin neden bugünler için hazırlık yapmadığı soru işareti.Tabi içinizdeki bazı satılmış hainler gibi bunu komplo teorisi diye görmedilerse.Ülkemizi birbirinden nefret eden iki kesime böldüler.Buna da kutuplaşmadan en çok şikayet ediyor gibi görünen takşyeci ve yalancı seçkin zümre ve onların siyasetteki uzantıları neden oldu.Ülkemizin birlik ve beraberliğe ve caydırıcı olmak ve düşmanlara korku salmak için nükleer ya da en az onun kadar güçlü olan başka bir teknoloji ve silaha en kısa zamanda ihtiyacı var.Yoksa yarın çok geç olabilir.Zaten ağır sanayi ve savunma sanayine başlamada bu kadar geç kalmamız yeterince moral bozucu."Şu uyur düşman uyumaz".Tabi birde içimizdeki alçak satılmış ezik hainler uyur ve milleti boş işlerle uyutur
  • 5 Yıl Önce

Iblis israilin cocuklari

Butun Bati iblis israil'in cocuklaridir
  • 5 Yıl Önce

hercai

Kurdistani Amerika da kuracagiz merak etmeyin. Olmazsa tum PKK li yavsaklari Tel AVIVE GONDERECEGIZ, ORDA BI ULKE KURSUNLAR !
  • 5 Yıl Önce

Ataman

Türkiye mevcut ve her mevcut varlık gibi fiziki bir alan işgal etmektedir. Ama Türkiye'nin mevcudiyeti tüm Türklüğün ve İslamiyetin görüldüğü her yerdedir. Türkiye'nin hudutları coğrafyanın siyasi haritasındaki hudutlarından ibaret değildir. Türkiye'nin nüfuz alanı çok geniş bir coğrafyadadır. Öyle ki, Siyonist-Haçlı seferini başlatanların ve dahil olanlar ile dahil olacakların ülkelerinde ve hatta evlerindedir. Düşman tabii ki planlarını yapmaktadır. Vehamet plan yapmalarında mı, planlarının açıklanmasında mı? Hiç birinde değil. Düşman düşmandır. Su uyur düşman uyumaz. O halde "neden deprem oluştursun"? Deprem biz cevap verdiğimizde olur. Onlar tehdit ettiklerinde veya sözde "korkunç" planlarını yaptıklarında ya da açıkladıklarında değil. Çünkü onlar yapabileceklerini üç asırdır yaptılar. Başka ne kaldı geriye? En fazla mertçe ordularıyla karşımıza çıkabilecek cesareti kendilerinde bulmak. Bu da tarihin de yazdığı gibi Türk için halli en kolay iştir.
  • 5 Yıl Önce

Yakıcı

Aslında bu projeler bu günün projeleri değil reise güç yetiremedikleri için bekliyordu es 400 ler dışa vurumu oldu bizim yapacağımız hemen İran ile irak ile bütün tali konuları bertaraf edip bütün emperyalistleri süveyş ve Akdenize bir daha dönmemek üzere görmektir öteki fellahlarıda Sonra halvve çaresine bakılır
  • 5 Yıl Önce

Ötüken

Türkiye emin adimlara Avrasya Birligine dogru yürüyor. Sevmisim sizin NATOnuzu. Yunanlilar batili patronlarinin spermleri ice ice kafa bulanikligi yasiyor. Bati medeniyeti cöküyor. Grünes Asya‘dan dogacak. Yunanlilar AB ve ABDnin basit bir fahisesi. Bir sokaktaki fahise bütün Yunanlilardan daha sereflidir. Allah kahretsin bütün Yunanlilari!!!
  • 5 Yıl Önce

Gazi

İYİ de İsrail kim oluyor. Kendisi devlet olma vasfını kazanamamış bir terör örgütünden ibaret olan bu terör örgütü görünümlü organizasyonu siz niye bu kadar ciddiye alıyorsunuz. Yazık size. Biz o anlaşamayı dürüp, büküp münasip yerinize şeyderiz bunu böyle bilin.
  • 5 Yıl Önce

Alp

Küfür milleti tektir. Geçmişten bu güne asla bu değişmedi. Sadece dost göründüler, aslında hep aynılar. Sadece maske değiştirdiler.
  • 5 Yıl Önce

Yazıcızade

Türkiye artık toprakları, adaları, dinini ve namusunu sizlere peşkeş çeken ; sarhoşların ve dahi dinsizlerin yönetiminde değildir. Bundan sonra korkun, zira bunlar Büyük İslam Devletinin, Osmanlı'nın, Selçuklu'nun, Karahanlıların torunlarının ayak sesleridir..
  • 5 Yıl Önce

Celil yağmuroğlu

Hey gafil Cahil Yunanlılar Sizler artık gözümüzde bir devlet değilsiniz Biz yani Başkan Erdoğan Milli Talebe birliğinden beri Avrupa Birliğinden kafasından silmiştir,,Hükmete geldikten Sonra Vesayetçileri Üstümüzden def ettikten Sonra Biz Türk vatandaşı Olarak zaten Önceden bile Avrupayı çoktam kafamızda bile yoktu ,,yanlız içimizde %15 hainler hariç sizleri destekliyordu kütüler sma sesleri çok yüksekti İçimizdeki Beyaz Türklerden dolayı,,sesleri çok yüksekti Ama şimdi yok bir gün gelir Onlarıda yok edeceyiz,,Hey Şarlatanlar,,,Bizim için Sakis Piko,,Lozan ve diğerleri çoktan bitmiştir,,Sizlere kalsın,,,KÜRTLERE gelince Onlar bizim 1000 senelik tarihi bağlarımız var et ve tırnak gibiyiz ,,İçlerinde Ermeni ve yahudi Kökenli Kürtlerin olduğunu biliyoruz ,,,Onları Emperyalist güçler senelerdir Kulandılar ve hala kullanıyorlar,,Bunlar dediğim gibi Kürt asıllı değiller ya Ermeni veya yahudi,,işte pkk,,Ypg,,ve diğerleri,,, Unutmayalım AVRUPALILAR VE SİYONİSTLER,,şimdiliK KÜRTLERİ Kullanıyorlar,,Sırf İSRAİL Devletini kurmak için,,Kurulduktan sonra ne diyecekler biliyormusunuz SİZLERİN ASLINIZ TÜRKTÜR. ORTA. ASYADAN. GELMİŞSİNİZ. DERLER,,BUNU. BEN. DEMİYORUM SVRUPA. UZMANLARI. DİYOR,,VE. BAZI. BİZİM TARİHÇİLERİMİZ. ZATEN. DİYOR. BUNU,,,BİZİM. GÖZÜMÜZDE. YUNAN. BİR. DEVLET YOK,,BİR. SAATE İŞLERİNİ. BİTİRİRİZ. BU. BİXİM ÇOKTAN KAFAMIZA. ZATEN. YELEŞMİŞ. YUNANLILARDA. BUNU BİLİYOR,,,,,Vesselam,,
  • 5 Yıl Önce

Ali

Türkiye artık ellerinde oyuncak olan, cephede kazanılıp lozan masasında kaybeden bir ülke değil. O yğzden o anlaşmalar vız gelir tırıs gider. O tür anlaşmaları 50 yıldır yapıyorlar ama Türkiye 1 karış toprak vermedi vermeyecek.
  • 5 Yıl Önce

sukru

Eyy İsrail köpeği hâlâ senin kuyruğuna takılan ne kadar müslüman varsa ALLAH C.C.onu Kahhar ismiyle kahreylesin.
  • 5 Yıl Önce

....

Hahahaha.. hoşt it. Karşında bir cihan devleti var senin.
  • 5 Yıl Önce

meyyid

yeter artık kukla ve köle olmaktan bıktık.ne olacaksa olsun.ya batarız ya çıkarız ALLAH c.c. izniyle.en azından sonunda tam bağımsız türkiye oluruz.basit bir ajan papazı bile içeri attık diye neler çektik.
  • 5 Yıl Önce

Trabzonspor

Daha çok rüya görürsünüz.miktimin çakalları.gorecegiz ne olacağını.
  • 5 Yıl Önce

Selman

In sha Allah boyle olur! Subhan Allah! Kufrun basi yahudi dahil cumle kefere hayırımızı istiyorlar:) lakin niyetleri artik boynuna tasma geciremedikleri ulkemize saldirmak tabii ki. Bekliyoruz:) pkk, feto, gezi vb masalar kullanmayin ama artik, direkt siz gelin yiyorsa! HasbinAllah ve nimel vekil.
  • 5 Yıl Önce

Haktan

Savaşa hazırız ölümüne
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23