• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Binali Yıldırım-Ekrem İmamoğlu ortak televizyon canlı yayın izle

Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım tartışması son dakika. Binali Yıldırım-Ekrem İmamoğlu ortak televizyon canlı yayın izle. Binali Yıldırım-Ekrem İmamoğlu ortak televizyon yayını kim kazandı? Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu’nun performansı nasıldı? günlerdir merakla beklenen ak parti ve MHP'nin ortak İstanbul adayı Binali Yıldırım ile CHP, İYİ Parti, HDP-PKK ve FETÖ’nün ortak adayı Ekrem İmamoğlu'nun bir araya geldiği ortak canlı yayın televizyon programında kimin daha başarılı olacağı merak konusuydu ve beklenen TV yayını yapılıyor. Son dakika Binali Yıldırım-Ekrem İmamoğlu ortak televizyon canlı yayın izle.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Talat Can

Âyinesi iştir kişinin; lâfa bakılmaz. En yakın arkadaşı bile "Vâliye "İt" dedi." diye itirafta bulunurken "Ben "basit" dedim; "it" demedim." diye gözümüzün içine baka baka yalanlarını sıralayan birinin "Ben yalan söylemem." demesine bundan sonra kim inanır!? Dört yıllık belediye başkanlığı döneminde emlâk zengini olan birine "hırsız" denmez de, ne denir!? Yunanlıların bile "Bizim Yunanlı kazandı." dedikleri birine, Fetö'nün televizyonunda program sunacak seviyeye gelmiş birine koskoca İstanbul nasıl teslim edilebilir!? Daha başa gelir gelmez, devletin en önemli bilgilerini kopyalayan ve bu kopyaları ne yaptığı bilinmeyen birine İstanbul nasıl teslim edilir!? Daha yazacak yüzlerce şey var; bu kadarla iktifâ ediyorum.
  • 5 Yıl Önce

Yavuz 1517

Yalan söyleme de hızına yetişilemeyen bir bizans ittifakı adayı beton ekrem var. Adam, ben hayatta yalan söylemem derken bile YALAN söylüyor.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23