• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başsavcılıktan Erdoğan’a yönelik ağır sözlere fezleke! ‘Delilleri önüne koyacağız’ demişti

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun "FETÖ'nün bir numaralı siyasi ayağı sarayda oturuyor" sözlerine ilişkin, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın fezleke düzenlediği öğrenildi.

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

nene hatun

ŞEBEK......
  • 5 Yıl Önce

Alkan

TERÖRIST KILICDAROGLU ASLI BILE OLAMAYAN YALAN IFTIRA ATARAK BIR BASKA TARAFA FETÖNÜN SIYASI AYAGI ASIL SARAYDA OTURUYOR DEMESI TAM BIR TERÖRIST FETÖ DENEN TERÖRIST GÜLEN AGZIYLA KONUSTUGU VE FETÖCÜ TERÖRIST ELE BASININ VERDIGI FETVAYLA BU IFTIRA ATAN TERÖRIST KILICDAROGLU KENDISISIN TERÖRIST FETÖCÜLERLE BIR NUMARALI FETÖCÜ TERÖRISTLERIN TASMALI BIR O.BU ÇOCUGU OLDUGUNU UNUTTURMAK IÇIN BU AGIZLARI IFTIRALARI KULLANIYOR EGER ASIL FETÖCÜ TERÖRISTLERLE YEDIKLERI IÇTIKLERI VE ARALARINDAN SU BILE SIZMAYAN BIRISI VARSA BUDA TERÖRIST KILICDAROGLUDUR ASIL SAVCILARIMIZ SORUSTURMA AÇACAGI VE FETÖCÜLER ILE TAM ORTAKLIK YAPAN BU TERÖRIST KILICDAROGLU IÇIN HAREKETE GEÇILMELI GÜYA TERÖRIST BASI KILICDAROGLU BÖYLE IFTIRA ATARAK KENDISISIN FETÖCÜ TERÖRISTLER ILE BERABERLIGINI UNUTTURMAYA YÖNELIKTIR ASIL TERÖRIST VE FETÖCÜ TERÖRISTLER ILE ORTAKLIK ARANIYORSA BU O.BU ÇOCUGU VEDE TAM BIR TÜRKIYE DÜSMANI VE HAINI TERÖRISTI KILICDAROGLUDUR DERHAL BU DINSIZ ERMENININ DOKUNULMAZLIGI KALDIRILMALI BU SEREFSIZ BÖYLE BU CHP NIN BASINDA KALDIGI MÜDDETCE TÜRKIYE HUZURA KAVUSAMAZ HDPKK DHSKPC ILE TERÖRISTLERLE OLAN BERABERLIGI ORTAKLIGIDA HERSEY ORTADA
  • 5 Yıl Önce

Fr fr

Maşallah maşallah hepsi sıraya girmiş kimi rum kimi ermeni kimi yahudi yok türk düşmanı yok abd li yok yunan tohumu yok israil tohumu yok biber patlıcan tohumu ne oluyorlar arkadaş biraz edep yahu gözünüz kör vicdanlar sağır ağızda salya sümük küfürler kimsiniz arkadaş bu ülkede yaşamıyor nefes almıyorsunuz sanki ne istedilerse verdik türkçe olimpiyatlarını düzenleyip dön bu hasret bitsin bu ayrılık bitsin parsel parsel arsalar carsaf carsaf hatira fotograflari haftalik pensilvanya turlari unutursak yüregimiz kurusun ama unutmuşsunuz ama bunları ne cabuk benden hatirlatmasi not:cevat kardeş umarim okur o güzel küfürlerinden nasibimizi aliriz saygılar.
  • 5 Yıl Önce

Hmd

Hırsız, evini çok fazla kilitlermiş.Çünkü herkesi kendi gibi zannedermiş
  • 5 Yıl Önce

Selim

Fetönün 1numaralı sanığı bay kk dir, 15 temmuz akşamı neden tanklar havalimanında bay kk için açıldı neden bay kk zaman, samanyolu TV ye sahip çıktı
  • 5 Yıl Önce

Siyasi kavun

CHP ve hdp gibi partiler bir kapatilsa ülke çağ atlatacak. Hiç bir faydaları olmadığı gibi ciddi zararları var. Halka faydalı bir icraatini bilen ve duyan varsa buraya yazsın.
  • 5 Yıl Önce

Hüseyin Kurmurlu

Adam kendi suçunu başkalarına sıvamaya çalışıyor. Şirretliğe pes. Darbecilerin ortağı CHP'dir. Darbeden haberdardılar.
  • 5 Yıl Önce

Sami Hoşköseoğlu

YALAN, İFTİRA, İNKAR = K.MAL
  • 5 Yıl Önce

Adem Evliya

Artık "ulusalcılarla" yüzleşme zamanı geldi! Daha fazla zaman kaybedilirse inisiyatif kaybedilebilir!
  • 5 Yıl Önce

CHP’lilerin Dokunulmazlıkları Kaldırılsın

FETÖ’nün yegane ayağı CHP’dir!FETÖcüler Erdoğan cumhurbaşkanı olduktan sonra ancak foyaları gözler önüne serilebildi,Erdoğan’dan önce değil! Ve Fetullah “AKP’ye vermeyin de kime verirseniz verin”diye vaaz verdi,CHP’ye oy topladılar;hepsinin videoları mevcut!Darbeyi bu iftirayı atan şahsiyet bacaklarını uzatmış TV’den izliyordu!”Tiyatro” dedi,”FETÖ haindir” dedi,kararsız!FETÖ ile hep bir irtibatları çıkıyor belediye başkanlarının!İzmir CHP belediye başkanı Tunç Soyer KHK’lıları(içlerinde de FETÖcüleri) “zabıta yapacağım,başları eğilmesin” dedi. Külliyeye takmışlar!Anıtkabir için 1 Haziran 1944 tarihinde Bayındırlık Bakanlığı’na “1.000.000 TL” ödenek tahsis edildi!
  • 5 Yıl Önce

EKOLL

Kaldırın dokunulmazlığını ve atın içeri. Parti başkanı ya da milletvekili demek ağzına geldiği gibi konuşmak demek değildir. Ağzından çıkanın bir cezası olmalı.
  • 5 Yıl Önce

UTAN

ULAN BİRGÜL AYMAR GÜLERDEN UTANIN UTANACAK SUFAT VARMI DENİZ BAYKALI İNDİRTİP CHP KOLTUĞUNA OTURAN ATTATÜRKÇÜLERİ PARTİDEN ATAN ADAM IN SÖYLEDİĞİNE BAKIN
  • 5 Yıl Önce

Osmanlı

yavuz hırsız ev sahibini bastırır, haşhaşi tanklarının arasından,elini kolunu sallayarak geçip terör saldırılarını kahve içerek seyreden bay Kemal değilmiydi.
  • 5 Yıl Önce

CEVAT

FETONUN 1 NR SIYASI AYAGI OLAN ...YEMUSUN OGLU ERMENI KOMONIST ...KAMAL ERMENIOGLU ....ACILEN KACMADAN TUTUKLANMALIDIR........ ...BU FITNE VE FESAT CIA PROJESI ...MOSSAD AJANI....YAHUDI USAGI.... ...SATILMIS SIZOFREN AKILLI.... ....YAKALANMALIDIR.....SGK IFLAS ETTIREN BU FOSIL KAFALI HIPER MANYA K........KULLANMA TARIHI BITTI AMA YERINE BULAMADIKLARI ICIN TUTUYOR LAR..............MOSSADIN APARATI BU YEMUSUN ERMENI SIPASI........ ...AYNI ZAMANDA ISLAM DUSMANI........ ....OSMANLI DUSMANI.....TURKDUSMANI ...........ISLAM DUSMANLARININ ......COGU YAHUDI...VE ERMENILERDIR..... .....BU ERMENIYI ICERI KODESE ACILEN ATILMASI ELZEMDIR......BU ERMENI SIPASI DEVLETI SOYMAYA DEVAM EDIYOR.......11.YASINDAKI KIZINI SIGORTA YAPTIRAN...15 KIZINA REDIZANS CALAN BU HIRSIZ.... ...ERMENI TOHUMUNA HESAP SORMA ZAMANI GELDI..........YAHUDI FETO.... ILE ..TA 80 LERDEN BERI BERABER ...... ......FETO BUNU SGK KOYDU BU SIPADA BUTUN FETOCULARI SGKYA SOKTU.............HALA FETOCULUGU SURUYOR..............
  • 5 Yıl Önce

hercai

1 NUMARALI FETOCU SENSIN kILCIKDAROGLU! BOSUNA CHP NIN BASINDA DEGILSIN! KASETLE GELDIN KASETLE GIDECEKSIN SANIRIM.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23