• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Milyonlar Arafat Vakfesinde

Hac farizasını yerine getirmek için kutsal topraklara giden 2 milyondan fazla Müslüman dün Cuma sonrası Mekke’den Arafat’a akmaya başladı. Bugün öğlen vaktiyle birlikte vakfeye duracak olan hacılar, geceyi Müzdelife’de geçirecek.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Adil düzen

Nur suresi 33 Evlenme imkânı bulamayanlar, Allah lutfundan ihtiyaçlarını giderinceye kadar iffetlerini korusunlar. Bedelini ödeyerek hür olmak isteyen köle ve câriyelerinizin -kendilerinde hayır görürseniz- tekliflerini kabul edin. Allah’ın size verdiği maldan da onlara verin. Namuslu yaşamak isterlerse, dünya hayatının geçici menfaatini elde etmek için câriyelerinizi fuhuş yapmaya zorlamayın. Kim onları zorlarsa bilinsin ki Allah, onların zorlanmaları sebebiyle bağışlayıcıdır, esirgeyicidir.(( fuhşa zorlayan için hüküm yok ne anlıyorsunuz bunda fikriniz nedir?
  • 5 Yıl Önce

Adil düzen

Nur suresi 31: Mümin kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar. Açıkta kalanlardan başka süslerini göstermesinler. Başörtülerini yakalarının üzerinden bağlasınlar. Kocaları??? babaları??kocalarının babaları???kendi oğulları????kocalarının oğulları???erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kadınları, hizmetlerinde bulunan köleleri???? ve câriyeleri???cinsel arzusu bulunmayan erkek hizmetçiler????, kadınların cinselliklerinin farkında olmayan çocuklar dışında kimseye süslerini göstermesinler. Yürürken, gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz Allah’a tövbe edin, umulur ki kurtuluşa erersiniz ne anlıyorsunuz????
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23