• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başörtüsü ve ümmet düşmanlığı devam ediyor! Paçavra Cumhuriyet yine İslam’a saldırdı

Türkiye’de İslam adına gerçekleştirilen her türlü faaliyete karşıt tutum sergileyen Cumhuriyet, bugün yayınlanan “Olaylar ve görüşler” köşesindeki yazıda ümmeti reddederken, çocuklara verilen dini eğitimin bir parçası olan takke ve başörtüsüne de saldırdı.

17 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

erdo

fetö ye ve terör örgütlerinin ,sözcülüğünü yapan bölücü bir paçavranın yazdiklari bu milleti ırgalamıyor biz artık it ürür kervan yürür diyoruz .kahrolsun kemalizm ve laisizm .yaşasın islam ve onun mücahitleri vede ,osmanlı torunlaarı .
  • 5 Yıl Önce

Yediemirler

Saldırr CO...
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Ululemirsiz bir dine saldırırlar. Bozulmuş tahrif edilmiş dinletin lideri var. TEVHİD dini İslamın lideri. yok.
  • 5 Yıl Önce

Emine Altin

Bunlarin derdi ne toplumu ahlaksizlasdirmak edepsizlesdirmek ruhsuz kisiliksiz kendilerine kole insanlar yapmak Islam bunlara engel oluyor Islam insana duygu dusunme kisilik kotuyle iyiyi ayirt etme veriyor kafir guruhunun isine gelmiyor
  • 5 Yıl Önce

Terörist gazete! yahudi foterine ne dersin

Foter bile batıya kulluğunuzun belirtisi. Muassır medeniyet avrupanın pis medeniyetini alıp batıya kul olmaktır.
  • 5 Yıl Önce

Doğusu...

الر ۚ تِلْكَ آيَاتُ الْكِتَابِ الْمُبِينِ (١) إِنَّا أَنزَلْنَاهُ قُرْآنًا عَرَبِيًّا لَّعَلَّكُمْ تَعْقِلُونَ (سورة يوسف) Yüce Allâh Kur'an ı Kerîm'i, Yûsuf Sûresi'nin ikinci âyet i celîlesi'nde de beyân buyurduğu üzere "Arabca" inzâl eylemiştir. Ve hep o lisânda "aslî/orjinal"dir...Küçük çocuklar da "takke"yi başlarına "sünnet i seniyye" olduğu için takıp giyerler. Ayrıca, dînimizin direği mesâbesindeki namâzın da âdâbındandır. Yani "edeb" ile de alâkalıdır. Başlarına "gayri islâmî" serpuşlar takıp giyenler veya vücûdunun çoğu açık/çıplak gezenler acabâ niçin böyle giyinirler.?!
  • 5 Yıl Önce

Abdullah Titiz

Bilimin tarihini 300 yil sanan, yani bilim Avrupa' da dogdunu SANAN bu koca bebegi kuckken mama vermemisler . Eksik beslenme sonucu bu soyledikleri.Epey guldum . Bilimin Tarihi 300 yilmis . Vah vah . Bu adam DInler Tarihini nereden bilsin ki saygisi olsun. Yazik, tedaviye alinmali, bol vitaminli Serum takviyesi yapilmali . Aman dikkat serum TUrk mali olsun, Avrupai olmasin, 300 yillik hafizasini da kaybetmesin .
  • 5 Yıl Önce

Adil düzen

Çok doğru bir tespit doğrular zorunuza gidiyor siz istiyorsunuzki her şeye biat eden ne emredilirse yapan her düşüncesi hice sayilan beyni boş bilgisiz egitimsiz bastırılmış işid militani gibi bir toplum istiyorsunuz yok öyle 3 kuruşa 5 köfte sahtekarlar
  • 5 Yıl Önce

Sabataistler

Kemalistlerce kızıl sultan(!) diye iftiraya uğrayan Abdülhamid Koruma Kanunu çıkardı mı? Milleti uyutmaya çalışıyorlar yalanlarıyla!
  • 5 Yıl Önce

Hepsi yalan!

Vahidüttin hain değildi!#YalanYazanTarihUtansın#BelgelerleGerçekTarih Beyinlerini yalanlarla yıkıyorlar çocukların! “çocuklardır. Bunlar, hamiyet-i milliyeden merhamet isterler, şefkat beklerler. Bunlar da za'f u acz ve iktidarsızlık noktasında; merhametkâr, kudretli bir Hâlıkı bilmekle ruhları inbisat edebilir, istidadları mes'udane inkişaf edebilir. İleride, dünyadaki müdhiş ehval ve ahvale karşı gelebilecek bir tevekkül-ü imanî ve teslim-i İslâmî telkinatıyla o masumlar hayata müştakane bakabilirler. Acaba alâkaları pek az olduğu terakkiyat-ı medeniye dersleri ve onların kuvve-i maneviyesini kıracak ve ruhlarını söndürecek, nursuz sırf maddî felsefî düsturların taliminde midir? Eğer insan bir cesed-i hayvanîden ibaret olsaydı ve kafasında akıl olmasaydı; belki bu masum çocukları muvakkaten eğlendirecek terbiye-i medeniye tabir ettiğiniz ve terbiye-i milliye süsü verdiğiniz bu firengî usûl, onlara çocukçasına bir oyuncak olarak, dünyevî bir menfaatı verebilirdi. Mademki o masumlar hayatın dağdağalarına atılacaklar, mademki insandırlar; elbette küçük kalblerinde çok uzun arzuları olacak ve küçük kafalarında büyük maksadlar tevellüd edecek. Madem hakikat böyledir; onlara şefkatin muktezası, gayet derecede fakr u aczinde, gayet kuvvetli bir nokta-i istinadı ve tükenmez bir nokta-i istimdadı; kalblerinde iman-ı billah ve iman-ı bil-âhiret suretiyle yerleştirmek lâzımdır. Onlara şefkat ve merhamet bununla olur. Yoksa, divane bir vâlidenin, veledini bıçakla kesmesi gibi, hamiyet-i milliye sarhoşluğuyla, o bîçare masumları manen boğazlamaktır. Cesedini beslemek için, beynini ve kalbini çıkarıp ona yedirmek nev'inden, vahşiyane bir gadirdir, bir zulümdür.” Barörtüsü çocuğa değil ergenliğe girene farzdır,asıl bedenini açmak gözlere tutsaklıktır. “Hem tefahhuş ve tefessüh etmeyen bir güzel kadın, nazik ve seri-üt teessür olduğundan, maddeten tesiri tecrübe edilen belki semlendiren pis nazarlardan elbette sıkılır. Hattâ işitiyoruz; açık-saçıklık yeri olan Avrupa'da çok kadınlar, bu dikkat-i nazardan sıkılarak, "Bu alçaklar bizi göz hapsine alıp sıkıyorlar" diye polislere şekva ediyorlar. Demek medeniyetin ref'-i tesettürü, hilaf-ı fıtrattır. Kur'an'ın tesettür emri fıtrî olmakla beraber, o maden-i şefkat ve kıymetdar birer refika-i ebediye olabilen kadınları, tesettür ile sukuttan, zilletten ve manevî esaretten ve sefaletten kurtarıyor.”
  • 5 Yıl Önce

Hacli-Sionist kopekleri

Turk/islam milletinin icindeki Hacli-Sionist kopekleri zehir sacmaya devam ediyor
  • 5 Yıl Önce

İdo1

İllede ümmet illede ümmet son nefese kadar kulluk ama yalnız Allaha kulluk cumhuriyet bilesinki ümmet bizim can damarımızdır Allaha olan kullukda baş tacımızdır senin gibi keferelerin buna aklı ermeyebilir. Sen yoluna biz ümmet yoluna Allaha kulluğa devam inşeAllah.
  • 5 Yıl Önce

Türk milletine serseri diyen ata çözüm değil mesela

İzmir iktisat kongresi açılış konuşmasını 6 paragraf da Türk milletine serseri diyen ata.!.! Bu mu çözüm kutsal kitaba dogma diyenler mi çözüm.. Ne çözüm peki.? Kökten kemalist laikçi yobaz bağnaz lık mı çözüm.?
  • 5 Yıl Önce

Mehmet

Dediklerinin hangisinde haksız, fikri vicdanı hür olmayan insanlar din eğitimi adı altında bu memlekete ne kötülükler yapabildiğini 15 Temmuz da feto gösterdi, siz neyi savunuyorsunuz ey Akit, herkes cemaatlere gitsin bir adama biat edip bir adamın ağzından çıkana mı itaat etsin istiyorsunuz, Arapça okunur dualar ama kimse ne anlama geldiğini bilmiyor hocalar da zaten cemaat öğrensin istemiyor, şimdi siz yerlilik millik diyip milleti uyutun ama millet uyandığı gün bu öğretilenlerin hiç birinin yerli milli Anadolu insanın olmadığını anlıyacak anlıyor da artık. Kimse dine karşı değil herkesin inancı kendine hayırı vardır, ama sizler milleti Allah’a kulluğa değil kula kulluğa çağırıyorsunuz.
  • 5 Yıl Önce

Malatya lı

Bunlara giren çıkan ney ki
  • 5 Yıl Önce

Osmanlı

Kâfirler istemesede Allah nurunu tamamlayacak.
  • 5 Yıl Önce

Nur

Sanane puşt cumhuriyet müslüman değilsiniz belli müslüman olsanız böyle islama saldırmazsınız gün geçmiyor bir yerlerden biri çıkıp dimize saldırıyor kimsiniz siz kim veriyor bu yetkiyi ulan biz müslümanlar kimsenin haçına putuna papazına kilisesine karışmıyoruz siz ne lan öküzler Hayvandan aşağı yaratıklar susun ya kapatın pis çenenizi Rabbim versin belanızı
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23