• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eski Milli Görüş’çüden büyük övgü: Erdoğan bunu yapabilen tek liderdir

Erdoğan’ın liderliğinde siyaset sahnesine çıktıktan sonra girdiği ilk seçimde tek başına iktidar olan AK Parti’nin 18’inci kuruluş yılına ilişkin yeniakit.com.tr’ye konuşan Diyarbakır Sur eski Belediye Başkanı Cemal Toptancı, “Recep Tayyip Erdoğan, dünyadaki mazlumların sesini ‘Dünya Beşten Büyüktür’ diyerek savunabilen tek lider olmuştur. Recep Tayyip Erdoğan hareketini Türk siyasi tarihimizde, Türkiye’nin yeniden doğuşu olarak 1919’da Mustafa Kemal’in Samsun’a çıkışının bir örneği olarak görüyorum.” dedi.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hercai

Turkiye'nin ilk Lideri Erdpogan'dir! Kabul eden olur veya olmaz, ama 18 sene iktidarda oldugundan bundan kimse suphe bile edemeyecek sekilde hersey gorunuyor! Ilk diyorum hem de, ilk LIDER!
  • 5 Yıl Önce

Mahiroğlu

Kahramalık ülkeyi ab'ye mahkum etmekmidir? Kahramanlık islam ülkelerini abd'ye peşkeş çekmekmidir? Hani ne derler atma birader ....?
  • 5 Yıl Önce

MEMLEKETİM

milli görüş tayyi p e. dır
  • 5 Yıl Önce

Kamil HOŞOĞLU

Milli görüşçülerin hepsi bunu bilir ama cehli inadi diye bir şey var ya, lehüm kulübün ya yefkehuune biha, ve lehüm eğyunun ya yubsıruune biha, ve lehüm azanün la yesmeğüüne biha ben demiyorum....
  • 5 Yıl Önce

Ismail

Bazilari bilincsiz sekilde milligörus gömleginden bahsediyor uzerinde milligörus gömlegi olanlar fevkalede teröris ve zamaninda inanclilara kan kusturanlarlan is birligi yapabiliyorlar inanclilarin dusman olanlara erbakan ödulu verecek kadar akil tutulmasi yasadik sayin erdogan bu partiyi kurmasaydi bu hizmetler olurdu nede merhum hocanin hayeleri gercek olurdu su an merhumun hayeleri tokor tokor ilerliyor uzerinde milligörus gömlegi olanlar utanmadan hizmetlere takoz olmaya calisiyorlar onun icin gömlegi falan fasafiso önemli olan hizmet .
  • 5 Yıl Önce

Analist

Milli görüşçüler 3 e ayrılır. 1. Eski milli görüşçüler 2. Yeni milli görüşçüler 3. Eskiden beri milli görüşçüler. Farklarını anlatmaya lüzum yok. O camiadan olan herkes bilir.
  • 5 Yıl Önce

Bilgi silgi

Gömleksiz milli görüşlü olunmaz. O gömlek çıkınca ne gömleği giyildiğini gördük.
  • 5 Yıl Önce

Hasan

Bu adam milli görüş ü unutmuş milli görüş laf partisi değil maalesef icraat partisi milli görüş olsaydı 17 sene iktidarda o zaman görürdünüz milli görüş neymiş
  • 5 Yıl Önce

Salih Cankurtaran

Milli Görüşün esgisi olmaz Rahmetlisi olur. Esgi Milli Görüşcü dediklerimiz Milli Görüş çatısı altında durup da Anavatan ve Doğru yol partisi için yanıp tutuşanlar dır. Onlarda KALBEN ASLA MİLLİ GÖRÜŞÜ İCLERİNE SİNDİREMEMİŞLER DİR. Feminizmi de MİLLİ GÖRÜŞÜN içine bunlar dahil etmişler ve MİLLİ GÖRÜŞ aile yapısını temelin dinamit koymuşlardır.
  • 5 Yıl Önce

Asabi

Laik türkiye sistemi türkiyenin atılım, gelişme, ve ilerlemesinin önündeki en büyük engeli teşkil etmektedir. Daha ileri daha özgür daha gelişmiş bir türkiye için laik sistem prangasından kurtulması gerek. Bunu gerçekleştirmek için sanırım bir devrime ihtiyaç var. Rahmetli erbakanın dediği gibi kanlı veya kansız ama mutlaka devrim yapılması lazım. Ancak o zaman tam bağımsız özgür bir gelişmiş ülke oluruz
  • 5 Yıl Önce

Osman K.

Memleket yalaka dolu. Oligarşiye övgüler dizen android zekalılar yüzünden başımıza gelmedik kalmıyor.
  • 5 Yıl Önce

Hadra

Cemal Bey'in Sn Cumhurbaşkanı hakkındaki ifade ve söylemlerine katılıyorum ve ayni şekilde düşünüyorum. Ancsk Cemal Eski Milli Görüşçü de şimdi hangi Görüştendir merak konusu, Ya Milli Görüşü anlayamamış , ve Milli Görüşü sadece belli yerlere gelmek için basamak olarak görmüş olur ki buda Milli Görüşçü oladaığı, ve de Milli Görüşün ne olduğunu anlayamadığı da ortaya ortaya çıkıyor. Milli Görüşçülük eskimez eskiliği diye bir şey olmaz Gazete edebiyatı ile anlaşılmaz ve anlatılmaz ve Asıl Meselde İslamı anlayamadığımızı ortaya koyar. Milli Görüş Fedakarlıktır. Metanettir.Sabırdır, Bağımsızlıktır. İslam Birliğinin Tesssüsü için gayret ve fedakarlıktır.İnancında Kırmadan ,Dökmeden incitmeden herhangi beklenti içinde olmadan gerektiğinde Arabaya Motor, Gerektiğinde Tekerleğe Civata veya Lehim olmayı ideal seçmektir.Milli Görüş Mazlıma kalkan,Zalime Balyoz olmaktır.Alemi İslamın huzuru,İttihadı için gerektiğinde Lider Gerektiğinde Nefer olmayı ideal saymaktır. çok şey yazılır da bu kadarı ile iktifa edelim vesselam.
  • 5 Yıl Önce

fetösavar

en büyük devrimci reistir. bakmayın eski tüfek sağdan destekli solculara, gerçek hak ve hürriyet mücadelecisi, sosyal adalet kurucusu (hani makarna, kömür mevzusu), gerçek merhamet sahibi, gerçek işçi dostu, gerçek devrimci lider erdoğandır.... che gibi katil ve berduşlara, stalin lenin gibilere solcu, devrimci denmez zalim ve haydut denir. reis bir gecede koca berduşlar korosunu halkla durdurabilmiş tek liderdir.. tankların arasından sıvışanlara lider denemez. onlar olsa olsa ezik olabilirler... gundi örneğinde olduğu gibi...
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23