• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akit sordu, halk cevapladı! 'Vatandaşlar idam istiyor'

Akit Soruyor ekibi bugün vatandaşlara ülkemizde son dönemlerde artış gösteren kadın cinayetlerini sordu: "Yüreğimizi yakan bu cinayetleri nasıl engelleyeceğiz?" Vatandaş 'İdam' istedi.

41 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yunus Aksoy

Kesinlikle idam gelmelii.
  • 5 Yıl Önce

Ay A

Zaman zaman temcid pilavı bu. İsteyen, onaylayacak olan laf edip oyalıyorlar.. ab için olmayacağını bal gibi biliyorlar..
  • 5 Yıl Önce

SAÇMALI yorum

"Serdar8 sa önce TAYYİP EFENDİ senelerdir milletle alay ediyor meclis çıkarsın yasayı ben hemen onaylarım diye.Sanki mecliste çoğunluk kendi değilmiş gibi" demiş bir kardeşimiz. Valla doğru dersin kardeş, Reis bu konuda bizimle eğleniyor. Ama kendinin (şimdiye kadar hiç bir siyasiye nasip olmamış) yüksek güvenirliliğini kaybediyor, haberi yok...
  • 5 Yıl Önce

abdullah

şeriat şart diyoruz ama takan yok.ne alaka diyenlere,yaradanın koyduğu kanunlar mı hayırlıdır, yaradılanın yaptığı kanunlar mı.yaradılanı en iyi yaradan bilir.en iyi cezasıyıda o verir.o kanunlar şeriat kanunlarıdır.o da bir yana hani 1. ağızdan söz verilmişti darbe gecesi, hani idam gelecekti o ne oldu.nerede o sözler..
  • 5 Yıl Önce

URFALI HALİL

Bakıyorumda burada idama karşı olanlar millete şöyle olur böyle olur gibi fetvalarla idamın kötü olacağını söyleyip korkutmak istiyorlar. bunlar açıkça ve erkekçe ben idama karşıyım desinler. Bu şekilden memnun olduklarını söylesinler.Bir gün kendilerinede O bela musibet olursa eminim o zaman İdamı savunurlar belki.
  • 5 Yıl Önce

murtaza kireşçi

evet idam olan ülkelerde hiç suç işlenmiyor haklısınız. idam cezasının sizin kafanızdaki şekilde uygulanacağının garantisini verebilir misiniz? açın bakın tarihe haksız yere idam edilen nice insanlar göreceksiniz. suç işleyene adam gibi ceza verilsin yeter. suçsuz yere birini mi öldürmüş at ömür boyu hapse, sürekli ağır işlerde çalıştır, tek kişilik hücresinin duvarlarına da öldürdüğü kişinin gülen bir fotosunu koy, ölmekten beter olsun, bu arada suçsuzsa suçsuzluğu ortaya çıkar belki kurtulur.
  • 5 Yıl Önce

Tr.

Bir arkadaş Reis idam istemediğine göre idam gelmez demiş.Bu söze yüzde yüz katılıyorum.Lakin her infialde çıkıp idam istiyormuş gibi yapmasın.
  • 5 Yıl Önce

yusuf avcıbaşı

idam gelmeli. Ancak idam edilecek kişi sayısını azaltmak ve haksız yere de kimseyi idam etmemek için için maneviyat devrimi gerçekleştirilmelidir.
  • 5 Yıl Önce

ali

Idam sadece sahipsiz insanlara uygulanacak olan ceza olur. Siz hic düşünebiliyormusunuz bir bakanin/milletvekilin/başkanin yakinlarindan birisi, idamlik suc işlese bile, idam edilebilecegini
  • 5 Yıl Önce

erhak

Erdoğan çok uzun süre meydanlarda HALKI YANILTTI.Bence oy düşüşlerinde İdamı getirecekmiş gibi gösterip, meclise tasarı bile getirmemesin de payı büyük.Böyle hassas bir konuda halkın güvenini yitirdi.Dik duramadı.Aslında Akit in sorusu yerinde ancak dairenin içinde küçük bir nokta olarak kalıyor.Asıl büyük soru AB AVRUPA BİRLİĞİ ni istiyor muyuz? AB politikaları bağımsızlığımıza vurulmuş prangalarımızdır.AB ile hareket etmek isteyenler Türkiyenin Bağımsızlığından bahsedemezler.
  • 5 Yıl Önce

meyyid

bu ülkede ne idam gelir nede ayasofya ibadete açılır.çünkü avrupa birliği ve kefere buna izin vermez.yoksa çok mu zor bir milletvekilinin meclise idam önergesi vermesi.reis önüme gelse imzalarım diyor ama sadece göz boyama.herkes biliyor sadece göz kırpsa en az 300 önerge gelir önüne.bunu bilmeyen mi var.ama bu sefer avrupa birliği hayal olur idam gelirse.şu anda tek başına kara verecek kadar gücümüz yok maalesef.olur mu öyle şey biz çok güçlü ve bağımsız diyenler hadi idamı getirinde o zaman görelim ve size dua edelim.daha ayasofyada ibadet bile yasak neyin tartışmasını yapıyoruz ki...
  • 5 Yıl Önce

murat

yanlış kullanılır diye idam gelmeseni istemeynler. çıkacak kanun kadın cinayetlerinde olduğu gibi ispatlı kamera görüntüleri olan bu tip vakalar için geçerli olmalı. siyasi keyfi uygulamalara idam gelmemeli.
  • 5 Yıl Önce

Zeki Gedikoğlu

şeriat istiyoruz idam değil, şeriat bir bütün olarak uygulanmadan idamı getirmek köpekleri salıp taşları bağlamaya benzer.
  • 5 Yıl Önce

Adalet

Bravo... Idam gelse, kimler idam edilir,kimler edilmez düşündünüzmü? Idam edilmeden önce, adamın makamına, siyasi bağlantılarına, hangi aileden , hangi soydan geldiğine bakılmaz mı zandediyorsunuz? Idam edilecek olsa, önce A.Öcalan edilmezmi'di. Idam edilen yine garibin çocuğu olur. Bu idamı kim onaylar, kadı'mı, bürokrasi'mi, siyaset'mi? Asıl sorun, eğitim!!!
  • 5 Yıl Önce

Ahmet

Vatandaş 15 temmuzdan beri İdam istiyor ama anlayacak adam yokki Reis hehe deyip kandırıyor milleti
  • 5 Yıl Önce

ihsan

kahir ekseriyet idam istiyor politikacılar daha fazla kulaklarını tıkayamaz.
  • 5 Yıl Önce

Fuad

Ben Şeriad istiyorum. Kısa ve net
  • 5 Yıl Önce

Özgün

Sizin hukuk anlayışınızla idam adla gelmeyecek. Ergenekonu Balyozu unutmadık.
  • 5 Yıl Önce

Hasan

Varmi oyle delikanli akpli. Varmi delikanli mhpli. Yokkkkkkkkkkk Bunlar musluman bile degil. Degilki idam,i getirecekler. Habire bir birlerinin uzerine atiyorlar. Cocunluk akpde hadi varmi oyle delikanli.
  • 5 Yıl Önce

Abdullah Murat

idam değil Allahın hükümlerini ve o hükümlerle yönetilmeyi istemelisin yoksa birbirinin katledenden başka birşey olmazsın Din eğitimini doğru düzgün vermezsen imanlı hayırlı nesil yetiştirmezsen birde eğitim sistemiyle Allahın yolunun ve ahlaki düzeninin engelleyicisi sen bizzatihi devlet ve onu seçen halk olarak sen olursan Suçluları idam etsende abd gibi cehennemi boylarsın sadece. Allahın hükmüyle hükmetmeyenler kafirlerdir Öldürülmesi gerenler esas onlardır Halk olarak demokrasi adı altında bu adaletsizliği işleyen bizzatihi halkın kendisi ve devlettir Allah katında idam edilmesi gereken halkın ve devletin kendisi olmaktadır Çünkü Allahın yolunun bozgunculuğunun cezası öldürülmek el ayak çapraz kesim ve sürülmektir. Uzaklaş Eğitim ve adalet tüm işlerde kuranı rehber alıp yasaları düzenleyeleim bunun dışı hep zulüm ve küfür olacaktır Küfür cehennemlik oldun demektir Allahın hükümlerini istemeyen o hükümlere teslim olmuş anlamındaki müslüman değildir. Müslüman ancak Allahın hükümlerini uygulayabilir Bunun harici büyük zulumdür düzen sağlamak değil bozgunculuktur. Müslüman ancak Allahın hükümlerine o adalete boyun eğer ve razı olur.
  • 5 Yıl Önce

Oguz Kagan

Idam yoksa Oyda yok bukadar basit. Agir suc isleyenleri özellikle teröristleri vergilerle beslemeye mecbur degiliz. Bunun hesabini veremezsiniz. Virus gibi cogaliyorlar suclular neden adamlar biliyor birsey olmayacak hatta af cikar cikariz diye. Hapishaneler doldu deniyor getir idami azalir. Getir idami al oyumuzu yoksa oyda yok. Anlamadinizmi daha.
  • 5 Yıl Önce

Kim bu vatandaş?

aydovan vatandaş mı?
  • 5 Yıl Önce

Serdar

TAYYİP EFENDİ senelerdir milletle alay ediyor meclis çıkarsın yasayı ben hemen onaylarım diye.Sanki mecliste çoğunluk kendi değilmiş gibi
  • 5 Yıl Önce

Kızıl Elma

Bizler Türk Milleti olarak her şeyden önce bir İslam ülkesiyiz,,Kitabımızda ve peygamberin hadislerinde ..القاتل تقتل،،والزاني ترجم ،،واسارق تقطع يديها،،،،yani katil ölüme mahkum edilir..Zina yapan taşlanır,,hırsız elleri kesilir..Bunları yapan bir insan daha fazlasını yapar çünkü onun için artık normal hale gelir..Bizler Hristiyan veya gavur değiliz ki...Emperyalistler bu Avrupa kanunları bize boşuna dayatmadılar..
  • 5 Yıl Önce

Metin Uyulan

Akılsızlık bunlar ilk olarak Müslümanı asarlar kimsede sahip çıkmaz .
  • 5 Yıl Önce

uyan tc

nerede akp bilhassa reis bile isteyemiyor çünkü meclisten geçerse idam yasasını imzalarım diyor sadece. meclisin kapısından hangi akp li milletvekili cesaret edip önerge olarak sokabilir. reisin karşısında bulur ve başına ne geleceğini bildiği için cesaret edemez. reis göz< boyaması yapıyor. hep aynı millete yutturduğunu zannediyor ama yanılıyor. sonrada seçimlerde seçim torbalarının arasında eşiniyor oy arıyor. bu millet salak değil reis
  • 5 Yıl Önce

Mağdur 66

Vatandaş istiyorda hükmet istemiyor
  • 5 Yıl Önce

Bedri

İdam olsun
  • 5 Yıl Önce

Ezik herif

Aile yapısının iyice içine karar alıcı ak parti hükümetlerinin başı olan reis dediki idam önüme gelse imzalarım.ben diyorumki kadınlara pozitif ayrımcılık diye diye adamlıktan çıkardınız aile reislerini tam cinnet haline soktunuz. İdam gelmesin gelirse oda masuma çalışır yine kötüler yaşar iyiler ölür. İdamdan önce aile kurumunun direğini sağlamlaştırın reis aileyi bitiriyorsun bu ülkeyi yönetmeye madem talipsin ve yönetiyorsun bunun faturasının kesildiği tarafta aile kutsalının bırakın .. Bir insan içindeki allah polisi olmazsa takarmı dünya maluklarını.
  • 5 Yıl Önce

şenay doğan

babam iman eder ama ibadet etmezdi içki içer başka büyük günahlar da işlerdi ayetel kürsiye kurtarıcı olarak inanıp okuduğunu annem anlatır genç yaşta öldü ben onu birkaç defa rüyamda azap içinde de gördüm kardeşimin eliyle selamete çıkışımdan bir müddet sonra kardeşimin gönlüne babamın aşkı düştü babam diyor başka birşey demiyor günahlarını affettirmek için gece gündüz kuran okuyor zikrediyor namaz kılıyor bir gün bir rüya görmüş rüyasında gaipten bir ses iki rekat namaz kılarsan baban affolacak demiş kardeşim de namazı kılmış bir süre sonra annem babamı rüyasında neşe içinde üstelik tesettürlü bir kadınla evlenmiş ve kendisini ziyarete gelmiş olarak gördü inşallah babam kurtuldu kardeşim kendi dünyasına döndü ben de kendi aleminde yaşıyorum YERLERİN GÖKLERİN NURU ALLAHTIR HER DERDİN DERMANI DA ALLAHTIR allaha emanet olun
  • 5 Yıl Önce

şenay doğan

bu olayın üstünden nice zaman geçti bir gün çok daraldım sürekli allaha yalvrıyorum nolur beni kurtar diye ama ne sıkıntımdan ne de duamdan allahtan gayrısının haberi yok selametimden ümidim de yok mecbur çekeceğim ama sıkıntı anında allaha yalvarmasan da ne yapacaksın ki ben ümitsizce ve gizli gizli dua ederken kardeşim piyasaya çıktı hiç olmayacak birşey yaptı ve ben beldan kurtuldum ama kardeşim saçmalarken hızır gibi bana yetiştiğinden bi haberdi üstünden yıllar geçti hala olayın iç yüzünü bilmiyor aklıma rüyası geldi kurban olurum bu çocuğu bana hizmetçi kılmışsın dedim olay orada da kalmadı
  • 5 Yıl Önce

şenay doğan

yerlerin göklerin nuru da hakimi de allahtır kanunlar şiddeti ve merhametsiliği vahşeti engelleyemez kalple allahın elindedir dilediği gibi evirir çevirir bir ara kardeşim psikolojik rahatsızlık geçirdi bir şey için annemle kavga etti haksız olan kardeşimdi annemi kayırdım sonra lavaboya girdim kardeşim hışımla kapıyı açtı beni tuttuğu gibi duvara yapıştırdı beni dövdü sona boğazımı sıktı öldürecekti sonra niye vazgeçtiyse bıraktı bu sırada annemin beni kayırması gerekirken sizin evlatlığınız batsın diye beddua etti boğazım morardı akşam yatağım yattım allhım ben mazlumum ama hakkımı helal ediyorum kullarından davacı değilim dedim ama allahu tealadan gönlümü etmesini umuyorum
  • 5 Yıl Önce

abidin

Reis istemeden idam gelmez. oda istemediğine göre idam gelmez bu ülkeye.
  • 5 Yıl Önce

Muallim

"İdam" diye bağıracağımıza "eğitim" diye bağıralım. Cehaleti önlersek milyonları kurtarırız.
  • 5 Yıl Önce

Afyonlu

Bizim istememiz önemlimi. Önemli olan başkanın istemesi oda olmıyacağına göre uyumaya devam. Onyedi yıldır hep beraber uyuyoruz vesselam
  • 5 Yıl Önce

Vatandaş

15 temmuz 2016 sonra birileri idam geri gelsin sözü verdi hala sözünü yerine getirmedi sayın Başkan.
  • 5 Yıl Önce

Ln olm

... ne idamı  siz ekonomiyi düzeltin kaybedecek birşeyi olnayan insanlar cinayet işler peşindende intihar eder.dikkat edin o ip kendi boynunuzda kalmasın.
  • 5 Yıl Önce

YENİ TÜRKİYE*Lİ

Bu İDAM konusunda aylarca Millet olarak devletimizden istedik. Başkan ERDOĞAN ise yasa bana gelirse ONAYLARIM dedi ve beklemede. Fakat bu iş maalesef topu taca atma oldu. Ortada bir hükümet var. Bunlar yapmasa mecliste 600 milletvekili var. Hukukcu bir vekil İDAM konusunda bir kanun teklifi hazırlayıp meclis başkanlına verse ve üzerinde tartışma yapılsa sonrada gizli oylama yapılsada, eğer meclisten geçmese milletde görse ve bizde umudumuzu kesip sesimisi kessek olmuyormu? Bizi neden OYALIYORSUNUZ ¿¿¿¿¿¿¿ ??????
  • 5 Yıl Önce

Tamam

Şiddete karşı olan idamı nasıl onaylar. Devlet öldürünce normal birey öldürünce lanet okuma iki yüzlülüğü. Parlamentoya ben mi talimat vereceğim idamın çıkması için. Bunlar boş laf. Bu ülkede idam çıkmaz. Çıkmamalı. Alkol şişesini buzlarsınız ama adam bir dakikada 10 tane insan öldürür hiç buzlama yok. Filmler oyunlar siteler ana haber bültenleri adam öldürme içerikleriyle dolu. Hz. İbrahim insan öldürmeyi bıraktı 2019 yılında yeniakit idam gelsin diyor.
  • 5 Yıl Önce

Kasım

İdam gelirse bütün evli durur ozaman ne olur şeriattı getir sinler
  • 5 Yıl Önce

vatandaş

Evet katillere ben de idam istiyorum. Zinanın tekrar suç sayılmasını istiyorum. Kanunlardaki cezaların caydırıcı hale getirilmesini istiyorum. Hemen şimdi. AK Parti 17 yıldır çok geç kaldı. Milletin beklemeye tahammülü kalmadı artık.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23