• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Kadın’ cinayetlerinden İslamî ve kültürel uygulamaları sorumlu gösterdi! Cumhuriyet feminist düşüncenin suçunu örtmeye çalışıyor

İslam düşmanlığıyla ün salan Cumhuriyet’in yazarı Mine Söğüt, feminist düşüncelerin pompaladığı düşmanlık tohumlarının sonucu artan kadın cinayetlerinden, İslam’ı ve toplumun ahlak yapısını sorumlu göstererek, aile düşmanlarının suçunu örtmeye çalıştı.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

zehra

münafık pislik allah sizin gibileri kahhar ismiyle kahru perişan etsin soyunuz kurusun amın. din düşmanları sizi kızım sen avazın cıktığı kadar islamiyeti karalamaya çalış senin baban firavunda ebu cehilde aynıydı sonunda geberdiler islam hala ayakta sahibi yeter senin gibi dinsizler birgün elbet geberecek sonra cehenneme sürülecek.. RESULÜM DEKİ: KİNİNİZLE GEBERİN. (ALİ İMRAN)
  • 5 Yıl Önce

hizipsavar

he he tabi çok iyi bir müslümandı cinayetten sonra büfeden 2 bira alıp hangi dine ibadet ettiyse. islam olmadığı kesinde.
  • 5 Yıl Önce

AntiCHP zihniyeti

Yaw ateist lerde güya okunmuş aydınlanmış Cumhuriyet gazetesi oyuan psikopat ruhlularda var. İslam düşmanı her durumda işte böyle ön yargıları ile şartlanır Nice Allah korkusu olmayan Cumhuriyet gazeteli sapık CHP lilerde de kadına şiddet var Ok!
  • 5 Yıl Önce

Ismail

Aslinda bu kadin cinayetlerinin huzursuzlugun musebbibi cumhuriyet gazetesi onun gibileri bunlar kuruldu kurulali turk ailesini ve ahlak maneviyatini cökertmek bozmak icin devamli acimasiz gatarca yayin yapan gazetedir bunlar aslinda ipleri disarda olan magutlar ve mandacilardir cumhuriyet gazetesini kuran mandaci cemiyetinin baskanidir bunlarda ne beklenir turkiyenin aile birligini iyi olmasinimi ister elbete hayir cumhuriyet gazetesi ve onun gibileri CHP liler itiyhat taraki lerin torunlaridir onlarin devami bunlarin ne yabdigini neler gadir olduklari cumle alem biyor baska sözede gerek yok.
  • 5 Yıl Önce

Ahmet Y.

Yüce Mevla biz ahir zaman erkeklerine, aşağıda hikayelerinden bir kesit paylaştığım Hz Fatıma gibi kadınlar ihsan etti de biz mi nankörlük ettik? Yanlış anlaşılmasın, isyanım haşa ve kella Yüce Mevla'ya değil, günümüzün FEMİNİST kadınlarınadır. OKUYUN: İmam Cafer Sadık'tan (a.s) ve Cabir b. Abdullah Ensari'den şöyle rivayet edilmiştir: "Allah Resulü (s.a.a), Fatıma'nın kalın bir elbise giydiği halde el değirmeniyle un öğüttüğünü ve aynı zamanda da çocuğunu emzirdiğini görünce gözleri doldu ve "Kızcağızım! Dünyanın acısına, ahiretin tatlılığının girişi olarak bunlara dayan." buyurdu. Fatıma dedi ki: "Ey Allah Resulü! Nimetlerinden dolayı Allah'a şükrediyorum." Bunun üzerine, Allah Teâlâ şu ayeti indirdi: "Ve elbette yakında Rabbin, sana öyle şeyler verecek ki, sonunda razı olacaksın." >Ali İle Ev İşi Taksimi< İmam Cafer Sadık (a.s) şöyle buyurmuştur: "Ali su ve odun getirirdi, Fatıma ise un öğütür, hamur yapar, ekmek pişirir ve elbiseleri yamardı. Fatıma insanların en güzellerindendi ve kutsal yanakları güzellikten gül gibiydi; Allah'ın selâmı onun, babasının, eşinin ve evlatlarının üzerine olsun!" Hz. Ali (a.s) şöyle buyurmuştur: "Fatıma, tulumla o kadar su taşımıştı ki sinesinde izi çıkmıştı; el değirmeniyle o kadar un öğütmüştü ki elleri yaralanmıştı; o kadar ev temizlemiş ve yemek pişirmek için ocakta ateş yakmıştı ki elbiseleri toz duman olmuştu..."
  • 5 Yıl Önce

Emine Altin

Sorun bu imansiz zihniyette
  • 5 Yıl Önce

makinist

yahu bu karının dinle ahlakla namus ile bir derdi yok onun için her yerde çatır çatır bu cinayetleri işleyenlerin yüzdelik olarakta bunun gibiler yüzünden
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23