• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İYİ Partili faşist Prof. Ümit Özdağ yine Suriyelileri hedef aldı!

Suriyelilere yönelik ırkçı açıklamalarıyla gündeme gelen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından paylaştığı 'Suriyeliler ve Demografik Atom Bombası' isimli videoda yine Suriyelilere saldırdı.

74 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Karaca

Suriyeli istemiyoruz var mı daha ötesi? Provakatör arıyorsan kendine bak 
  • 5 Yıl Önce

Arda turhal

 akit gene yaptı yapacağını ....
  • 5 Yıl Önce

Ferudun

GUNEYDOGU DA PKK YI KURAN ERMENILERE BIR SEY SOYLEMEYECEKMISIN UMIT ? YAHU HAYATINIZDA BIR KERE BARI 5 DAKIKA DUSUNUN,, YALVARIYORUM ! :
  • 5 Yıl Önce

Seyid bayazid

Iletde kimlerin ne olduğu belbet ortaya çıkacak o zaman kimin ne diyeceği belli olacak
  • 5 Yıl Önce

1881

Koca profesöre faşist diyen densize bak hele.suriyelileri çok seviyorsan kendi cebinden bak.benim param haram olsun.benim insanım ac yatacak onları bakacağız öylemi hadsiz.defolsunlar hazır yiyiciler,sende gidebilirsin
  • 5 Yıl Önce

Musa

Ümit Özdağ'a karşı çıkan zihniyet şimdiye kadar kaç syriyeliye kaç kuruş yardım yaptınız, çok istiyorsanız suriyelilerden alabildiğiniz kadarını evinize alın, bütün servetinizi de surşyelilere bağışlayın görelim.
  • 5 Yıl Önce

İbrahim

Sayın Özdağ'a sürekli ırkçı diye saldıracağınıza siz biraz gerçekçi olsanız daha iyi olmaz mı? Eğer bilinçli bir ihanet için de değilseniz hatalarınızı kabullenme iz erdemdir. Suriye politikası baştan sona yanlıştı...
  • 5 Yıl Önce

Namık Kemal

Gidin araştırın cezaevlerinin 3 te 1'i suriyeli, afkan,pakistan,nijer vs geri kalmış hangi milletten ararsan var Türkiye 'nin demografik yapısı alt üst oldu..geçmiş olsun
  • 5 Yıl Önce

Burak Güzel

sağımız solumuz suriyeli, Türkiyede Türk olmak Avrupada Türk olmaya benzemeye başladı, vatan bizim mi, göçmen miyiz şaşırıyoruz.
  • 5 Yıl Önce

hasan

Adam haklı,doğruyu söylüyor.10 yıl sonra Erdoğan ın bu konuda da ''yanıldık'' diyeceğine eminim ama önemli olan problemi şimdi görmek.
  • 5 Yıl Önce

MEHMET

İYİDE TÜRK HALKI NE OLACAK? ONUN SONU NE OLACAK ? İŞSİZLİK GEÇİM DERDİ NE OLACAK ÇOLUK ÇOCUĞUMUZUN AKIBETİ NE OLACAK KARDEŞİM? O ADAM BAYRAMINI SEYRANINI YAPIP GELMEKTE AİLESİNE ÇALIŞIP PARA GÖNDERMEKTE...?
  • 5 Yıl Önce

ihsan

bu herifin surişyelilerle alıpvermediği ne anlamdım. 
  • 5 Yıl Önce

GolgeAdam

Ummet hikayesi ile cok kandirilanlar hep kandirilmaya mahkumdur sayin yorumcular.
  • 5 Yıl Önce

KURŞUNLU YORUM

SEN NE ALÇAK BİRİSİN YAHU... MİLLİYETÇİ FALAN DA DEĞİLSİN. VATANINI SEVEN, BIRAKIN İNSANLIĞI, KENDİ VATANI, ÜLKESİ ZARAR GÖRMESİN DİYE VATANDAŞLARI KIŞKIRTIP DURMAZ. REZİL HERİF, YA SENİN DOLDURUŞUNA GELEN GENÇLER İNSANLARI LİNÇ ETMEYE BAŞLASALAR, ÜLKE BUNDAN ZARAR GÖRMEZ Mİ? PİS HERİF, MİSAK-I MİLLİ'Yİ SAVUNURSUN, ÖYLE OLSA ZATEN MİLYONLARCA ARAP VATANDAŞIMIZ OLMAZ MIYDI? VE UNUTMA SEN DE BU TOPRAKLARA (TÜRKSEN) BENİM GİBİ SONRADAN GELDİN. YARIN BİZANSIN TORUNLARI BOŞALTIN BURAYI DERSE BIRAKIP GİDECEK MİSİN?
  • 5 Yıl Önce

s. gümüşoğlu

Ne saçma başlık!. Adam bir uyarıda bulunuyor;iş işten geçtikten sonra koro halinde "ALDATILDIK" dersiniz. Memlketini düşünmek ne zaman faşistlik oluyor anlamadım.
  • 5 Yıl Önce

serdar

4 MİLYON ve daha fazla göçmen-sığınmacı artık adını ne derseniz deyin fark etmez bu ülke sınırları içinde mi evet içinde.Siz sanıyor musunuz her şey süt liman olacak.Adamın ön görüleri doğrudur yada değildir mevzu o değil mevzu devlet-hükümet olarak bu konu da ne gibi bir önlem alındı?Bu insanların kültürel farklılıkları,dinsel farklılıkları (din aynı ama din diye uydurulan şeylerden bahsediyorum.dinle alakasız ancak dinin bir parçasıymış sanılanlar) dil farklılıkları, eğitim farklılıkları kısaca bir çok sorun yaşanmayacak sanıyorsanız çok romantiksiniz.Bu işin sonu hepimize dokunacak ciddiyetle ele almaz isek.Dokunmaya başladı da.Şu anki siyasetçi ve devlet yöneticileri daha iyi bir çözüm üretemezler ise (şu anda saldım çayıra durum) gelecekte ki sorunlardan bugün ki kişiler de sorumlu olacak.Hukuken kimseye bişi olmaz ama vicdanen ???
  • 5 Yıl Önce

ALİ

bizde sizin gibilerden utanmaktayız hizip işiniz gücünüz bu çünkü
  • 5 Yıl Önce

hizipsavar

valla kendimden utanıyorum bizde bunu zamanında adam zannedip dinliyorduk.
  • 5 Yıl Önce

kaleli

adamı faşist falan etmeniz doğru mu bu göç dalgası doğru mu adam suriyeye gidiyor aylarca kalıp gene ülkemize dönebiliyor.bunların çoğu zaten savaş kaçkını değil.sokaklarımız yabancılardan geçilmez oldu metrolar garajlar bunlarla dolu.bu kadarı da fazla değil mi.suriyeli aşkınız depreşmiş ama bu kadarı da fazla.bunların bize zararı olacak.suriye iran ırak somali afgan ne ararsan mevcut birkaç yıl önce sokaklarımız insanlarımızla dolu iken şimdi bu ne oldukları belirsiz insanlarla dolu.peki bu işin sonu nereye varacak.onu düşünüyor musunuz ahkam kesiyorsunuz.Allah göstermesin çok doların var ama buğday yok.ne yapacaksın arkadaş.bunlar şehirleri doldurmuş ekmek elden su gölden böyle olur mu.
  • 5 Yıl Önce

turgay

hani hep deriz ya adamlar 100 sene sonrasının planını yapıyor diye...şimdi bırakalım 100 seneyi 10 sene sonra yeni doğanlarla birlikte mevcut sayıyı göz önüne alarak düşünün vatandaşı olmadığınız bir ülkede hiç bir sosyal güvenceniz olmadan yaşlandınız genç kız genç delikanlı oldunuz ama ülke sizin değil söz hakkınız yok iş olanaklarınız çok kısıtlı kazancınız çok kısıtlı...düşündünüz mü?
  • 5 Yıl Önce

Emrkl

İsteyen buyursun alsın kalırlarsa fazla değil 10-15 sene sonra Allah izin verirde görürsek ne demek istediğimizi anlarsınız
  • 5 Yıl Önce

Yalçın

Adam baştan sona haklı..
  • 5 Yıl Önce

Hayrettin Hatunoğlu

Bu Suriyelilerle ne çabuk kanka oluverdiniz. Emniyete, adliyeye bir zahmet gidip sorun bunların yedikleri herzeleri iğrenirsiniz, kusarsınız.
  • 5 Yıl Önce

ayşe gül

ülkemiz de kaçak çalışan binlerce ermeninin de gönderilmesini istiyorum. doğum hızımız da kesildi, ne ara 82 milyon olduk ki? bu adam gibi ırkçı değilim ama ileri ki yılları düşünerek plan yapılmalı. herkes şikayetçi göçmenlerden . annemin mahallesin de varlar. gürültüye inanamazsınız.son derece merhametli ve gerektiğin de yardımını da yapan ak partiye de oy veren annem şikayetçi onlardan. 2023 seçimlerin de belirleyici olabilir. rusyanın bombalarıyla suriye boşaltılıyor ve sınırımıza yığılıyor. aslın da oraya doğru yönlendirmek lazım göçleri.
  • 5 Yıl Önce

Osman Hoca

Yazdığınız bu habere kendiniz inanıyor musunuz. Özdağ'ın iddialarında hiç mi doğruluk payı yok.
  • 5 Yıl Önce

ali

ümit özdağ gerçek bir milliyetçidir. ve doğru söylemektedir.
  • 5 Yıl Önce

Necla Ulkat

Ümit Özdağ Türkiye gerçeklerini söylüyor yalan talan ve milleti kışkırtma sizde bu güne kadar yaptığınız yalan ve yandaş haberleriniz defalarca ortaya çıktığı halde utanıp arlanmıyor yalan yandaş haberlere devam ediyorsunuz Allah din iman diyerek milleti bölüp parçalıyorsunuz Allah'tan korkmuyor kuldan utanmıyorsunuz.Faşist dediğiniz adam vatan millet sevdalısı doğru ve dürüst bir adam.Adam gibi adam sizin gibi yalancı ve bölücü değil.
  • 5 Yıl Önce

KEMALİST(DİRENİŞ)

Hala neyin kafasını yaşamaktasınız adamlar rahat ülkelerine gidip geliyorlar eee?.Diyorlarki biz ve Ailemiz işsiz burada para kazanmaktayız onlara orada yardım ediyoruz onlaraın nufusuna sen bak yani .Sonra? ziyaretlerine gitmekteyiz kardeşim diyorlar sonra demekteler ki, Türkiyeye açın Avrupa kapılarını demekteler biz Türkiye'ye Muhtaçmıyız? oraya iltica edelim demekteler bize avrupanın Euroları ,Dolarları lazım demekteler eee? 45 miyar doları buldu Sayın CUMHURBAŞKANI ŞUNU DİYOR AVRUPA PARAVERECEK yoksa açarım kapıları HAAA DİYOR!!!:))..yani hesap başka ,İÇİMİZDEKİLERDE şunu demekte adeta çocuk kandırıyor , Adam anadoluya yerleşmiş , adam hala suriye toprağı ?? Suriye Toprağı ,yunan Toprağı vs.. avusturya ,viyana bunlar Osmanlı zamnında fet edilme amaçlı , bir dönem yaşanmış yerler ama bizim Toprağımız deği artık misakı millimiz var memleketi ne hale getirdiniz.l bu kafayı bırakın artık .kaldıki senin tuzun kuru çoluğun çocuğunun işi var suriyeli buraya hayatını yaşamaya gemekte yalanmı görmekteyiz? sınırda yer yapalım güvenli bölge yapalım bu seferde içimizdeki muhalif kafalar ,yok rusya türkiyeye saldırır yok türkiyeyi bombalar hadi biz ölmüşüzde suriye sınırımızda neden bombalansın ölsün, birde onlara orada masrafmı edicez falan.... ben özdağa katılıyorum Müslüman adam doğruyu konuşacak yüklü kira alacam diye yalan konuşmayacak!!!...
  • 5 Yıl Önce

Tuncer

Gerçekleri görmek için akademik olmaya gerek yok. Yaşayan ve gören bilir.
  • 5 Yıl Önce

MUHAMMET YILDIZ

ÜMİT ÖZDAĞ VATANSEVER BİLGİLİ BİR PROF. DEDİKLERİNE KULAK ASIN.BU AKP POLİTİKALARI YUZUNDEN TÜRKLÜK AZINLIK OLACAK.Bİ YANDAN KÜRTLER COGALIYOR.Bİ YANDAN ARAPLAR COGALIYOR.BİZ TÜRKLER KENDİ ULKEMİZDE AZINLIK OLACAZzz. bunu unutmayın.bu akp batıracak bizleri
  • 5 Yıl Önce

4444 Yücel

Akit işine gelmedi degilmi, Allah sizi kahretsin,al Suriyelileri evinizde besleyin
  • 5 Yıl Önce

Referandum

Böyle ciddi bir konuda devlet milletin onayını almasi gerekmez mi. Neden referandum yapılmıyor Suriyelileri halkımızdan iyi şartlarda yaşadığını gördükçe soğudum . Misafir likte bir yere kadar.kimse ensar muhacir denklemine girmesin.bu vatanın evlatları kendi vatanında ezilen mülteciler e döndü.pirince giderken evdeki bulgurdan oluyor kendi halkinin desteğini kaybediyor iktidar.kime yarıyor ucuz işçi calistiranlara evini kiraya yüksek fiyata verenlere onların sırtından servetine Servet katanlara.islamiyette bile önce en yakınına yardım emri var senin halkinin refah seviyesi yerlerde sen baskalarina yardım et olmazki.kuresel anlamda ülkeyi bitirme planına bizi yönetenler oltaya gelmemesi gerekir.yarin çok geç olur.kendi halkının güvenini ve desteğini kaybederse herşeyi kaybeder. Ülke olarak Allah akıl fikir sabır versin.
  • 5 Yıl Önce

nuri

suriyelileri savunanlarin herbiri 2 ser suriyeli alsin evine basin.akit daha fazla aesin calistirsin gazetesinde
  • 5 Yıl Önce

Kafanizi kuma sokmaya devam edin

Zamaninda Sayin devlet bahçeli fetöye hain bölucü demisti yine ozamanda bahçeliye faşist mason demiştiniz musluman diye fetoyu çok iyi korudunuz vatanin anasini ağlatti musluman dediğniz hain fetönüz. yeni akit haberlerinizi okuyorum beğeniyorum ama bazen gerçekleri inkar ediyonuz
  • 5 Yıl Önce

istanbullu

suriyeli afgan pakistanlı. bunları istemiyorum ülkemde. ülkenin imajı yerlerde. istiklal caddesi bunlardan ve saç ektirmiş arap turistten geçilmiyor. benim askerim suriyede şehit olurken bunların ülkemde keyif yapmasını sindiremiyorum. lütfen ya kapılar açılsın ya da sınırdışı için referandum yapılsın da bian önce güzel ülkemiz eski haline dönsün. bunlar bizi ileriye taşımaz. geriye götürür.
  • 5 Yıl Önce

Yildiz

Simdiki iktidara sözūm olsun..peek yakindir..Tūrkiyenin iktidari Suriye olacak..ve bunun tek sorumlusu..Su an tūrkiye.yi yöneten iktidardir..Tūrk varandaşlarina duyrulur..cok ūzgūnūm..ama gercek bu..
  • 5 Yıl Önce

Tata Tonga

Niye faşist olsun ki... ülkelerine gitsinler...bin kişi olur elli bin kişi olur ikiyüzbin kişi olur... bunlar toptan Türkiye'ye geldiler ülkede kaç milyon Suriyeli var? Benden al vergiyi besle Suriyeliyi...
  • 5 Yıl Önce

hercai

Kesin! Ula Suriye topraklari, insanlarinin cogu turk kokenli degilmi ey sahtekar ulkubaz? Bize kavim kollama varmi? Ha arab olsun ha turk ya da kurt, mazluma yardim etmek ne demektir ey Bay Ozdag? 
  • 5 Yıl Önce

Şahinbey

Birşeyler okumuş, birşeyleri hiç okumamış proSIFIR.
  • 5 Yıl Önce

Tungaer

Akdeniz sahillerinde özel köyler kuran İngiliz Alman ve Hollandalılara da söz konusu şahıs iki laf etmeyecek mi??? İstanbul’da kaçak yollarla gelen Ermenilere bir iki laf etmeyecekmiş??? Onlara gücü yetmiyor bu ümit efendinin. Ey müslüman Türk ! Biraz şuurlan. Suriye’de batılı ülkeler çirit atıyor. İkinci İsrail’i kurmak istiyor. Jöntürk artıkları! Şunu kafanıza sokun. Suriye bizim eski toprağımız. Oradaki müslüman halk bize sığınıyorsa bizim vatandaşımızdır. Yok 50 milyar harcamışmış. ..... harçadığının 4 katını onlar Suriye’den gelirken getirdi zaten.
  • 5 Yıl Önce

Serdar

Siz bu kadar bu milletten kopuk bir gazetesiniz işte AKIT.BİR REFERANDUM YAPILSIN BAKALIM KAÇ KİŞİ İSTİYOR BU SURİYELİ LERİ
  • 5 Yıl Önce

Hüseyin Ar

Sayın Özdağ BOP eşbaşkanı Gılıçdaroğlu dururken dururken BOP eş başkanı CHP dururken.... Suriyelilere bu kadar yüklenen alemi yok. Suriye halkı ister miydi ki bu hale düşmeyi. Mülteci olmuş adamlar zaten mecburiyetten.. ABD ile iş tutup bu hale düşürenler...
  • 5 Yıl Önce

Ali

Adam haklı.
  • 5 Yıl Önce

Çetin

Ümit Özdağın fikirlerine katılıyorum.Türkiye'nin 50 milyar dolarını alıp götüren mülteci konusunun tek sorumlusu Akp iktidarının yanlış SURİYE politikasıdır.Burada Akp hala yanlış yapmaya devam ediyor.Suriye ile acil olarak barışmamız gerekir.4.5 milyon Suriye'liye çmzüm bulunması getekiyor.Aksi takdirde sorun büyüyerek,Türkiye'nin başına BELÂ olacaktır...
  • 5 Yıl Önce

Ferudun

NEDEN ERMENILERE LAF YOK !
  • 5 Yıl Önce

Mehmet Akif Akın

O nekadar faşist ise. Sizde o kadar yalancısınız. Kayıtsız sığınmacı yokmuş. Buna saksağanlar bile tepinir. Bilimsel dayanak yokmuş. Sanki her evi saydınız da ahkam kesiyorsunuz.
  • 5 Yıl Önce

ahmet

tipik netanyahu, suud-bae vs ibisleri ve avrupali irkci aperteiht/fasist zihniyet...
  • 5 Yıl Önce

Ercan cigercik

Dogru demis. İstemiyoruz suriyeli artik ulkede
  • 5 Yıl Önce

Bozkurt

Yine savunma moduna geçtiniz Tamer genç Allah rahmet eylesin zamanında adam mecliste fetonun tehlikeli olduğundan bahsetti hepiniz yerden yere vurdunuz bu Suriye liler gitmek istemediklerinde nasıl salacaksiniz yeni akitciler bu Suriye sevdanizin altında ney yatiyor ama gidecekler siz istemesnizde gidecekler
  • 5 Yıl Önce

Aziz karahasan

Sizin haber yapma şeklinizin de ondan fazla bir farkı yok, tamamen işinize gelmeyeni toptan karalayan, acaba adam ne diyor diye düşünme zahmeti bile yok. Bir sürü arap ülkesi var Ensarı sizden başka bilen yokmudur da ensar ensar tutturmuşşunuz. Alın evinize bakın da ne kadar ensarsınız bir görelim. devletin sırtından ensar olunmaz, biraz dürüst olun.
  • 5 Yıl Önce

Harun

Bu alcagin soyunu arastirin aslen suriyeden yada iraktan gelmiyorsa essek olup taksimde semerle gezecegim.....sabatayistte olsa asli gene oralara dayaniyor
  • 5 Yıl Önce

kitabın ortası

İyi Partili değilim ama adama niye faşist damgası vuruyorsunuz. Yazıklar olsun size adam yerden göğe kadar haklı. Ülkenin başına öyle bir bela sarıldıki siz hala kafanızı kuma gömün hala onları savunmaya çalışın. Tekrar yazıklar olsun size . İnşaallah bu mesajı yayınlarsınız.
  • 5 Yıl Önce

Yildiz

Gelin baking avrupa ūlkelerine..sinirlar kapandi mūltecilere..adamlar vataninin halkininin huzurunu sagliyor..bizimkilerde para icin tūm sinirlari acti..acirim vatanima milletime..Rabbim bu suruyelilerin şehrinden korusun..
  • 5 Yıl Önce

Müslüman düşmanı FETÖcü İP

Müslümanlar gitsin gaz bombasında Suriye’de ölsünler istiyorlar.Irkçı,faşist zihniyet zilley ittifakıdır.AKP bir tek Suriyelilere kapı açtı Osmanlı Torununa yakışır adamlık,müslüman kardeşliği yapıp!
  • 5 Yıl Önce

Ali

Devlet bunlara para karşılığı bakmıyor mu.sıkıysa sorun millete kalsın mı gitsin mi.milleti enayi yerine koymayın açın kapıları sizin muhacirleri bide Avrupa da görelim.niye açmıyorsunuz.merkel niye aradı bügün.akıllı olun ey millet bunlar bizi kandırıyor
  • 5 Yıl Önce

Fatih

Referandum yapalim en adaletlisi o
  • 5 Yıl Önce

Ahmet Kara

Akp ve akit, Suriyeliler iyice tepenize binince yine “kandirilidik” diye aglamayin ama. Gerci siz kandirilmaya aliskinsiniz da, olan vatandasa oluyor!
  • 5 Yıl Önce

Benim ben

Umut Özdağ in adamlığı bilgisinin zekât i sizi on kere adam eder dalkavuklar keşke onun tırnağı olsanız
  • 5 Yıl Önce

Yildiz tūrkmen

Konuyu saptirmayin..adam gercekleri ortaya koyunca faşist.mi oluyor..işinize geldigi gibi haber talip insanlari yaniltmayin..Gercekler ortada
  • 5 Yıl Önce

İs-hak

Sen itiraz etti ya emrin başüstüne deyip derhal emir yerine gelmesi için talimat mat verildi yok birbirinizden farkımız çok enteresan CHP de bir kişi tanımadım ki suriyelilerde insan anası belli babası elli olan katiln şerrinden okadar insanı ölümden kurtardık c hak yardımetti demiyor yuh olsun
  • 5 Yıl Önce

Ferudun

ERMENI OYUNU !
  • 5 Yıl Önce

Osman Türk

Faşist ki faşist. Bir insanın kalbi bu kadar mı kararır ? Rabbim kalbimizi onun kalbi gibi simsiyah olmaktan esirgesin.
  • 5 Yıl Önce

nostalji

Özdağ doğruyu söylüyor. Ama Gercek milliyetçilere faşist demeyi herhalde komünistlerden öğrendiniz. Suriyelileri sevmedik arkadaş ve elbette sevmeyeceğiz ve Türkiyede istemiyoruz. İsteyen evinde konuklatabilir. Para karşılığı ülkeye kabul edilen Avrupadan beklenen yardım ve para gelmeyince sitem ve Avrupayı" kapıları açarız haaa "tehdidi sebebi olan Suriyelileri sevmek ve benimsemek zorunda mıyız. Hadiyin ordan ülkenin yarısından çoğu sevmiyor gelin Referandum yapalım Suriyelileri istiyor musnuz diye. Millet iradesine sözde önem veriyor ya iktidar. Buyrun gelin oylama yapalım. Ben şahsen onlardan nefret ediyorum 
  • 5 Yıl Önce

yalçın

bu proje Türk milletini yok etme projesidir cami önlerinde çocuk gelinler yanında 4.5 tane çocuk bir gün bu cocuklar pkk ile işbirliği halinde olması kaçınılmaz çocuklarının önunude keseceklerdir hoca sonuna kadar haklı vatanını korumaya çalışıyor ya siz kimin için varsınız
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Prof Rus ruleti oynuyor Türkiye suriyekileri kovduğunda evsahipleri dairelerini şuanki kira bedelinin yarısına kiraya veremez. Daire sahipleri prof u birkaşık suda boğarlar. İşveren işçi bulamaz yerli işcinin bir coğu calışmıyor yerliler maaşı CALIŞMADAN eline istiyor.
  • 5 Yıl Önce

Devrim ÖZİSLAM

Eskiden komünistler Arap düşmanlığı yapardı. Nizamı Alem Ülküsünü yerden yere vurdular. Bunlar ülkücü değil. Ülkücü olamayanlar. Sözde Türkçü kafatası tipliler. Şu görüntü İP çilerin tamamen CHP nin ULUSAL SOL yani FAŞİST SOL söylemine büründü
  • 5 Yıl Önce

hercai

Siyonist! Suriye zaten Turkiye! Merhum M Yazicioglu olsaydi buna cevabini tam olarak verirdi!
  • 5 Yıl Önce

ayşe mut

Babası 27 Mayıs mimarlarından oğlu da dibine düşmüş
  • 5 Yıl Önce

yusuf

referandum yapında görün kaç kişi bu sözde müslüman ensar din kardeşlerinizi istiyor siz bu manşetleri ne içip hangi kafayla atıyorsunuz çıkın dışarı biraz oksijen alın açılırsınız
  • 5 Yıl Önce

El-fellahi el-arabi el- hammudi

Suriyeliler 8 yıl önce 2 kişi bir kötü bisklete binerlerdi. Şimdi maşallah herbirinin altında sıfır araba. Bu değirmenin suyu nereden.
  • 5 Yıl Önce

hercai

Hem fasist hem de yahudi! Sabetayist! Ulkuculeri de ellerine almislar! Onlar da turk manyagi! Ama Islam'da kavimcilik yok!
  • 5 Yıl Önce

Alperen

Şimdi bu adam sözümona profesör..... ne hale kaldık vay babam vay!!!! Peki sende Es-Es Rus ve Amerika gibi onları öldürecek misin ?? Ellerinden alınan malları ve arazileri için bir çaba göstermeyecek miydin?? 100 yıl önce bu insanlar bizim vatandaşımız değilmişsin? Peki neden diğer ülkeler değilde Türkiye? Çünkü bu insanlar vatan olarak bu ülkeyi seçiyor. Bak ümit Özdağ ne seni nede ırkçı ideolojini hiç ama hiç sevmiy. Ben bir Türk’üm. PKK ile iş tutan parti liderine ses çıkarmıyorsun ama sahipsiz Suriyeliler için meydan boş değil mi???farzetki bu ülkenin başkanı sensin. Ne yani bu insanlara kapıları mu kapatacaksın. Suriye’nin Güney’inde olanlara karışmayacak mısın??? Ya bir bitmediniz gitti. Böyle bir dünya yok. Artık her çoğrafyayla ilgileneceksin. Yoksa seni sınırların içinde boğarlar.
  • 5 Yıl Önce

Veli

Geçen alanyaya gittim ortalık rus alman ingiliz den gecilmiyordu onlara da iki laf edermi edemez 
  • 5 Yıl Önce

cemil

suriyeli meselesi ciddi bir sorun bunu kabul edin. bakın siz önemsemiyorsunuz bu meseleyi ama halk önemsiyor ve tepki veriyor. mesele sadece suriyeli meselesi de değil. her ülkeden sığınmacı var, her sektörde çalışıyorlar ve işsizlik rakamını yükseltiyorlar.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23