• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sen Anlat Karadeniz'in senaristinden şiddet eleştirilerine küstah cevap: Bana küfretmeyin, psikoloğa gidin

Sen Anlat Karadeniz'in senaristinden, dizideki şiddet sahnelerini eleştiren vatandaşlara küstah bir cevap geldi. Şiddeti özendiren senarist Erkan Birgören "Vedat'a özeniyorsanız bana küfretmeyin, ne olur. Psikologa gidin" dedi. Maskesi düşen Gazete Duvar adlı solcu sitenin ise şiddeti özendiren diziye çanak tutması dikkat çekti.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Tata Tonga

bir zamanlar da polat alemdar diye bir dizi vardı. millet çocuklarına polat ismini koydu. işi bilim ile yapamayıp kas gücü ile yapıyordu... komedi niyetine izlenir.
  • 5 Yıl Önce

Aga

Bu dizinin neden direkt yasaklanmadigini bilmiyorum. Atv yayından kaldırmali
  • 5 Yıl Önce

esesli

Adam içinde tutupda dışarı yasıtamadığı dürtülerini senaryoya aktarıp milletin psikopatlaşmasından çıkarıyor.bizim millette izliyor işte daha ne ?arkası cinayetler...
  • 5 Yıl Önce

Serhat DEMİRAY

Hihal cebecide 2013 de evlenmiş dayı,londradan 1-1 ev almış,ingiltere prensiyle evlenmiş lakin reytingden iyi kazanınca villayı tercih etmişler.şeyhul islam ebusuhut efendi bunda bi anormallik yok diye fetva yayınlamış,demişlerki tererüs dışarda,hiçbirinin yılları gitmedi paşa paşa yatıp çıktılar şindi din devlet siyaset görevindeker ama masumların ne yarını ne bugünü tererüsler kadar adil geçmiyor.şeyh efendi buyurmuşki normal ola.niye demişler anormal deseydim kellem giderdi.sonra yine sorula şeyh efendiye bu haram çarkı bitmeden devam ede,masumunki bi can,bu çarkın çaresi ne ola.?demişki çaresi hak ve ar ola.masumda olan sultanda olmadımı çark böyle döne.peki bunun çaresi ne ola yaradan ola demiş.lut,semütü bilen allahıda bilmeli.işine geldiği gibi kullanan işine geldiği gibi kullanılandır,ve her sözü kullanıldığı kadardır öteye geçip allah dururken lutu konuşmaz yoksa demiş.şeyh efendi bu sözlerinden sonra cengiz hanın huzuruna çıkmış.cengiz seni han yapan,istese harmanda yaparmı.cengiz demişki yapamaz.niye demiş.çünki ben ona bol reyting karından gümüş akçeler götürürüm,itibarıda bu kadardırki tererüs dışarda gezerken bana bunu emrede.bende bunu bilir ve sana o sebeple yapamaz derim demiş.şeyt demişki demek gümüşle aldığın hanın var ve sana han ünvanını vermiş.cengiz demişki tatlı olan ünvan değil gümüş.hak hukuk nedirki hanlık hakanlık nedirki.anamı bile satarım gümüşe demiş.cengizin bu sözü şeyh suhuta garip gelmiş.ya satamazsan demiş.boyar babama satarım demiş.şeyt anlamış.yaratandan gayrı herşey kendi dahi yalan.dualarını o günden sonra dilimlere bölmüş.sebebi ise bütün olanda ya hesap sorarsa korkusuymuş.yoluna emmi.tererüs dışarda bu tvlerin gazetelerin bana yansıması tüm sıfatların hikayedeki gibi maskesi.ve bunların en ağar bedelini ödedim hala hergünüme sosyal olarak maddi manevi olarak huzur olarak yansimasından tiksindim.git adaletin halini katogori et.herkes kendini görür,herkes bu adalette allahı görür belki bide lut semütü öğreten allahıda öğretir bigün.bu yürekle bu sözle yarın olmaz.yoluna emmi.
  • 5 Yıl Önce

Yusuf

Bu dizi tam anlamiyla şiddeti özendiriyor. Kadına şiddeti tek yönuyle anlatan daha dogrusu anlatamayan dizi..Kadına şiddeti sadece silah ve el kol kirmak ve erkeği asagilamak üzerinebanlatan şiddetviceren film
  • 5 Yıl Önce

Ruhattin Pazarcık

Bıktık evriminizden. FETO da, harun yahya kod adlı kodoş da evrim düşmanıydı. Başka işiniz yok mu? Bırakın evrimciler kumda oynasın. Propaganda etmeyin. Erzurumlu İbrahim Hakkı, Papaz Darvin'e rahmet okutur. Bilmediğiniz şeyler karışmayın. İsteyen istediği kadar konuşsun. Yorsun çenesini. Bırakın Darvin yahut evrim aleyhtarlığını. Yapmanız gereken işlere bakın. Sizi böyle lüzumsuzluklarla oyaladıklarını fark etmiyorsanız. dayanın. Ama ben gerçekten bıktım.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23