• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD'den beklenen yaptırım tehdidi geldi! Operasyonlar 90 gün içerisinde durmazsa...

ABD Senatosu, Suriye sınırındaki terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik başlatılan "Barış Pınarı Harekatı" dolayısıyla Türkiye'ye karşı bir yaptırım paketi hazırlığına girişti. Türkiye'nin Suriye'deki operasyonlarını 90 gün içerisinde durdurmaması halinde askeri ve ticari sektörlerine de ağır yaptırım uygulanması istenirken, Türk Silahlı Kuvvetlerine uçak, araç, makine ve ilgili tüm parça satışının yanı sıra askeri istihbarat paylaşımının da durdurulması çağrısı yapıldı.

21 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

serhat

avrupa abd nin yıkılmasını bekliyor........... abd kendini düşünüyorsa ilerde avrupa ilegireceyi rusya ile gireceyi savaşta türkiyeyi yanında tutar....... güçlü olmalıyız .güçlünün dostu çok olurmuş
  • 5 Yıl Önce

mehmet

Elinden geleni ardına koyma piç coni
  • 5 Yıl Önce

vatansever

türkiyeyi kaybetmiş bir abd bu bölgede nasıl barınacak...natodan koparılmış bir türkiye demek avrupanın güvenliğinin yok olması demek....natoda kalmamız onlar için daha önemli....ticari açıdan türkiye çok önemli....büyük bir pazar canlı bir pazar....en basiti abd marka akıllı telefonların en çok tüketildiği ülke türkiye....israile uydu devlet kurmak istiyorlar bunun için işid pkk vs. yapmadıkları halt kalmadı....zavallı kürt kardeşlerimizide bağımsızlık diye kullanıyorlar...bu ülke herkes için huzur demek kürt laz çerkez ayrım yok....adamlar kullanabileceği bir karakol devletçik peşindeler mesele bu....
  • 5 Yıl Önce

AYH8N ERG8N8Z EWET

TERÖR DEVLETİ ABD'IN PKK-YPG DIYALOGU VE KARDEŞ LEJYONER ÍTTIFAKI SENETATÖRLER BAZINTA TESCİLLENEREK TEHDİT DİLİNE DÖNÜŞMÜŞ BILE. ANLAŞILAN O Kİ; PKK,YPG İLİŞKİSİNİN SURİYENİN KUZEYİNİ KAPSAYAN KÜRT DEVLET YAPILANMASINA ABD DERİN DEVLETİ TURUMPU ISKALIYARAK ONAY VERİYOR. AMERİKAN DERİN DEVLETİ PENTAGON'A HÜKMETTİĞİ SÜRECE TURUMP VARDIR. TWİTLERİN DE TÜRKİYE SINIRI GEÇTİĞİNDE EKONOMİK DEĞERLERİNİN ÇÖKÜŞÜ BEYANATINI;DAHA ÖNCEDE YAPTIM ŞEKLİNDE VEREN TURUMP,AMERİKAN DERİN DEVLETTİ KARŞISINDA KARAKOLDA DOĞRU SÖYLER MAHKEMEDE ŞAŞAR POZİSYONUNDA.OLMASINA ŞAŞMAMAK GEREKİR.BİZİM EKONOMİK KURMAYLARIMIZIN BU GİBİ ÇARESİZ KABZIMAL MANTIĞI İLE DEVLET YÖNETENLERİN İCRAATLARI KARŞISINDA MUHAKKAK Kİ BİR ÇOK PLANI KİMSENİN ETKİSİ ALTINDA KALMADAN HAYATA GEÇİRME DİRAYETLERİ VARDIR ÇÜNKÜ:.BİZDE YETKİNİN DİRAYETİ DERİN DEVLET DEĞİLDİR. MANİPÜLASYONLARLA EKONOMİLERİNE YÖN VEREN BU MENTALİTE, AMERİKAN MERKEZ BANKASINDA EMTİA OLARAK KARŞILIĞI BULUNMAYAN DOLARLARININ EDERİNİ BİR GÜN ABARTTIKLARI ORANINDA YÜKSEK BÜTÇE AÇIKLARIYLA ÖDEMEYE MAHKUM OLACAKLARDIR.TİCARET SAVAŞLARINI BAŞLATAN BU MANTIK;EKONOMİDE DOLARI HER NE KADAR SİLAH OLARAK KULLANIYORSA DA TURUMPUN SİYASİ AÇILIMINDA KENDİSİNİ KOLTUĞUNDAN EDECEK KADAR BİR GÜN HEDEF ALARAK ALACAĞI, ŞÜPHE GÖTÜRMEYECEK ŞEKİLDE GERÇEKTİR. BÖLGESİNDE KENDİ EKONOMİK MODELİNİ UYGULAYAN TÜRKİYE HER NE KADAR İÇERİDE FAKİRLİK EDEBİYATI YAPILSA DA GÜCÜNÜ DÜNYA BANKASI BÜYÜYOR VE BÜYÜYECEK BEYANATIYLA TASDİK ETMESİ ÖVÜNÇ VERİCİ.CHP Lİ EKONOMİ KURMAYLARI VE ONLARIN ŞAKŞAKCIAR, EKONOMİ YAZARLARININ BU DURUMU NASIL SİNDİRECEKLERİNİ DOĞRUSU ÇOK MERAK EDİYORUM.
  • 5 Yıl Önce

AYH8N ERG8N8Z EWET

TERÖR DEVLETİ ABD 'IN PKK-YPG DIYALOGU VE KARDEŞ LEJYONER ÍTTIFAKI SENETATÖRLER BAZINTA TESCİLLENEREK TEHDİT DİLİNE DÖNÜŞMÜŞ BILE. ANLAŞILAN O Kİ; PKK,YPG İLİŞKİSİNİN SURİYENİN KUZEYİNİ KAPSAYAN KÜRT DEVLET YAPILANMASINA ABD DERİN DEVLETİ TURUMPU ISKALIYARAK ONAY VERİYOR. AMERİKAN DERİN DEVLETİ PENTAGON'A HÜKMETTİĞİ SÜRECE TURUMP VARDIR. TWİTLERİN DE TÜRKİYE SINIRI GEÇTİĞİNDE EKONOMİK DEĞERLERİNİN ÇÖKÜŞÜ BEYANATINI;DAHA ÖNCEDE YAPTIM ŞEKLİNDE VEREN TURUMP,AMERİKAN DERİN DEVLETTİ KARŞISINDA KARAKOLDA DOĞRU SÖYLER MAHKEMEDE ŞAŞAR POZİSYONUNDA.OLMASINA ŞAŞMAMAK GEREKİR.BİZİM EKONOMİK KURMAYLARIMIZIN BU GİBİ ÇARESİZ KABZIMAL MANTIĞI İLE DEVLET YÖNETENLERİN İCRAATLARI KARŞISINDA MUHAKKAK Kİ BİR ÇOK PLANI KİMSENİN ETKİSİ ALTINDA KALMADAN HAYATA GEÇİRME DİRAYETLERİ VARDIR ÇÜNKÜ:.BİZDE YETKİNİN DİRAYETİ DERİN DEVLET DEĞİLDİR. MANİPÜLASYONLARLA EKONOMİLERİNE YÖN VEREN BU MENTALİTE, AMERİKAN MERKEZ BANKASINDA EMTİA OLARAK KARŞILIĞI BULUNMAYAN DOLARLARININ EDERİNİ BİR GÜN ABARTTIKLARI ORANINDA YÜKSEK BÜTÇE AÇIKLARIYLA ÖDEMEYE MAHKUM OLACAKLARDIR.TİCARET SAVAŞLARINI BAŞLATAN BU MANTIK;EKONOMİDE DOLARI HER NE KADAR SİLAH OLARAK KULLANIYORSA DA TURUMPUN SİYASİ AÇILIMINDA KENDİSİNİ KOLTUĞUNDAN EDECEK KADAR BİR GÜN HEDEF ALARAK ALACAĞI, ŞÜPHE GÖTÜRMEYECEK ŞEKİLDE GERÇEKTİR. BÖLGESİNDE KENDİ EKONOMİK MODELİNİ UYGULAYAN TÜRKİYE HER NE KADAR İÇERİDE FAKİRLİK EDEBİYATI YAPILSA DA GÜCÜNÜ DÜNYA BANKASI BÜYÜYOR VE BÜYÜYECEK BEYANATIYLA TASDİK ETMESİ ÖVÜNÇ VERİCİ.CHP Lİ EKONOMİ KURMAYLARI VE ONLARIN ŞAKŞAKCIAR, EKONOMİ YAZARLARININ BU DURUMU NASIL SİNDİRECEKLERİNİ DOĞRUSU ÇOK MERAK EDİYORUM.
  • 5 Yıl Önce

vatansever

90 günde biz nerede oluruz bunlar bunu hesaba katmıyor sanırım....düz arazi ve 90 gün.....bunların kökü kalmaz inşallah 90 güne.....adamların projesi bitti artık...
  • 5 Yıl Önce

Göksen Merey

9 gün bile yeterli bu çöpleri kaldırmak için.
  • 5 Yıl Önce

yazmıyorum

bukafirleri derhal incirlikten çıkarılmalı hadi oradan hoşt köpek
  • 5 Yıl Önce

yahya Midyatlı

ister kabullenin ister kudurun Türkiye hedefine varmadan kimse bizi durduramaz o bidon kafanıza bunu yerleştirin çünkü artık Türkiye ayar verilen bir ülke değil ayar veren ülke olmuştur. durmak yok yola devam?
  • 5 Yıl Önce

ata

aranıyorlar. herhalde bu pislikleri osmanlı torunları bitirecek...
  • 5 Yıl Önce

Ünal Eriş

Türkiye bir Sefere çıkmıştır artik, ABD veya Rusya veya Esed kim olursa farketmez Geri dönüş olmamalı, Allah yardım edecektir. Madem başladı sonuçlanması lazım, Ok yaydan çıkmıştır artik.
  • 5 Yıl Önce

konyalı

Kahpelere 90 gün boyunca kaçın mı dediniz sizin tehtitleriniz bize sökmez korkak coniler
  • 5 Yıl Önce

Aslı

90 Gün Türkiye'nin istediği zamandır.
  • 5 Yıl Önce

Abidin

O....pu çocukları
  • 5 Yıl Önce

Gerçek

Amerika Türkiye arada 10 bin km.var gelmiş bize hareket çekiyor aslında bence büyük Türkiye imparatorluğunun temelleri atılıyor. Yeni Kızılelma Washington artık.
  • 5 Yıl Önce

Hakikatbin

Bu işler öyle tehditle olmuyor. Dürüstlük ve doğrulukla devlet olunuyor. Japonyaya yapabileceğiniz en büyük hainliği yapıp atom bombası attınız , Nooldu? Japonya yerinde duruyor Ya siz! Tarih de kapkara yerinizi aldınız. Nası bi millet iseniz ,hala aynı üslup devam ediyor
  • 5 Yıl Önce

İsa

Ok yaydan çıktı bir kere. Allah'ın izniyle şanlı ordumuz ve özgür Suriye ordusu emperyalist güçlerin uşaklarına ve sahiplerine sahada gerekli cevabı verecektir.Bizi tehdit edenler unutmasın ki! İsmet İnönünün dediği gibi "yeni bir dünya kurulur ve Türkiye de orada yerini alır." Allah yar ve yardımcımız olsun amin.
  • 5 Yıl Önce

Tr.

Öneriyi hep aynı salak Amerikalı senatörler hazırlıyor.180 milyar usd ihracat,220 milyar usd ithalatımız var.Turizmde total 50 milyar usd olur.Amerikaya karşı ticaretimizde ise bu oran aşırı derecede aleyhimize.Kaldıki bizim iç dinamiklerimiz iç piyasayı beslemeye yeterlidir.Gerektiğinde kapıları kuzey kore gibi kapatınca bundan biz değil sizler zararlı çıkarsınız.Yani 180+220+50=450 milyar usd alım satımı yapmazsak,üretim tesisleri,bankalar,sağlık kurumları,ordu kimseden mal ve hizmet almaz.Buraların gelirleri ve faiz sistemi çöker,aslında sizde babayı alırsınız.Tüm bankacılık sist3minin %70'i sizin.Bunu yapmak kendi ayağınıza değil,kendi kafanıza sıkmak olur.Denemezseniz şerefsiniz...Kezâ zaten öylesiniz....
  • 5 Yıl Önce

Ismail

Ohooo ati alan uskidari gecti o yirmi sene önceydi atik turkiye kendi yagiylan kavrulan ulke turkiye mutlaka cikis yolunu bulur artik turkiye eski turkiye degil.
  • 5 Yıl Önce

AKIN

Hele bir 90 gün geçsin...
  • 5 Yıl Önce

Gerçek

Teşekkür Amerika bizim milletin gözünü açıyorsun bu sayede büyük Türkiye imparatorluğu kurulacak bütün Türkler birlik olacak o zaman senin halini görmek isterim. Yeni Kızılelma Washington.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23