• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bükme nasıl yapılır? Bükme böreği tarifi malzemeleri

Bükme, Afyonkarahisar’a ait bir börek türüdür. Genellikle haşhaşlı ve mercimekli yapılan bükme, mercimek yerine patates kullanılarak da yapılabiliyor. Adını katlama şeklinden alan bükme, Afyonkarahisar’da genellikle vişne hoşafıyla veya kavun ve karpuzla servis ediliyor. Toplumumuzda severek tüketilen bükmenin tarifini ve malzemelerini aşağıda bulabilirsiniz...

1 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23