• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Doğu Türkistan’daki zulmü görmemek mümkün mü?

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Levent

MHP arkasini AKPýe dayadi! Çin mallarini almayin diyemor, o kadar aciz oldu MHP, sözde Milliyetciler. Utanin!
  • 5 Yıl Önce

Ahmet

Doğu Türkistan sorunu artık MHP’nin bile konusu değil, kaldı ki AKP aldırış edecek.
  • 5 Yıl Önce

Kunta Kürde

Bizim lider şu an Mımbiçe odaklanmış! Mımbiç mımbiç diyor başka bi şey demiyor ! Bi ara da Beşika Beşika diyordu ! Başıka yolunu buldu galiba !
  • 5 Yıl Önce

yusuf akkan

doğu Türkistan dendiğinde yüreğimdeki sızıyı, anneleri ve çocukları düşündükçe. öfkemi kelimelere dökemiyorum.çaresizliğimize kahrediyorum.yarabbi bir kolaylık ihsan et. hainlerin zalimlerin, Allah ve Resulullah düşmanlarının ğırtlağını sıkmayı nasip et.
  • 5 Yıl Önce

salih

mecliste araştırılsın önergesine hayır diyen AK Parti MHP ye neden bir kaç laf edemediniz? Rezza Sarraf için ABD ye nota verenler neden sesiz???
  • 5 Yıl Önce

ramazan

MANGALDA KÜL BIRAKMAYAN TÜRK VE MÜSLÜMANLAR NERDE.ATATÜRKCÜLER NERDE YERİ GELİNCE TANRI DAĞI KADAR TÜRK HİRA DAĞI KADAR MÜSLÜMANIZ DİYENLER NERDE.KANIMIZ AKSADA ZAFER İSLAMIN DİYEN ERBAKANCILAR NERDE.BU ZULMÜ ENGELLEMENİN BİR ÇARESİ YOK MU .KENDİNİ TÜRK VE MÜSLÜMAN HİSSEDEN HERKES BİR ÇARE ÜRETMEK ZORUNDA.EY MÜSLÜMANLAR VE TÜRKLER BU ZULMÜN NEDEN DEVAM ETTİĞİNİ BİLİYORMUSUNUZ.BİRİLERİ İRANI KARDEŞ ÜLKE ÇİNİ DE DOST ÜLKE İLAN ETTİ.NEDENMİ? D8 SEVİCİLİĞİ YÜZÜNDEN. ÇÜNKÜ,İRANIN SİYASİ VE TİCARİ PARTNERİ ÇİN DE ONDAN. BU İKİ ÜLKEDE KÜRESELCİ(GLOBAL SERMAYEDEN YANALAR. BU ZULÜMLERE İRAN DSTLUĞU VE D8 SEVİCİLİĞİ YÜZÜNDEN SESSİZ KALINIYOR DA ONDAN.BANA BAŞKA BİR SEBEP GÖSTEREBİLİRMİSİNİZ.ÇÜNKÜ BAŞKA SEBEP YOK.HABERİNİZ VARMİ.HER ŞEYİN SEBEBİ BU.BU ZİHNİYET DEVAM ETTİĞİ SÜRECE ASYADA (D.TÜRKİSTAN,ARAKAN,TAYLAND.VE DİĞER ÜLKELERDE) HİÇ BİR TÜRK VE MÜSLÜMAN KALMAYINCAYA KADAR BU ZULÜMLER DEVAM EDECEK.HABERİNİZ OLSUN.AHLA VAHLA ONA BUNA LANET OKUMAKLA BU ZULÜM ENGELLENEMEZ.HERKES BİRÇARE DÜŞÜNMEK ZORUNDA.OYSAKİ AKLINI KULLANANLAR İÇİN ÇARE O KADAR BASİTKİ.ÜSTELİK ÇOK KOLAY VE MASRAFSIZ.BU VE BU GİBİ İŞLER TEREYAĞINDAN KIL ÇEKER GİBİ HALLEDİLEBİLİR.RABBİMİZ AKLINI KULLANMAYANLAR İÇİN ZİLLET VAR DEMEDİMİ KİTABINDA.ÜSTELİ YARADAN BUNLARIN ÜZERİNİ ÇİZDİ.İRAN İÇ SAVAŞLA BÖLÜNECEK,ÇİN EKONOMİK OLARAK BİTİRİLECEK VE BUNUN SONUCUNDA TÜRKİ BÜYÜYECEK. BİRİLERİ BÖYLE KARAR VERDİ.BU SÖZÜM OLAYI ANLAYANLAR İÇİN.BU İŞİ YALNIZ VE YALNIZ TÜRKİYE BİTİREBİLİR.NE MUTLU BU ZULÜMLERE ENGEL OLMAK VE BİTİRMEK İÇİN FİKİR,.AKIL YÜRÜTENLERE.CEHENNEM ONLARA Kİ BU ZULME SİYASİ TAVRI YÜZÜNDEN SEBEP OLANLARA VE DEVAM ETMESİNE NEDEN OLANLARA BU ZULME ENGEL OLMAYANLAR İÇİN YAŞASIN CEHENNEM.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23