• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrandaki Paralel Yargıya Dikkat!

36 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

üzeyir özdemir

ilkel topluluklar gibi adalet devlet tarafından değil aklına esen tarafça yerine getirilmeye çalışılıyor. Allahtan vatndaş kendi hakkını kendi aramaya başlamadı ama böyle giderse pek yakında bu da olacaktır.
  • 5 Yıl Önce

Şirin Aytaç

Veeeeee devlet ricali sesinizi duydu gerekli ilgiyi gösterdi. Sonuç; Müge Anlı tebriiik edildi ve başarılarının devamı dilendi, bilginize...
  • 5 Yıl Önce

ali

Müge anlı ve atv desteklenmezse bu cesareti alabilirmiydi acaba! Arkasında mit var...
  • 5 Yıl Önce

Asrınlideri

o zaman size paluca cevap verelim sen çok yalan konuşuyorsun dediklerin hep iftira hepsi çıkacak
  • 5 Yıl Önce

allah kalemine zeval vermesin

birgün gelipde birisi yazar diye yıllarca bekledeğimiz yazıyı en sonunda birisi yazmış fakat sesini duyuramamış halk olarak arkandayız biz subliminalleri yıllar önce öğrendik bilinç altı mesajları öğrendik ülkeleri filmlerle internetle fetih esildiğini öğrendik ama eve girer girmez tv açmayıda anamızdan babamızdan öğrendik kardeşimbir bu devlet tv yayınlarını durdursun özel kanalları kapatsın, nasıl dershaneler kapandı yapabilir bunu yazın söyleyin tüm sapıklık evin içinde anne baba interneti eve sokmasın yasaklayın bunları ey devlet büyükleri çocuklar dışarı çıkamıyor herkez kendini amerikalı sanıyor dublaj sanatçıları artık ana avrat küfür ederek seslendirme yapıyor bu yöneticiler hiçmi tv seyretmiyor herkez kendini mi takip ediyor bu ülkede insanlar yaşıyor unuttunuz mu köylülerimiz televole oldu köyde köylü kalmadı vitrin içinde ekmek yapan kadınlar var şehirlerde artık milleti alıp oradan oraya savurdunuz yeter artık bir ev araba almak için bankalar insanların ırzına geçiyor devlet nerede pastane kuaför aldı başını gitti bu ülkede avm lerde bir tane yerli marka kalmadı olanda ismini artık yunan mitolojisinden seçiyor ülkede hasta sayısı milyarlar ordunun yarısı içerde yatıyor yarısı sınır dışında ülke başkalarının elinde tv kumandası gibi biz onların elindeyiz haberiniz olsun bunuda size hediye ediyorum sayın yazar arkadaşım istediğin yerde paylaş hakkım helal sana
  • 5 Yıl Önce

Atv

... önce o müteahhit lerini çıkarsın oraya nasıl iş parasıni gasp ettikleri
  • 5 Yıl Önce

yaşar köse

Millet haklı...
  • 5 Yıl Önce

Umit duran

Yanlış düşünüyorsunuz
  • 5 Yıl Önce

vatandaş

Çünkü verilen dilekçelerin gereği yapılmıyor ya da mahkemelerden birşey çıkmayınca vatandaş sorunlarına medya aracılığıyla çözüm arıyor.
  • 5 Yıl Önce

rtük nerede

yetmez. reklamlar porno filmi gibi. reklamlaradaki cinsel icerigi yasaklayin artik.
  • 5 Yıl Önce

ahmet

Abartmanın fazlası yalan olur... bu program(müge anlı) hangi ihtiyaçtan doğdu, hangi toplumsal meselelere el attı ve çözdü.... bu program olmadan önce bu işlerin sorumluları neden görevini hakkıyla yapmamış, şimdi bu program olmasaydı ortaya çıkardığı rezillikler, 11 yıl önce katledilen masumun intikamımı kim ne şekllde alabilecekti diye sorgulamadan sizinki de "YARGISIZ İNFAZ!" olmuyor mu yazar kardeş...i. bir programı durdurmak kolay, ama bu görevi/sorumluluğu taşıyanlara "hadi ne duruyorsun, neden bunlara bırakıyorsun bu rezaleti ortaya çıkarmak ve çözmek için?" diye sormazsan eğer...inşaallah bir gün sen ve yakınların da muhtaç olmazsınız bu programa.... yiğiti öldürün ama hakkını da verin toptancı medyatik linç ne insani, ne islami, ne de ahlakidir...vesselam
  • 5 Yıl Önce

Gani

Devlet adaleti saglamazsa halk kendi sağlar suç oranlarından belli olmuyormu
  • 5 Yıl Önce

Halim

Peki sayın yazar .yıllardır ne dini filmler ne dini diziler nede kendi örfümuzle ilgili tarihi diziler cekilmiyor.cüneyt arkının o yıllarda cevirdigi tarihi filmler tgrt nin cevirdigi güzel islam alimlerinin cevirdigi filmleri stv deki bazı diziler haric elle tutulur bir tane son 15 yılda hangi film cekilmistir. Trt nin eski kultur ve belgeseleri tgrt belgeselleri maceracı günü birlik belgeselleri haric hani nerde .muslumanların katılımıyla 90 lı yıllarda kurulan kanalın biri simdilerde bol bol aşk ve din dışı dizilerle toplumun ahlakını bozuyor hemde ne nasıl.tabi sosyete hocalarını vede kadın programlarında mahkeme kurarak tek taraflı beyanla 70 milyonun önünde hoca beyler canlı tv ve telefon baglantılarıyla olayın iç yüzünü bilmeden kadının savurdugu hezeyanlarla hocalar sov programında dinin temelini sarsıyorlar...bu toplum bosuna bozulmadı bazı canlı yayın hocalarının sosyeteye göre fetva dini hikaye gibi anlatma feminizm propagandası el altından dini cımbızla secerek peygamberi öyle kadınlara anlatıyorlarki sanki peygamber isi gücü bırakmıs eslerine yemek yapan salata yapan karılarının sökügünu dikmekle gecmiş eslerinin sözünden çıkmayan kılıbık gibi anlata anlata dini sulandırdılar..hatta bazıları o kadar ileri gittiki bu hocalar peygamber efendimiz hayatı 9 hanımının kısmıdan başka yaşamamıs gibi anlatıyorlar.tabi feminizme destek bulacaklar ya nasıl dolanacaklar onun hesabını yapıyorlar..
  • 5 Yıl Önce

Mehmet

Siyasiler sadece oy ve koltuk için kullanıyor tv kanallarını.Allah aşkına abdulkadir selvi psikolog mu da kanalda konuşuyor.Herseyi hafife alıyoruz. Trt deki yeni dizi şiddet saçmalığı.
  • 5 Yıl Önce

birisi

mesela müge anlıya çok güveniyorum ben değil her kesimden insan onu seviyor. işte halkın kanaati doğruyu işaretliyor. cumhurbaşkanı adayı olsa canı gönülden desteklerim. özü sözü doğru. yalan dolanla işi yok merhametli yardımsever.
  • 5 Yıl Önce

Oku mayın

Küfrü imana tercih edenlerin olduğu mekanda olan onlardandır. Bana hakaret ettiler orada olarak sen kime karşı geldin.Tevbe suresi 23.. Eyy iman edenler! Küfrü imana tercih ediyorlarsa, babalarınızı ve kardeşlerinizi dost edinmeyin. Sizden kim onları dost edinirse, işte onlar zâlimlerdir.” (Tevbe: 23)
  • 5 Yıl Önce

birisi

zaten kim iktidara gelse yargıya güvenmiyorum. halkın genel kanaati daha doğru oluyor.
  • 5 Yıl Önce

Okur

Geleceğimizden umudumu kestim,16 sene önceki hayalim bu değildi,hiç olmazsa eskiden muhalefette olunca rahat konuşuyorduk şimdi konuşamıyoruzda çünkü ikdidar bizden... .
  • 5 Yıl Önce

Oku mayın

Müşrikler necistir. Müşriklerle bir restoranta olan da necistir." Maide suresi .51. Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları dostlar edinmeyin. Onların bazısı, bazısının dostlarıdırlar. İçinizden kim onları dost edinirse şüphe yok ki, o da onlardandır. Muhakkak ki Allah o zalimleri hidayete, doğru yola iletmez." (Mâide Sûresi,
  • 5 Yıl Önce

Rıfat

Maalesef bütün bu rezilliklere göz yuman 16 yıllık Akp iktidarının ta kendisidir,
  • 5 Yıl Önce

azer

Son Saray ataması en güzel örnek.İsmi "Mariam"... İncil'de "Meryem" anlamında kullanılıyor. Üç kez evlenen Merve Kavakçı'nın ilk evliliğinden olan çocuğu… Kavakçı ailesinin tüm fertleri gibi devletin kritik noktalarında görev alıyor.Sosyal medyada paylaşım yaparken bağlı bulunduğu atmosferin değerlerini pek yansıtmıyor.Topuklu ayakkabıların havaya kaldırılarak ayakların çekildiği fotolar,Kuran-ı Kerim üzerine pasaportla, ilginç maskelerle…Daha bir sürü enteresan poz… İnsanların yaşamları, özel hayatları tarzları elbette özgürdür, elbette karışılmaz.Ancak bu fotoğrafları toplumla paylaşıp, sonrasında da ailenizin geri kalan fertleri gibi yüksek maaşlarla Saray'a, hem de "başdanışman" olarak atanıyorsanız vatandaşın sorgulama hakkı devreye girer.
  • 5 Yıl Önce

Ferhat

Malesef ülkemizde yargi ve hukuk sistemi gayri milli degerler ile insaa edilmis. Tanzimat döneminden baslayan ihanet projeleri cumhuriyetin kurulusunda devam etmis ve günümüz Türkiyesinde de AB yasalarina uyum paketi cercevesinde tam gaz devam etmekte. Tanzimat döneminde ilk gayri milli projeler siyonist güclerin osmanliya vermis olduklari yüksek faizli kredilerin karsiliginda hukuk ve egitim sistemlerimizde reformlar yaptirmislar. Tanzimat dönemindeki osmanli padisahlarida bugün oldugu gibi siyonistlerden aldiklari yüksek faizli krediler ile alt yapiya yatirim yapmislar. Tren yolu insasi gibi ve saire. Yani ihanet projesi sadece inkilap ve cumhuriyet dönemi ile kisitlamak yanlis olur. Siyonist ihanet projelerinin ilk taslari tanzimat döneminde devrisme osmanli padisahlari tarafindan siyonistler ile girdikleri isbirligi ile baslamistir. Tabi bu devrismeler bunu cumhuriyetin kurulusundan bugüne kadar devam ettirmistir. Dünyadaki Merkez bankalari cogu bu yüzdende siyonist güclerin kismen kintrilündedir. Bu da Rotschild ailesinin kontrolündedir. Bunlar cogu sapkin dernekleri ve ülkeleri yöneten siyasi iktidarlari maddi ve siyasi destekleyio ülkeleri kontrol altinda tutan siyonist güclerdir. Bizim ülkemizdeki hukuk sistemimizinde bu yüzde adalet ile yakindan uzaktan hic bir alakisi yoktur, zira aile hukukunu, ticaret hukuku ve ceza hukuku tamamen ateist ve masonik siyonist gücker tarafindan belirlenmektedir. Bu yüzdendir ki insanlarimiz ve dünya insanlari iyi yi ve kötüyü bunlarin belirlediginadalet kavrami kapsaminda birbirinden ayirmakta zorluk cekmekte, zira faiz helal, zina mesru, terör gibi deyimler siyonistlerin belirledigi adalet anlayisina göre özgürlük ve temel hak.
  • 5 Yıl Önce

Hasan

Bay yazar.acaba mevcut hukumetin aile genclik cocukları muzur nesriyattan koruma hukuk v.b konularda hic bir fikri zikri varmı acaba.tabanı ile celisen parti bir gün biter.aman bizde ne söylüyoz sanki duyacaklar.
  • 5 Yıl Önce

hüseyin

Marketlerde insanlar sürekli olarak reyonların önünde fiyat hesapları yapıyorlar. Artık havlu peçete ve tuvalet kağıdının iyisini almak lüks olarak görülüyor.Zamlanmayan ürün kalmadı. Vatandaşa sürekli olarak "tasarruf" önerisi yapılıyor. Yapılmasa bile bunu yapmaya mecbursunuz. Çünkü paranız yetmiyor, evinizi geçindiremiyorsunuz.Ekonomik anlamda darboğaz her geçen gün yayılırken, devletin en üst organlarında; bakanlıklar, Cumhurbaşkanlığı Sarayı gibi yerlerde buna ilişkin bir refleks görülmüyor.Dahası bu lüks ve şatafatlı yaşantı toplumdan saklanıyor.Kürsüde "fakirleşen" liderler, kürsüyü terk ettikleri an bambaşka bir hayata, zenginliğe geçiş yapıyorlar.İşte bunun sürdürülebilir bir yanı bulunmuyor.Geri kalmış demokrasilerin ürünü gibi Saray harcamalarının öne geçtiği, eşin dostun soy isme göre atandığı bir dönemi yaşıyoruz.Liyakat kısmına girmeye gerek yok
  • 5 Yıl Önce

hüseyin

Yargı mı, güldürmeyin milleti, Yargının artık emir almadan kalem oynatmadığını herkes biliyor, hiç güvenimiz kalmadı, Allah düşürmesin.
  • 5 Yıl Önce

Çünkü

Yasal yollardan adalet diye bir durum yok.
  • 5 Yıl Önce

durmuş

neyi tutsak elimizde kaliyor,ölmüşz ağlayanımız yok.En acısıda 16 yıllık muhafazakar iktidarda olması ,daha neyi beleyeceğiz anlamadım
  • 5 Yıl Önce

Şirin Aytaç

Müge Anlı ile Tatlı Sert tam beş yıldır aynı tarz yayın yapıyor...Bunu siyaset,bürokrasi ve kanalın sırtını dayadığı muhafazakar çevreler nasıl görmezler? Mümkün mü? Tabii ki görürler. Holding patronları, lükse boğulmuş hayatlar, görkemli evler, son model arabalar, yoksullar, mutasavvıflar, meczuplar,magandalar ve mistik fon müzikleri ve tuhaf dini ifadeler=Türkiye. Görürler, hepsini görürler ve lakin; İnsanı insandan ayırıyorlar Bu SİZden bu BİZden kayırıyorlar Dört kitap ne diyor anlamıyorlar (aldırmıyorlar) Kısaca durum bu.
  • 5 Yıl Önce

nadim hatipoğlu

TAM KİTABIN ORTASI DEDİKLERİ BU OLSA GEREK AĞZINIZA KALEMİNİZE SAĞLIK MÜSLÜMAN TÜRK UYANIK OLMALI VESSELAM.
  • 5 Yıl Önce

Şaşkın

Yazı için teşekkürler. Bir de sözünü ettiğiniz TV programlarından pek farkı kalmayan köşe yazılarını kaleme alsanız. Her bir köşe yazarı (her kesimden), sanki taraftarı coşturan "amigo" havasına girmiş; "karşı" tarafa olan "kine" bir nebze katkıda bulundu isem bugünün karıdır havasındakilerden söz ediyorum. Uzatarak kafa şişirmek istemem, ama sizin uygun bir dille bu konuyu anlatabileceğinizden eminim. İsterim ki bir gün de, toplumun Palu ailesine dönüşmesinde rolü olan bu anlamsız "kavga"yı yazarsınız.
  • 5 Yıl Önce

erhan

madem tv ve programlar. Peki tv de cumhurbaşkanına ve AKP ye oy verenlere onca ... tehdit edenleri niye sahiplendin ve savundun...
  • 5 Yıl Önce

ayşe gül

çok iyi yazmışınız bu pararel yargı konusun da. bir an önce bu ve akşam versiyonu o programların sonu gelmeli. şeytanın aklına gelmiyecek programlar her geçen gün dozunu türünü artırıyor..bence reklam verme işleri kaldırılmalı tüm kanallara ki o zaman herkes az ama nitelikli program yapılır.
  • 5 Yıl Önce

Mahmut

Faturalardaki TRT katkı payının nereye gittiğini de yazar mısınız sayın yazar? ..
  • 5 Yıl Önce

Sucuklu yumurta

Evet, psikolojik travma geçiren bir toplum var. Ve buna çanak tutan görsel medya. Kutsal aile değerlerini dinamitle yen bu programlar neden durdurulmuyor? Muhafazakar iktidarımız nerede? Biraz kültür, tarih,sanat,edebiyat içerikli programlar koymak çok mu zor? Hele TRT de!!!
  • 5 Yıl Önce

Vay ki vay

10 numara tespitler , yazdiklariniz suya yazılıyor sizde biliyorsunuz da, artık çok geç ,,, herkes suya sabuna dokunmadan yan gelip yatmaya bakıyor, bana necilik kamunun dna larına işlemiş, kimsenin umursayacagini saniyormusunuz yazdıklarınızı,,, saygılar
  • 5 Yıl Önce

Cevdet tokat

TRT de spor kanalı, müzik kanalı, çocuk kanalı var. KÜLTÜR-SANAT KANALI YOK.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23