• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bir tane itirafçı yok, olanı da içeri tıkmışız!

81 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmet

İtirafçıların çoğunun yaptığı şey cemaat olarak bildiği yere sohbete gidip gelmek, ak partili ortalama bir belediye başkanı bunun 100 katı büyük işler yapmıştır. Bu insanlar bütün eş dost arkadaşlarının hayat boyu can düşmanlığını kazanmak pahasına devlete bildiklerini anlattılar. Eğer suç da işlememişlerse, görevlerine döndürülmeleri lazım.
  • 5 Yıl Önce

İmam

15 temmuzdan sonraki ilk dalgada henüz yerini koruyan fetöcüler istemedikleri tüm kamu personelini içeri tıkıp işten attırdılar. İtirafçı da olmadılar. Fetöcü değil ki neyi bilip itiraf etsin. Öylece kaldı. Yerli ve milliler (millîler değil) de seyrediyor. Oh ne rahat!
  • 5 Yıl Önce

Dua

Hakareti küfrü marifet bilenlerden, küfredeni hakaret edeni muteber görenlerden, kalbini yarıp bakamadığı halde, niyetlerinden bihaber olmadığı insanları aç susuz bırakmakla tehdit edenlerden ( rızkı veren kendileriymiş gibi) mübarek cumanın hürmetine bu milleti koru Allahım.
  • 5 Yıl Önce

murat temur

soysuz it adam açıkça ben fetö'nün savcılığını yaptım onlar bana delil verdi hatta iddianameyi onlar yazdı ben imzaladım dedi sonra bu iti ortada bıraktılar. 15 temmuzda ve 17-25'de yokmuş dahli de ülkenin fetöye peşkeş çekilmesinde var.
  • 5 Yıl Önce

Emekli

Merve kavakçı hanfendinin babasının fetöyle ilgili yeni şafaktaki yazısını okudunuzmu
  • 5 Yıl Önce

Yaziyorum

Sayin,ali karahananoglu yaziyorsun ne guzel kimi , menmun kimini uzer gazeteciler icinde ozel .hainden supe sezer bu ulke seninle guzel.sen bizim nazlumun ,haklinin yaninda sozlerin vicdanin once Allah ve millet adina seni hep okuyacsgiz Akit,i koruyacagiz.
  • 5 Yıl Önce

halil

Sayın yorumcular çok uzun yazıyor, okumak zor ve konu dışına çıkılıyor.Herkes kendini gazete yazarı sanmasın.Pek çok ifade ve imlâ hatalı yazılar var...
  • 5 Yıl Önce

hasan

senden baslayalim o zaman, yada surekli aldatildik diyenlerden baslayalim
  • 5 Yıl Önce

Ali Aslan

Bırak bu hukuk ayaklarını, sizin gibiler zorbalığınızı hayata geçirmek için bütün hukuk kurallarını yerle yeksan edersiniz. Sizde zamanında az fetöcü değildiniz hani, çakallar
  • 5 Yıl Önce

erden can

Selamunaleykum ali bey butun yazilarinizi cok begenerek okuyorum allah razi olsun dunyada ahirette af ve afiyet versin amin
  • 5 Yıl Önce

Mehmet

Ali bey eegenekoncuların siyasi yazarlarla tv lerde boy göstermesi utanç verici.28 şubatta benim gibi ihl mezunlarının.yuzune bakarak hakaret eden,kızları okul kapılarında ağlatan,sadece ilahiyat okutan bir yapi ile boy göstermek sadece makamla izah edilir.Biz Erbakanla gurur duyduk ve milli olduk ama.simdi
  • 5 Yıl Önce

mehmet

ALİ BEY BUDA SİZE SON VE 3 YAZIM... Lütfen hükümet kredi kartı yada kredisini ödüyenlerde kolaylık göstersin önemli olan bankalar avukatların bogazına oturup yedi lokmanın 4 üçünü geri alan bu tefecişlerden kurtarsın vatandaşa kolaylık versin vakıflar ne güzel bir uygulama başlatı 100 binin altındaki kredi kartlarını ayrıca kredileri faizsi 36 aya geri ödemeyi kabül etti diğer bankalarda küçük faiz uygulasın vatandaşı rahatlatsın bankalarında biraz kulagını çeksin 1500 tl aylıgı olan vatandaşada 40 bin kredi vermesin sonrada vatandaşın tepesine tefecilerden daha kötü binmesinler şunu rahatlıkla söylerim inanın 10 bin borcun varsa 40 bin ödemeden kurtulamıyorsun bu kadar basit faiz düştü diyorsun ama yine yüzde 400 fazlasıyla avukatlar vatandaştan geri alıyor bunu unutmasanız sevinirim vatandaşı burdan çok kötü kuşatmışlar
  • 5 Yıl Önce

mehmet

ALİ BEY BU 2.........Yazım Faiz demiştim gecinemiyen insanlar fazie krediye koşuyor sakın insanları bundan dolayda yargılamyın eflasyon yüzde 25 ken sen altı aylık yüzde 10 artış yaparsan altı ay sonrada yüzde 5 zam yavarsan bir yılda vatandaş sahte olan eflasyon farkından yüzde 10 kazı yerse altı ay içinde eflasıyın her ay bir puan artarsa yüzde altıda ordan biner birde diger ay yüzde altı artıgını düşünün fark ne yaptı eflasyon yüzde 25 ti yüzde on beşini verdin arada 10 puan kaldı birsenenin sonundada 12 puan eklediğinde aslında hükümet hiçte emekliye calışana zam vermemiş oluyor.lütfen bu hükümete zenginlere hizmet eder oldu.gelelim faize gecinemiyemn insan kredi kartı krediye muracat ediyor ödemeden zorlanınca asıl iş ondan sonra başlıyor tefeci deriz ya inanın tefeciler bankadan birde o bankalardan o kredi kartlarını kredileri alan avukatlar cehenem zebanileri gibi vatandaşın bogazına sarılıyor 10 binlara borcun varsa inanın 35 bin ödesen kurtulamıyorsun birde her allahın günü vatandaşı arayıp anasından emdiği sütü burnundan getiriyorlar..
  • 5 Yıl Önce

HOMO SAPIENS..

Atatürkcülerle Fetöcüleri yan yana getirme !. Atatürkcüler Kuvayi Milliyedir, tarikatci VEYA CEMAATCI degil.. 
  • 5 Yıl Önce

mehmet

Hayırlı akşamlar ali bey inşallah bunu okursunda hükümetin kullagına üflersin..Bire kardeşim ben bankacıyım faizin haram oldugunuda biliyorum..şu anda 2 şey türk vatandaşının belini kırıyor pahalılık 2 cisi kredi kartları borcu bankadan alına krediler.Sakın almasınlar demeyin 1200 emekli maşı alan bir insan nasıl gecinir sakın demeyin bu yanlış lütfen araştırın piyasayı..emeklileri .Tek bir örnek döviz artmadan önce tuz otu denen bir madde var yemeklerde kullanılıyor dövizden önce fiyatı 5 tl dolardan sonra 12 tl çıktı dolar düştü şu anada onun fiyatı 12 tl yine bu birtanesi dolarla vijdaansız kişiler piyasayı tepeye çıkardı emekli 1200 dedim alsın 1500 tl en düşük ev kirası 1000 tl bundan sonra karı koca ne yapsın dogalgaz en ucuzu 250 tl suyu elektirik başını almış gittmiş su başını almış gittmiş lütfen bu konuları araştırın bunların üstünü lütfen örtmeyin olurm ..faizide 2 yazımda aktaracagım...
  • 5 Yıl Önce

osmanlı

görkem bey siz de şu pkk ve türevleri olan terör örgütlerine destek veren malum partilere bir tepki verin de terörle mücadeleye verdiğimiz paralardan kurtulalım. siz de bir chp belediyesine işbaşı yapmak için uğraşın. ekonomik yönden çok rahatlarsınız.
  • 5 Yıl Önce

HOMO TOKMAKUS

Feto ve ergenekon gibi kriminal yapilardan hicbir zaman itirafci cikmaz,cikarsa infaz ederler.Cunku bunlar emperyalist finansli ve gudumlu mafyadirlar.Yaptiklari sey ermeni ve yahudi kokenli Ataturkcu yurttaslarimizin surekli olarak Turkculugu kullanarak acik secik hile ve takkiye yaptiklari gibi bunlar da itirafcilik takkiyesiyle bir tasla iki kus vurmaktadirlar:1-Yasadan yararlanarak ceza almaktan kurtuluyorlar2- Ici bos itiraflarla ya davalarin icini bosaltiyorrlar ve/ veya iftira atarak masum insanlari iceriye attiriyorlar.Bu itirafcilik muessesesi hemen kalkmali ve bu orgutle sempati duzeyinde dahi olsa fikir ve eylem birligi icinde olanlarin koku kazinmalidir.Unutulmamalidir ki bu fetoculer ve Ataturkculer sadece Turkiye icin degil butun insanlik icin buyuk bir bas belasidirlar ve koklerinin bir an once kazinmasi gerekir.Yoksa sonra cok gec olur!
  • 5 Yıl Önce

Mehmet

Kokun temizlenmesi yillar alacak galiba. Allah baskana Recep Tayyip Erdogana uzun omurler versin. O giderse korkarim her sey bitip tekrar basa donecek.
  • 5 Yıl Önce

Bilal B.

Bu yaziniz bile AKP'nin sol laik kemalist darbecilere itaat ettigini ispatidir. Ergenekon gibi kendi ülkesine ve mehmetçige ihanet eden çetelerin iktidari nasil dize getirdigi açiktir. Hapse atilan generallerin 'çocuklarina kadar intikam alacağiz' gibi tehditlerinin karşisinda Allah'tan daha fazla korkmuş ve Türkiyenin yônetimini TEKRAR bu çetelere vermişlerdir. Şimdi tv'ler de boy gösterip iktidar gibi davrananlar aslinda emekli 3-5 kemalist generalin kulu kölesi olmuşlardir.
  • 5 Yıl Önce

görkem

muhterem Ali Abi.. Cok teessüf ederim.. Kac gündür sana adeta yalvariyorum.. "Ali abicim milletin en büyük derdi ekonomik, carsi-pazar derdi diyorum hic takmiyorsun.. Oysa bizim icin DOMATES BIBER PATLICAN SOGAN VE ISPANAK fiyatlari cok önemli.. Hic dikkate almiyorsun VE.. bizleri üzüyorsun..
  • 5 Yıl Önce

ozer kaya

Yüzüncü Yıl Üniversitesi gibi, dindar öğrencilerin çok yoğun bulunduğu bir üniversitede bile başörtü yasağını uygulamaya kalkan Yücel Aşkın’ın yolsuzluklarını ortaya çıkardığı için, bu savcı cezalandırılmak isteniyor.. diye yazmışsınız. Yücel Aşkın tüm suçlamalardan beraat etti. Ancak yıllarca hapiste kaldı. Birlikte tutuklanan Enver Arpalı hukuksuzluğa isyan edip intihar etti. Siz bunların müsebbibi olan adamı savunuyorsunuz. İnsan kuldan utanmazsa da Allah'tan korkar. ikinci konu kavakçı ailesi ile ilgili çok yalan yanlış haberler dolanıyor sosyal medyada. siz kavakçı ailesinden kim nerede görevli yazarsanız bizlerde doğru şekilde bilgilenmiş oluruz.
  • 5 Yıl Önce

Mehmet Ali

Fetö ile mücadelede zaman aşımı diye bir şey olamaz. Kim bugüne kadar ne yaptıysa hesabını verir. Öyle 15 temmuz'dan sonra ....Kendi işlerine geldiği gibi 17-25 aralık diyenleri de not edin. Baktılar güç Reis'e doğru kayıyor, 17-25 den sonra hepsi Reis'çi oldu bu soysuzların. Ama gün gelir hesabını sorar Türk milleti. Özellikle Medyada, eski fetöcü sonradan Reisçi olan tipler bellidir. Tek düşmanınız medenice yaşamaya çalışan insanlar sizin...
  • 5 Yıl Önce

KAZIM

SN.KARAHASANOGLU MERKEZ BANKASINDA NELER OLUYOR.MERKEZ BANKASINDA DAHA ÖNCE FETÖDEN IHRAC EDILENLER SESSIZ SEDASIZ GERI DÖNDERILIYORLAR BAKANLIK NEDEN BUNLARA BAKMIYOR.MERKEZ BANKASINDA HALEN KRIPTO LAR VAR.MALUM FETÖ PARA NERDEYSE ORAYA ÇÖREKLENIR.HAZINE ,MALIYE, BU TIP KURUMLAR DIKKATLE INCELENMELI.
  • 5 Yıl Önce

tuzcu

İtirafçılık için önce idam geri gelmeli idi....Şimdi nasıl oluyor peki? Galiba şöyle, 'Ben Fetöcü olduğumu söylesem; mesela dünyanın soğumasından başlasam bırakır mısınız?' Gelmiş geçmiş bütün abilerimi söylesem mesela?....diyorlardır muhtemelen....Kod ismini biliyorum da görsem belki tanırım da cart curt....Kimse kimin canını nasıl yaktığını anlatmıyor ki? Yok... Oh ne ala ne ala... Bir hikayemiz var anlatacağız yerseniz....Yemezler canım biz tokuz...
  • 5 Yıl Önce

ali usta

kimi kime şikayet ediyorsun ...
  • 5 Yıl Önce

İsmail İNAN

Ben 2014 yılında görevine son verilmiş ve davası beş yıldır devam eden emsal kararlar olmasına rağmen mağdur edilen bir kamu görevlisinin. Avukatim profesör o bile davada verilen kararlara şaşırıyor. Mevcut hakimlere adalet aramak samanlıkta iğne aramak gibi. Siyasi otorite bunları bilmiyor mu? Yıllarca desteklediğiniz parti niçin haksızlığa göz yumuyor. Adaletin olmadığı bir yerde kalkınma huzur düzen olmaz. Çözüm ancak ya genel af ya da yargılamanın iadesi ama bu hakimlere değişen bir şey olmaz. Sadece genel af mağdurların selameti için. Terör cinayet namus davalari ile hüküm giyenler hariç tutulmalıdır.
  • 5 Yıl Önce

ahmet 

.............
  • 5 Yıl Önce

Ahmet

bence de ak parti fetöyle mücadele etmez, bir sürü gariban işinden gücünden edildi. Yusuf ziya kavakçı, meşhur mervenin babası, akite yazdı, fetö başı son günlerini vatanında geçirsin töğbe etsin, dokunmayalım barışalım demeye getirdi, tabi akit birkaç saat sonra yazıyı kaldırdı.
  • 5 Yıl Önce

Millet

Ali bey artık bu ülkede devir değişti. Reisin ve menfaatçi siyasilerin etrafını saran kripto fetöcüler sayesinde fetöcü itlere fetöcü diyenler cezalandırılmaktadır
  • 5 Yıl Önce

Seydullah

Sayın Karahuasanoğlu; ( 15 Temmuzun kaldırım taşlarını döşeyenleri, bilfiil aktörlerini, fikir babalarını, iç ve dış destekçilerini bunlarla sonuna kadar mücadele edilsin) bir kenara koyarak size şunu sormak istiyorum: siz bu Feto soruşturmalarının adil olduğuna inanıyormusunuz? Bu gün Cumhurbaşkanının tabanı ibadet dediği binlerce masum ceza aldı ve tutuklu bu örgütün günah keçisi oldu. İşin ağa babalarına dokunulmadı bile. Siz youtube 'de bir gezinin bakalım Feto ıle ılgılı hangi siyasi ne söylemiş. Bunları çarşaf çarşaf ilan edin. Ak koyun kara koyun belli olsun. Ben bu Feto işinin çok sulandırıldığına inananlardanım. Çünkü çok pirim yapıyor. Hangi taşı kaldırsan altından çıkıyor. Bir zamanlar Atatürk'ün maskesi altına sığınıp dünyayı elli altıya verenler, bu gün Feto maskesiyle aynısını yapıyor. Örgütün başı ve kaçan yandaşları toplanıp getirilsin ve gerçekler ortaya çıksın. Artık düşün yakamızdan yeter...
  • 5 Yıl Önce

Ne Bekliyordun

... Bütün hainler hak ettiğini mutlaka yaşar.
  • 5 Yıl Önce

Yunus

Ak parti iktidara geldiğinde elinde yetişmiş insan yoktu, fetönün yetişmiş insanı vardı ama iktidar değildi, dediler bizler alnı secdeliyiz ittifak yaptılar ,davaların biri hakimi oldu diğeri savcısı. Artık mücadele edecek ortak düşmanları kalmayınca birbirleri ile iktidar mücadelesi başladı, fetö akpartiyle mücadele etti,ulusalcılarla mücadele etti, ama ak parti hakkıyla fetöyle mücadele edemedi
  • 5 Yıl Önce

Sira Kimde

Ulusalcıların oyununa geliyoruz..BASTAN BERI ULUSALCILARIN OYUNUNUN BIR PARCASIYIZ ALI ABI. AMA NE ZAMAN ANLAYACAGIZ BAKALIM. PERINCEK SEREFSIZI CEZAEVINDEN CIKARKEN NE DEDI: BÜTÜN CEMAAT VE TARIKATLARIN KÖKÜNÜ KAZIYACAGIZ ..
  • 5 Yıl Önce

Serkan

Bu melek savcı sırf provakasyonu önlemek için dönemin genelkurmay başkanına dava açacak cesareti buldu diyorsunuz yani. Arkasında fetö yoktu öyle mi. Biz de buna inandık.
  • 5 Yıl Önce

ali

çok basit ama bir o kadar etkili bir kaideyi hatırla.kötü örnek örnek olmaz.gençliğimizde ve bugünleri görünceye kadar bir müslümanın bu kaideyi böyle kolayca unutacağını düşünemezdik.işte bunlar ve buna benzer niceleri için tahribat 40 senede değil 400 sene düzelmez diye düşünüyoruz.
  • 5 Yıl Önce

[email protected]

Kahil İB de okuyan oğrencilerin 2500 evro olmazsa imdahana katılamayacaklarini ailelerine barayi veren kadilir bizler ne yabacağiz Allah Rizasi icin gündeme gedirin Amerikaya 40 öğrenci geziye gidiyör ama yirmi öğrenci icin bara isdiyorlar Selamlar
  • 5 Yıl Önce

devami...

....... ayak bulunamadi......
  • 5 Yıl Önce

kemal

ülken alçakça tehdit ediliyor ABD tarafında, daha iki gün öncesinde yunanistan kardak kayalığına hiç bir engellemeyle karşılaşmadan çelenk bırakıyor. kafanı kuma gömmüşsün, derdin Fetö, ne kullanışlı Fetö ve Başörtüsü sorununuz varmış. Burda fetö fetö diyorsun ya "kadrolaşmadan bahsediyorsun, bunlar da en hükümetin hiç mi ihmali yok eğer ihmali yoksa neden cumhurbaşkanı" Allahım ve milletim bizi affetsin dedi" Eğer ihmali, varsa neden ağzını açıp iki kelime edemiyorsun ,ankarayı pasel parsel fetöye peşkeş çekenlere, yazdıklarını samimi bulmuyorum.
  • 5 Yıl Önce

Abdulmuttalib el-Arabi bin Rükneddin..

kimse numara yapmasin.. bir zamanlar hepsi ayni yagmurda islaniyor, ayni tastan su iciyordu.. Saginiza - solunuza bakin bunlar hala yanyana!. evet askeri ayak bulundu ama nedense siyasi
  • 5 Yıl Önce

Rıfat

Ali Bey hükümetin fetö ile mücadelesi hiç de inandırıcı değil, siyasi büyükbaşlar nerede, onlara neden dokunulmuyor, hükümetin gücü askere memura mı yetiyor, bu soruların cevabını bulabildiğimiz zaman gerçekçi olarak mücadeleden bahsedebiliriz...
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Meryem Sûresi / 71.Ayet 71. Sizden (Sırât’ı geçebilmek için) cehenneme gitmeyecek (uğramayacak) kimse yoktur.3 Bu olayı; “Deniz köprüsünden geçmek için denize gitmeyecek kimse yoktur.” şeklinde bir misalle açıklayabiliriz. Yoksa, “Herkes cehenneme gidecektir.” diyemeyiz. Buradaki ifade; “Herkes cehenneme uğrayacak, ancak yeri orası olanlar köprüyü geçemeyeceklerdir.” Resûlullah’a bu âyetin açıklaması sorulduğunda bir sonraki 72. âyeti okumuştur. (Bu,) Rabbinin (yapmayı) üzerine aldığı kesinleşmiş bir hükümdür. Meryem suresi.71 - İçinizden hiçbiri istisna edilmemek üzere mutlaka herkes cehenneme varacaktır. Bu, Rabbinin katında kesinleşmiş bir hükümdür.
  • 5 Yıl Önce

Şaşkın

... Sizin savcı gözden kaçmış galiba ... Kavakçı gillere hiç girmiyorum, akıl danışacağı "yetenekleri" seçmek sayın Erdoğan'ın en doğal hakkı. Yeni danışmanın sosyal medyadaki paylaşımlarından, vatan millet aşkına etkilenmemek ne mümkün!..
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Yiyin ağalar yiyin beyler patlayınca ya catlayincaya kadar yiyin. Burada hesap vermeyenler bunun bir hesabı var benim inancım da. Meryem suresi 71_ İçinizden hiçbiri istisna edilmemek üzere mutlaka herkes cehenneme varacaktır. Bu, Rabbinin katında kesinleşmiş bir hükümdür. * Her kişi cehennemi görecek. Kimi ebedi cenhemde kalacak kişi yerini buradan ayarlıyor.
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Bal tutan parmağını yalar...
  • 5 Yıl Önce

hedeyipgeçme

Hocam ...Bu millet Ak partiye bunlar için oy vermedi...
  • 5 Yıl Önce

salih

28 şubat bin yıl sürecek dediler, galiba haklılar.. Ergenekon her yerde ve ümmet uyuyor..
  • 5 Yıl Önce

şener

fetö dediğiniz sizin ABD de ziyaret ettğiniz abinizmi oluyor
  • 5 Yıl Önce

Kenann

Saçmalamıssin, Ulusalcılar operasyon yapıyor diyorsun, Fetö,den para desteği aldı dediğin, F. Sarıkaya,yıl anlıyorsun.. sen yazını kendin birkez daha oku...
  • 5 Yıl Önce

Ercan

.. bir itirafçı bulun, olayı çözersiniz,
  • 5 Yıl Önce

DR SAMİ

SAYIN KARAHASANOĞLU DİLİNİN ALTINDAKİ BAKLAYI BİR ÇIKARSA YA. DEMEK YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİNDEKİ BAŞÖRTÜSÜ DÜŞMANLARININ YOLSUZLUKLARINI YAKALAMIŞ.... KENDİ DE AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR. DAHASI YAŞAR BÜYÜKANIT'A DA DARBECİ OLDUĞU İÇİN İDDİANAME HAZIRLAMIŞTI. 
  • 5 Yıl Önce

Şeref Kazan

Bu fetö cü itler O.. PU LAR o kadar aşağılaştılarki lut kavmi dirilse bunlardan haya eder.
  • 5 Yıl Önce

Ahmet Koçak

fetö mücadelesinde maalesef hedefleri istediğimiz gibi,örgütü çökertecek şekilde kullanamadık.bakın adaylarımızın içindeki siyasetçilere,fetöcülerle ne pozları var.o fotoğraflar için eski diyebiliriz ama insanlar 2000 li yıllarda ve 2013 öncesinde tamamen ALLAH rızası için beraber oldukları kişiler yüzünden ihraç edilip mağdur edilmiyormu?ediliyor.siyasetçilerin bir kaçına göstermelik davalarla ve en masum olan,hiç bir kritere bulaşmayanları ihraçla bu pislik temizlenmeyecek.tam tersi mazlumların,mağdurların ve ailelerinin(burda kastettiğim tamamen hiç bir suç unsuru olmayanlardır)ahı ,bazı sıkıntılarla kendini göstermeye başladı.bir an evvel temizlenmeli mantığıyla suçlu,suçsuz gereği gibi incelenmedi.bunları başına gelmeyen anlamaz.ben yaşayan bir mağdur olarak yazıyorum.inşaallah ALLAH c.c ,siyasetçilerimize vicdan ,merhamet ve adalet duygusu nasip ederde,hükümetine bağlı insanların acılarını dindirirler.ALLAH c.c "sizin bir topluma olan öfkeniz sizi adaletsizliğe sevketmesin"buyuruyor.maalesef bu ayet,siyasetçilerimiz hissi duygularının arkasına düşmüş durumda.bizler idam gelsin darbeciler asılsın diye destek veriyoruz.suçsuzlar yaşayan ölüye çevrilsin diye değil.
  • 5 Yıl Önce

Ali

Merve kavakçının eniştesi liyakat sahibi olabilir , peki berat bakan liyakatına mı ? Sahipti? ..
  • 5 Yıl Önce

Kocasolak

Hocam itiraf edenin karşısındaki savcı ve hakim BELİRLİYOR neyi nasıl itiraf etMİŞ gibi yamasını. Adalet bakanımız da çıkıp bakanlığımız bünyesi fetöyü temizledik DİYEBİLİYOR. Bu bakanlığa SAĞLAM adam lazım, Bekir Bozdağ’ın aynısı bu Gül. SAĞLAM adam hücrelerine DNA larına girecek ADAM lazım. Adaleti kurtaramaz isek toptan battık demektir.
  • 5 Yıl Önce

GolgeAdam

Mevcut siyasi iktidar ile Feto mucadelesi hayaldir,iktidar degistigi zaman gercek feto mucadelesi olacak.
  • 5 Yıl Önce

Muhterem

Bence en üst düzey Fetöçü ler korunuyor ! Ya bakan ya milletvekili dokunulamaz ! Bir geriye dönüp baktığımız zaman görürz ! Kimler Fetullah ile poz vermişler ? Siyasetçi ye çıt yok ! Vurun çavuşa vurun onbaşıya !
  • 5 Yıl Önce

Ali

Fetö putun sağ eliyse, Ergenekon putun sol elidir. Putun sağ elini veya sol elini sıkma tercihinden vazgeçip, her iki kolunu da kırmak gerekir.
  • 5 Yıl Önce

ihsan

fetö cülerden itirafcı olanlar oldu hatta serbestler değilmi
  • 5 Yıl Önce

Özkan

Ablalardan tanıdıklarım var,onlar gerçekten masum.Akp'li yıllarımda bu insanlarla birlikte çalıştık.Şahsen hoşa gitmeyen,beni rahatsız eden bunların tek derdi para toplanması..Ablaların dini sohbetleri para toplamak,Zaman gazetesine üye yapmak vb...Ama temiz inançlı insanlar! Bu insanlardan vatan haini bulamazsınız.Akp çok suçlu bu oluşumun değirmenine kendi menfaatları için su taşıdı ve iktidarını perçinledi.Güçlenince tekmeyi bastı. Daha baştan tavır koysaydı ,bugün bu insanlar mağdur olmazdı!!! Yine aynı şeyler diğer tarikatlarla yapılıyor!!! Akp sayesinde Atatürk ün gerçekten öngürülü,büyük bir lider olduģunu anladım.Erdogan lider filan değil.Kullanılmaya müsait,sadece y hatip, racon kesen mahalle ağzı ile konuşan,hırslı kültürsüz,karısı,damadı ve başka güćlerin görünen maşası...Ülke onun eli ile uçuruma gidiyor ve bu yüzden kendisini tehlikeli görüyorum. Her şeyi sattı satmaya devam. Kısacası Erdogan BALON bir iğne ile söner.Son kullanma tarihine kadar kullanılmaya devam edip,tarihin çöplüğünde yerini kötü bir şekilde alacak bir fanı!!!Keşke tersi olsaydı!!!
  • 5 Yıl Önce

Kamil Kaya

... 2010 yılında bu fetoculerin Adalet bakanlığını işgal etmesine yol açan anayasa değişikliğini kim yaptı? Bu seçilecek adamlar için at pazarlığını hangi parti yaptı? ... Hani etrafa baktığınizda gördüğünüz uyuşturucu, alkol, fuhuş, ahlak yapısının yıkılması, aile yapısının yıkılması bunların 1 numarali sorumlusu da ülkeyi 17 yıldır yönetenler...
  • 5 Yıl Önce

Cüneyt Beyaz

Sayın yazar siz hala fetönün hazırladığı iddianemeleri gerçekmiş gibi anlatıyorsunuz.Rektör de aklandı haberiniz yok galiba
  • 5 Yıl Önce

ORHAN İNAN

FETÖ HALA ÇOK CİDDİ BİR POTANSİYEL İLE TOPLUMU KARIŞTIRMA,İKTİDARI ALAŞAĞI ETME ÇABALARINA SON HIZLA DEVAM EDİYOR.YA AKILLAR BAŞA YA KUZGUN LEŞE.KARŞI TEDBİRLER ALMANIN ZAMANI GELDİ DE GEÇİYOR BİLE..ULUSALCILARIN CİDDİ GÜÇ KAZANDIĞI BU EVREDE ,FETÖ İLE YOLLARI ÇOK RAHAT KESİŞİR VE BİRLİKTE SALDIRMAKTAN DA ÇEKİNMEZLER .ÇÜNKÜ İHANETİN VE HAİNİN ADI OLMAZ.AMAÇLAR VE HEDEFTE MUTABIK OLMALARI BU BİRLİKTELİĞİ SAĞLAR.NİHAYET FETÖ İLE PKK NIN,DHKPC NİN VE NİCE İHANET ŞEBEKELERİNİN ORTAK EYLEMLERİNE BU MİLLET YAKIN ZAMAN DA ŞAHİT OLDU.AMAN DİKKAT..
  • 5 Yıl Önce

Necmettin

Hocam siz ve eşrafınız konuşsanız yeter diye düşünüyorum...
  • 5 Yıl Önce

Zekeriya GÖKÇE

bu fetö keçi gibi inatçı. kuyruğu da dik tutuyor. Bilmiyorlar mı ki kaçanlar çoktan yeni efendilerinin rengine büründü. dinleri söyledikleri gibi oldu. onlar her şeylerini yitirdi. en önemlisi de efendileri artık önlerine kemik atmıyor. bu yaptıkları kahpelikler ile yaşayacaklar. yaşarken tonlarca yalan yalan yalan. gölgelerde titrek korkak... unutmayalım hala tehdit. öd desen efendinizin ödü kopuyor.
  • 5 Yıl Önce

Adem Evliya

Cevabını bulmamız gereken temel soru şudur: İlahi hikmet açısından "amerikla" ne anlam ifade ediyor?
  • 5 Yıl Önce

trafik

şu 30 sene FETÖ'ye sadakatle bağlı olan HÜSEYİN GÜLERCE bunu yazsana sayın yazar
  • 5 Yıl Önce

adem şen

Erbakan hocamızın ayağını kaydıran ismin Kavakcı, kavakcıyı kolundan tutarak meclise sokan Nazlı Ilıcak olunca .Reis için kaygılanmamak elde değil.
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Hadisi şerif" müslüman yalan söylemez " bu hadise göre müslümanlar nerede
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Çok uluslu şirketler dünyayı parmağında oynatır ,başkan seçer başbakan düşürür ihtilal yapar yaptırır. BİZ ŞİRKET BİLE OLAMAYIZ ŞİRKET KURARİX İÇİNİ NASİL BOŞALTMAYI HESAPLARİZ
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Dünya herşeyin akıllısını üretir. Bizde kullanana akıllı olması tavsiye edilir.
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

El oğlu transformers,metriks , terminatör, yapar. Tarkan, karamurat ,Bizde kurtlar vadisi , . Sonra biz neden geri kaldık.
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

... Bırakın dedeniz mezarında rahat yatsın yeni birşey yapın birileri sizinle övünsün.
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Gelecek için başarısı olmayanlar geçmişiyle övünür.
  • 5 Yıl Önce

gfddas

feto ile gerçekten mücadele edildiğine inanıyormusunuz. fetonun asıl gövdesi siyaset ve bürokraside değil miydi. atamalar icraatları yapanlar bunlar değilmiydi. 15 temmuzdada samanlıklarda gizlenip sabah olsun feto zaferini kutlayalım ortaya çıkalım diyenler bunlar değil miydi. ama ne acı ki sanki siyaset tertemiz miş mi gibi bir kişinin kılına bile dokunulmadı. ama hiç bir şeyden ahberi olmayan çocuğunu okutmak işe girmek için birilerine yaslanmak zorunda bırakılanların başlarına gelmeyen kalmadı. peki memlektte 10 nun üzerinde darbe yapıldı. bunun birini feto yaptı ki tek başına değildi. diğerlerini kemalistler yaptı, fırsatını bulsalar yine hemen yaparlar. hala pusuda fırsat ve emir bekliyorlar. neden devlet içinde asker içinde bunlarla mücadele yok. tam tersi meydan bunlara kaldı. hani siz darbeye karşıdınız. ipin ucu kimin elinde olduğı belli değil söylemlerle uygulamalar farklı allah memleketimizi korusun. başkan adaylarına bakıyoruz hiç alakası olmayanlar liste başı.
  • 5 Yıl Önce

Konya

Bu örgüt herkesi dinliyor denildiğinde ozaman sizde örgüte destek olup yalan bunlar demiştiniz teröristleri dinliyor vatandaşı dinleme söz konusu değil demiştiniz yazılarınıza bakın söylemlerinize bakın şimdi dinlemişler diyorsunuz dinlenmeyen mi kaldı hatta başka partileri dinleyip onların stratejileri ve mahrem bilgileri AK Partililere verilirken sesiniz çıkmamıştı ama şimdi yamyam örgüte yeni düşman oldunuz ya ozaman kul hakkı değildi şimdi kul hakkı oldu tövbe ya bütün örgütler tarikatlar cemaatler devlet denetimine açılmalı hatta kapatılmalı hepsi siyonist yuvası tüm tarikatlar birbirine suç atıyor onları CIA Mossad ajanları etrafı dolu diye ama kendileri AK Pak maşallah nerde kalabalık varsa orada mutlaka ajanlar vardır bu her yerde aynıdır ve bu yapıların hepsi dış kaynaklı müslümanlık adı altında milleti dönüştürmek hiçbiri vergi vermeyen denetlenmeyen vakıf adı altında vergiden harçtan muaf para babaları şeyh şıh gavs bunlar hikaye hepsi kendini mehdi ilan eden yalancı dolandırıcı üçkağıtçı yapılar hepsi kapansın devlet dini kendisi anlatsın kendi kontrolü altında denetlesin öğretsin bu ne ya bizde okul mu yok cami mi yok hoca mı yok bu yalancı Fetoş gibi totoşlar din anlatacak kendileri ilokul bile okumamış ne olduğu belli olmayan nazım kıbrısi gibi ingiliz ajanı mossad çalışanı kapansın hepsi tarikat nedir ya allaha giden yol muş arapça anlamı allaha yol mu lazım gitmek için kuran var sünnet var elimizde imamlar var devlet kapatsın hepsini imza toplayın ozaman destek verelim
  • 5 Yıl Önce

Beni Kim Araştırdı

Vatanını milletini işini severek namusuyla çalışırken alçak darbeyle birlikte bir gecede ihraç oldum. Darbecimiyim bir dahlim var mı teroristmiyim değilmiyim fetocumuyum değilmiyim beni KİM ARAŞTIRDI.... Onun bunun ağzıyla yasal bankadan vb hooop güm. Allah var hesap günü var. Telefon dinlemelerinde savcı hakim niye arastirmadi diyorsunuz. Birde benim konumu yazsanız. Önce atalım sonra birşeyler çıkar buluruz nasılsa mantığı hocam. Sonra çoluk çocuk linç sürün babam sürün. Allah diyorum.
  • 5 Yıl Önce

Ada

adama yardım etmişler edeni fetöcü yapmış, bence bu hayatta düşene tekme vuracan
  • 5 Yıl Önce

Şenoling

Sarıkaya’yı savunmanız inanılır gibi değil. O zaman herhangi bir terör örgütüne üye olan ya da yardım eden herkes itirafçı olsun tahliye edilsin serbestçe gezsin. Beni kandırdılar desin sıyrılsın. Sizce adil mi bu? Biz şimdi bile fetöyle içlı dışlı olmuş adamları devletin önemli pozisyonlarına atıyoruz. Keşke bunları da yazabilseydin, ama 2010’da yargıtaya atanan 3 bacanakla sınırlandırmışsın. Bu arada bu ülkenin aklı başında insanları o zaman da bu duruma itiraz etmişti, ama siz onları istemezükçü olarak nitelendirdiğiniz için sesleri pek duyulmuyor.
  • 5 Yıl Önce

Kunta Kürde

Aslında ABD Muhteremi vermek istiyor ama bizimkiler buna karşı ! Fetullah bir gelse işler çözülür ! Çıta bir kademe yükseler ! Bu güne kadar bir siyasetçi bir bakan bir vekil sorgulandı mi ? Oysa boy boy fotolar görüntü ve ses kaydı varken ?
  • 5 Yıl Önce

Ahmet Necip Boynueğri

Ferhat Sarıkaya'nın hatası, dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Yaşar Büyükanıt'ı Şemdinli iddianamesine FETÖ'nün empozesiyle dahil etmiş olduğunu itiraf etmesi; https://www.sabah.com.tr/gundem/2016/08/02/ferhat-sarikayadan-bomba-feto-itiraflari Halbuki Büyükanıt Genelkurmay Başkanı olduğunda SSM uzmanı olarak kendisi (2nci Başkanlığı dönemi) hakkında kendisine Suç Duyurusu yaptığımda tamamen resmi belgelere dayandığım için görevde kaldığı sürece bana birşey yap(tır)amadı...
  • 5 Yıl Önce

Mahmut Oz

Bugune kadar sozde itirafci olmus fetoculerin dise dokunur 1 onemli bilgi verdiklerini ben duymadim,bilmiyorum ama gercektende Ferhat Sarikaya'nin anlattiklari bilinen seyler olsada samimi itiraflara benziyor zaten oyle olmasa sizinde yazdiginiz gibi saliverirlerdi,icerde tuttuklarina gore birileri tarafindan cezalandiriliyor demekki.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23