• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ayasofya’ya öyle, Mor Efrem’e böyle... Reva mı bu?

20 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

cansu kara

Cafer sarıgül tesekkürler.Sayın Bolbol Cafer sarıgüle yanıt başlıklı bir yazı yazsanıza
  • 5 Yıl Önce

Akil

Sayın Cafer Sarıgül sizi tebrik ediyorum lakin çabanız boşa. Bu kişiler böyle şeyler yapamaz ysparlarsa Nurettin beyin, ayrılan hanım yazarın, “artık kurani adayalara oy vereceğim” diyen Alirıza hocanın durumuna düşeceklerini bilirler. Alirıza hocaya zarar veremezler ama oğlunu sildiler. Ahmet Misbah bey kötü bir belediye başkanımıydı? Hayır. Zaten Sarıyer’e geliyordu, demeçten sonra değişti. Kurani adaylara oy vermek ne zamandan beri yanlış oldu? Bizim adaylar Kurani değil mi diyorlar yani Hocanın bu sözü Akit’te niye yoktu? Akit te korkuyorsa TUZ KOKMUŞ DEMEKTİR. .
  • 5 Yıl Önce

ali

pek sayın bolbol bir partiyi ve bir kanalı kepazelik yapmakla suçluyorsunuz.ama bu tutumunuzun hastalıklı olduğunun farkında değilsiniz,üstelik adil olma ve tarafsızlık ilkenizi de yok etmiş durumdasınız.hdp kim ne derse desin legal bir partidir.aksini söylüyorsanız bu ithamları öncelikle bugünün iktidarına ve harekete geçmeyen devlet makenizmasına yöneltmelisiniz.önce bunu yapabilmek için tüm cesaretinizi bir toplayın.adından da haburda,dolmabahçede,osloda ve diğer kapalı kapılar ardında olanlar için neden bu tür suçlamalarda bulunmadığınızı,yazmadığınızı sorgulayın.
  • 5 Yıl Önce

Garip

Allah aşkına itiraf edin şu kilise işi Atatürk’ün ya da İsmet paşanın zamanında olsaydı bin defa tepe tepe kıllanmaz mıydınız? Şimdi bu yorumu yayınlamazsınız çünkü dürüst değilsiniz.
  • 5 Yıl Önce

ismime luzum yok

devletin dini olmaz vatandasin dini olur devlet vatandasin ibadet yeri ihtiyacini gidermekle mukelleftir bu musluman hristiyan yahudi mabedi olabilir onlarda vergilerini veren devletin vatandaslari ayasofya yapildiginda muslumanlik yeryuzune inmemisti birde avrupa ulkelerine yapilan camilere bakin inanc özgurlugu olunca kimse sesini cikarmiyor osmanli zamaninda yapilan camileri kiliseye cevirseler bizim hosumuza gidermi
  • 5 Yıl Önce

Cafer Sarıgül

Sayın Bolbol yapılan bir icraatı eleştiriyorsunuz ama icraatı yapan AKP 'ye karşı, hükümet'e karşı, Erdoğan'a karşı en ufak bir eleştiri yok. Eleştiri yaparken Ak Parti'nin, Erdoğan'ın adını dahi anmıyorsunuz. Haksız yere bir cinayet işlense siz cinayeti işleyen katilleri bırakıp sadece cinayetin kötü bir şey olduğunumu yazarsınız? Yoksa katil yada katilleride eleştirirmisiniz? Neden? Niçin? Niye? İcraatın başındaki kişileri eleştirmiyorsunuz? Yoksa Nurettin Veren'in akıbetine uğramaktanmı korkuyorsunuz? Şayet gerçek isminizi doğru tahmin ediyorsam böyle bir şeyin mümkün olmadığını ikimizde biliyoruz demektir. Konu Ayasofya ve kiliseler olduğu halde AKP'nin ve Erdoğanın ismi hiç geçmediği halde sırf iyi saatte olsunların hışmına uğramamak için bundan korktuğunuz ve çekindiğiniz için hiç alakası olmadığı halde sırf denge siyaseti gütmeniz adına Saadet partisini eleştiriyorsunuz. Şayet ben bir olgudan bahsediyorum, yapılan bir yanlışı eleştiriyorum derseniz bende size derimki atv 'de inanan insanları rencide eden, üzen yüzlerce olumsuz örnek var siz bunlardan herhangi birini eleştirirken bu kepazelik Ak Parti'nin kanalı atv' de sergileniyor diyormusunuz? Yada TRT, star veya diğer kanallar için? Sayın Bolbol neden? Niçin? Niye? Böyle yapıyorsunuz? Objektif gazetecilik, yazarlık bu kadarmı zor? Mesela yeni akit olarak Mehmet Bekaroğlunu (ben hiç sevmedim) eleştirirken sırf mili görüşü eleştirmek adına eski milli görüşcü Bekaroğlu diyorsunuz ama Dengir Mir Mehmet Fırat 'ı eleştirirken AKP nin eski genel başkan yardımcısı demiyorsunuz. Hz. Ademin babası var diyen, bunun için abuk, subuk örnekler veren, mezhep imamlarımıza ftira atan Mustafa İslamoğlunu eleştirirken eski akit yazarı Mustafa İslamoğlu diye başlık atsak sizce doğru olurmu? Vakit Gazetesi yeni çıktığında sitemize gelen arkadaşla gazetenin abone çalışmalarını gönüllü olarak yapan, abone olmaları için tanıdık esnafları dolaşan biri olarak soruyorum nasıl bu kadar savrulabildiniz? 28 şubat'ta dik duruşunuzu bilen biri olarak soruyorum neden? Niye,? Niçin? Deydimi hiç? 17 senenin sonunda geldiğimiz noktaya bi bakarmısınız fuhuş, uyuşturucu, adaletsizlik, hukuksuzluk hayat pahalılığı ailenin parçalanması bütün bunlar sizi rahatsız etmiyormu? Şayet rahatsız ediyorsa neden müsebbib'lerini sorgulamıyorsunuz, açıkça eleştirmiyorsunuz? Korkuyormusunuz? Ne olur korkmadığınıza bir vatandaş olarak beni ikna edin.
  • 5 Yıl Önce

Vicdan

Güvensizlik, toplumda ahlâksızlığın baskın hale geldiğini de gösterir.Toplum birbirine güvenen; müşterek ahlâk normlarına, müşterek değerlere sahip insanlar demektir.Kanun hâkimiyeti kavramı kadar kanuna itaat fikri ve hepimiz için aynı kanunların geçerli olduğu fikri de böyle bir müşterek söylem ve müşterek değerdir.O zaman anayasa, kanunda olan bir hükme uymamak veya uymayana destek ahlaksızlıktır.
  • 5 Yıl Önce

hikmet

Hdp den sonra himmet ip ye. Gerek 15 vekil transferi gerekse belediyelerde son durumlar. Alman vakıflarıda abd düşünce kuruluşlarıda çok iyi biliyorki yeni kurulan bir parti ideoloji paryisi degilse iki seçim sonra seçmenlerine iş ve ihale önceligi verecek durumda olmazsa mefta olur. Böyle olmaması için siyasi himmete ihtiyaç var yerli ve milli ikdidardan kurtulmak için
  • 5 Yıl Önce

hamza

Temel bey konuşmaya başladımı tv5 ve tv42 hemen birkaç yerel ile halktv tele1tv artıtv cemtv kanalb hemen duyarlı davranıyor canlı yayına geçiyor. Keza meral hanım konuşmaya başladıgında türkiyemtv tv52 kozatv tvden ile yine halktv krttv tele1tv artıtv cemtv son derece duyarlılıkla hemen canlı yayına geçiyorlar. Flaştv nin salı günü sabah ilk defa bir siyasetçinin parti grup konuşmasına canlı bağlantı yaptıgını gördük
  • 5 Yıl Önce

tekin

24 saat türkçe yayın yapan sat7türk ve kanalhayat tv gibi huşu ile misyonelik yapan kanalları izleyeniniz yokmu hiç
  • 5 Yıl Önce

bekir

Seçim öncesi sp nin bu kanalında ikdidara yapılan ithamlara ismail saymaz bile yok artık diye itiraz ettiyse başka söze ne hacet
  • 5 Yıl Önce

Mehmet

Şu bir gerçek ki Ayasofya'yı tekrar Cami olarak göremeyecğiz...! Artık hiç ümidim kalmadı... İktidara gelen şağ liderler muhalefette iken Ayasofya derler , iktidar olunca hemen susarlar. Süryaniler için ihtiyaçsa kilise yapılabilir. Bu bizim kültürümüzde vardır.
  • 5 Yıl Önce

Mehmet

Şu bir gerçek ki Ayasofya'yı tekrar Cami olarak göremeyecğiz...! Artık hiç ümidim kalmadı... İktidara gelen şağ liderler muhalefette iken Ayasofya derler , iktidar olunca hemen susarlar. Süryaniler için ihtiyaçsa kilise yapılabilir. Bu bizim kültürümüzde vardır.
  • 5 Yıl Önce

Mehmet

Şu bir gerçek ki Ayasofya'yı tekrar Cami olarak göremeyecğiz...! Artık hiç ümidim kalmadı... İktidara gelen şağ liderler muhalefette iken Ayasofya derler , iktidar olunca hemen susarlar. Süryaniler için ihtiyaçsa kilise yapılabilir. Bu bizim kültürümüzde vardır.
  • 5 Yıl Önce

Şakire

Sayın yazar AYASOFYA konulu yazınıza aynen katılıyorum,devletin başındaki şahıslarada feraset diliyorum.Biz oylarımızı hiristiyanların kiliselerini restore edilsin yeni kilise yapılmasına izin verilsin diye vermedik.Âyet-i Kerim-ede buyruluyorki"Hiristiyanlar ve Yahudiler asla size dost olmazlar taki siz Onların dinine dönmedikce."Selâm ve dualarımla.
  • 5 Yıl Önce

kamil yondas

siz de farkındasınız ama reisçilik gözünüzü boyadığı için konduramıyorsunuz. Cumhurbaşkanlığı külliyesinin ilk resmi ziyaretçisi papa idi. bu herseyini açıklıyor.
  • 5 Yıl Önce

Gerçekten

Mart ayına az kaldı...
  • 5 Yıl Önce

hüseyin

Hristiyan açılımı son hız gidiyor, Müslümanız diye diye, Rahibi de teslim ettik.
  • 5 Yıl Önce

Deli Kadir

Akp iktidar dönemi olan şeyler ! Bu iktidar döneminde kaç ülke Ermeni soykırım meclisinden geçirdi ? Bu hükümetin Ali Cengiz oyunu ! Ve Van Akdamar adasında Kilise açılışı ile taçlandırdı ! Bu oyunlar çok karışık görünse de ayan beyan ortada ! Akp!
  • 5 Yıl Önce

Heyhaaat!

Saadet Partisinin sadece TV5' i değil; başındakilerle birlikte kendisi de kepazedir!
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23