• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başörtüsü testinden ilk kez çaktık!..

42 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ÇINAR

Dini okadar masallastırıyorsunuz ki bu dini Bir Kitabı var Adı da Kuranıkerim ilk emri OKU. Yakında bir varmış bir yokmuş diyerek başlarsanız şaşırmam.
  • 5 Yıl Önce

Ali rıza

Hz Hatice hiristiyandı abiside papazdı , adıda kahin buhayri idi tarihi iyi okuyun insanları yanıltmayı , tekrar diyorum kuran’ds saç yani insan saçı zikr edilmez . Bu kesimin yorumu kura emri değil.
  • 5 Yıl Önce

Pınar pembe

Baş örtüsünü bir örtünme deyil de bir aksesuar olarak kullanan bir kesim var ! Başını çeken hanımefendi bir taktığı örtüyü bir daha takmıyor ! Yani mutlaka her gün yeni bir örtü ! Özel olarak böyle yapıyor ki ( reklam ) erkek kardeşinin tekstil firmasının reklamı ! Bu aile köklü bir aile ve yahudi kökenli ! Siirt li veya Arap olarak bize yutturmaya çalışıyorlar ama Osmanlı arşivleri böyle söylemiyor ! Halep göçmeni yahudi bir aile ! Siirt te geliyorlar oradan da İstanbul a ! Yahudiler eniştelerine üstün cesaret madalyası takmıştır !
  • 5 Yıl Önce

nostalji

sorun başörtüsü değil AKp nin ve SİYASİ ; İSLAMIN (gercek değil sahte ve rantı İslamın) sembolü olmuş olan Türbandır. Türban Hristiyan rahibeler ve Yahudi hahamlarının baş örtüsüdür. İslamda yeri yoktur. İnsanları din ile kandırıp peçe ve kara çarşaf altına sokmak isteyenler eninde sonunda yenilecekler . Dünya gerici siyasi İslamdan buyruktur. ! Ha hu arada kafasını türbanla örmüş ama daracık kot pantolonla gecen makyajlı sözde islam bacılar da gayet seksi oluyorlar hani... BÖyle olacaksa can kurban tabii...
  • 5 Yıl Önce

ali

28 şubbat ta gereği gibi mücadele edilmedi/edilemedi.ayrıca c başkanının başörtüsüyle ilgili bedel ödeyemeyiz veya bedel ödemeye hazır değiliz sözlerini çok iyi hatırlıyoruz.
  • 5 Yıl Önce

Garip

Başörtülü kızların erkeklerle elele gezmesi, daracık elbise giymesi, ruj sürüp süslenmesi, eline ayağına oje sürmesi normal mi? Yahu bunlar mı yoksa kafasındaki saç mı daha çok tahrik eder erkekleri? Allah’ın emri deyip nedenini düşünmemek salaklık değil mi?
  • 5 Yıl Önce

birisi

iş başörtülü kızları mı sorgulamaya döndü. onlar hesaplarını Allaha verirler. başka dine ait bir simge de taşıyabilirlerdi yine kimsenin kimseye sataşma hakkı yoktur. kastettiğiniz yaşam tarzına harfiyen uyup hayatın içindeki başka insanlık testlerinden kaybeden yok sanki. üstelik gizli kapaklı bir şey yapmıyorlar.
  • 5 Yıl Önce

piyalepaşa

MUAZEZCİ ÇOCUĞU atatürkün annesinin resimlerini gördünmü muazzeze göre ZÜBEYDE hanım ne oluyor bir düşün (tabi BEYİN ) varsa
  • 5 Yıl Önce

yazıYORUM

Muazzez dinazorunu örnek gösteren pezevenkler(müjdat gezerin dediği gibi) ve günümüzün kıçı başı açık gezen fahişeleri (muazzeze göre sümerlerde başı örtülüler "fahişe" diğerleri açık. Günümüzde tam tersi). Sizin kitabınız yok Allahınız yok Peygamberiniz yok anladık. Gidin ATA putunuza tapın müslüman ahaliyi rahat bırakın!
  • 5 Yıl Önce

yazıYORUM

Sayın editör ilgili cafeyi (vakkorama cafe) araştırdım buldum resimlerini inceledim ilk başta normal bir kafe gibi göründü gözüne ama paylaşılan fotolara bakınca alkol servisi yapıldığını gördüm. Biraz önceki yorumumda alkolsüz bir kafe diye düşünerek yazdığım şeylerde sayın yazara haksızlık ettim. Kendisinden özür diliyorum. Allah şaşırtmasın!
  • 5 Yıl Önce

Ergin Yaşar

Diyoruz işte popülizme kurban gidiyoruz. Artık kenarda düşünen,kenarda şöhretten kaçınan,kenarda takvayı seçenler değil, agresif şekilde kendini ortaya atanlar ,agresif şekilde slogan atanlar,popülist kültüre uygun yaşayanlar revaçta. İslamı anlama ve yaşama sıkıntısı doğdu ya da doğacak. Reis'i savunan öne geçiyor,herkesi susturuyor.İslamı savunana bakan yok.
  • 5 Yıl Önce

Misafir

Muazzez adında 105 yaşındaki bir bunağın söylediklerinden medet umanlarla hiçbir şey tartışılmaz...
  • 5 Yıl Önce

BASÖRTÜSÜ TARIHINI ÖGRENMEK MI ISTIYORSUNUZ...

o zaman Ordinaryüs. prof. dr. Sümerolog Muazzez Ilmiye CIG eserlerini okuyacak veya dinleyeceksiniz.. Sümerlerin tarihini yazan, dilini bilen bu hanim tarihcimiz 104 yasinda.. In§. bir 104 yil daha yasar ve milletimiz daha cok istifade eder..
  • 5 Yıl Önce

nuri

Üstat. ALLAH CC.razı olsun.tespit ve teşhis mükemmelliği,bilginin veriliş biçimi,HARİKA. Bu yazıdan istifade edemeyenler olursa?yazıyı bir daha okusun vesselam.!!! ...
  • 5 Yıl Önce

cok HAKLISIN NIHAL!..cok HAKLISIN NIHAL!..

cok HAKLISIN NIHAL!..cok HAKLISIN NIHAL!..cok HAKLISIN NIHAL!..cok HAKLISIN NIHAL!..
  • 5 Yıl Önce

necmi

Böyle vatan millet ümmet dostu kabiliyetli yazarları gördükçe inşallah bunlarda özellikle cnn/habertürk/ntv gibi tv kanallarına birkaç kere çıkınca değişmezler inşallah demekten kendini alamıyor. Belki de insanoğlu daha fazla kitleye daha fazla paraya ulaşmak için kalemiyle sözleriyle yalpa yapabiliyor
  • 5 Yıl Önce

NİHAL

Prof.olmayan,Dr bile olmayan sahtekar Muazzez ilmiye çığ Cumhuriyetçiymiş,Aydınmış ateist belası.Başörtülüleri Fahişe yapıyor.Sümerlerde tapınaklarda fahişe ayrı olsun diye örtünürmüş Sümerliler o zaman daha akıllı imiş.fahişe olan ile olmayanı ayırabiliyorlar.Ama biz çıplaklardan dolayı ayıramaz olduk İşte o aydınlar fahişe gibi giymeye başladılar Açıklık Saçıklık ilericilik olmuş.Eskiden Ninem başı açık olanlara Kıl baş derdi çocuktuk gülerdik. O kadar aydınlandık ki her tarafımızı aydınlattık ne başı göğüsler bacaklar dahada ilerleyecek çok fazla aydınlanacaklar artık son durum üstsüz olmaya gidecek.
  • 5 Yıl Önce

Kocasolak

Ben başörtüsü hakkını korumak için mücadele ettim yıllarca, ama ev içinde başörtüsü takmazsan EVE MELAİKE girmez, çıkarması hikayeni YADIRGADIM. Erkeklerin, hatta islamcı erkeklerin DÜDÜK gibi pantolon, kısacık ceket giydiğini HİÇ sorguladınız mı? En sevdiğim, benim kanalım dediğim, Akit tv yayınlarında dahi bunları görüyoruz. Yazınızın diğer konusu içkili cafe meselesinde HAKLISIN, ancak erkeklere de aynı HASSASİYETİ göstermek ŞARTI ile. İslam kadın erkek her ikisine de HİTAP eder.
  • 5 Yıl Önce

Ahmet Koçak

şunu artık kabul edelim başörtüsü maalesef bir çok kadın tarafından AKSESUAR olarak kullanılıyor.gerçek başörtüsü takanın içkili mekanda ne işi var.işte bu aksesuarcılar,samimi ve ALLAH ın c.c.emri gereği örtünenleride karaladılar.bunun hesabını nasıl verecekler.her sakallı müslüman olamayacağına göre her örtülü dindar değildir.
  • 5 Yıl Önce

karamanlı

hz hatice cebraili mi peygamberimizi mi test ediyor? Peygamberimiz bilmiyor, hz hatice test edip cebraili tastikliyor mu? bu hadise tam bir hikaye bence....
  • 5 Yıl Önce

Ha s.....

Anlattigin kıssa gayri sahih.. deniz çakır olayı kamera kayıtlarından anlaşıldığı gibi başörtülü asuftelerin kışkırtması. Memleketin içine ...ctiniz. hala yalan hala manipülasyon. Allah'ın belaları bir bitmediniz
  • 5 Yıl Önce

ali veli

Şaşkın, konu Müslümanlık değil, Müslümanların başörtüsüne karşı verdiği savunu.. sen nerenle okudun yazıyı :)))
  • 5 Yıl Önce

misafir

mübarek adamlar!. 1500 sene öncesini sanki o günü yine yasiyormus gibi anlatiyorsunuz.. Biz daha dün ne yedigimizi unuttuk sizler döktürüyorsunuz bu genc yasta.. 
  • 5 Yıl Önce

Şaşkın

... Müslümanlığı sırf başörtüsü sananlar yakında rahibeleri de başörtülü bacımız diye takdim ederlerse şaşırmayın sakın!
  • 5 Yıl Önce

karamanlı

hz hatice cebraili mi test ediyor, peygamberimizi mi? Peygamberimiz anlamıyor da, hz hatice test yapma ihtiyacı hissediyor. bu olay gerçek mi acaba?
  • 5 Yıl Önce

nergislalezar

28 şubat hiç kusura bakmayın ama tam bir fiyaskoydu. Ben onda 'alnımızın akıyla çıktık' gibi çoğul cümle kullanılması taraftarı değilim.Herkes bireysel verdi mücadelesini ama az ama çok bu bir.Dibine kadarda yalnız bırakıldık.Hala izlerini ve etkilerini yaşıyoruz. Elimizden alınan hakların bedelini ödüyoruz.Yalnız kalınmasa , her zaman ve her koşulda kaybedilen olunmasa belkide içkili mekanlarda olunmazdı.Neyin farkına vardım biliyor musunuz ? Aslında biz ister içkili ister içkisiz olsun her siyaset sofrasının sadece dildeki mezesiymişiz bu iki . Başörtüsü vazgeçilemez inançlardan biridir ister sosyal açıdan değerlendirin (kadınlardaki dış görünüşe endeksli rekabeti tetiklemesi açısından ) ister dini açıdan ayetlerin açıklığından. Ama bu işi ev ortamına ve meleklere kadar dayarsanız bu artık zulme dönüşür kusura bakmayın. O zaman ya rahibeler gibi kafamızı kazıyıp tüm hayatımızı öyle geçirmemiz lazım , yada Allah'ın dişileri başörtülü doğurtması gerekliydi.Eşlerinizin evde de sürekli örtülü dolaşmasını siz ister misiniz önce kendinizi sorgulayın bakalım ey erkekler .Evlenirken dahi başörtülüyü tercihte zorlanırken ev içine nasıl tahammül edeceksiniz bu da üç. Bu din sadece başörtülüye inmedi, ya hakkıyla koruyun yada gölge etmeyin başka ihsan istemeyiz.
  • 5 Yıl Önce

erhan

Oraya gitmek başörtülülerin çelişkisi olabilir ve eleştirilebilir, bu ayrı bir konu. Ama diğer kadının ve başka birilerinin onlara o lafları etmeye hakkı da yok haddi de değil, Bu testten sınıfta kalan olaya ,meseleye sen ve senin gibi yaklaşanlar. başörtüsü karşıtları ile aynı argümanları kullandığının farkında bile değilsin
  • 5 Yıl Önce

yasin aydoğan

Başörtüsüne karşı olanların secereleri araştırılmalıdır. ve ifşa edilmelidir bunların musluman Türk olmadıkları bilinmelidir. Bunlar asla Türk olamazlar..Gavur gavurluğunu bilsin . muslumanda muslumanlığını.....
  • 5 Yıl Önce

Mehemet abbaz

Kaynak verin lutfen ...
  • 5 Yıl Önce

murat çavga

önce ahlak...peygamberimiz ben güzel ahlakı ikame(tamamlamak) için geldim...der! yeni nesil İslam'a değil atalarının dini İslam'a inanıyor.. Gerçek islamı bulmak için kalplerin keşfedilmesi gerekir. Sorun şurda İslamın popüler bir kültürü ve ufku, aydınlar tarafından geliştirilemedi. Gençler e mesnevi okıyun demekle bu iş olmaz... yeni yepyeni ufuklar açmalı gençlere .İslam'ın en büyük çıkmazı bu.
  • 5 Yıl Önce

ayşe gül

sayın yazar, son cümleniz de muhatabınızı tesettürü aksesuar olarak görenlere olarak kabul ediyorum. inanmış tam bir müminin işi yoktur o tür ortamlarda zira. kapalıyım ama hiç bir şeyimden geri kalmam gurubunu ALLAH ıslah etsin.
  • 5 Yıl Önce

Şaka gibi

ÇINAR isimli yorumcunun yazdığı yoruma yüzde yüz katılıyorum! Bir sorun daha güzel anlatılamazdı!..
  • 5 Yıl Önce

Kelebek etkisi

Bu bir israf ettiklerimizi ihtiyaç sahiplerine yardım eylemdir. Kapatın interneti ev telefonunu bırakın fuzuli nafile, masrafları evet yarısını israflarımizi yarısını bir fakire verelim.
  • 5 Yıl Önce

Kelebek etkisi

İsraflarımizi biriktirip ihtiyaç sahiplerine yardım edelim. Sayki yedim camisi vardır adamın biri canı birşey istediğinde biriktirmiş ve say ki yedim demiş biriken parayla cami yaptırmış.
  • 5 Yıl Önce

Kelebek etkisi

Sayki yedim camisi vardır adamın biri canı birşey istediğinde biriktirmiş ve say ki yedim demiş biriken parayla cami yaptırmış . Gelin israflarımizi yarısını yardıma muhtaçlara verelim.
  • 5 Yıl Önce

Kelebek etkisi

Bir yardımlaşma eylemi başlatacağız inşaallah. Ev telefonunu iptal ettirelim ödediğimiz abonelik yani hiç konuşmadan ödediğimiz paranın yarısını bir fakire verelim
  • 5 Yıl Önce

Oku mayın

Hangi baş örtüsü, bir çok örtülünün dış örtüsü o kadar dar ki ...
  • 5 Yıl Önce

Deli Kadir

... Başta örtü var ama içte hayya yok !
  • 5 Yıl Önce

Kunta Kürda

HANİF diye bir din mi varmış? Hayret !...Bi bacısına sormadı ki ; bacı senin başın bağlı ne işin var içkili viskili mekanlarda !
  • 5 Yıl Önce

Giyinik mütehcenler:

Başındaki örtüyle kendine makyaj yapıp, fotoğrafını allayıp pullayarak instegrama sergileyen kız; ne mütesettirdir, ne de müslüman!
  • 5 Yıl Önce

ÇINAR

Ne alakası var saçmalık et başka ciğer baska. Değiştirin artık şu kafayı insanın alkol alması veya almaması yada alkolu bir mekana gıdıp gıtmemesi bir tercih durumudur.Buna kımse karısamaz sizi ilgilendirmez. Fakat insanların basortululere gerici , basortusu takmayanlarada inançsız olarak görmesi toplumsal bir sorun her iki taraftaki bu azınlık geri kafalıların yaratığı bu problem ise topluma zarar veren tedavi edilmesi gereken toplumsal bir durumdur.İlla sınavın kaybedildiği bir yer görmek istiyorsan KABATAŞA BAK. Ayrıca Başörtülü bir kişinin İçkili bir mekana gitmesini sınavı kaybetmiş olarak göreceğine ALLAH KELAMINI DİLİNDEN EKSIK ETMEYİP BESVAKIT NAMAZ KILIPTA HARAMI HELLAL GÖRENLERE BAK.BİR SEYE INANMAK SADECE ONA IBADET ETMEKLE OLMUYOR MEVKI , MAKAM,PARA ve GÜÇ İÇİN HARAMI HELAL KILIYORSA ALLAHIN YERINE ONU INANMIS OLMUYORMU?(AYRICA NAMAZ KILMASINA SONUNA KADAR ÖZGURLUK YOLSUZLUK VE MEVKİYİ KOTUYE KULLANMASI TOPLUMA ZARAR VERDIĞI ICIN CEZALANDIRILMALIDIR.IBADETLERN SEVABIDA GUNAHIDA BIREYINDIR) ANLATMAK İSTEDİĞİM SUDUR KI OZGURLUKLER VE TOPLUMSAL SORUNLARI KARISTIRMAYIN
  • 5 Yıl Önce

Merve Can

Kaleminize sağlık Zekeriya bey. Yazılarınızı büyük bir ilgiyle okuyoruz.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23