• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

101. sene-i devriyesinde Abdülhamid ruhunun öldürülüşü mü?

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

selim

sesiniz duyulmuş ve 'can emniyetli, huzurlu' sokaklarıyla anıldı son bölümünde, payitaht. gayretinizi tebrik için yorumlama ihtiyacı duydum. elinize sağlık. teşekkürler yeni akit.
  • 5 Yıl Önce

Bekir kılıçdere

Selamünaleyküm abim Allah senden razı olsun inşallah seni Allah için seviyorum yine çok önemli bir konu hakkında aydınlatıcı fikirlerinizi ortaya koymuşsunuz inşallah abim birilerinin dikkatini cekerde önlem alınır, daha bir kaç gün önce bende fesde yazmıştım abim medya patronları ölüm var diye ama nafile kimsenin ahiret gündeminde deyil gidişat normal değil toplum olarak mangurtlaşmışız Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah güzel abim dualarınızda unutulmamak dilegiyle Allâha emanet olun durmak yok yola devam inşallah
  • 5 Yıl Önce

Tolga

Bu yorum yayinlanmaz ama ben genede yazayim.osm.imp 33 tane padisah varken neden ozellikle a.hamit on plana cikartiliyor merak ediyorum tek bir amax var oda ataturk u bu millete unutturmak ama unutturamazsiniz.2.a.hamit doneminde balkanlar kaybedilmis ruslar ist.kadar gelmis ayastafonos anlasmasi ile durdurulmus karsilifinda kibris ingilizlere rehin olarak verilmis 12 adalar italyanlar verilmis susi anlasmasi ile.ilk icki fabrikalari ve genelev a.hamit doneminde acilmistir.bunlari siz anlatamazsiniz cunku istersinizki halk arastirmasin ogrenmesin biz ne dersek ona inansinlar ve tarihimizi trt nin dizilerinden ogrensinler.akit siz bu yorumu harfi harfine yayinlayin size abone olayim
  • 5 Yıl Önce

1453

Levenbay,okuduklarımızı yazmak cehaletse sende zır cahil oluyorsun,eğer benim okuduklarım doğru sizinkiler yanlış diyorsan garantin nedir ? Aydınlat bizi lütfen !
  • 5 Yıl Önce

Leventbay

Burdaki yorumcu üç kişinin yorumlsrını okudumda abdülhamit zamanından bi haber hepsi lozanı ne kadsr yanlış tanımışlarda okudukça şaşkınlık içindeyim ya zır cahiller yada niyetleri kötü olamaz diyorum . Yaaaa gidin birsz tarih kitsbı kariştırın dıydunuzu yazmışınız buraya .
  • 5 Yıl Önce

1453

Atatürk döneminde de güzel bacak yarışması,güzellik yarışması ki Keriman Halis haçlıların karşısına iç çamaşırları ile çıkartılarak BU BİZİM ZAFERİMİZDİR denilmesine imkan verilmiştir ve bu dünya güzeline ECE soy ismi Atatürk tarafından verilmiştir.Müthiş bir eğitim projesi ile yenilenmeye gidilmiş bilim insanları yetiştirilmiş,ülkedekiler yeterli görülmemiş ki Alman yahudisi eğitmenlere üniversitelerde ders verdirilmiştir.Kıbrıs ve adaları Osmanlı vermiş Atatürk Türkiyesi de bunu tanımıştır,yetmez diyerek Batum,Batı Trakya,Hatay ve diğer Osmanlı sınırları içerisinde olan topraklar bırakılmıştır.Batı Trakya'yı Misak-ı Milliye ben almadım,esasen gerekte yoktu,kendi sözüdür.Müslumanların halifesine,padişaha isyan etmek ve halkıda bu isyana teşvik etmek gerekiyir sözüde kendisine aittir.Din konusuna girmeye gerek duymuyorum.Devletin kurucusu ve tapusu kendilerinde olan Osmanlı hanedan üyeleri 623 yıl hiç bir şey yapmamış,yan gelip yatmışlar sonradan gelen kahramanlar ise 15 yıllık saltanatların da Dünya coğrafyasında görülmemiş muazzam bir değişime imza atmışlardır ! mantık bu.Abdülhamit han ve digerleri hakkında kanun yok küfür,hakaret ve aşağılama serbest. Tamam bir yeri kötülerken,aşağılarken bir başkasını ilahlaştırıp yüceltmeyin.Her şeyin hakkını verin,Abdülhamit'de Atatürk'de iyisi ile kötüsü ile zamanın şartlarına göre davrandılar,davranmak zorunda kaldılar.Düşmanla bizim anlamlandıramadığımız bazı icraatleri yaptılar,yapmak zorunda kaldılar.Atatürk mevzu ise tart,düşün,sus,konuşma.Abdülhamit veya diğerlerimi salla salla vur duvara.Birinde adalet ara,diğerine !
  • 5 Yıl Önce

hu hu hu

hocam önemli vurgular yapmış. kanayan yaramıza parmak basmış. bu dönemden beklenmeyen şeyler. filim kullanılarak bu vahim reklamların yapılması çok manidar. amaç sanki filim bahanesiyle o ruhu taşıyan kesime o reklamları izletmek gibi. hem nalına hem mıhına vurmak bu olsa gerek. ayrıca diriliş ve bu filimde de fragmanlarının verilişi tam bir vahamet. kan göz yaşı şiddet ve katliamdan ibaret, onu izleyenin psikolojisi bozulur. rütük e yazdım kaldırdılar. HALBUKİ DÜŞMANLARIMIZ BİLE BİZİM MERHAMET SEVGİ SAYGI İNSANLIĞIMIZDAN bahseder. 120 diye MEB bir filim yaptırdı. konu güzel ama malesef verilen mesaj rezalet tüm filimlerdeki haince kılasik vurgu "sigara ve hain hoca" reklamı yapılıyor. Çok önemli çarpıcı bu dönemin kesiminin dikkatlerini çekici konular seçilip yapacakları hainliği yapıyorlar. buda yönetimin merkezinde GİZLİ HAİN ELLERİN bulunduğunun işareti olsa gerek. sanat, basın, yayın, okul kitapları, sinama ve filim bir ülkenin yönlendirilmesi ve beyinlerinin yıkanmasında en etkili araçlar ama ehil ve iyi ellerde mi tartışılır. halbuki böyle olmamalı.
  • 5 Yıl Önce

Alper

Ulu Hakan abdulhamit zamanında imparatorluk altın çağını yaşamıştır. Ülkede tek bir fakir yoktu öyleki bir kişi açlıktan ölmüş ULU Hakan hemen maliye nazırını astırmıştır. Ahlaksızlık, fuhşiyat ne mümkün. Padişah olur olmaz bütün genelevler kapatılmış oradaki bayanlar saraya alınmış matematik fizik kimya biyoloji eğitimleri verilmiş. imparatorluğun dört bir yanına çalıkuşları olarak gönderilmiştir. 100.000 lerce okullar, üniversiteler açılmış oralardan yalnızca Mustafa kemaller değil oralardan mezun olanların torunları bu feyzle şimdiki cep telefonu bilgisayar uzay mekiği vb teknolojik araçlar geliştirmişlerdir. Dış politika desen muazzam Kıbrıs mısır trablusgarb gibi yerleri ittihat ve Terakkiciler kendi elleriyle fransızlara ingilizlere ve italyanlara vermiş ULU Hakan hepsini tokatlamış sonra hepsini geri almakla kalmamış imparatorluğun sınırlarını 10.000.000 metre kare daha büyütmüş(daha sonra bütün bu toprakları lozanda kaybettik) bütün bunları gören avrupalılar çok korkmuşlar. Her gün ULU hakana altınlar hediyeler göndermişler. Biz yaptık siz yapmayın demişler. Bize dokunmayın demişler. ULU Hakan da sömürgelerinşzdeki halklara iyi davranın onları sömürmeyin ezmeyin demiş yoksa ordumu üstünüze salarım demiş. Bunu duyan avrupalılar bütün sömğrgelerinin yönetimini Osmanlı'ya bırakmış(daha sonra bu haklar lozan anlaşmasıyla kaybedilmiştir). ULU Hakan halifelik görevini hakkıyla yerine getiren tek hükğmdardır. Dünyadaki bütün Müslümanlarının Osmanlı sınırları üzerinde tek bir bayrak altında birleştirmiştir (halifeliği lozanda kaldırıldığını zaten biliyorsunuz).
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23