• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ölümlerden ölüm beğenin!

76 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

alican yıldız

sürekli dünyadaki sorunlardan bahsediyorsunuz ama insanlar,neden eş cinsel, gay,biseksüel,transseksüel, lezbiyen ve ensest ilişki,alkol,uyuşturucu, kumar alışkanlığına yakalanıyor,neden intihara meyilli ve neden akıl sağlığını kaybediyor.sorunun kaynağını belirtmiyorsunuz.alınacak önlemleri söylemiyorsunuz.yukarıdaki sorunlarla karşı karşıya olan sadece batı dünyası değil,bütün kıtalar,bütün medeniyetler aynı tehditle karşı karşıya agnostizm ve deizm tüm dünya medeniyetlerinde yaygınlaşmış durumda.Rotschild ailesinin kontrolündeki NETFLİX yaptığı cinselik,eşcinsellik,lezbiyenlik ensest ilişki,uyuşturucu madde,alkol,cinayet tecavüz ,gasp,hırsızlık,fuhuş organ ticareti,kadına cinsel özgürlük konularını içeren filmleri,ve aile yapısını parçalayacak yarışma programlarını tüm dünyaya pompalayarak,tüm toplumlarını aile yapılarını yerle bir etmekte.günümüzde insanları okullar ya da öğretmenler eğitmiyor maalesef öğrencileri de öğretmenleri de bilim adamlarını da eğiten film ve tv programlarıdır.ülkemizde holiwod ya da boliwooda alternatif bir sektör oluşturmadan insanlarımızın sağlıklı gelişimini sağlayamayız.kendi eğitimimizi kendimiz programlamadan üretim yapmadan bunalımdan borçtan sıkıntıdan kurtulamayız.sadece Allah demekle dua etmekle olmaz.Allahın dostu olmak istiyrosak Kuranı hayatımızda uygulamak zorundayız, ıraktan irandan suriye vb devletlerden mültecilerle konuşuyorum hepsinin ağzından Allahtan başka bir şey çıkmıyor ama çekmedikleri cefa yaşamadıkları acı kalmamış,Neden Allah kendi dostlarına yardım etmez diye düşünüyorum.dünya hayatının bir sınav olduğunu biliyorum ancak şunu da biliyorum,insan çoğu kere imtihan edilir ama bazı kerelerde yaptıkları kötülüklerin ya da hakkıyla yapmadıklarının cezasını çeker diye düşünüyorum
  • 5 Yıl Önce

Hira====Erhan'a

Erhan Bey bakıyorum hep aynı yorumu yazıyorsunuz bıkmadınız mı? Yazar hep 3.dünya savaşı yaklaşıyor uyanık olun diye yazıyor. Beka bakiden gelir. Anlamı ebediliktir ve Allah dışında hiçbir kimse, kurum, ülke vb ebedi değildir dedi. Dini bir kelime kullanırken dikkatli olmak lazım dedi. Sen hocanın yazılarını okuyon mu? Sürekli mız mız yorumlar.... Arkadaş sorunun varsa açacaksın. Senin gibi birkaç yorumcu daha var bakıyorum. Yazın uzun uzun merak etmeyin zekamız yeter bizim....
  • 5 Yıl Önce

Kemal özarslan

Evet, her haliyle bu ülkede muktedir olanlar, milletden aldıkları gücü 16 yıldır kendi yandaş ve menfaatleri adına israf ettiler. Haklıyı öteleyip haksızları hırsızları rüşvetçileri hep korudular. Onlara kol kanat gerdiler. Gün gelir sonucunada katlanılırız hep beraber. Allah afet verirken ayırt etmezzz. Bunların yanlışları islam alemini bizleri umutsuzlaştırıyor. Yazık oluyor bu ülkeye.
  • 5 Yıl Önce

NEW GENERATION

dilipakın köşesi, kripto SILA nın köşesi mi oldu da bizim haberimiz olmadı, eğer öyle oldu ise, dilipak yorumlarda yazsın, sıla moronunu üste köşeye alın, bu ne yaa
  • 5 Yıl Önce

Sıla

KİMSE kalkıp ta AK partinin muhafazakarlığından bahsetmesin.... Geçende 300 kişi CHP kadrosuna geçmedi mi? Ne kadar vurguncu, dolandırıcı varsa zırlaa doluştular, partilerin kimliğine bakmadan alındılar.... Şu an CHP 100% bir sol parti olmadığı gibi, Akp de 10% dahi bir sağ parti değildir.
  • 5 Yıl Önce

Sıla

Kocasolak.......Bendenizden kime oy verilmesi ve nedenleri hakkından bir yorum yazmamı istemiştiniz, NEDENLERİYLE beraber; o zaman İZİN VERİN 3 madde de il il açıklayayım inşallah..................................................................................................................................... *******EVVELA büyük şehirlerde ve özellikle istanbul, ankara ve kayseri ve bursa da muhalif partilerin kazanmasını çok isterimÇÜNKÜ iktidar; buralarda mega projeler altında çok fazla israflarda bulunacak EVET planları var ayrıca BELEDİYE demek işkapısı da demek. Akparti destekçileri her yere doluştular. HDP-CHP-İYİ-SAADEt-TKP....bu partilere üye bir sürü AÇ insanlar-aileler de var. (Eğer boş kadrolar, hala varsa tabii) Biraz da bunlar ekmek yesin yani NE VAR? ASLINDA dine uzak insanları aç(işsiz) bırakmamak lazım ÇÜNKÜ daha da batıyorlar hatta beraberinde birçok kişiyi de batırıyorlar..... Bendeniz açık söylemem gerekirse SAADETLİYİM evet Allah korusun eğer beleediye başkanı olursam BÜTÜN KADROLARA ne kadar Allahsız-dinsiz-imansız varsa doldururum HATTA sokaktan kadınları dahi toplar işlere kondurum... Bunları kontrol altında tutmak için kendimizden uzağa itemeyizzzz de atamayız da. Bir belediye başkanının görevi YARATMAKTIR(Allah'ın izniyle tabii). Halka ne yoksa onu sunmaktır... İş yoksa iş, aş yoksa aş, eş yoksa eş...... Kadrolar doldu artık kusura bakmayın deme lüksü ASLA YOKTUR nokta.******Tunceli de TKP(kominist parti)nin kazanmasını isterim.EVET. Bildiğim kadarıyla adamlar (hayret bir şey)Yıl sonu bütçeyi tutturmaktalar.... EVET...pkk ile de papazlar. Geri çekilmesi için HDP lehine geri çektirilmek isteniyorlar. Diyarbakır- Van ...bilmem ne. HDP KENDİNE oraları KALE mi etmiş ne? En çok işsizlik-açlık onların içinde. Acil oraları tekrar kazansınlar(Devlet de azcık bir denetlesin yani... Dağ başı mı buralar? Şehrin ortasında hendeğin ne işi var? SOnra aval aval suçlu ararlar....)******İzmiri (HER ne kadar adını dahi anmak istemesem de) ZEYBEKÇİ kazansın. Kan değişiminde fayda var. ORADA tutunmak için (Bizzat devlet) elinden gelen yatırımı yaparlar. Zaten chp kadroları orad dinazorlaşmışlar. Acil kan değişimine ihtiyaçları var.******Buaraya her ili yazabilirim ancak VAKTİNİZİ çalmaktan haya ederim. AZ çok anlatabildim umarım. Ben olsam bu illerde ona buna bakmam oyumu SAAADETE atarım:)Efendim saadetin hiç şansı yok muş, kazanma ihtimali hiç yokmuş..... Ne yapalım yani (çarpımda) 2 kere 2 her zaman 4 eder. Ne yani hakkı söyleyenden vaz mı geçelim?
  • 5 Yıl Önce

meleknur

RAHMETLİ TİMURTAŞ HOCA EFENDİNİN TÜM SOHBETLERİ MÜKEMMEL GÜZEL! HAYATIMIZA YERLEŞTİRMEK İÇİN VE YAŞAMAK İÇİN ÇALIŞSAK YETER. BAŞKA ŞEYE GEREK YOK!
  • 5 Yıl Önce

Hira

Ferhat kardeş ben Kabala'yı biliyorum. Talmud'u da okumuşluğum var. Hristiyan dini ile paganizmin benzerliğiyle ilgili de çokça araştırma okumuşluğum var. Millete masal geliyor bu söylenenler. Dilipak'ın geleceğin dünyası ile ilgili yazılarını da hemen inkar ediyorlar oysa 10 yıl önce bu teknoloji yoktu. Çoğu insan gördüğünü bilir anca. Şu telefon herkesin elinde olmasa desek böyle bir cihaz var sesin kilometreler ötesine taşınıyor inan kimse inanmazdı. Nostalji o dediğin aylak Rus erkeğinden Rus kadını bile bıkmış akıl kalmamış onlarda. Norveç, İsveç gibi ülkeler maddi refağın en çok olduğu ülkelerden ama intihar oranı da çok yüksek oralarda. Sen neyin kafasıyla alkol yararlı diyon bilim adamı mısın sen? Gerçi saygıdeğer bilim insanları daha yumurtanın sarısını mı yesek beyazını mı bir karar veremediler. Allah'ı inkar etmeyi meziyet gören günümüz bilim adamları Kuran'ın haram kıldığını zararlı diyeceklerini bekleyemezsin herhalde.
  • 5 Yıl Önce

meleknur

KİM ÇÜRÜMÜŞ KİM SAĞLAM ORTA DA. ELİNE ALETİ ALIP CAMİDE ONCA İNSANIN ÖLÜMÜNE SEBEP OLACAKLAR HEM DE SU ÜSTÜNE ÇIKMAYA ÇABALAYACAKLAR. YOK BÖYLE DÜNYA!
  • 5 Yıl Önce

nostalji

en çok içki içen uluslar Ruslar ve İskoçlar ve Almanlar öldükleri falan da yok hani. Türkiye de Trafik kazalarından ölenlerin saysı alkolden öLenlerin sayısından 100 kat fazladır. Alkol sağlığa yararlıdır.! Öldürmez. Keyif verir güldürür neşelendirir.
  • 5 Yıl Önce

Ali rıza

Başta suudi yönetimi olmak üzere 22 arap devletinide öyle bir analiz bir irdeleme yapsanızda ne kadar islamın ahlakına uygun bir idare bir hayat tarzı içinde olduklarını öğrensek ,
  • 5 Yıl Önce

Ferhat

Engineer rumuzlu ve Hira rumuzlu kardes. Bundan bir kac gün önce Abdurrahman hocamiz Bakara suresinin 102. Ayetinde harut ve marut meleklerinden bahsetmisti hatirliyormusunuz. Ayet de böyle geciyor:“Biz ancak imtihan için gönderildik. Sakın yanlış inanıp da kâfir olmayasınız!» demeden, hiç kimseye (sihir ilmini) öğretmezlerdi. Onlar, o iki melekten, karı ile kocanın arasını açacak şeyleri öğreniyorlardı. Oysa büyücüler, Allâh’ın izni olmadan hiç kimseye zarar veremezler. Onlar, kendilerine fayda vereni değil de, zarar vereni öğrenirler. Sihri satın alanların (ona inanıp para verenlerin) âhiretten nasîbi olmadığını çok iyi bilmektedirler. Karşılığında kendilerini sattıkları şey ne kötüdür! Keşke bunu anlasalardı!” (el-Bakara, 102) Bu aytin aynisi tevrat da gecmekte. Bahs etmis oldugum bu Kabbala siyonistlerinin inandiklari ve ayinlerindeki taptiklari tanrilari iblis "LUZIFER". Bir rivayete göre babil de ve Hz. Süleyman zamaninda bazi insi ve cinsi seytanlar bu meleklerden sihir ögrenmis ve bu sihirleri bir kitapda toparlamis. Fakat bu kitabin herkezin eline gecmemesi icin bunu en eski ve en etkili üyeleri olan Kabbala siyonistlerinden 3 kisi ezberler. Albert Einstein ve nice fizikci bu kabbala siyonistlerinin üyesiydi. Biraz size hikaye gibi geliyor ama Kur'an da bakara suresinde böyle karanlik sihirlerlerden istifade edenlerden bahs ediliyor.
  • 5 Yıl Önce

Sıla

SAyın kocasolak.......Size........ sen diye hitab etmişim. Affeder misiniz? Hürmetlerimi sunarım. Sağlığınıza duacıyım.
  • 5 Yıl Önce

Hira

engineer The arrivals serisini ben ve arkadaş grubum da izledi. Ben etkilendim ama çoğu doritosu gösterip aha üçgen illuminati diye dalga geçiyorlar. Hani sigaranın üstünde öldürür yazısına rağmen tiryakisi içmeye devam ediyor ya bu nefse hitap eden sistemden de tamamen kurtulmak zor. Filmlerle müziklerle futbolla vs oyalıyorlar insanları. Jim Keith'in zihin kontrol diye bir kitabı var öneririm okumak isteyen herkese. Adam kitap yayınlanır yayınlanmaz öldürülüyor Amerika'da. MK ultra anlatılıyor kitapta.
  • 5 Yıl Önce

Ferhat

Engineer rumuzlu kardesim: Elhamdulillah benim suurum cok acik ve bu bilgileri belgeseldende ögrenmedik. Bu siyonistler bizim safligimiz ve sefihligimizden faydalanio bütün ortadoguyu isgal etmek ve terör ihrac etmek icin kullaniyorlar. Sence incirlik ne ise yariyor? Bu bilgileri 2016 yilinda basilan ve kendisi yüksek derecede bir mason Lojalarina üye olan GIOELE MAGALDI nin ve Zbigniew Brezezinski nin yazmis oldugu kitaptan alinti yaprak yazdim. Lakin bu kitap dan alintilari ikumadan önce de biliyirdum bu Kabbala ziyonistlerin Avrupada ve Türkiyede gayelerinin ne oldugunu. AB de ve Türkiyede aile politikalarinin ve liberalizm odakli serbest piyasa politikalariinin bire bir ayni olmasi bukadar tesadüfmü sence. Bizim milli lerin bunlarin kiriterlerini yerine getirmesi senin icin hic bir saibe olusturmuyormu?
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Cami içinde selfi yi yasaklayan bildiri açıklayın . Osmanlı'da cami olan camiyi ibadete açın
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Haydi bütün yürekli olanlara ağrıdır. Ayasofya'nın adını Fetih Camisi olarak değiştirin
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Ayasofya'nın adını değiştirin. Kostantinepolis diyenlere kızmayın
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Kafire kizanlar hiç şunu düşündünüzmü. Neden ayasofya nın adı neden değişmedi , değiştirilmedi . Camiye çevrilen kiliselerin adı değişti neden Ayasofya'nın adı değişmedi küçük ayasofya büyük ayasofya hala bizans adını taşıyor.
  • 5 Yıl Önce

Veli den bezirgan a

Belli ki maskenizi biraz açtım ve arkada kel göründü,,, ben kel diyorum,,, sen,, domuz,,,, anla!!! Bu haksız kazançlarınız size zıkkım olacak,,,, Sıla,,,,,üniversite konusunda haklı olabilir,,,, benim de başıma aynısı geldi... 80 öncesi bütün Sol-alevi kesim avukat, mühendis,, eczacı,,, subay,,, yapıldı,,,, üniversiteye gitmeden diploma edindirildiler,,,, 80 sonrası YÖK ek puanlarla yine aynı kesime torpil oldu,,,, Son zamanda parayı vere veren,,, diplomayı aldı(son 2 yıla kadar)...
  • 5 Yıl Önce

Kocasolak dan Sıla’ya

Efendim ben size yalancı demedim, o durum yalan dedim, biraz araştırırsanız göreceksiniz. Ben milligörüş cemaatindenim, Erbakan hocamı çok severim ama ASLA Erbakan’cı olmadım. Şu anda KERHEN ak partiye, bunca uyarıları yaparak, oy veriyoruz. Ancak asla Tayyip’çi olmadım. Mevcudun içinde daha iyisini görsem EMİN OL ona çalışırım. Size YAPICI uyarılarınızı SONUNA kadar yazmanızı ama, hakaret ederek kendinizi günaha sokmamanızı öneririm. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
  • 5 Yıl Önce

engineer

ferhat, fazla the arrivals izlemişsin bu yüzden heyecanlısın, evet ben de öneriyorum, uyanmak isteyenler "arrivals, awakening" videolarını izleyiniz.
  • 5 Yıl Önce

recep

sıla bir mide ishali vardır ilaçla tedavisi olur birde ağız beyin ishali vardır onunda tedavisi varda burada yayınlamazlar sen çok iyi anlarsın onu
  • 5 Yıl Önce

Sıla

ALLAH dilerse.(şiirin adı)////Kağ: Dağ yamacı./Pağ: Yıkılmış ev ve yeri./Hazar. barış./Zağ: güç, kuvvet, gürbüzlük/şair:Cuma Ali Çetin**** Kin, nefret, buğz, haset kökten silinir.../Sevgi bir ağ olur ALLAH dilerse./Her ne varsa hepsi HAK'tan bilinir.../Kuru ot bağ olur ALLAH dilerse.///Ol dese dönüşür hezenler kıla./Birleşir ayrılmaz gurbetle sıla./Saniye denk gelir üç, beş yüz yıla.../Salise çağ olur ALLAH dilerse.///Zirveden engine ırmaklar akar,/RABBİM her yanına gül, çiçek takar,/Üstünde çobanlar sinsini yakar.../Tümsekler dağ olur ALLAH dilerse.///Bütün bitkileri yele aldırır,/İçine kayayı, taşı daldırır,/Kudret eli ile tutar kaldırır.../Ovalar kağ olur ALLAH dilerse.///Ebedi alemi alıp nazara.../Yanaşmaz çok insan cenkten hazar'a./Aklolan güvenmez fani pazara.../Saraylar pağ olur ALLAH dilerse.///Ecel kuşu bir gün her başa kona, /Yaşam sürelidir erecek sona./Bir yada trilyon fark etmez ona.../Ölüler sağ olur ALLAH dilerse.///Yalan dünyada ki bir sürü kıta.../Şiir etmez bence bir, iki kıta./Bilirim anlatmak zor aklı kıta.../Denizler yağ olur ALLAH dilerse. ///Gerçeği gör kardeş Cumali gibi !/Aklından çıkmasın toprağın dibi !/Dediğini yapar arşın sahibi.../Zayıflar zağ olur ALLAH dilerse.
  • 5 Yıl Önce

Bizde Ahlak Olmayınca Siyasetçide Olur mu?

“Biz bu İstanbul’a ihanet ettik” dedi ya. Bir şehre, medeniyete, kültüre, insanların yaşama alanlarına ve dolayısıyla da yaşama hakkına nasıl ihanet edilir? İstanbul bir örnektir ama asıl ihaneti görmek için Kayseri, Ankara, Bursa’yı da görmek gerek. Kayseri aynı zamanda bir Selçuklu şehridir ve Özhaseski sayesinde artık bu şehirde Selçuklunun, Osmanlının izleri ya tamamen silinmiş, ya da beton yığınları arasında kaybolmuştur. O kadar ki Erciyes’e tırmanmak için bu şehre gittiğimizde, beton yığını o ucube ve Firavunların piramitleri kadar ruhsuz o yüksek binalardan dolayı 3917 metre yüksekliğindeki Erciyes Dağı’nı bile görmekte zorlandık. Buna rağmen bu zat hala belediye başkanlığına adaylığını koyabiliyorsa bizim, “tarihe, medeniyete, kültüre ve kendimize birazcık saygımız var mı” diye düşünmemiz, sorgulamamız gerekmez mi?
  • 5 Yıl Önce

Birol

Asıl bekâ sorunu milletin birbirine siyasi söylemler vasıtasıyla düşman edilmesidir.Türkiye toplumu bir ve beraber olduğu sürece asla bekâr sorunu olmayacaktır.Bu günkü haliyle Türkiye'nin bekâr sorunundan çok ahlâkilik sorunu vardır.
  • 5 Yıl Önce

Fk den sılaya

Sıla Sen kimsin. Sıla Sen kafayı yemişsin. Sıla Sen erdoğana kafayı takmışsın. Sıla Sen bir aileyi yönetebilirmisin. Sıla Sana davulun sesi uzaktan çok hoş geliyor. Sıla Sen Uzaktan gazel okuyorsun. Sıla Kolu olmayana abdest için kol yıkama farzmıdır. Sıla Sen Ve biz Erdoğana bile layık değiliz. Sıla Biz müminleriz. Bize bir haber geldiğinde onu araştırmadan hemen o haberle amel etmeyiz. Bu haber sıladan da olsa Fk dan da olsa değişmez. Biz Allah Azze ve Cellenin ipine hep beraber sımsıkı sarılmalıyız. Biz en alt kademe toplum olarak faiz yemezsek düşmanlarımız yıkılır. Rabbimiz bize rahmet ediyor. Biz. gariban en alt gruba. Bizi cennetine almak istiyor. Ne olur halk olarak %99 olarak yönetilen ve çalışan garibanlar olarak tağuttan uzak duralım nefislerimizi ve eşlerimizi putlaştırmayalım. Tek Allah'a iman edip ve dirayetli olup şu faiz belasından hep beraber kesin olarak tavır koyup kurtulalım. Ve her türlü dizi film belgesel yazı yı okurken çok dikkatli olmalıyız. Çünkü Peygamber efendimiz sav buyurmuşki fitne çıkınca koşan dursun, ayakta olan otursun. Yani fitnenin gazına gelipte birbirinize zarar vermeyin. Buyuruyor. Ne güzel dinimiz var. Bizi tüm dünya efendilerinden ve tağuttan ve şeytandan ve nefsimizden koruyup, kamilen Allah Azze ve Cellenin huzuruna şerefimizle varmayı öğretiyor. Kurban olduğum Allah’ım senin rahmetin gazabını geçmiştir. Bizi affet, Bizi deccalin fitnesinden,ve şerrinden muhafaza et. Ve bizi Rızana ulaştırdığın kullarınınn arasına dahil et. Allaha emanet. Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! Mustafa Kemal Atatürk 20 Ekim 1927
  • 5 Yıl Önce

.........

Mansur Yavaş'ı az daha içeriye tıkıyacaklardı. Ona saldıran adamın çocuk pornoları varmış sadece seçim düşünenlerin hiç umurunda değil. Adam din benim tek elimde değil siz de kullanın diyor kimsede gık çıkmıyor. Neden siyasetteki fetöcüler temizlenmiyor diyorsun? Gene sessizlik... Kimse Allah'tan korkmuyor bu nasıl iş. Müslümanların olumlu durumlarını yaz demiş birisi kinayeli bir şekilde. Müslümanlar Kuran'a uygun yaşamazsa elbette Kafirler galip gelirler. Bu dünyada çalışana Allah verir. Allah adildir.....
  • 5 Yıl Önce

Sıla

Kocasolak........Sen başka bir gezegende mi yaşıyorsun? Puanlarla oynandığını bilmiyor musun? Vallahi- Billahi-Tillahi bizzzat yaşadığımı yazdım. Eğer ki yalancı müslüman değilsen, bundan büyük yeminin olmadığını da bilirsin. Bn bunu daha önce de yazdım 100 defa daha istersen de yazarım. Alternatifi belirlemek ya da göstermek kimsenin haddi değil, kimseye vazife de değil. Küfür tek bir millet olduğu gibi, iman da tek bir millettir. Küfrü gördüğü halde tepki koymayan da namerttir. BANANE kim gelecek. Toplum kime layıksa Allah c.c. onu başımıza emir edecek. Sen sadece Allah'ın ipine sarıl ve Sadece onun adamı ol. O zaman işte olayların iç yüzüne vakıf eder seni yaradan inşallah."Müminin ferasetinden korkun Çünkü o Allah'ın nuruyla bakar" .Kimsenin gözünü de açamayız, basiretini de. Biz sadece duacıyız, ümmeti Muhammed'e, kendimize, ailemize......yorumumu okuduğunuz için teşekkür ederim imanlı günler dilerim....
  • 5 Yıl Önce

Ferhat.

Milletimiz ve Dünyamiz üzerinde oynanan oyunlari bozmak istiyorsak eger, o zaman birbirimize kenetlenmemiz ve Allah cc ipine sarilmamiz gerekmekte. Bakin Dünyamizi ve yurdumuzu vesayeti altina alan satanist Masonlar siyonizmde Kabbala olarak tarif edilen mezhebin ferdleridirler. Dünymizda yüzlerce Lojalari bulunmakta ve bunlarin arasinda elit olarak görev yapan ve dünyanin en eskisi olarak tabir edilen 36 mason lojasi bulunmakta. Bu 36 lojanin icerisinde kadinlardan tutun erkeklere ve maliyede, industride ve en yüksek politik mercilerde görev alan sahislar oturmakta, tabiki bu Lojalari kuran ve yöneten hanedanlikta osmanliyi yikan kabbala mezhebine ait ziyonist Rotschield ve Rockerfealler gibi hanedanlar en üst sevyede yer alip bunlari yönetmekteler. a. Mesela Almanya baskani Merkel ve Putin "goldenes eurasien" isimli lojanin ayni üyeleri ve Helena batavatsky isimli satanist ile "parsifal" ve "valhalla" mason lojalarinin üyeleri. Bu bahs etmis oldugum eski mason lojalari muhafazakarlar ve kommunistler olarak iki gruptan olusmakta. Bunlar Bilderberg gurubunu yönetmekteler. Günümüzde yeni kurulan lojalardan birtanesi bizi de yakindan ilgilendiren HATHOR PENTALPHA lojasi, zira burdaki isimler en carpici isimler bizim icin. Mesela Bush, Dick chaney, Donald rumsfeld, ariel Sharon, Sarkozy, Dais yöneticisi Abu bakr baghdadi ve Rte... Ve bu Lojanin üyleri 11 eylül olaylarini ve suriyenin isgalini kurgulayanlar oldugu bilinmekte. En eski Loja ise 1850 yilinda faliyete gecen THOMAS PAINE isimli komunist ideolojisini benimseyen tarafin Lojasi ve bu Loja Helena blavetsky tarafindan kurulmus ve bir masin olan hitlerin ilham kaynagi olmus. Eski Abd baskani Kenedy ve niceleri bunlarin kurdugu düzenin farkina varmis fakat suikaslara maruz kalarak öldürülmüsler. Bu lojalar Hegel dialektik olarak tanimladigimiz taktik ile orgnize olmakta, tez ve anti tez olusturarak ideoljik olarak iki guruptan olusmaktalar ve birbirlerinden nefret ediyorlar gibi gözükseler dahi bunlari aralarini bulan bir ücüncü Loja gurubu mevcut ve bunlarda tez ve anti tezden olusan syntheze görevini üstlenmekteler. Kisacasi anlasamadiklari hususlarda bu ücüncü gurup arabuluculuk görevini üstlenmekte. Kisacasi hepsinin asil hedefi ayni fakat bazi hususlarda birbirlerine muhalefet etseler dahi gercek hedefleri ve vizyonlari birdir. Zira dünyada kaos yaratip dünyamizi ve cografyamizi yikip yeniden kendi satanis emelleri dogrultusunda tek merkezli, tek kültürlü, tek cinsiyetli ve karisik soylardan olusan yeni bir düzen olusturmak icin. Bizim millet olarak suurlu olmamiz gerekmekte ve beka meselesi dedigimiz sorun halkimiz arasinda gecmemeli katiyyen. Beka meselesi Türk, kürt, alevi, sunni, sia, hiristiyanlar arasinda gecen bir muhalefetten kaynaklanmamakta. Bunu henüz milletimiz ve müslüman alemi algilayamamakta. Zira dolarin üzerindeki Pyrmitteki Göz deccalin dünyamizdaki gözü ve hadislerde tarif edilen Deccal i isaret etmekte. Suurlu bir müslüman ve ferasetli bir mümin olmak istiyorsak eger, muhakkak dinimizi iyi ögrenip uygulamaliyiz fakat hainlarin dünyada kurmak istedikleri düzeni iyi tahlil ederek siyastte yapmak zorundayiz. Zira Allah cc bizlerden bu iblisin veleterini cezandirmamizi bekliyor. Gelcegimizi bu satanistlerin kurmus oldugu d
  • 5 Yıl Önce

ramazan bal

Bak dilipak adam taa 16 bin km uzaktan erdoğanı hedef gösteriyor sen hala ne bekası diyorsun sözünü geri almakta erdemliktir, rahat ol
  • 5 Yıl Önce

Alper

Bence ,Kuranın öğretileri,Ortadoğuda,Batıya göreceli daha fazla göz ardı ediliyor.İşte,faiz,emek sömürüsü,kayıtdışı,liyakatsızlık,iştişare,yolsuzluk,adalet,rant,rüşvet,merhametsizlik,terör,batı işbirlikcisi vatan hainlari,halkı hör görme,adam yerine saymama,vb.say say bitmez.Batının hataları da,bizim erdemimiz değil.
  • 5 Yıl Önce

alp yılmaz

sayın yazar sanki ay da yaşıyor.bunlar türkiye de olmuyormu.aile bitmiş süresiz nafaka ,ölene kadar banka kredisi kibir ve ego tavan yapmış halktan kouk idareciler.biyolojik silah bonzai nin bedava satılması cezaların vergilerin adil olmaması.en kötüsü 28 şubatta samimi olan müslümanların hdp chp ve meralcilerle aynı gemide olması.
  • 5 Yıl Önce

Kocasolak dan Sıla ya

Efendim bunca hırçınlığı, bunca tenkit, hakaret, diyelim ki HAKLISIN. Akıllı mantıklı GEREKÇELERİ ile alternatif kim? Hangi parti? Lütfen yazarmısın? Eğer yazmayacaksan yine yanlışları tenkit et ama doğrusu neyse onuda yaz. Hakaret etmeden. O öğrenci hikayen de YALAN, çünkü puanları makina okuyor, yanlışlık olsa herkesinki yanlış olur. Ak partiyi bende eleştiriyorum ama, asla İFTİRA etmeden. Hükümetten memnun değilim, yanlışlarını da yazıyorum. Ancak alternatifleri BERBAT.
  • 5 Yıl Önce

İLBEYHAN

Kardeşler sadece 500 MİLYAR DOLAR DIŞ BORÇ.... SADECE FAİZİNİ ÖDEMEK İÇİN TEKRAR BORÇ BULMAMIZ LAZIM.... BU FAHİŞ BORCU KİM YAPTI... NETANYAHU MU?... YOKSA ZALİM ESEDMİ..... NECİB MİLETİMİZE TECAVÜZ NİYETİNİ , VECİZ ŞEKİLDE İFADE EDEN DEĞERLİ müteahhİT İŞADAMIMIZ M. CENGİZ YUNANMIDIR???... "
  • 5 Yıl Önce

Ey ahali ülke Hristiyan oluyor!!!!

Burada vatanını milletini seven ve doğal olarak iktidarın yaptığı yanlışları belirten vatandaşların yorumlarına bile katlanamayıp sus fetöcü diyenler. Fetöcü ler o kadar salak mı kendisini deşifre etsin?? Deşifre etseler bile gördüğüm kimse kimseden etkilenmiyor herkes kendi görüşünde kendi yolunda. Ayrıca oğlu damadı hapiste olup sosyal medyada fetöye lanet okuyup Reisi yücelten bir sürü insan var. Kardeşler bilmem farkında mısınız ama ülke insanı hristiyanlıştırılıyor. İnsanların imanları sönüyor. Dinler arası diyalog projesi nasıl oluyorsa devam ediyor. Bu yorumu okuyan bir ateist de bana ne demesin, dinler beni ilgilendirmez demesin. Bu kiliselere bağlananlar Türk düşmanı da oluveriyorlar birden. Irak'ta hani bir tarikat vardı subayların da içinde bulunduğu sonra bu müritler ülkeyi savaşmadan Amerika'ya verdiler. Bilgiler tazelenmiştir umarım. Koreli misyonerler bile ülkede cirit atıyor. Şu herkesin öve öve bitiremediği Rapırt Koleji. Kuran adam Türklere olan hıncından kolejin duvarlarını bile Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethederken kullandığı harcın aynısından yaptırmış. Gavurdaki kini görüyon mu? Bizim saftirikler de dünya paraya oraya gönderir çocuklarını. Ben Robertlilerle tanıştım. Adamların dünyadan haberi yok.Anca iki kelimede bir Robert ve her şeyi batı bulmuş havaları. Üniversiteler desen Boğaziçi ODTÜ aynı. CIA destekli tarikatlar ortaçağ papazı gibi günah çıkarıp cennetten parsel satıyor. Müslümanlar da bu durumu savunuyor. Tehlikenin farkına varın ve evladınızı, yakınlarınızı koruyun.
  • 5 Yıl Önce

Sıla

Allah biliyor ya; seçimlerinden dolayı aslaaaa insanımızı SuÇlayamam... Kimi pkk ya oyunu veriyor, kimi akparti, kimi kominist partiye.... Hepsi gözümde emin ol aynı safta yani ....SAFLIKTA...temizlikte EVET.. iNSANIMIZI KANDİRIYORLAR DİYE suç kim de? Yıllar önce başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum inşallah;" D.bakır Fen lisesinden mezun iki arkadaşımla üniversiteye hazırlanıyorduk... Biz 3 kişi ikinci kere sınava hazırlanıyorduk. Sordum birine nereyi istiyorsun? Dedi ki; "Çapa tıp fakültesini". Sordum; "ilk girşinde kaç puan almıştın"? Bana dedi ki ;" Çapanın istediği puandan, 10 puan daha fazla yapmıştım Ama yanlış hesaplayıp eksik puan gösterdiler...." İnanmak istemedim Ama yanındaki arkadaşını bana şahit gösterdi. Bilgisayarda netlerimizi kendimiz hesapladık...Ünv.nin istediğinden 10 puan fazla çıktı" dedi. "eee peki yapacak bir şeyiniz yok muydu?" diye sordum. Bana dediler ki; " Çok kolay.... bir dilekçe yazıp, gönderiyorsun-yanlış hesaplanmış- diye ve onların düzeltmesini bekliyorsun. Hata varsa mutlaka düzeltiyorlar" (şunda ki özgüvene bak..)dedi. Çıldırmak üzereydim tekrar sordum;" Kararın mı değişti? daha yüksek bir yer mi istiyorsun artık ya da daha yüksek net? Niye peşine düşmedin işinin?" Bana dedi ki;"Önceki kadar net yapsam bana yetiyor. Hala Çapayı istiyorum.İnşallah bu defa olur olmasa da artık, daha düşük bir yer de olur. Çünkü bu son..." Bir sene daha hazırlanmak ne demek yaaa. Çok basit bir şekilde düzeltebileceği bir hatayı(internetten) dahi boş vere biliyorlar... ... Halkımız Alim değil ama kesinlikle ARİF... gÜNAHA( açık bir şekilde) düşmediği ve şeytanla savaşmayı kesmediği sürece ve namazlarına devam ettiği ve Allah c.c. nun emirlerine (o dahi bilinçli bir şekilde) karşı gelmedikleri sürecee öyle de kalmaya devam edecekler. inşallah. Demem o ki birbirimize karşı öfke duymayalım. sadece Şeytanları taşlayalım. Halkımız bilmiyor diye;; onları bilgisiz bırakanlaradır sözümüz. Haysiyet ve şeref dolu günlere...inşallah.
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Kuran çatısı altında birleşim bitsin bu kafirin zulmü . Bırakalım mezhepleri tarikatları, örf ve adetleeimizi bir kenara kuran ın ipine sarilalim
  • 5 Yıl Önce

Mehmet

Küfr ile devlet payidar olur zulüm ile.... mış. Kendine kötü ile çevresine kötü arasında fark olarak kul=kamu hakları var. Başka ne diyelim... A D A L E T= İ T İ D A L mahşerdemi lazım yalnızca.
  • 5 Yıl Önce

Sıla

Adamların sloganına bak; PARDON! o yaptık mıydı?.............Her şeyin içine ettikleri için,,, akılda "ettik" kalmış. Bir diğer sloganı da "YAPARSA A. parti yapar, olmazları olduran a parti..." Yeminlen bütün atatürkçüler, fetöcüler, pkklılar..... bilmem daha başka kimler...Hatta ölüler ve dirileer........ birleşseydi................Bu kadar olmazları islama yapamazlardı................Neden bu kadar kızgınım?.............. Bize ne ettilerse hep içimizdeki hainler, satılmışlar, lider görünümünde adamlar, adam sandığımız hayvanlaar hatta hayvandan aşağı mahluklar etti de ondan!....
  • 5 Yıl Önce

Mertürk

Allah ,şeytanı bile açlıkla terbiye etmiştir. Aç ve işsiz insanların yapamayacağı şey yoktur. Ülkemiz içimizdeki kriptoların yardımı ile adım adım ağır bir ekonomik krize sürükleniyor. Fetö ile yapılamayan, ekonomik kriz çıkarılarak,insanlar aç ve işsiz bırakılarak ,iç karışıklık çıkarılarak yapılmaya çalışılacaktır. Kamu-özel dış borca sokarak,içeriye sıcak para sürerek ,döviz fiyatı ile istedikleri gibi oynama gücü elde ederek ,bunu yapma kabiliyetine ulaştılar. BÜYÜK TUZAK;: Son onbeş yılda ,bol ucuz döviz ortamında,dış manipülasyonlar ile, döviz kuru olması gerekenden düşük tutularak ,ithalat teşvik edilmiş,yerli üretim baltalanmıştır. .satılan 60 milyar dolar özelleştirme geliri+bir o kadar satılan özel sektör firması geliri+350 milyar dolar kamu-özel yeni borçlanma+borsa-tavil-bono vb. de 100 milyar dolar üzeri sıcak para ile adeta bir SAADET ZİNCİRİ DÖNEMİ geride kaldı. Ve artık DENİZ BİTTİ ne satılacak devlet,nede özel sektör firması kaldı. Vadesi gelmiş yüzmilyarlarca dolar borç her an çıkmaya hazır on milyarlarca dolar sıcak para var. Daha önce aldığımız döviz borçlarını çevirmek için eskisi gibi bol ve ucuz döviz bulamıyoruz. Aldığımız dış borçları,döviz getirici ,gelir elde edici sanayii fabrika ile üretime yönlendireceğimize ,ölü yatırım dediğimiz ,emlak-konut inşaat işlerine yatırdığımız için ,bu dış borçları çevirmek için döviz bulamıyoruz. Ekonomide sanayinin ağırlığı ,28%lerden 2016 yılında ,16% ya kadar düşerek, ülkenin tasarruf ve finans üretme kabiliyeti yok edilmiş ,ülke dışardan gelecek paraya mahkum hale gelmiştir. Emlakta lazım inşaatta lazım. Ama velakin,ilk önce sanayi- üretim- ihracat ile gelir ,tassaruf ,finans, elde etmen lazım.Eskisi bol ucuz dövizin olmadığı ,vadesi gelmiş yüzmilyarlarca dolar dış borç var.borsa,faiz vb. de her an çıkmaya hazır on milyarlarca dolar sıcak para var. Böyle bir ortamda ,IMF ve Kemal Derviş politikaları ile tarım ve hayvancılıkta dışa bağımlı hale gelmişsen tuzağa düşmüssün demektir.Dönüm başına para verme gibi politikalar ile çiftçiye al sana para ,tarlanı ekmene gerek yok denilmektedir.Çiftçiye destek demek ,çiftçinin kullandığı mazotu,gübreyi,tohumu,ilacı vb. ucuzlatmak ve verimi artırmak için basınçlı sulama suyunu tarlasına kadar götürmekle olur. bir ülkenin en stratejik alanı olan ,Tarım ve Hayvancılıkta dışa bağımlı hale gelmişsen TUZAK BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAMLANMIŞ DEMEKTİR.Tarım ve hayvancılıkta 2000 li yılların başında yıllık net 2 milyar dolar ihracatçı konumda iken ,son yıllarda yıllık net 4-5 milyar dolar ithalatçı duruma geldik.A planları olan FETÖ ihaneti ile başaramadıklarını ,B planı Ekonomik kriz ile yapmak.Ekonomik kriz ile insanlar işsiz bırakılarak ,aç bırakılarak,provakosyonlar ile, iç karışıklık çıkarılarak yapmaya çalışacaklardır.Tarım ve hayvancılıkta kendi kendine yeter olmak bunun için son derece önemlidir.Tarım ve hayvancılıkta kendi kendine yeter durumda değilsen ,bir ekonomik kriz anında ,dışardan,tarım ve hayvancılık ürünü ithali için döviz bulamayız. Millet içerde birbirini yer. Bu durum Ak parti içindeki bazı kriptolar tarafından ,"kusursuz fırtına " olarak bilerek mi ?oluşturuldu.
  • 5 Yıl Önce

Omer

Her fani ölecek. Bu hakikat. Nasıl öldüğün kadar nasıl bir hayat sürüp de öldüğün önemli. İftiralara yalanlara dolanlara hırsızlıklara ikiyüzlülüklere haksızlıklara ses çıkarmadan dünyevi ikbalini düşünerek yaşayanların sonu ne olur acep? Ben 20 yıl önceki samimiyeti görmüyorum kendini dindar olarak gösterenlerden. 20 yıl önce dindar olmak izdirap çekmekti. Devlet kademelerinde kariyerinde engellenmekti. Peki ya şimdi? Kariyer için yapmadıkları ne malum? Neden bakan beyin gnmd beyin cumaya gittiği camiler tıklım tıklım? Gözün var gör. Kulağın var duy. Alet olma ....
  • 5 Yıl Önce

Türkiye 1inci batı ülkesi

Osmanlı yıkılışından sonra, Türkiye'nin batılaşmaya yönelik çalışmalar başladı. Alfabe devrimi, kadının batıya uygun giyinişi ve erkeğe denk zihniyeti, ev hanımı rölünü terk etmesi, bol tüketim. Bu Türkiye'nin batılaşma operasyonu çok başarılı oldu. Öyle başarılı oldu ki Türkiye batı ülkeler arasında 1inci sıraya girdi. Sayın Dilipak, siz akit TV'de çalışıyorsunuz. Futbol hakkında bir yazınızı okumuştum, doğru söylüyordunuz. Bana göre de futbol bir fitne. Ama neden o zaman Akit TV'de bir futbol programı var. Neden biliyormusunuz, çünkü batı operasyonu öyle başarılı oldu ki, sen ben bile tat almaya başladık ve artık onsuz yapamıyoruz. Para tatlı, reklam gerekiyor ve odiyans gerekiyor. Akit futbol programı yapmazmı, öyle değil mi?
  • 5 Yıl Önce

Sıla

Allah rızası için şu reise söyleyin bir iyilik yapsın. Sadece bir iyilik istiyorum ondan. Sokak ağzıyla konuşmaktan ne olur artık VAZGEÇSİN...Kılıçdaroğlunu da, diğer liderler de zerre umrunda değil..... İnsan olarak onurum kırılıyor ya... Sen devletin başısın ARTIKkk... Topluma azcık bir örnek teşkil eder ol... Bunu ağzınla bile, oturduğun yerden bile yapabilirsin... AMA YAPAMAZzzz. Çünkü bunlara hayır yapmak nasip olmamışşş. İyi ve güzel sözler asla söyleyemez... ASLA iyiliği ve iyi şeyleri söyleyemezler.... İŞLERİ GÜÇLERİ Halkı kışkırtmak, nifak tohumları sokmak.
  • 5 Yıl Önce

Secih BAŞARAN

GÜN GEÇTİKÇE DERİNLEŞİYOR YARALAR, TRAVMALAR... ÜLKENİN HALİNİ VE GELECEĞİNİ ANLAMAK İÇİN MÜNECCİM OLMAYA GEREK YOK. YORUMLARDAN BELLİ NE OLDUĞU VE NE OLACAĞI.
  • 5 Yıl Önce

MALKOÇ

Beril Dedeoğlu yerli ve milliymiş....FETÖNÜN TO DAYS ZAMAN ŞEYSİNİN YAZARI....REKTÖRLÜĞÜ SIRASINDA PKKLI KATİL Nurullah Semonun koruyucusu.....YERLİ VE MİLLİ BUNLARSA ,KALSIN BEN ALMAYIM....
  • 5 Yıl Önce

Ferhat

Hocam Allah razi olsun hocam, gine cok güzel konulare deginmissiniz. Bati ve Türkiye malesef bu iblisn veletlerinin kurmus oldugu düzen den dolayi can cekismekte. Malesef Allah düsmani masonik ve satanist KABBALA siyonistlerinin uzun soluklu projeleri kademe kedeme hayata gecirilirken dünyamizin her tarafindan dumanlar ve feryatlar yükselmekte. Zira Batiyi fransiz ihtilalinden sonra ve yurdumuuz Tanzimat ve Cumhuriyet döneminden sonra bu iblisin vletleri yönetmeye basladilar. Simdi Avrupada ve Türkiyede halkimizin yasamis oldugumuz sosyal, ekonomik, ahlaki buhranlar kontrollü bir sekilde kademe kademe bu derin gücler tarafindan uygulamaya konulmakta. Zira dünyamizi ve ülekmizi vesayeti altina alan bu karanlik satanist güclerin vizyonu dünyamizda savaslari körükleyerek yer yüzündeki bütün sistemleri yikarak kendi vizyonlarindaki yeni dünya düzenini kuracaklar „new AGE“. Bu yeni dünya düzeni tek merkezden masonik satanistler tarafindan yönetilerek tek medeniyet, tek kültür, tek cinsiyetli ve inancsiz bir toplum olarak tasarlanmakta. Tabiki bu hedeflerine ulasmak icin darbeler ve suikastler ve akliniza gelebilecek hertürlü ahlksizlik ve cinayetler ile kendi sistemlerini yavas yavas kuracaklar. Projeleri henüz tamamlanmadi. Projenin tamamlanmasi icn dünyamizda chaos ortami yaratmak istriyorlar. Sadece savaslari körüklemeyecekler ayni zaman de serbest piyasa odakli ekonomiyi kullanarak ülkelerin bütün kaynaklarini ellerine gecirecekler yada islevsiz duruma getirecekler. Ayni zmanda ülkede ülkelerde üretimi minimuma düsürerek yeyüzündeki halklari kendilerine bagimli yapacaklarki zaman geldiginde kendilerine karsi direnis gösteremeyesin halklar diye. Bunu bu satnist ve Masonik siyonistler gizlemiyorlar ve sürekli dillendiriyorlar, adini da dolayli yollardan „NEW AGE“ „Globaliz.“ „ EURO/AB)“ olarak dillendriyorlar, fkat bizim millietimiz vr müslümanlar malesef bunu algilamiyorlar. Bu satanistler Dünya nüfusunu 6 Milyardan 600 Milyona kadar azaltmak istiyorlar. Ülkelerde aile politikalarindan tutun eigitim politikalarina kadar cogu alnda kendi satanist ideolojileri dogrultusunda sekillendirerek indsanlarin inanclarini ve milli degerlerini yitirmesini sagliyorlar. Neticede Toplumun Aile yapisi, ahlak yapisi, dünyaya bakis acisi yaradilis gayemizden koparilarak ifsad ediliyor ve toplumda gayri mesru iliskiler, zina, uyusturucu bagimliligi, ve hertürlü sapkinligin yayilmasini tesvikliyorlar. Dünymizi ve ülkemizi yöneten derin gücler kendi aralarinda bir ihtilaf yasiyorlar. Bu ihtilaf yalniz ayni fikirde olmadiklari icin degil, tam aksini iki satanist masonik siyonuistler dünyayi tek merkezden kontrol etme husunda hemfikirler, Fakat ABD eksenli NOE-LIBERLIST olan asirici gurup bunu savslar cikartarak hemen uygulamaya koymak istemekte, digeri AB eksenli küreselci gurup ise yavas yavas yumusuk bir sekilde uygulamaya koymak istemekte. Anlayacaginiz yurdumutzdaki ve suriyedeki yapilanlar bundan kaynaklanmakta. Beka denilen bu iblislerin arasindaki keimk dalasindan ibaret. Simdi ölümlerden ölüm beyenin!!! Yada Hep birlikte birbirimize kenetlenelim.DEVAMI biraz sonra yazacagi INSALLAH...
  • 5 Yıl Önce

AB(D)

Hocam maalesef bizde durum perk farklı değil.Kılavuzu AB olanın burnu b.......?
  • 5 Yıl Önce

Hira

Amaaaan rumuzlu yorumcu batı bizi kıskanmıyor. Kıskanmasını isterdim ama hala bizim insanımız bile okumaya çalışmaya batıya koşuyor. Batı fıtrata aykırı işlerde bulunarak şeytanın adımlarını izleyerek dünyaya iki dünya savaşı vererek attıkları kötü tohumlar gün yüzüne çıkmaya başladılar. Burada yazarı yanlış anlıyorsunuz. O batıyı anlatarak biz iyiyiz demeye çalışmıyor. Artık batının adımlarını izlemeyin diyor hem biz okuyuculara hem de AB yasalarını kabul edenlere. 2 +2=4 tür. Başka sonuçlar beklemek ahmaklıktır. Biz haftalardır aile yapımız nereye gidiyor tartışmaları yapıyoruz. Nesilleri kaybediyoruz. Avrupa bazı konularda kendileri bile yanlış yaptık derken bizlerin onları takip etmemiz akıl dışı.
  • 5 Yıl Önce

mehmet arıkan

Sayın Dilipak, çoğunlukla hristiyan toplumunun olumsuz yönleri ve eksikliklerine temas etmişsiniz. Bir sonraki yazınızda müslüman ülkelerden olumlu örnekler verir misiniz?
  • 5 Yıl Önce

Ne bu iç savaş merakı!!!!!!

Bu seçimlerde Erdoğan yerinde merak etmeyin. Bu yerel seçim arkadaşlar. Tüm kadrolar içerideki fetöcüler temizlenmedikten sonra akp nin olsa ne olur dış tehditler biter mi? Genel seçimler bitince bir anda herkes sustu yerel seçim geldi gene başladılar. Bilerek mi yapıyorsunuz bilmiyorum ama bazı ak partili arkadaşlarım sürekli iç savaş çıkacak diyor. İç savaş çığırtkanlığını kendileri yapıyor. Ne fetö ne Chp ne Hdp ne de Akp kimsenin felaket tellallığı yapmaya hakkı yok. İlk Erol Mütercimler iç savaş deyince gülüp amma saçmalamış diyerek geçtim. Belediyeyi A da yönetse B de yönetse ülke insanına faydalı olursa kabulümüzdür. Bunlar da bu toprakların insanları. Dediğiniz iç savaş çıkarsa o zaman Amerika gelir gitmez bunu mu istiyorsunuz????
  • 5 Yıl Önce

Kani

Batıya bir şey olduğu yok sayin Dilipak ama sizin gibiler sayesinde dinden ve memleketimizden soguduk ben 30 senedir nüfusun çoğunun ateist olduğu bir ulkedeyim halimden memnunum devlet karışmıyor Müslümanmisin yahudimisin Hristiyan misin ateistmisin Budist misin ilgilenmiyor herkese vatandaş gözüyle bakıyor rüşvet yok torpil yok milletin vergisini çar çur etmiyor makam arabası hükümet hariç hemen hiç yok rüşvet alan torpil yapan olursa gözünün yaşına bakmadan cezası veriliyor denetim var dediğiniz kriminal olayların çoğunu. Bizim gibi yabancılar yapıyor demokrasi var hesap sorabiliyorsun yani merak etme çöken falan yok selam dua ile
  • 5 Yıl Önce

İLBEYHAN

Ey benim mümin kardeşlerim, bir sualim var.... Hristiyan , Yahudi , Hindu , Budist kökenli bazı sapıkların, TRUMPLARIN , NETANYAHU ların saldırıları , BİZLERİN HIRSIZLIK , YOLSUZLUKLARIMIZI, RÜŞVET İLİŞKİLERİMİZİ HAKLI VE MEŞRU KILARMI.... YİNE İstanbula ihanetimizi , Ankarayı ve TÜRKİYEYİ PARSEL PARSEL SATMAMIZI HAKLI KILARMI... YOLSUZLUK VE HIRSIZLIKLA MEDENİLEŞMİŞ, KALKINMIŞ BİR ÜLKE VSRMI.... cehaletime verin lütfen, abilerim ablalarım... Bir de bu sabahki sapık katillerle , 15 Temmuzda halkın, askerin, polisin üzerine ZIRH DELİCİ MERMİ SIKAN, BOMBA YAĞDIRAN FETÖCÜ SAPIKLARIN , IŞİDCİLERİN, EL NUSRACILARIN, HTŞ, 43 ERKEK ÇOCUĞUNA TECAVÜZ EDEN ENSAR SAPIĞININ BİR FARKI VARMI.... Bu günki sapıkla aramızdaki benzerliklere bir baksak nasıl olur.... Anasını babasını kesen, her türlü tecavüz, işkence, katil içimizde.... AĞAÇLARI , YEŞİLLİĞİ VATANIMIZDAN YOK EDEN, ÇEVREYİ MAHVEDEN YAHUDİLERMİ YOKSA SIRPLARMI....
  • 5 Yıl Önce

amaan

he he batı kötü biz iyiyiz bizim sağlık göstergelerimiz beklenen yaşam süremiz onlardan düşük ama batı bizi kıskanıyor sizi okuyanlar da buna inanıyor
  • 5 Yıl Önce

Hira

Arkadaşlar hoca batının iç yüzünü çok güzel anlatıyor. Batılılar trafik kurallarına uyarlarla olmuyor. Batı gerçekten de insan fıtratına aykırı işler yaptı. Şu sanayi devriminden sonra doğayı bile sömüre sömüre bitirdiler görmüyor musunuz? Ne zaman sözde aydınlanma çağı başladı kıyamet alemetleri gerçekleşmeye başladı. Yanlış anlaşılmasın ben bilime teknolojiye karşı değilim ama hocanın da belirttiği gibi yeryüzünde cenneti yaşamak uğruna bu kadar dünyanın ve insanların sömürülmesine karşıyım. Fakat şunu da yadsıyamam ki kültürsüz Amerika televizyonun ulaştığı her yere seküler yaşamını ulaştırmıştır. Japon, Hind, Güney Kore gibi geleneksel doğu kültürü bile karşısında kültürünü kaybetmiştir. Maalesef bizim içimizdeki ler de onların yasalarını AB ye girmek uğruna kabul etmiş dinimize ihanet etmişlerdir. Şunu unutmayın Amerika ve İngiltere sadece İsrail'in çıkarlarını düşünür. Avrupa Hristiyanları haklı olarak Kudüs'ü İsrail'in baş kenti olarak görmeyince ki Kudüs Hristiyanlar için de kutsaldır. İngiltere hemen AB yi sattı. Merkel ve Macron'un çıkma yoksa dağılırız demesine rağmen. Ben en çok Amerika'yı müttefik olarak gören müslümanlara şaştım. Keşke kominizme karşı gösterdikleri direncin aynısını Amerikan emperyalizmine karşı da gösterselerdi. Trump'ı hiç sevmememe rağmen Obama ve Bush'a göre içi dışı bir düşman olarak görürüm. Clinton gelseydi içimizdeki ahmaklar dostumuz Amerika demeye devam ederlerdi. Artık Amerika sadece ak partiye değil Fransa'ya (bkz sarı yelekliler) Venezuela'ya, Çin'e yani zorbalığını kabul etmeyen herkese çatıyor. Bugün Nato'ya karşı AB ordusundan bahsediliyor ya düşünebiliyor musunuz???? AB NATO ya karşı. O dediğiniz tehdit tüm dünyayı kapsıyor. İran'ı da kapsıyor. Herkese hayırlı cumalar....
  • 5 Yıl Önce

Bilal

TAM DESTEK verdiginiz parti ABD ile bir olup tum Musluman ulkeleri kan golu yaptilar ACABA zalimlere yardim etmeyin ateş size de dokunur ayeti size de hitap ediyor olmasın? İslam sizin neyinize yahu siz İslami haketmiyorsunuz, ya turklugu din edinmişsiniz ya da kürtlügu ve bunun adina da ayip olmasin diye ayet hadislerle susleyip islam demişsiniz.
  • 5 Yıl Önce

Araştırmacı

Tesbitler çok doğru da şuurlu nesil yetiştirecek anneler sokakta, işte.Kadınlar evlerine döndüğü zaman çöken batıya karşı zafer muhakkaktır.
  • 5 Yıl Önce

sürgündeki sılaya

sıla, çok zırvalamaya başladın.fetöcü olman bir yana, yani çok gürültü sağlığa zaralı biliyorsun, biraz istirahat etsek
  • 5 Yıl Önce

Sıla

Adamın destekçilerine bakın; Nagihan ALÇç- rasim ozan...... Ulan, insanın böyle taraftarı veya dostu varsa düşmana gerçekten ihtiyacı yok ha..... Rasim ozan dedikçe gülmekteyim.....Reisi uyaran kimse gerçekten yokmuş la...Şimdi Artık bilmekteyim...İnsan onlarla el sıkışmaktan bile haya eder.... İkisini; geçirmişti zamanın da 2 büyük gazeteye. Biri heder olmuştu, Öteki keder olmuştu.... Uzun Adam ;saatlerce kendisine soru sordurtuyor ya buna.. (geçmişte de bunlara)....VAh zavallı ülkem vahhhh. Bu admın ne kadar zeki olduğunu........ oturup kalktığı, hatta kalkıp üst düzey gazeteci yaptığı insanlardan, artık anlayın...... Bu kadın ve o "bosnalı" adam nasıl yakışıyor... anlayana.... Reis de kendisine bunları yakıştırıyor ya....Nasıl bir mide var bunlarda ......Sanırsın ülkede adam yokluğu var.....
  • 5 Yıl Önce

Sıla

Hadi ANLA ARTIK ne olur! Senin bu işte, bir nasibin-hayrın da, yok....Lütfen, çekil kenara ve kaybol....Bu hayır işleri Nasip işidir... yaptığın hayır işleri... devlete giren, halktan çıkan.. sadeee su işleri....NOoT: Hira.... geçen yorumun da;"...okumasan okuma" diye birilerine kızıyordun yaa Kazın ayağı Pek öyle olmuyor işte. A.Dilipak sendromuna yakalandık galiba..., Ben dilipak okumak istemiyorummmmm(gerçekten VALLA) mECBUR HİSSEDİP OKUYORUM SONRA yeminlen yazmak da istemiyorummmm. Sonra mecbur hissedip yazıyorummm. Son 3 günde 2 kere yeminimi yedim :(....Yav buna bir ilaç yok mu? Siyaset pisliğine yorum yazmak dahi insanın kalbini karartıyor ya... Doğru da yazsan bu böyledir...... (Yanlış yazanlar zaten en başından insanları aldatma peşindedir) Hakikat o dur ki; Allah kelamı, hadis, tabiin, evliyaullah.................................................................................................................................... ve dahiii büyüklerin ayak izlerini takip edip kelimelerin ile dahi sadece onlara uymaktır.... İşte o zaman bu vicdan azabı insan da olmazzz.Çünkü teyip yarın öbür gün ya da mutlaka bir gün ölecek.(üzgünüm destekçiler:(.... Ve biz de o zaman diyeceğiz ki; Ulann keşke hiç ilgilenmeseydik (sadece yorum yazdığımız halde...), onun yerine iki rekat namaz daha kılabilseydik diyeceğiz.... Gerçekten o kişi çok değersizdir. Yorumlarımızı dahi hak etmiyor. Sonuçta hizmetçimizdir (yani öyle söylüyor ya ama gerçekte nefsine hizmetçidir ya.) imanlı günler, bol güneşler....
  • 5 Yıl Önce

bu nasıl hesap veliler

veli misin nesin..deli misin nesin, memleketin ne halde olduğunu yazmaya gerek yok.içinde yaşıyoruz.şimdi türkiyenin geçirdiği süreçler belli.en son 15 temmuzdan sonra , niyetler iyice açığa çıktı ve darbeyi her şekil tamamlamak istiyorlar.bölemediler meclisi lağv edemediler diye bizi rahat burakmayacaklarını biliyorduk.Saldırılar giderek artacak, her sahada olacak diyorduk.İnsanımızı iç savaşa kışkırtmak için dışardan içerden topyekün saldıracaklar diyorduk.şimdi bunu yapıyorlar.halkın pes emesinden de öok mutlu ve ümitliler.Bunlar gerçek.Birde başka birşey var.Neden hiç kimse son 15 yıldaki genel dünya siyaseti ve ekonomisindeki dünya medyalarındaki sosyal medyalardaki çirkefleşmenin ve askeri saldırıların işgallerin, türkiye üzerindeki akparti iktidarı üzerindeki baskısını, zorlamasını, düşürülme çabasını ve bunun sonuçlarını, hesap dışında bırakarak konuşuyor yazıyor yorum yapıyor.Sanki dünya insanlığının durumu düz gidiyor da, türkiyenin yolunu akparti yamulttu oluyor.Bu nasıl hesap, bu nasıl insaf bu nasıl kafalar.ben ak parti sevdalısı değilim ama bu kadar saldırının haddi aşık olduğu açık.eğrisi varsa doğrusuda var.birde dünya konjüktürü var.hiç mantıklı adaletli bir halk değiliz.medyayo takip ediyorum, fitne fesat çamur .herşeyi kavgaya çeviren çirkef bir tipler olduk.insaf artık.
  • 5 Yıl Önce

Batı degil ama şehirleşme

Sayın Dlipak, "batı" demek artık "şehirleşme" demek ve bu her ülkenin başında bir dert. "Şehirleşme" yani aşırı lukse kaptılmak, aşırı televizyon izlemek, maddi yönden arazmızda itta ve yarış, evlerin içinde köpek beslemek, reklam üstüne reklamlar, aşırı spor sevgisi ve fanatizm (Akit TV'nin bile spor football programı var, muhafazakâr bir TV olmasına rağmen. Kısacası bu "şehirleşme" insan değerlerini öldürüyor. Artık doğu batı diye bir şey yok. Türkler ve araplar yani doğu lukse ve keyife en çok düşkün millet, lüks, keyif ve volüpte.
  • 5 Yıl Önce

Akın

Şu dönemde zengin bir ailen yada yüksek maaşlı bir işin yoksa evlenmek yeni doğacak çocuklara yazık etmektir. Rıskı veren Allah amenna ama günümüzde rızık artık iktidardan saraydan bekleniyor ve onlar dağıtıyor. Hemde bir kişiye dokuz 99 kişiye bir pay ayırarak, siyasilerin eş dost akrabalarına bir bakın hiç açıkta işsiz göremeyecek ve ülke ortalamasının çok üstünde maaş kar aldığını göreceksiniz , adamlar devlet imkanlarını şahsi imkanı haline getirmiş, kavakçı ailesine bir bak 20 yaşına gelmemiş bebeleri bile danışman yapılmış sanılan ona ne danışıyorsa
  • 5 Yıl Önce

Mvlt

Başkasına bakmak yerine kendimize bakmak daha mantıklıdır.Bizim durumumuz çok mu iyi.Kos koca camilerin içine girince hepsinin pakpen ile bölünmüş olduğunu bir oda büyüklüğü yerde namaz kılındığını görürsün.Kaldı ki orası da dolu değil.Dışı seni yakar içi beni yakar misali.Cenabı hak yardımcımız olsun.saygılar.
  • 5 Yıl Önce

Sıla

?akanlar bakar oldu... Bu tuz artık kokar olduuuu.... BAşkan, reis, dediğmiz.... EN ADİ bir grup OLDU?.... Sandı ki; (haşa) İlahımız dahil.... İslam da dahil... müslüman da dahil...Ümmet ona muhtaç... Gibi halkta bir intiba mı var?.... Başörtüsü ağzından düşmüyor ama.................... Yetim hakkı kursağından düşüyor.... Maaşından dahi şikayet ediyor..... Ayık geziyor amma sarhoş gibi söylüyooor,sövüyooor... Belki şarap içmiyor amma.... Ülkesinde fabrikasındaan geçilmiyor.... UTANMAZ... Bir de çıkmış pişkin pişkin anlatıyor-tırıyor... Reislikte de, Rezillikte de sınır tanımıyor... FAbrikalaarı kapatıp yerine kanallar açıyor... Yollar, köprüler, havaalanları... İnan Bu yatırımları, sadece zenginlere yaradı.... Fakirin fukaranın binlerce ahı var... Fetö kime çektirdiysee dünyada dahi, onu çekmekte.... daha da çekecek anlaşılan... Çünkü öyle görünmekte... Hesabını.. yarım.. bırakmıyor Yaradan...İşte.. öyle.. anladım, bu iş ahiretle bitmiyor... Vallah yediklerin şeyler..... dünyada da seni süründürüyor.... YEtim hakkından kısıp, itibara yatıran, sonra da bunu marifetmiş gibi anlatan... ASLINDA Kendi kuyusunu kazan, ateşine odun atan, yalancı-sahte kahraman, kağıttan kaplan, ulan..ulan.. ulan.. neyse...vESSSelam.(hain, işbirlikçi, hem aldatan, hem de aldanan...) Şaştım VALLAH ben bu işe......İNsan kanar mı(bu kaddar) her işe???İmanlı ve insaflı günler dilerim.... Sn dilipak çok teşekkürler...
  • 5 Yıl Önce

Harun

Dünyanın en uygar ülkesiymiş he.İbadet eden insanları şehit eden o. çocuğu da çok uygardır.Bizim ateistler batı seviciler ne diyecekler.Hava durumundan bahsederler herhalde
  • 5 Yıl Önce

Mehmet Ali

pis batı
  • 5 Yıl Önce

FİLOZOF

Üstadım! Batının hep kötü yönlerini anlatıyorsun. Bir de bunlardan daha önemli olan batılılar kurallara uyar. Kimseye haksızlık edilmez. Haksızlık karşısında adalet bireyin karşısına çıkar. İnsanlar içerse kendi iradesiyle içer. Zararı kendinedir. Önemli olan topluma ve bireylere zarar verici davranışlara müsade edilmemelidir. Devlet böyle ayakta kalır ve güçlüdür. Selam ve dua ile.
  • 5 Yıl Önce

ANTİ EMPERYAL

muhterem hocam, size bir sorum var. sadece trumpa ve yönetimine düşman olduğum için, ve onlarda sürekli akpartiye erdoğana düşman oldukları için, avrupa haçlıları da düşman oldukları için, böyle devam ettikleri sürece oyumu hep akpartiye vermeye karar verdim.ekonomik derdim yok.yatırım kotarım altın dolarla işim olmaz.müteahhit de değilim.zengin olmak gibi derdimde yok.türkiyeye şeriat gelmesini falan da istemiyorum.Zaten milletimizinde dinle alakası yok isteyende yok.dinsiz layık bir toplumuz.Şİmdi ben azınlıkta bir müslüman olarak, dinen ak partiye oy vermemin bir sakıncası varmı.Yani akparti ister batırsın ister çıkarsın.hiç umurum değil.Sadece emperyalistlerden, dünyayı her şekil sömürenlerden çok nefret ediyorum.Onların akparti ve erdoğana kudurarak saldırdığını görüyorum bu hoşuma gidiyor.Gizli açık zevk alıyorum.Bu günahmı.helalmi.harammı.yoksa tüm dünya ile birlikte israil ile fetö ile birlikte bende akpartiye düşman olmalımıyım sapık yoldamıyım.cevap verebilseniz memnun olurum.Yoksa akpartiyi linç kampanyasına mı katılmalıyım.cahilliğimi hoş görün.sizi severek takip ediyorum.saygılarımı sunarım.
  • 5 Yıl Önce

AKINCI

Bu zalimler 15 temmuzdan sonra hala durmadı şimdide bizi gıda maddeleriyle terbiye etmeye çalışıyor bu meluuun pislikler. tabiki bizde vatanımızı savunacağız ölümüne ve reisimizin yanında duracağız allahuekber
  • 5 Yıl Önce

mavera

Sayın Dilipak her zamanki gibi bizi aldı derin düşünce kuyularından birisine attı ve kaçtı.Bugünkü yazısını pek beğendim.Yalnız yine her zamanki gibi "zülfü yare dokunmayayım kuyunun etrafında dolaşayım,ne olur ne olmaz bu işin sonunda Silivri'de olabilir yada ülkenin başka köşelerindeki güzide bir hapishanelerinden biri olabilir,benim neme lazım,ben kızıma söylüyorum,siz gelinimi anlayın" dediği için bu sefer biz yine kendisinin yazısından küçük bir alıntı yaparak siz değerli okuyuculara aydınlanma çağının küçük bir işaret fişeği yakmaya çalışalım."Din taciri,ülkede bir cennet ve ebedi bir hayat peşinde havayı, toprağı, suyu kirletti. Ahlak kirletildi. İnsanları dinden uzaklaştırdılar, ideolojiyi dinleştirdiler. Kirletmedikleri hiçbir şey kalmadı. Din ticareti hiçbir şey çözmüyor. Aksine Şeytanın maskesi oldu."İşte bende kuyunun etrafında dolaştım,kim ne isterse anlasın.Birisi;banamı dedin? diye yakama yapıştığında..."hayır haşmatmeap hazretleri ben kiliseden ve içerisinde yapılan din ticaretini kastediyorum" dedimmi tamamdır.
  • 5 Yıl Önce

Nurullah

Demek Batı bu kadar acınası halde. Egitim için batıya git, silahı-teknolojiyi batıdan almak için sıraya gir, sonrada de ki batı bitmiş, batı şöyle kötü-böyle kötü. Sanki doğu ülkeleri mükemmel. Doğu ülkelerinin yöneticilerini bile Batı ülkeleri belirliyor. Suriyeliler ahmak mı da botlara binip canı pahasına Batı'ya kaçıyor?...........Ziya Paşa ne güzel söylemiş; Diyar-ı küfrü gezdim beldeler kâşaneler gördüm Dolaştım mülk-i islamı bütün viraneler gördüm
  • 5 Yıl Önce

MECZUB

bana sorarlarsa, şehadeti tercih ederim hocam. çok mükafat verilsin diye değil, temizler belki diye, bir özür babından, bir mahcubiyet ifadesi olarak, gönüllü itiraf ve iade diyelim.
  • 5 Yıl Önce

R2D2

Abdurahman abi öyle bir yazıyorsun ki; hani akp'ye oy vermezsek 3. Dünya savaşının fitilinide biz yakmış olacağız manasında, iç beyinsizlerden olmak korkusu beliriyor içimde :). İnceldiği yerden kopsun abi sıkıntı yok. Adaletle yönetilmek adına anlatılan eski bir hikaye var ya hani "Osmanlı sarığını kardinal külahına tercih etmek" ile ilgili ben artık bunun tersini düşünür oldum. Annem de şaşıyor bana sen severdin recep abini ne oldu diyor son zamanlarda :) . Diyorum ona mesele recep abi değil çorbaya kaşık daldırmak ama anlamıyor işte.
  • 5 Yıl Önce

Haberci K

Degerli hocam zalimlere yardim etmeyelim. Cok güzelde ,hukuk hak tanimayan zalimler Yönetici olmussa ne yapacgiz.. Anasini Kadl uydurmussa o halk ne edecek.???
  • 5 Yıl Önce

Veli

.... O yüzden bize de organik domuz eti yediriyorlar,, (etini,, şirdeninden üretilen her tür yoğurt, peynir mayasını,,, kılından üretilen ekmek mayasını,,,),,,, düşünün bakalım en büyük SÜT, YPĞURT, PEYNİR, MAYA,, fabrikaları meden yahudilerin??? Avrupa 'da domuz eti tüketiminde ilk sıradayız,, kendimiz bilmeden etini yediğimiz,,, mayalarla ürettiğimiz peynir vs,,, yerken,,,,,, domuz leşi ithal ederekten bu materyali hayvan yemlerinde kullanılıyor,,,( süt ve besi hayvanlarına,,,, tavuk ve balık çiftliklerinde,,,),,, ve dolaylı olarak yine tüketici oluyoruz,,,,, Diğer gıda katkı maddeleri,,,, hepçnizce malum,,,, kanser deposu,,,, meyve suları (sözde),,, şeker, Yağ, ve margarinler,,,,, Ha,,,, buarada bu gıda terörüstlerine karşı içişleri bakanlığı ne yapıyor??? hiç birşey,,, çünkü bu teristlere karşı devlette bir şuur oluşmamış,,, tarım bakanlığı ise,, kendisine '' 'orman “"eki alarak,,, gıdayı pas geçmiştir,,, gıdayı' 'eli joplu' ' belediye güvenlik görevlisine tevdi etmiştir,,, Bu sayede kanser vakaları son 15 yılda çığ gibi artarak neredeyse sıradan vaka halini almıştır,,,
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23