• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ya Kahhar

59 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gül

Sn.Dilipak, bu serinin bir parçası eksik. Hani müslümanların hataları? Suçun hepsi onlarda mı? Bizler Kurana nasil yaklaşıyoruz acaba? İslam toplumları ahlaken çökmüş, batının vicdanına sığınmaya koşmuyor mu? Daha iyi yaşam, eğitim, iş ....için. Asıl bizkerin sonu ne olacak acaba? Allah bize yardim edecek mi? Herkes o cografyadan kaçsın, belalarini bulacaklar demişsiniz de, ben bizim sorumluluğumuzdan kaynaklı, fırkalaşma, kaos,din kardeşini tekfir, yolsuzluk, hak yeme, menfaatperestlik, rüsvet ve adaletsizliklerin bize yagdiracagi belalardan korkuyorum. Bir toplum kendi halini değiştirmedikçe, Allah ta o toplumun durumunu degistirmeyecektir" ayetini unutamayalım. Bu cografyadan kacarsin ama Allah baska cografyada yakalar!! Kendimizi kandırmayalım, halimiz hal değil.Ya kendimize geliriz, ya da Rabbim kendimize getirir ama iş işten geçmiş olur.
  • 5 Yıl Önce

M. Hâlis Köktaş

"Ey Rasul!.." diye başlayan paragrafta, Cebab-ı Hakka Yalvarış ve niyâz var. O halde "Ey Allah'ım!" olacak... "YaRab!" diye başlayan patagraf'ta da; mazlumların ahının çıkacağı katagoriye; "darbecilerin" kelimesi yazılmış. Bu sehivlerin düzeltilmesiyle "yazı birkere daha yayınlansa!" diyorum.. Selâm ve Dua ile..
  • 5 Yıl Önce

idris Akdemir

Şahin Dilipak İslami gerçekten yasayan bir topluluk asla siyonistlerden hıristiyanlardan budistlerden merhamet dilenmez Adalet dagitir batildan ve zalimlerden merhamet beklemez sanki yazinizdan biz müslümanlara adaletli davranin bize merhamet edin gibi bir cikarim var bunu birakip onlara karsi nazil şerefli bir mücadele verebiliriz onu tartissak
  • 5 Yıl Önce

idris Akdemir

Şahin Dilipak İslami gerçekten yasayan bir topluluk asla siyonistlerden hıristiyanlardan budistlerden merhamet dilenmez Adalet dagitir batildan ve zalimlerden merhamet beklemez sanki yazinizdan biz müslümanlara adaletli davranin bize merhamet edin gibi bir cikarim var bunu birakip onlara karsi nazil şerefli bir mücadele verebiliriz onu tartissak
  • 5 Yıl Önce

ALI.F

Allah komeyimiz olsun,Allah razi olsun.
  • 5 Yıl Önce

Bir bilene Soralım

Tayran ebabil sürü sürü kuşlar demektir,ebabil kuşları değildir misalen ğanemen ebabil sürü sürü koyun demektir,ebabil koyunları demek değildir.
  • 5 Yıl Önce

Echelin Ebabil kuşları

Abdurrahman bey lütfen ayet manalarını yazarken muteber bir tefsir kitabına bakarak yazın, kuranı Azıymüşşan dan yeni bir hayvan türü çıkarmayın ebabil kuşları diye bir kuş türü yoktur ,tayran ebabil in manası Sürü sürü kuşlar demektir.
  • 5 Yıl Önce

Bir cehalet Örneği

Hocam fil Suresi'nin 3. Ayetini yanlış manalandırmışsınız. Ebabil kuşları diye bir kuş cinsi yoktur ,tayran ebabil Sürü sürü kuşlar demektir. Peygamber efendimiz kim kendi kafasına göre kuranı tefsir ederse çehennemdeki yerini hazırlasın buyuruyor, LÜTFEN DIKKAT !!!!!!!!!!!!!!!!
  • 5 Yıl Önce

Huseyin

Vakit yakindir. Sabirsizlikla bekliyoruz. Sansliysak sehadete yururuz. Sanssizsak gazi oluruz. Her turlu kardayiz. Mehdi a.s asker olanlardan eyle bizi ya Rab
  • 5 Yıl Önce

Ahmedâ

Artık darb-ı mesel haline gelmiş söz : "Müslümanlar yahudileri bedduayla, birbirleriniyse silahla öldürürler."
  • 5 Yıl Önce

Devrik

Ne bu yahu din iman kitap hırla gidiyor burda lakin bir İstanbulu alamıyonuz yokmu sağlam üfüren içinizde
  • 5 Yıl Önce

SN MARAŞLIYA TEŞEKKÜR RUMUZLU ARKADAŞA

seher vakti 2rekat namaz kıl hacet duasını oku ve ya rabbi yavrumu peygamberime bağışla diye dua et eğer bir de hatim yapıp dua edersen inşallah sonuç çok güzel olacaktır allaha emanet ol
  • 5 Yıl Önce

LATİF

Sayın yazar rahmetli Erol Olçok’un eşi Nihal hanımın feryadını niye yazmıyorsunuz? Kadıncağız rezil trollerin kaleminin ucuna terk edilmiş durumda. Ben Türkiye’de bir tane gerçek feto düşmanı insan varsa o da Nihal hanımdır derim. “Şu anda fetocular niye serbest bırakılıyor” diye feryat ediyor. Bu soruya cesaretiniz varsa cevap verin. Hiç olmazsa bu yorumu yayınlayın.
  • 5 Yıl Önce

REİS

Sayın hocam Allah (cc) bizzat kendisi verdiği isimden başka içinde zerre-i misğal HAKK söz olmayan Tevrat-İncil haham ve rahip'ler eliyle yazılmış-ken haber verdiği her konu baba"larının uydurduğu çocuklarının dahi inamadığı hikayelerden başka ne olabilir "Kefere'nin bir RAB"be ve onun sözüne hiçbir zaman ihtiyacı oldu mu onlar neidiğü belirsiz TANRI yahova"yı elleriyle YARATAN sonra O"nun adına SÖZ"ler söylemek gerekli olunca YENİ orjinal bir hikaye uydurmayı beceremedikleri İÇİN eski OLANLARI eğip bükerek bu ğünkü ŞEREFLİ isimlerini TENZİH ederiz yalan uyduruk tevrat-incil ortaya çıkmıştır. Biz hakk olanı söyleyelim nasihat almak isteyen olur onların YALAN'ları üzerinde konuşmak dipsiz bir kuyu.
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Vahidul KAHHAR
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

16 yılda devletin perte cıkardığı arac maliyeti , zırhlı özel arac maliyeti , yakıt israfı , kamunun arac kiralamaya harcadığı para , kısaca israfın büyüklüğü Canakkale ye köprü değilde tüp gecit marafını karşılardı . Allah subhanehu ve teâlâ aşkına AKP İSRAFIN ÖNÜNE GECSİN yemeye alışanların partiden kopma pahasına israfı önüne gecsin.
  • 5 Yıl Önce

Aliaygun

Yazini okurken MEKKE'DE IFTAR VAKTI VE YAĞMUR VAR. BİR DE BENIM GÖZ YAŞLRM. HURMETLER SELAMLR.
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Camiler bu kadar boş kalmadı kim ne hata yaptı ki camiler boşaldı. İmanın yerini bidat amel lerle dolduranlar hiç değilse yılda beş kere camiye gel diyenler dir suclu . Günde beş kez anlı secde görmesi gerekirken yılda beş kere gelen kurtulur diyenler dir camileri boşaltanlar. Gırtlağa kadar şirk içinde onlarca Tagut u olan ben müslümanım diyor.
  • 5 Yıl Önce

yılmaz

"Ey Resul!" değil "Ey Allah'ım!" olmalıydı!
  • 5 Yıl Önce

Hasan Tahsin

Sizin karşı mahalleden merhaba.siz bizi böldüğünüz için siz ve biz olduk.karnımızı doyuranlar sizsiniz.sarayda oturan siz.suriyede cuma namazına ne oldu.suriyede kanına girdiğiniz çocul ve kadınların hakkı için ahırette iki elim yakanızda.onların ve kendimin hakkını size helal etmiyorum.siz bay dilipak hala burada şundan bundan laf sallıyorsunuz.okuyor musnuz bu yorumların hepsini.acaba ben hata yaptımmı diye düşünüyor musunuz.haktan hukuktan adaletten bahsedin bence.bırakın saldıran saldırsın.gelecekleri varsa görecekleri de var.siz ve ben en önde gideriz.tabi isterseniz.
  • 5 Yıl Önce

soran adam

geçenlerde birisinin yorumunu okumuştum. "iyi müslüman olmak için kimseye ihtiyacım yok, bana orta boy bir namaz hocası yetiyor, ötesi doğruluk, dürüstlük ve kul hakkından uzak durmak" diyordu yorumcu. böyle müslümanların çoğalması dileğiyle.
  • 5 Yıl Önce

ahmet arslan

YA KAHHAR 3 Kudüs deriz günlerdir, tüm zalimlere karşı Dualarımız sardı, semavat ile arşı Senin için inledi dağ,taş,caddeyle,çarşı Trumplara yetişsin, Senin Esman YA KAHHAR Biz cumayı yaşadık,cadde,sokak,meydanda Baş kaldırdık birlikte,zulme karşı şu anda Suriye,Kudüs,Gazze,derin yara bu canda Firavunlar soyunu,kahrediver YA KAHHAR Filistinin çocuğu, rahat bir nefes alsın Firavun uşakları, kendi kanına dalsın Boğulsunlar birlikte, nemruda haber salsın Alçakların sürüsü,Ya Cebbaru YA KAHHAR Yusuf'cuğu kuyuya, kardeşleriydi atan Filistiniyse Arap, değil mi bu gün satan Teröristler dururken,şimdi Hamasa çatan Şu bir avuç zalimi, Sen görüver YA KAHHAR Firavun uşağına,tek tokat attı Musa Bu sebeble sahrada,dolaştı elde asa İhvanı göremeyen,batıda vicdan kısa Kör zalimden intikam,Muntekimle YA KAHHAR Çağdaş firavunların en alçağı ey sisi Kardeşlerine bu gün, zulmedenin en pisi Senin üzerinedir, tüm mahlukatın çisi Şu sisi nasiplensin, Bu Esmandan YA KAHHAR Filistinli kardeşe yardımı nasip eyle Şu dünyanın Reisi, Tayyib olan bireyle Kutsal şehir, ilk kıblem, Kudüs kurtulsun böyle Netenyahu severler, bakakalsın YA KAHHAR Çoluk çocuk kız kızan, perperişan oldular Siyonist zindanına, boynu bükük doldular Tüm dünyanın zulmüyle gerçekten yoruldular Yetiş imdatlarına. Yetiş gayri YA KAHHAR Kızıl deniz tamamem,kızıla bürünmeden Ak denize ihvandan,temiz kan sürünmeden Tamamem meydanlarda,ezilip kürünmeden Soysuzlar güruhunu,silip-süpür YA KAHHAR Yeis bir bataklıktır,düşersen boğulursun Kurtulmak için Hakka,sarıl bak ne olursun Azminle elbet bir gün,zulmetten kurtulursun Zulmedeni,zulmüyle,yerebatır YA KAHHAR Ahmet Arslan Hadimi,gönlüm ile kalemim Sizinledir ey ihvan,hep hüzünle elemim amerika,avrupa,suud utanç alemim Hepsine hadlerini,bildiriver YA KAHHAR AHMET ARSLAN HADİMİ…..151217
  • 5 Yıl Önce

Lokman Çoban

"Ey Resul! Sayımız görünenden az da olsa, bizler Allah’ın rızasının tecellisinin vesilesi olarak kafirler ve zalimler topluluğu ile baş etmek için yeter de artar bile. Bize güç ve kuvvet ver. Muhakkak ki, Senin kolaylaştırdığından daha kolay, zorlaştırdığından daha zor bir iş yoktur. Biz Talud’un ırmağı birlikte geçen dostları gibiyiz. Kaldı ki Senin bize ihtiyacın da yok. “Calud/Goliath” misali “Tanrı kıralları” ve onların güçlü ordularını yenmek için “Davud” (AS)’ın sapanı bile yeter! Sen “ol” dersin, o şey olur!" bu kısmın başındaki kelimeler "Ey Allahım…" olmalıydı bir yazoım hatası var gibi, Allahın sıfatları sayılarak ona dua edilmiş. Ancak sehven Ey Resul yazılmış gibi. Üstadın bilgisine,
  • 5 Yıl Önce

Ferhat

Şüphesiz Allah cc. nurunu muhakkak tamamlayacaktır. Lüt kavmı sizinde bildiğiniz gibi sapkın bir kavimdi ve sapkınlık ve azgınlıklarından dolayai ALLAH cc. onları helak eylemişti. ALLH cc sadece Hz. Lüt a.ş. ve onun iki kızını helak etmemişti. Aslında Lüt kavmınde salih amel işleyen zaatlarda vardı, fakat bu zaatlar tam manada iman etmemiş, yani ALLAH cc. İradesine tam manada teslim olmadıkları için Allah c c onlarıda diğer sapkınlar ile birlikte bütün kavmı ile helak etmişti. Kısacası bizim durumumuzda malesef şu an çok farklı değil, zira koru körüne sapkınlığı ve fasadı yayan parti ve liderlerin peşine takılmış ve Allahın yeryüzünde ve gökyüzünde belirlediği nizamı inkar ediyor olmuşuz. Aslında Lider diye taptığımız tagütlar ülkeyi ve memleketi helak olmaya doğru sürüklediğinin bile farkında değiliz. Kısacası nasıl ittihat ve terakkici mason locaları bizi milliyetçilik söylemleri ile masonların çıkar ve iradeleri doğrultusunda 1. Dünya savaşına soktular ise, bugün gine aynı dönmeler islamcı kılığına bürünerek önce Bop kapsamında bölgeyui işgal ettirdiler şimdi ise ,e,leketimizi 3. Dpünya savaşına doğru sürüklemekteler. Malesef islam ve vatan sevgisi olmayan bu liberal islamcı masonların süslü şiirlerine şuursuzca inanarak son yirmi yılda yapmış oldukları gayri ahlaki ve gayri milli eylemleri görmemzlikten geliyoruz. Bu taife nin asıl gayesi bölgede Koş ve savaş senaryoları planlayan iblisin veletlerine varışlık yapmak ve onların kurmak istedikleri YENİ DÜNYA DÜZENİNe zemin hazırlamak. Demek istedediğim kalplerimiz o kadar çok kararmış ve mühürlenmişki, kulaklar işitmez ve hatta gözlerimiz görmez olmuş. Hakkı Batıldan, hayri şerden ayırt edemiyecek kadar akıllarımızı kiraya vermişiz. Nitekim her aklı selim insan Nato üssü bulunan ve kürecik radar sitemini NATO ve iblisin veletlerinin çıkarları doğrultusunda faliyet göstermesine izin veren bir devletin bağımsız olmadığını aslında rahatlıkla görebilmeli. Hatta 1. Dünya svasından sonra kurulan LİBERALİZM odaklı serbest piyasalı, zinalı, borsalı bozuk sitemin siyasi, ahlaki, sosyal v ekonomik alnlarda masonik derin güçlerin şeytani çıkarları doğrultusunda işlediğini görmeli. Dolayısıyla Ortadoğuda çıkarılmak istnen kıyamet savaşının ilk adımları siyasi iktidarınd yardımı ile BOP kapşmında incirlik üzerinden yapılan işgallerdi. Dünyada 1.,2. Ve 3. Dünya svaslarını kurgulayan masonik derin güç, bölgede tüm ulus devletlerin başına kendi iradelerine bağlı yönetimleri atayarak bölgeyi kontrollü bir şekilde kıyamaet savaşına sürüklemek istiyor. Fakat beyinler sihirlenmiş gibi siyonizmin ucuz askeri olmak için malesef amade bekliyoruz. Bu sebeplerden dolayıda Allh akıllarını tagüt ve inkarcılara kiraya vermiş olanlara yardımlarını iletmez ve onların önce taptıkları zalimler ile birlikte helak olmalırına göz yumarark müddet veririr. Kisacasi hayir ve ser Allah telanin iradesin dogrultusunda tecelli eder. Özünde Allah cc bizleri imtihan eylemekte, zira o bizim bozguncu ve inkarcilarin pesine takilarak onlarin kurmus oldugu düzenlerin cikarlari dogrultusunda kan dökülmesini hic istemez.
  • 5 Yıl Önce

yeni türkiye

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında yaptığı konuşmada İBB'den vakıflara aktarılan paralara dikkat çekti. Akşener, mütevelli heyetinde Bilal Erdoğan’ın bulunduğu Okçular Vakfı'na 1BB'den 16.5 trilyon lira yatırıldığını hatırlatarak "Yahu Malazgirt Meydan Muharebesi'nde bu kadar ok atılmadı. Koca Anadolu fethedildi bu kadar ok atılmadı" dedi.
  • 5 Yıl Önce

Bekir

Sizinle cok önemli bir görüşme istiyorum elimde belgeler var resmi evraklar
  • 5 Yıl Önce

dvt

Allah razı olsun hocam çok güzel tespitler. Yazılarınızı severek okuyorum.
  • 5 Yıl Önce

hikmet

EYÜP DAL; G.Antepte kendini yakarak can verdi. Cami cami, ev ev dolaşıp reklam yapanlar; ama bir insanın canına kıymasına engel olamadılar.(Bunun gibi her gün başka bir olay yaşanıyor, yaşatıyorlar vatandaşa. Aslında; YAŞATAMIYORLAR!!!) Dinimizi hep reklam amaçlı kullanıyorlar. İnsanlar AÇ AÇ AÇ. İş-aş bekliyor sizden! Allah katında yeriniz nerede; kendinize bir sorun bakalım. ŞAHİNBEY belediyesi Aileden özür dileyeceğine; rahmetlinin 7 sülalesinin servetini ortaya dökmüş.(şahıs sorunludur demeye getirmeye çalışıyorlar. Zaten adamın kendini yakacağı varmış,KOCA belediye binası da; oradan geçiyormuş yanlışlıkla.) Aklı olan parti üyeliğinden hemen çıksın. HİÇBİR partiye üye olmasın. Aksi takdirde partinin günahlarına da üye olmuş oluyorsunuz. Sadece Allah'ın adamı olalım inşallah.
  • 5 Yıl Önce

Mehmet Ay

Sayin dilipak, islam endeksine göre yasayan ülkeler icinde ilk 40 a giren müslüman devleti yok. 1inci sirayi yeni zelanda almis. Burada utanilacak,müslümanligimizi sorgulayacak bir durum yok mu? BUNU halkimiza anlatin. Demek mi kimligimizde islam yazmak ile müslüman olunmuyormus. Islami yasayisimizla cevremizi bize imrendirecek, örnek alacak bir yapida degiliz. Son onyedi yilda geldigimiz duruma bir bakin. Neler oldugunu görürsünüz.
  • 5 Yıl Önce

dindar kindar

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: 'Herkesin karnını doyurduk ama yine de oy vermiyorlar' diyor. Kimin parasıyla kimi doyuruyorsun sen? Sen onları değil, 80 milyon seni doyuruyor. Yazlık, kışlık, uçan sarayını sana kim aldı? Rüyanda görmediğin maaşı veriyorlar
  • 5 Yıl Önce

Sn. "maraşlı"ya teşekkürler

Çocuğum akp iktidar olduğunda doğmuştu. şimdi lisede ve dersler berbat , sosyal medya kepazeliği ile beyin boş , hedef , ideal ,fikir, düşünce hiçbir tutar dal yok , sanmayın ilgilenmediğimizi , sanattan siyasete tarihten sosyolojiye , hatta cinsel bilgilere kadar oturup saatlerce anlatmamıza rağmen maalesef okula gittikten sonra tamamen bozulmuş bir şekilde eve dönüyor , sigara vb kötü alışkanlıklarda cabası , amacım onu bunu suçlamak değil , kendi üzerime düşeni yapmama rağmen maalesef çevre çocuklarımızı çok bozuyor. Bu milletin paraları ile yol köprü vs yapıp birde üzerine ikram yükleyerek , memleketi beton yığını haline getirip yandaşları semirterek icraat olmuyor. Ülkenin kanayan yarası aile ve gençlik elden gidiyor ama iktidar hala rant ve istanbul seçimi ile meşgul , istanbul sözleşmesi gibi türk müslüman aile yapısına vurulan son darbede cabası , acaba reis bunları görüp duymuyormu , yada duymamazlıktanmı geliyor. Yıllarca destek verdiğimiz reisi anlayamıyoruz. Maddi anlamda başarılarılara sözüm yok ama maneviyatımız yerin dibine girdi. Sistem gün geçtikçe çıkmaza giriyor. acaba kasıtlımı yapılıyor. Çevremizde abd ve batı 3.dünya savaşı hazırlığı yaparken biz elimize tutuşturulan cep telefonları ile embesil embesl yaşamaya ve birbirimize görgüsüzce hava atma derdindeyiz. Artık bu iktidar dan vede reistende umudumuz kalmadı. Avrupa diye diye 100 yıldır rezil bir millet haline geldik. Sayın yazar varmı bir çözümünüz , dertli bir baba olarak sizlere naçizaen dertlerimi anlattım.
  • 5 Yıl Önce

Is643k Rxgr67ygcxr 67tffy

S.A Merhabalar Yaziniza ek olabilecek bir yorum yazmayi gerekki gormuyoruz fazlaca.Bunu hemfikir olmamla iliskilendiriyorum.Yalniz hocam *Ey Resul* diye başlayan paragrafta ,akabindeki cumlelerde Allah a edilmesi gereken duayi Resulallah a,Allah tan istenmesi gerekeni ve onun guc yetirebileceklerini R.Allah a atfetmişsiniz.Dikkat daginikligi veya aceleden gozden kaçmiş.Veya duygulariniz düşunceleriniz ,bilginizin beyindeki seyri harfleri kelimeleri siralamanizdan daha hizli.Gerci bu dogal bir durumdur da...Yani aktarilmasi gerekenlere zaman ve yer yetiremiyorsunuz.Sahsi tespitim. Iki cumleyle hatirlatilacak olani ne de uzattik .Selamlar
  • 5 Yıl Önce

Bülbülü Gülizar

Seyuhzemul cem'u ve yuvelluned-dubur Meali: سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم Hayır! Şimdi küstahça böbürlenen bu topluluk, Allah yolunda çarpışan mücahidlerin karşısında müthiş bir bozguna uğrayacak ve arkalarını dönüp kaçacaklardır. (Suret-ül Kamer-45) Günah çıkarmak böyle olsa gerek, bunların hepsini bile bile,onca vebale girdiniz. Şimdi de kalmış, âlim ,ulema, ilahiyatçı yazar mı oldunuz? Üstelikte o kadar kaynak elinizin altında dururken, Rabb'im CELLE CELALÜH demez mi ,hey Dilipak bu dili ,bir o tarafa bir bu tarafa, kemiksiz olduğunu bildiğin için mi evirip çevirip durdun. Kemik olsaydı dilde , daha çok öncelerden mi bunca KERBALALAR yaşadı hem Ülken hemde diğer ülkelerde Müslümanlar. Müslümanlık dilde olursa sizin gibi oluyor,kalpte olanlar bak nerde işgencelerle can verdi,vermeyede devam ediyor. Ülken gözyaşi içinde, yüreklerde ateş kaynıyor, bedenlerde acılar, ruhlarda açılan yaralar, ortalık yangın yeri,senin ahiretteki yerin nedir acaba? Mekanın Cehennem ahlar ateşi olsun inşallah Amin
  • 5 Yıl Önce

ahmet

Şeytan ve yardımcıları işini yapıyor. Şeytanın Allah tarafından kıyamete kadar müsaadesi var. Peki ya Müslümanlar işini yaptı mı? Yoksa müsaademiz mi var kıyamete kadar. Hırsızlık, yolsuzluk, rüşvet, ahlaksızlık, tembellik, cahillik, liyakatsizlik, ... Ya Kahhar ismi Müslümanlara tecelli etmesin diye dua ediyorum.
  • 5 Yıl Önce

maraşlı

Hocam zulme rıza gösterende zalimdir. Peki bu zalimlerin neden bize musallat edildiğini düşünmüyoruz. Yoksa bizim yüzümüzden olmasın
  • 5 Yıl Önce

Alper

Çinde müslümanlara hapishanelere tecavüz ediliyormuş,Dünya liderimiz nedense seçim yenileme ile uğraşmayı tercih ediyor.Yoksa kominist Çine de bir şey diyemiyoruz?Hani neden NATO,dayız?Zaten yasal TSE standarlarına uymayan ürünlerin ülkeye girmesi yasakmış ama nasıl?oluyor da zehirli,çöp Çin ürünleri heryeri işgal ediyor?Sanayimizi,ekonomimizi bitiriyor?Yoksa ......
  • 5 Yıl Önce

Ali ile Ayşe

Sayın Dilipak senelerdir Kurandan ayetlerle tavsiyelerde göndermelerde bulunuyorsunuz ama haram yıyen malvarlı ülkenin sınırlarından öteye geçmiş iktidarı desteklıyorsunuz yeterki İmanlı olsun Kuran okusun ne yaparsa yapsın kul hakkıyla hakka giden en kötü Müslümandır bunu çok iyi biliyorsunuz yazdıklarınızla yaşadıklarınız hiç uyuşmuyor.Hiç bir Müslümanın yapamadıgını İslandalı bütün Dünyanın canlı izledigi Eurovızyon şarkı yarışmasında satanist giyimli dünyaya barış şarkısını seslendirip Filistin bayragını açıp zafer işareti yaptılar hepimizden fazla sevaba girdiler mazlumun yanında durarak alacakları bütün cezaları bilerek
  • 5 Yıl Önce

Ahmet

Söyleyin Cumhurbaşkanına israile savaş açmak için neyi bekliyor? Ya bu pisliği buradan çıkaralım ya da hep beraber ölelim
  • 5 Yıl Önce

Malkoç

Çocuklarını , kızlarını , kadınlarını koruyamayan DEVLET , hele hele dünya lideri devlet olurmu? Müslümansanız kitabın hükmüne göre, değilseniz İNSAN HAKLARI EVRENSEL BEYANNAMESİNE göre bu yaratıkların cezasını siz veremiyorsanız , mağdur yakınlarına bırakın.... AB ; NOT KIRARMIŞ , BİZİ AB ye kabul etmezmiş .... Böyle her türlü ahlaksızlık, namussuzluk devam ederse , SİZİ TOPRAK KABUL ETMEYECEK.. Kendi sspıklarımız, cahillerimiz yetmezmiş gibi DAVUDUNOĞLUNUN aklıyla afganistandan bu yana , ne kadar varsa hercins adamıda yığdınız.... Ensarsınız ya.. Hiç olmazsa birer suriyeli , Afganlı aileyi de evlerinize sizler alın.... Muhacir olarak, kardeşsiniz ya... Cia, fetoş, gül, davidoğlunun aklıyla geldiniz bugüne.... Halen bugün olmuş GÜL, BABACAN, DAVUDUNOĞLU kurtarıcı rollerinde , yarım bıraktıkları işleri tamamlayacaklar... MUSANIN ÇOCUKLARI.... Şerefsiz iNG , U. S. A, İSRAİL CASUSLARI....
  • 5 Yıl Önce

Bilal

Sn. Dilipak yüce Allah'ın azap esmalarını zikr ediyorsunuz bundan emin misiniz? Yüce Allah'ın isimlerini çağırmak şakaya gelmez de o yüzden diyorum yani ateş size de dokunmasın? Daha geçen gün sayın dost obama/trump ile bir olup tum Musluman ulkelerini kan gölüne çevirdiniz de o yuzden doyorum yani. Beyninizde ki nöron ağlarını ören yüce Allah sebep oldugunuz milyonlarca multeci aile dramlarini gormedi mi saniyorsunuz? Yoksa yuce Allah'a da bu medya yazar çizer süslü sözlerle kandirmayi mi düşünüyorsinuz? Ey rabbim vallahi Amerika bizi zorladi incirlik kurecik tum askeri noktalarimizi emrine verdik karşiliginda ise bize COK COK para verdiler bizde BOL BOL camii yaptik haydi affet bizi sen affedicisin haydi haydi bişe olmaz bizler senin cocuklarin gibiyiz biraz şimarmiş isek nolmuş yani mi diyeceksiniz?
  • 5 Yıl Önce

Yunus 16

FRANSA DA YAŞAYAN ; NEDEN MEDİNE? MEKKE DE DEĞİL?? ÇÜNKÜ NEFSİN DÜNYA GÜZELLİĞİ İSTİYOR! MEDİNE GÖZ ZEVKİ DAHA GÜZEL YEŞİLİ BOL, SU SEBZE MEYVE... HERŞEY VAR DEĞİL Mİ? MEKKE DE ALLAH IN BEYTİNDEN BAŞKA NE VAR? KABE OLMASA MEKKE DE CANLI YAŞAMAK İSTEMEZ! HER YER KAYALIK, TOPRAK YOK! ALLAH IN LÜTUFU BU. SEN NEFSİN İLE DÜNYA GÜZELLİĞİ İSTİYORSUN! BIRAK BU MEDİNE DE ÖLMEK REKLAMINI, İÇİNDE KALSIN.
  • 5 Yıl Önce

zoraki kral

haktan tiksinirler o zalimler, Kuran-i kerim haktır, sen ne kadar edebiyat yapsan da hakkı üstün tutmasından sonra bos. milletin malina saldır, sonrada cami namaz de, git işine yahu ebu cehilde aynısını yapıyordu. oda çok dindardı, namaz kılar oruç tutardı lakin mekkede cevirmedigi pislik kalmamıştı. olay budur.
  • 5 Yıl Önce

Hamid'e Çetin

Ebabil diye bir kuş türü yoktur ,ebabil kuşu tabiri son derece yanlış ve eseri echeliyyetdir ,ebabil Sürü gurup grup demektir.tayran ebabil demek sürü halinde grup halinde kuşlar demektir.Allah cc buyuruyor, feselü ehlezzikri in küntüm la talemun
  • 5 Yıl Önce

YÜCEL BACAKCI

ŞÜPHESİZ ZALİMLER YAPTIKLARININ CEZASINI ÇEKECEKLERDİR.GÜNÜMÜZDE ZALİMDEN ÇOK VAR;ETRAF HEP BUNLARLA DOLU...BİRİ BİR GARİBANIN BAŞINI EZERKEN DİĞERLERİ ONA ÇANAK TUTUYOR...BAŞKA BİRİ BİR FAKİRİN ALIN TERİNİ YERKEN DİĞERLERİ ONA ÇANAK TUTUYOR...BU ZALİMLİKLER ÖYLE Kİ TEK BAŞINA YAPILANDAN TOPLUCA YAPILANA KADAR ÇOKÇA İCRA EDİLİYOR...ÜLKEMİZE BİR BAKIN,MÜSLÜMAN ÜLKELERE BİR BAKIN HEP EZİLİYOR GARİBAN HOR GÖRÜLÜYOR FAKİR FUKARA...DÜNYA DA İSE DAHA BETER SAVRULUYORUZ BİR ORADAN BİR BU TARAFA GARİBAN VE FAKİRLER VE DE GÜCÜ OLMAYANLAR...İNSANLIK ÇOK KÖTÜ,ZALİM VE GADDAR...AMA BU ZALİMLİKLERİ BİR YERE KADAR SÜRECEK.BİZ İMAN EDENLER HEP RABBİMİZE GÜVENİR ONDAN YARDIM İSTERİZ.AMA İMAN ETTİĞİNİ SANDIĞIMIZ MÜSLÜMAN OLARAK BİLDİĞİMİZ BAZI MÜSLÜMAN ÜLKE YÖNETİMLERİ VAR YA İŞTE ONLAR FRANSA,İTALYA,ALMANYA,ÇİN,RUSYA,ABD VE İSRAİL GİBİ ŞİDDETLİ BİR AZABA UĞRAYACAKLAR....NE B.A.E. NE SUUDİLER NE MISIR VE BUNLAR GİBİ YANLIŞ YOLDA GİDENLER BİLSİN Kİ GERÇEKLER ACI OLANLARDIR O ACIYI ŞİDDETLE TADACAKLARDIR.GERÇEK GÜÇ SAHİBİ ZALİMLERİN YAPTIKLARINI CEZASIZ BIRAKMAYACAKTIR.O ZALİMLİKLERİ O GADDARLIKLARI O GÜÇSÜZLERE KARŞI UYGULADIKLARININ RABBİM KATKAT HESABINI GÖRECEKTİR.BİZ BU ZALİMLİKLERE KARŞI SESİMİZİ ÇIKARIP GARİBANIN YANIN DA OLACAĞIZ HEP....GÜN GELİR DE YOLUMUZU ŞAŞIRIRSAK SONUMUZ ÇOK KÖTÜ OLUR.ALLAH ŞAŞIRTAN KULLARINDAN ETMESİN...RABBİM ÜMMETİ MUHAMMED'E YARDIM ETSİN...YOLUNDAN ŞAŞIRTMASIN GAFLETE DÜŞÜRTMESİN...ÜMMETE BİRLİK BERABERLİK VERSİN,UYANIK OLMAYI HERZAMAN İÇİN NASİP ETSİN İNŞALLAH...
  • 5 Yıl Önce

Kürşat

Ey Musa kavmini, sana şikayet ediyorum. Ey İsa halkını sana şikayet ediyorum. Selam size! Peygamberimizden (sav) sonra gelen herkes peygamberimizin kavminden değil mi ? Yoksa ben mi yanlış biliyorum.
  • 5 Yıl Önce

İLBEYHAN

Kuvvayi Milliye ruhu , milli mutabakat MECLİSİ şart.... Devlette LİYAKAT esas olmalı.... İTAAT değil.... Kişilere itaat olmaz, devletin yasalarına itaat olur.... Önümüzdeki meseleler ciddi..... İçerde ve dışarıda.... ÇAMURA SAPLANDIK..... Nene hatun, Şahin bey, Topal Osman, Diyap ağa , Hasan Tahsin, Uğur Mumcu, Necib Hablemitoğlu , Fırat ÇAKIROĞLU, NİHAT GENÇ, AYBİKE öğretmen, Necmettin öğretmen, daha daha ÖNCE VATAN , BAĞIMSIZLIK BENİM KARAKTERİMDİR diyen MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİ bir daha .... Kafir hamlesini yaptı.... SIRA BİZDE.... PKK, FETTOŞ, ÜNİVERSİTELER, CEMAAT , TARİKATLAR , CİA, MOSSAD, MI6, TÜSİAD, sahte Atatürkçüler, yeni CHP liler, meralgiller, kavuncular, federasyoncu Kavakçılar., babaları fetöcü ABD vatandaşı CİA irtibatlı, kürtçü dinci HÜDAPAR, amerikancı çerkezler HAKAN ALBAYRAK gibi, DAVİDoğlu, GÜL, BABACAN, ALTAN biraderler, Nazlı ılıcaklar, SOROS, KAREN FOGG çocukları 70 senedir her türlü ib....likleri yaptılar... KAFİR HAMLESİNİ YAPTI , HZ. ALİNİN deyişiyle , peygamberin sünnetiyle HAMLE KAFİRİN dedi TÜRK MİLLETİ.... Şimdi sıra bizde.... TÜRK MİLLETİ 1 MART TEZKERESİNİ REDDEREK ABD nin çöküşünü 50 yıl öne çekti....
  • 5 Yıl Önce

Hasan Tahsin

Sizin karşı mahalleden merhaba.sizin treninize şükür allahaki hiç binmedik.zaten inende daha binemeyecekmiş.şimdi aynı gemiye binmemizi istiyorsunuz.bay dilipak samimi iseniz çıkın meydanlara haykırın siz ne yapıyorsunuz böyle diye yada televizyonlara.sizin geminize binmeye de hiç niyetim yok kendi adıma.treninizden inenlere ne yaptığınızı gördük.siz sadece laf kalabalığı yapıyorsunuz gibi geliyor bana.
  • 5 Yıl Önce

ORHAN İNAN

ELLERİNİZE SAĞLIK.NE GÜZEL.. BİR UYARI VE ÜMİT DOLU YAZI OLMUŞ.YAZINIZ İÇİMDEKİ SIKINTIYI DAĞITTI.HÜRMET EDİYORUM.ALLAH(CC) VAR GAM YOK!
  • 5 Yıl Önce

Avni

Ramazan ayındayızz. Allahdan ilcedeyim oruç hissediliyor... Atmosferde Ramazanin iklimi varr. Ya Şehir merkezinde... ya büyük büyük şehirlerde.. Ramazan sanki oralari Es geçmiş uğramamis... Allahdan tv lerde ramazan programi oluyorda bir nebze insanlar ramazan ayinda olduğumuzu hatirliyor...Camiler ilk gün hınca hınç dolu idi... ama şimdi koca camiii üç saf anca doluyor... bide kadir gecesi oda sanki 27. Gecesi kesinmis gibi hinca hinc dolar tamm kap sevabı.Bende dahil herkesde bir gevşeklik bir vurdum duymazlik.....Ama bi ayet hatirliyorum gerisini tam hatirliyamiyorum hani "Şeytan sizi Allahin Rahmeti ile kandirmasin..." diyordu.Acaba öyle mi buda bi insanlara şeytanın oyunu mu ? Devletimiz islam devleti değil ama yasayan insanlarin çoğunlugu islam dininden... peki neden çoğu kanun nizamnlari degistirmiyoruz... faiz almis basini gitmiş... piyango toto vs serbest vs vs neler neler... hani teroriste tecavuzcuye IDAM gelecekti...hani ayasofya icin guzel şeyler düşünüyorlardi. (En azindan giriş ucretsiz bile olsa o bile kafiiii ) kime inanacagimizi şaştım valla hocam hele şu fetö nun dine soktuğu fitneden dolayi.... bizi hep dinimiz ile kandırıyorlar.... Nedeyim inşallah Allah yolunda bi cihat fırsatı Allah nasip eylerde kurtuluşa ereriz
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Yaptığınız bu beddua yı tagutu red edenler şirkten beri olan mazlumların yapması gerekir. Gırtlağa kadar şirk onlarca tagut la olmaz.
  • 5 Yıl Önce

Akın

Ayeti hadisi işinize geldiği gibi yorumlamayın, tamam yahudiler ve hırıstiyanlar müslümanlara haksızlık yapıyor doğru sma müslümanlara bak bir kafileler halinde kavimler göçü gibi batıya hırıstiyanın ülkesine gitmiyormu hatta en dindarlarınız en müslümanım yen liderleriniz mutlaka oradan bir mülk almıyorum çocuklarını orada okutmuyormu, bir kafir dediğin ülkelere bak liderlerine bak halkına hesap veriyor israf yok sıradan insanlar gibi yaşıyor , bir de dön islam dünyasına bak dünyanın en fakir ülkeleri ama başındaki liderleri dünyanın en zengin liderleri en gösterişli saraylarda uçaklarda araçlarda, ya kahharmış olur , dön bir ülkendeki adalete bak bir dava 10 yılda bitmiyor bir çok insan davasını burda sonlandırmadan öbür tarafa göçüyor, asalet bir kişinin işaretine bakıyor ,
  • 5 Yıl Önce

Akın

Ayeti hadisi işinize geldiği gibi yorumlamayın, tamam yahudiler ve hırıstiyanlar müslümanlara haksızlık yapıyor doğru sma müslümanlara bak bir kafileler halinde kavimler göçü gibi batıya hırıstiyanın ülkesine gitmiyormu hatta en dindarlarınız en müslümanım yen liderleriniz mutlaka oradan bir mülk almıyorum çocuklarını orada okutmuyormu, bir kafir dediğin ülkelere bak liderlerine bak halkına hesap veriyor israf yok sıradan insanlar gibi yaşıyor , bir de dön islam dünyasına bak dünyanın en fakir ülkeleri ama başındaki liderleri dünyanın en zengin liderleri en gösterişli saraylarda uçaklarda araçlarda, ya kahharmış olur , dön bir ülkendeki adalete bak bir dava 10 yılda bitmiyor bir çok insan davasını burda sonlandırmadan öbür tarafa göçüyor, asalet bir kişinin işaretine bakıyor ,
  • 5 Yıl Önce

sude gönül

ALLAH RAZI OLSUN HOCAM. RABBİM KALEMİNİZLE YAPTIĞINIZ BU BÜYÜK CİHADINIZI KABUL EDİP SİZLERİ ÇOK MUVAFFAK EYLESİN AMİN. BİZLERİ SİZLERLE KARŞILAŞTIRAN RABBİME HAMD EDİYORUM, SA'YİNİZ MEŞKUR OLSUN. RABBİM SİZLERİ VE BİZLERİ İSTİKAMETTEN AYIRMASIN AMİİİİİİİİİİİİİN, HAYIRLI RAMAZAN I ŞERİFLER. DUALARINIZDAN BİZ ACİZ KARDEŞLERİNİZİ UNUTMAYIN.
  • 5 Yıl Önce

Abdullah KULOĞLU

Sayın DİLİPAK lütfen Muhafazakar gazeteleri ikaz edin . CHP İstanbul adayının reklamını yapmasınlar . CHP nin adayı şunu söyledi. CHP nin adayı şöyle yaptı CHP nin adayı bugün buraya gitti , reklamın iyisi kötüsü olmaz . bu MİLLET bunu hak etmiyor Selam ve dua ile.
  • 5 Yıl Önce

Haluk

Hocam Allahin yardimi bizlerle insallah biz yeterki iceride bir olalim birligimizi tehlikeye atacak soylem ve eylemlerden kacinalim
  • 5 Yıl Önce

ata

hz.musanın hz.isanın kavmi yok. şu anda kitaba inandığını söyleyen kafirler var.
  • 5 Yıl Önce

şenay doğan

şimdi allah kafirleri mülküne tanıtıyor yol veriyor onlara duymayan bilmeyen kalmasın diye acı sonlarını yarattığı zaman bütün mahlukat bunu görsünde allah azabıyla korkuturken şaka yapmıyormuş hakkı kelam ediyormuş desin de allaha dönsün bu bir süreç bunu bilmeyen cahil ve gafil müslüman da diyor ki kafir başardı ben de yolunu takip edeyim de ben de başarayım tıpkı karunda olduğu gibi allaha emanet olun
  • 5 Yıl Önce

Ben Fransa'dan (Medine'de ölmek isteyen)

25 yaşına kadar, ne kuran okumasını biliyordum nede namaz kılmasını. İslam'dan uzak gafil bir hayat yaşadım. Buna rağmen, avrupalı fakülte arkadaşlarım bana "le beau turk" lakabını vermişlerdi (güzel türk, yakışıklı türk). Onlardan hiç bir farkım yoktu. İçiyorduk, hem bira hem whisky, hem kanabis, diplomalarımızı gece külüblerinde kutluyorduk. Sadece onlar domuz yerdi, ben yemezdim, terk farkım buydu. Hızlı bir gençlik yaşadım, okudum ve yüksek mühendis diplomamı aldım. Evlendim, nihayet 25 yaşında, bazı nedenlerden dolayı, namaza başlamaya karar verdim. Bir namaz kitabı satın aldım ve sabah namazı derken 5 vakti öğrendim. Provalar bitti, ilk defa namaza duracağım ama her "Allahu ekber" dememde namazı bozuyorum devam etmeye cesaret bulamıyorum. Kendi kendime diyorum "hayır sen bu namaza layik değilsin, geçmişine bir bak" deyip bir türlü namaz kılmaya cesaret edemiyorum. Eşim "takma kafana, şeytan vesvese veriyor, haydi abdestini tazele, bir bismillah de ve hiç olmazsa iki rekat kılmaya gayret et." diyor. Aynen yapıyorum, Allahu ekber diyorum elimi bağlıyorum ve hemen peşine namazı bozup oradan kaçıyorum. Bir türlü namaz kılamıyorum. Namazı oğrendim ama bir türlü kılmaya cesaret edemiyorum. Bir gece öyle bir rüya görüyorum ki (rüyanın detayını size anlatmıcam) o gece terin suyun içinde titreye titreye uyanıyorum, çocuk gibi ağlıyorum bir taraftan da. eşime "üşüyorum ört beni, çok üşüyorum beni ört" diyorum çocuk gibi ağlayarak. Eşim beni örtüyor hala üşüyorum, bir taraftan da kalbim pat pat atıyor, hem terliyorum hem üşüyorum. Yavaş yavaş kendime gelince, birden yataktan fırlıyorum, "abdest almam lazım, namaz kılmam lazım" diyerek kararlı bir şekilde abdest alıp iki rekat namaz kılıyorum. Eşim hayretler içinde, "aa, gördünmü namaz kıldın" diyor. Ben sanki hep hayatımda namaz kılmışım gibi, onun demesiyle fakına varıp "aa evet, ne kolay namaz kıldım" diyorum. Artık 43 yaşındayım, şu an bir hocanın her yaptığını yapabiliyorum, cemaate namaz kıldırmak, cuma namazı kıldırmak, teravih namazı kıldırmak, cenaze yıkamak ve cenaze namazı kıldırmak, mevlid okumak, vaaz vermek, bütün bunların hepsini yapabiliyorum. Haydi biraz da vaaz: Bütün ulemâ şu üç hasletin her müslümanda bulunması gerektiğinde ittifak etmişlerdir ki bunlar da hepsi beraber olduğunda tamam olur, biri olmadan diğerleri noksan kalır. Bu hasletler de şunlardır: 1- Zulümden, Allah'ın ve Rasülü'nün razı olmayacağı şeylerden arındırılmış halis bir müslümanlık, 2- Temiz gıda, helal lokma, 3- Amellerde sıdk u sadakat. Ebû'd-Derdâ -radıyallahu anh-'den rivayete göre şöyle demiştir. "Allah'ın bir takım kulları vardır ki, onlara "Ebdal" denilir. Onlar Allah'a ne çok oruç tutmakla, ne çok namaz kılmakla, ne çok hacca gitmekle, ne sakallarının güzelliğiyle ulaşmışlardır. Allah'a vasıl olmalarının sebebi verâda sadâkatları sâlih ameller, halis kalb ile sağlam niyetleri, sadırlarının selameti, yani kibr, kin, buğz gibi ahlak-ı zemimeden sâlim bulunmaları, ve bütün müslümanlara merhametli olmalarıdır. Allah onları ilmiyle seçmiş ve kendi has kulları arasına koymuştur. Onlar İbrahim - aleyhisselam-'ın kalbi gibi kalblere sahip olanlardır. Bilesin ki, onlar kati sûretde hiç bir şeye sövmezler, hiç bir kimseye lanet etmezler, kendilerinden aşağıdakilere ezâ etmezler, tahkir etmezler, kendilerinden yüksekde bulunanlara hased etmezler." Rasûlullah -sallallahu aleyhi ve sellem-'e dünyanın ne olduğu soruldu, buyurdular ki: - "Seni Rabbinden alıkoyan, Allah'dan gâfil kılan her şey dünyadır." Kalb-i selim demek, masiva arzusundan ve esaretten kurtulmuş kalb demektir. Bu kalb her an Allah ile beraberdir. Ölüm geldiği zaman ilim fayda vermez. Âdem'e vermediği gibi: Dostluk da fayda vermez, İbrâhim'e fayda vermediği gibi. Mülk de fayda vermez, Süleymân'a ve Zülkarneyn'e fayda vermediği gibi. Mal da fayda vermez, Karun'a fayda vermediği gibi. Ordunun kuvvetli olması da fayda vermez, Nemrud'a fayda vermediği gibi. Kendi ihtiyarı ile ölmek yani dünyayı terk etmek hür kimselerin halidir ki, kazançlı bir dönüştür. Mecbüren ölmek de deni kimselerin ve ağyarın halidir ki, firakla ve zararla dönüştür. "Fâniyi bâkiye tercih etme, mülkünle mağrur olma, Allah'ın emirlerini yerine getirmeye davran. Çünkü Allah: "Rabbimizin mağfiret ve cennetine müsaraat buyurmaktadır." Seni Allah'a yaklaştıracak şeyleri kaçırdığına üzülmemek, kötü amellerine nedamet etmemek kalbin ölü olmasının alametlerindendir. Fâtiha sûresi tefsirinde Molla Fenari der ki, Nebiler, ümmetlerine şefkatlerinden dolayı kıyamet gününde korkarlar ve "Allah'ım! Onları selâmette kıl!" diye iltica ederler ve en fazla şefkat sahipleri oldukları cihetle en şiddetli onlar korkarlar, ümmetleri ise sadece kendilerini düşündükleri için korkarlar.
  • 5 Yıl Önce

mvlüt

"kıssas" ve "savaş" farz kılınmıştır....
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23